Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes valaki akkor (189 db)

Ha terhes valaki akkor mikortol kezd feszulni vagy fajni a cicije?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül feszül a melle annak aki terhes. Nem feltétlenül terhes az akinek feszül a melle...

Nem feltétlenül feszül a melle annak aki terhes. Nem feltétlenül terhes az akinek feszül a melle...
szia! javaslom, hogy iird be a google-be, hogy : terhesség tünetei. Amugy ha jól emlékszem úgy olvastam, hogy 1 hónap után
A kérdező hozzászólása: Rendes toled, h elkuldted a linket! :) :) :)

Ha terhes valaki akkor állítólag emelkedik a testhője?

Hány nap után emelkedik és kb mennyinek kell lennie??

Legjobb válasz: Ha méred az alaphõdet, akkor általában nem esik le, mint mensinél, hanem fent marad. De bizonytalan módszerek és találgatások helyett nem lenne egyszerûbb venni kb. 500 forintért egy tesztet?...

Ha méred az alaphõdet, akkor általában nem esik le, mint mensinél, hanem fent marad. De bizonytalan módszerek és találgatások helyett nem lenne egyszerûbb venni kb. 500 forintért egy tesztet?...
jajah ezzel a képlettel számolhatod: R = R0*(1+A*(T-T0)) persze ez az ellenállás növekedése, a disszipációt ki kell még számolnod h hõt kapj ;)
A kérdező hozzászólása: nem azért irtam ki a kérdést h hülyeségeket kapjak válasz ként és nem is azért mert terhesnek hiszem magam, puszta kíváncsiságból, de az aki nem tudo normális kommentet irni nem is tudom h mi a francért is van fenn ezen az oldalon??...chh. szánalmas. kössz az érdektelen választ!

Ha terhes valaki akkor meddig hat az injekció? és mikortól kell már abortusz? FONTOS!

Legjobb válasz: majd mikor meg kell szülni a kölköt, majd akkor félj, oksi? :)

majd mikor meg kell szülni a kölköt, majd akkor félj, oksi? :)
mien inekcio?
Ne félj, szurkolok neked!! Nyugi! Majd írd meg mi volt:)
A kérdező hozzászólása: mindenképp! :)
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=90738&step=0&bw=1 Guglizos vagyok. Én ezt találtam a témában! Nem tudom emnnyire segít, elég régi, máshol azt olvastam, már nem alkalmazzák. De itt azt írják, fontos a gyorsaság!
A kérdező hozzászólása: úúristen.. akkor muszáj lesz tesztet vennem.
Szia! Csinálni kellene tesztet. Honnan tudod ilyen biztosan, hogy terhes vagy? Amúgy abortuszt 12 hetes korig végeznek el. Azon felül csak különösen indokolt esetben.És járni kell a Család védelmi szolgálathoz is meg csomó vizsgálatra.
miért nem lehetett védekezni?
védekeztél amúgy?
A kérdező hozzászólása: jaaj köszönöm :( szorííts!
Elõzõ elötti vagyok, gugli a barátod, én azthiszem valami nõkalpja.hu-s fórumon akadtam erre az infóra, de nem hiszem, hogy sokat segítettm ezzel. Utánakeresek énis, ha találok valami hasznosat belinkelem. Bakker! Ne legyél "félõs", minél hamarabb, elvégre nem 2 perces procedúra, ha beütne a legroszabb: ha jóltudom abortusz elõtt kell hivatalos vizsgálat, talán családsegítõhöz/védõnõhöz is elkell menni, aki kikérdezget, miért akarod így. Szurkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: sajnos én sem tudok sokat errõl az injekcióról... annyira félek tesztet venni :( pedig még idõbe lennék... :( nem merek úgy féleek...
3 hónapos korig, és elég nyomósnak számít nekik az, hogy nem akarod. Ha abortuszt akarsz, jönnek majd, hogy gyilkosvagy, ehhez szokj hozzá... Nem sokat tudok az injekciórol, ugytudom talán 6 hétig alkalmazható, és talán csak egy fõvárosi kórházban. ha tudsz róla valamit irnál/linkelnél ide? =)
tudjátok van fogamzásgátló injekció is de még magyarországon nem terjedt el ... de ha átnézel az állatok-kutyák kategoriába ott gyakran olvashatsz ilyen fogamzásgátló injekcioról... Persze nem olyan injekció mint amit a kutyákba szoktam nyomni
sztem nem h1n1 röl beszél
maximum 2 honapos korig lehet elvetetni a gyereket és tényleg nyomós ok kell hogy elvegyék
Mi va'?
H1N1
A kérdező hozzászólása: meeeegjöttt :DDDD úúúristen de örülöök !!! :) )) köszi hogy szoríítottatok:)

Tudom mindenkinél más, de ha terhes valaki, akkor általában nincs folyása? (Bocs, ha túl buta volt a kérdés. )

Legjobb válasz: az elején ez igaz, de késõbb általában bõvebb folyás jelentkezik, és ez csak fokozódik a vége felé.

