Találatok a következő kifejezésre: Ha terhesség fenn, (21 db)

Ha terhesség áll fent, akkor menses előtt van folyás? Vagy száraz vagy?

Legjobb válasz: Sya. Nekem amugy sem volt soha mensi elõtt folyás, így a terhességem elõtt sem:)

Sya. Nekem amugy sem volt soha mensi elõtt folyás, így a terhességem elõtt sem:)
Nem baj:-) Majd átteszik:-) Nekem volt folyásom, készült a szervezet a mensire, fájdalmaim is megvoltak. A mindjárt megjön érzés akár 10 hétig is. De a folyás is jellemzõ a mensi idején, és a terhesség végén fõleg. Várod a nem vártat?
Nincs terhességi folyás. A nõk egy részének van folyása a pozitív teszt elõtt, más részüknek meg nincs. Ebbõl nem tudod meg, hogy babás vagy-e. Légy türelmes, várd ki, amíg késik, és akkor tesztelj. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, rossz témába ment:(
A kérdező hozzászólása: Igen, majd 12.-re. múlt hónapban teljesen száraz voltam mensi elõtt, most meg van folyásom. Köszi a drukkot!! Hátha:)
Én 15-re nem várom, nekem is fehér-folyásom van. A tüszõrepedés pedig pár csepp vérrel járt, ilyen még nem volt.

A tabletta teljesen átütemezheti a menstruációt? A vérvétel eredményénél melyik érték mutatja ki ha terhesség áll fenn?

Miután kénytelen voltam bevenni egy esemény utáni tablettát, meghozta a vérzésem..a nőgyógyász mondta, hogy ne tévesszen meg, mert az nem a menzeszem. 4 napig véreztem (ahogyan az normál állapotban is történik) a betegtájékoztatón szerepel, hogy késhet a tabletta miatt egy hetet is a menzesz, de azóta eltelt már kicsit több mint egy hét.. vérvételen is voltam, de minden értékem teljesen megfelelő, a megengedett határok között mozog. a tabletta teljesen átütemezheti a menstruációt? a vérvétel eredményénél melyik érték mutatja ki ha terhesség áll fenn?

Legjobb válasz: ha bevetted, akkor nem vagy terhes.

ha bevetted, akkor nem vagy terhes.
Hát teljesen felborult minden. Most majd újra kezdõdik a peteérés. Szóval a korábbi mensik ne legyenek mérvadóak, dátum szempontjából, mert most teljesen más idõpontban jön meg, nem is tudsz ahhoz viszonyítani.
A kérdező hozzászólása: ezt nem itt és nem így kellene közölni.. lenne egy tippem miért nem jössz be a csajoknak.. igaz nem küldtél képet, de fogadjunk te is egy divatmajom díszb*zi vagy....??? ;) kérlek.. kímélj meg mindenkit és kösd fel magad..
A kérdező hozzászólása: ha semmi élettapasztalatod sincs, inkább ne is kommentelj, mert ezzel nem vagyok elõrébb sem én, sem más, aki esetleg hasonló helyzetben van... köszönöm mindenki más nevében is!

Lehetek babás? Milyen a folyás ha terhesség áll fenn?

5 napja görcsöl a méhem és tojcsis folyásom van pedig a ciklusom 26. napján vagyok. Ilyenkor milyen folyás a jellemz?, ha nincs terhesség? És milyen a folyás, ha van terhesség? Ezel?tt soha nem görcsölt a méhem ilyen korán csak akkor ha megjött a mensi, most pedig már napok óta görcsöl. Még tesztet korai csinálnom,csak a tünetekre vagyok kiváncsi.El?re is köszi.

Legjobb válasz: Itt a görbém is. Köszi. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/674a78f0736489ec33cc3d..

A kérdező hozzászólása: Itt a görbém is. Köszi. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/674a78f0736489ec33cc3d..
Szia! Én úgy látom, hogy eddig még nem volt pé-d, hisz a hõd nem emelkedett tartósan a cover line fölé.Így lehetséges, hogy most, azaz a 25.napodon van pé-d.Azért is van tojcsis folyásod, és görcsölget a hasad.Ha innentõl magasan marad a hõd, akkor most volt pé-d.Drukkolok!

