Találatok a következő kifejezésre: Ha terhesgondozásra járok, és ő (2 db)

Ha a szülést ügyeletes orvos végzi, mert terhesgondozásra az orvosom magán rendelésére járok, és ő nem dolgozik a megyei kórházunkban, ahol szülni fogok, mekkora az a legkisebb összeg, amit nem pofátlanság fizetni szüléskor? Kinek kell még fizetni?

Sok jót nem hallottam a kórházunkról, de másik városba nem tudok menni.

Legjobb válasz: Ha a szülést,az éppen akkor ügyelõ orvos vezeti le,nem kell fizetned semmit!!Akkor szoktak hálapénzt adni,ha esetleg a saját "fogadott"orvosod bemegy,amikor szülsz.De elvileg ilyen már nincs,persze orvosa válogatja.(van az a pénz,amiért vállalják...)

Ha a szülést, az éppen akkor ügyelõ orvos vezeti le, nem kell fizetned semmit!!Akkor szoktak hálapénzt adni, ha esetleg a saját "fogadott"orvosod bemegy, amikor szülsz.De elvileg ilyen már nincs, persze orvosa válogatja.(van az a pénz, amiért vállalják...)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor hát nem fizetünk. :) Jobb helye is van a pénznek. :)
Nehogy fizess az ügyeletes orvosnak!Dehogyis muszály!Eszedbe ne jusson!
Nem kell fizetni ügyeletes dokinak.nekem sem volt sosem fogadott, mégis megszultem 3 gyermekem:)
Kórházfüggõ, de a legtöbb helyen igen, kivéve ha nincs valami komplikáció! De ugyanakkor nem gondolom, hogy az az 1-2 óra olyan sokat számítana, aki császárral szül, annál sincs ott mégsem lesz semmi "lelki" baja a babának!
A kérdező hozzászólása: Igazából nem nagyon akarok. Csak azt gondoltam, h ez olyan muszáj dolog...
Ha ügyeletes orvosnál szülsz akkor miért akarsz fizetni?????? Ne szoktassátok már rá õket is arra, hogy tartsák a markukat! Õ akkor ügyeletben van, az a dolga, hogy levezesse a szülést!
Nekem 3 gyerekem van, de egyiknél sem volt fogadott orvosom. Nem fizettem senkinek.
Ugyanígy voltam én is. A 6 hetes kontrollon adtam neki egy üveg bort és 10000 ft-ot. Ha nem lettem volna megelégedve a dokival, biztos nem adtam volna semmit. Nekem szerencsém volt az orvossal, mert ha fogadott dokim lett volna õ sem bánt volna velem jobban. Nagyon örültem, hogy hozzá kerültem.
A kérdező hozzászólása: Velünk van az ún. aranyórákra a baba? Az elsõ kettõ, ami sok szempontból fontos, h az anyukával legyen.
Én csak akkor adnék ilyen esetben, ha elégedett lennék vele, és tényleg szívbõl jönne, hogy hálás vagyok neki...egy ügyeletesenek kb. én olyan 10-20 ezret adnék, ha úgy döntök, hogy adok...

Ha terhesgondozásra magándokihoz járok, és ő ad beutalót a kötelező vizsgálatokra, akkor ott kell fizetni?

Mármint ott, ahol elvégzik a vizsgálatot, pl. vérvétel, kötelez? Uh (12. heti stb... )

Legjobb válasz: Nem. Terhesen kiskönyvvel sehol nem kell fizetni!!! Semmit. Vizitdíjat sem!!

Nem. Terhesen kiskönyvvel sehol nem kell fizetni!!! Semmit. Vizitdíjat sem!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!