A menstruáció előtt mennyivel kezd el a mell nőni és fájni? Ha terhesség állna fent, akkor is jelentkeznének ezek a tünetek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem kb. 1-1,5 héttel elõtte szokott kezdõdni a fájdogálás, növés, aztán a mensikor megszûnik.

Szia! Nekem kb. 1-1, 5 héttel elõtte szokott kezdõdni a fájdogálás, növés, aztán a mensikor megszûnik.
Na hát erre én is kiváncsi lennék, mert nekem menzesz elõtt 1, 5héttel már fájnak, és amikor már megint érzem minden hónapban, hogy fáj, akkor tudom, hogy megit nem sikerûlt. Ja meg ha kevés a hüvelyváladékom pár nappal elõtte, már biztos nem sikerûlt!
A kérdező hozzászólása: nálam is ugyanez van, vagyis volt idáig, de most egy hét múlva kell megjönnie, de még egyáltalán nem fáj
Ez sztem kiszámíthatatlan...Nekem is fáj mensi elõtt, de a terhesség egyik jele is a mellfeszülés. Ugyanakkor több kismamától hallottam, hogy nem feszült a cicije. Szval...Türelem...

Ha terhesség áll fenn, mikor kezd el sötétedni a mellbimbó?

Legjobb válasz: szerintem egyénfüggõ!

szerintem egyénfüggõ!
Nekem nem sötétedett...csak a legeslegvégén.
Egyet értek az elõzõ válaszolóval! Szerintem is egyénfüggõ! Boldog Babavárást! :)
Szia! Szerintem is egyénfüggõ, nekem az 5. héten kezdett nemis inkább sötétedni, hanem inkább mintha megnagyobbodott volna. A tesztet még nem csináltam meg, de anyukám már ebbõl látta, hogy babás vagyok. Egyébként a sötétedés nekem folyamatos volt nem tudnám megmondani, hogy mikor kezdõdött. (37. hetes kismami)

Mit jelent az, hogy ha a hõmérséklet fent marad akkor terhesség áll fent?

De mihez képest kell fent maradnia? Ha pl nekem a luteális fázisom átlagosan 36,7 és 3 napja késik de ma leesett 36,5-re akkor ez azt jelenti, hogy már ne reménykedjek?

Legjobb válasz: A hüvelyben mért hõ terhesség alatt magasabb, 37fok körüli.

A hüvelyben mért hõ terhesség alatt magasabb, 37fok körüli.

Ha egy hete nagyon lent volt a méhszájam és nyitott volt, most pedig nagyon fent van, alig érhető el, mintha burkot vont volna maga köré, és zárt. Utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hol tartasz a ciklusodban. A méhszáj akkor szokott alacsonyan lenni, és kissé kinyilni, mikor peteérés van, és mikor menzesz. A köztes idõkben fenntebb van. Ha az az 1 héttel ezelõtti dolog a peteérésedkor volt, akkor most normális, hogy felhúzódott, nem jelent különösebben semmit. Ha már menzesz elõtt vagy, esetleg már késik is, akkor utalhat terhességre.

Attól függ, hogy hol tartasz a ciklusodban. A méhszáj akkor szokott alacsonyan lenni, és kissé kinyilni, mikor peteérés van, és mikor menzesz. A köztes idõkben fenntebb van. Ha az az 1 héttel ezelõtti dolog a peteérésedkor volt, akkor most normális, hogy felhúzódott, nem jelent különösebben semmit. Ha már menzesz elõtt vagy, esetleg már késik is, akkor utalhat terhességre.

Mit ír az orvos a leletre, ha csak a terhesség gyanúja áll fenn? Ezt mindenképp feltüntetik? Hány hetes kortól képes észlelni, hogy esetleg van ott valami?

Legjobb válasz: Ekkor 4 hetes voltam: Uterusban 17mm-es endometrium. Grav.nem igazolható......Terhesség gyanúja.

Ekkor 4 hetes voltam: Uterusban 17mm-es endometrium. Grav.nem igazolható......Terhesség gyanúja.
2mm nyálkahártyával kizárt hogy terhes vagy. Máshogy is kiírtad ezt a kérdést, ez csaknem egyértelmû PCO, amihez elképzelhetõ hogy még IR is társul. Sajnos nem vagy terhes :( Elõször is a ciklusodat kellene rendbe hozni, a 2mm endom.alapján peteérésed sincsen sajnos...
igen
A kérdező hozzászólása: hat hetes, az UM. elsõ napjától számítva ugye?
nekem is ma azt írták hogy terhesség gyanúja. de csak kézzel vizsgált ezért? péntekre kaptam uhra idöpontot. akkor már meg tudják állapítani ugye? 6 hetes vagyok papír alapján
Ja, ha baba lett volna a dologban, akkor igen, mindenképpen látnia kellett volna már.
A kérdező hozzászólása: vagyis na az utolsó mensi elsõ napjától számítva 7 hét telt el mire UH-t végeztek.
A kérdező hozzászólása: Mensi elmaradása után 7 héttel, de az is csak ilyen pár napig tartó barnázás volt inkább mint mensi.. De az endometriumnak 2mm van írva és elõtte lepisiltem egy jó pár tesztet 5-öt kb és köztük egy digitálisat is :S negák voltak mind.
Mikor 1. terhes lettem, nekem sem látott semmit, csak cisztát (akkor tudtam meg, hogy van), de mondtam neki, hogy pozit teszteltem, visszahívott késõbb, akkor már látszott a peteszák, de még nem volt szívhang, úgyh terhesség gyanúja (ezt írta rá). Mikor már volt szívhang, akkor 1 élõ magzat. Én azért a helyedben lepissantanék egy teszet.. csak a biztonság kedvéért. Mennyivel voltál az orvosnál a mensi elmaradása után?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mert voltam hüvelyi UH-n és cisztákat talált, sokat azt mondja ez okozza a menszesz kimaradást, ha ekkor észrevesz valami babára utalót, akkor szól, vagy valami ugye? csak mert nem konkrétan azért mentem.
Amíg csak gyanú van, azt írják a leletedre, hogy terhességet nem tudtak megállapítani. Maximum még ráírják, hogy gravid jellegû az uterus, tehát akár lehet terhesség is. Leghamarabb az utolsó menzesz elsõ napjától számítva az ötödik héten láthatnak valamit, tehát egy hét késés után.
1.vagyok. Ez után 2 héttel már látszott a petezsák és szikhólyag is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Ha nem terhesség miatt késik, hanem ciszta miatt, akkor a hő a nemvárt körül leesik, vagy ugyanúgy magas marad mint mikor terhesség áll fenn?

Akinek volt cisztája mesélne erről? és a menzid teljesen kimaradt,vagy milyen volt? köszi!

Legjobb válasz: Nekem amikor cisztám volt magas volt a hõm egészen addig amíg a ciszta el nem tûnt és nem is jött meg.

Nekem amikor cisztám volt magas volt a hõm egészen addig amíg a ciszta el nem tûnt és nem is jött meg.

Több helyen olvastam, hogy az terhességet feltételez, ha valakinek 18 napja fent van a hője. Ez mit jelent pontosan, azt, hogy a cover line fölött, vagy jóval magasabban?

Legjobb válasz: Feltételezhet terhességet,mivel a luteális szaksz általában 14 nap,bár valakinek több illetve kevesebb.A cover line fölött kell lennie,ez a lényeg.Mikorra nem vártad?

Feltételezhet terhességet, mivel a luteális szaksz általában 14 nap, bár valakinek több illetve kevesebb.A cover line fölött kell lennie, ez a lényeg.Mikorra nem vártad?
A kérdező hozzászólása: Elméletileg mára, 30 naposak a ciklusaim, 15 napja volt a pé. Csak azon gondolkodom, megvárjam-e a teszteléssel a 18 napot, vagy ne a napok számával foglalkozzam. Köszi egyébként a választ.
A kérdező hozzászólása: Azaz a pé 16 napja volt, 15 napja van feljebb a hõm :)
Megpróbálhatsz egy tesztet csinálni holnap reggel. Drukkolok! Elsõ vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi a szurkolást, nagyon aranyos vagy :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!