az elején ez igaz, de késõbb általában bõvebb folyás jelentkezik, és ez csak fokozódik a vége felé.
nekem ovu után 7 nappal már sok folyásom volt mikor terhes lettem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon gondolkodom a teszten de még várok pár napot. Ma érdekesen szurkált egész nap a hasam és a szoros (gumijú)gatyát nem bírom elviselni.
A folyas nincs osszefuggesben a mehszaj nyitottsagaval.
Elképzelhetõ hogy babás vagy, de majd a teszt igazolja! Nagyon drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: az elejére nem is emlékszem, de most a szokottnál több van és olyan vizes állagú vagy nemtom. Holnapra nem várom és nem merek tesztelni sem. Ma nagyon szúr a hasam, de nem mensis. Kis émelygés de csak este.hangulatváltozások, fáradékonyság...Szerintetek??
Nekem végig sok folyásom volt.Ha fehér nincs baj:)
És ez vajon függ attól, hogy kinek mennyire nyitott a méhszája? Vagy nincs köze egymáshoz? (bocsánat kérdezõ, de a témába vág azért tettem fel)
Alkati kerdes, hogy mennyi van, de altalan kiseri folyas a terhesseget.
Kedves elõzõ válaszoló: Milyen színû és állagú volt a folyûsod?Más tüneted nem volt?Gratulálok neked!:)

Ha terhes valaki, akkor a rosszullétek csak reggelre tehetők?

Vagy a hányás,hányinger,émelygés egész nap jelen van id?közönként?

Legjobb válasz: nekem elõször csak reggel volt,aztán egész nap.

nekem elõször csak reggel volt, aztán egész nap.
Elsõ terhességemnél a 6. héttõl a 22. hétig reggeltõl estig rosszul voltam, rengeteget hánytam, 6 kilót fogytam. Ha más valaki kimondta a "HAL" szót, mentem a WC-re! Akkoriban volt, hogy valamelyik kereskedelmi TV csatorna reggeli mûsora után mindig bemondták, hogy a mûsort támogatta a Rio Mare tonhal magyarországi forgalmazója......no, már a "mûsort támogatta" résznél futottam kikapcsolni a TV-t, nehogy meghalljam ahal szót, különben irány a WC! :-))) Ez nem vicc, tényleg így volt! Második babánál jóval késõbb, kb a 10. hét körül kezdtem néha émelyegni, hányni szinte egyszer vagy kétszer csak....és a 12. hét után már nem is volt semmi bajom. Elsõ lány lett, második fiú, nem tudom, van-e összefüggés.
Én az elsõvel csak reggel voltam rosszul, a másodikkal már éjjel!!!!!! is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:)
Én is egész nap émelyegtem, és sajnos nem csak a 12. hétig. Még így a végén is elõfordul. 37+3 hetes km
Én is azt hittem, hogy csak reggel lesz...és nem is értem- így utólag- miért hívják reggeli rosszullétnek...én egész nap émelyegtem.
Én sosem voltam rosszul reggel, inkább délután-este mindhárom terhességemnél.
Nalam egesz nap tartott a hanyinger emelyges.
Sosem voltam rosszul reggel, és hányingerem sem volt reggel egyszer sem. Viszont a terhesség második felében sokat voltam rosszul napközben és hányingerem is volt néha.
Én az 5. héttõl a 18. hétig folyamatosan émelyegtem, rosszul voltam, hánytam napszaktól függetlenül! Éjjel-nappal...

Ha terhes valaki akkor mindig nagy étvágya van?

Legjobb válasz: Általában igen, de az étvágyadat lehetõleg gyümölcsökkel csillapítsad!

Általában igen, de az étvágyadat lehetõleg gyümölcsökkel csillapítsad!
Nem. Ez csak egy a tünetek közül. Barátnõm pl. csontsoványra fogyott, mert étvágytalan volt a terhessége alatt. Szóval embere válogatja.

Ha terhes valaki, akkor a kutyája hogy viselkedik? Jobban ragaszkodik vagy egyáltalán nem?

Pár napja a kutyám furán viselkedik,mindig bujna,meg nem hagy békén..Mitöl lehet ez??

Legjobb válasz: Nem tudom,de nekem 5én fog kiderülni,hogy sikerült e vagy nem.De vagy 2 napja az én kutyám is fura kicsit.Mindig bujik hozzám,ott van velem, olyan mintha szeretethiányos lenne,pedig már 3 hete itthon vagyok szabin és nagyon sokat foglalkozom vele.Huskym van amugy és jön utánnam és különös hangon magyaráz,mintha mondani akarna valammit.Furcsa ezt a kérdést én is fel akartam ma tenni:DIrj feltétlenül, hogy mi lett az eredmény légyszi.Kíváncsi vagyok.

A kérdező hozzászólása: Szioka gratula :) ) az én kutyám is nöstény és emeletes házba lakom, bent van velünk és a lábamat imádja mindig a noziát oda dugja, , de most nagyon ragaszkodik hozzám, nem tok semmit csinálni néküle :DD ottvan ahol én, néz báttyattan mintha mondani akkarna valamit, bujik.Akkor lehet bizzakodnom???szeretnék már babát :) 1éve probálkozunk :(
majd írd meg, hogy mi lett. kiváncsi vagyok.
Nem tudom, de nekem 5én fog kiderülni, hogy sikerült e vagy nem.De vagy 2 napja az én kutyám is fura kicsit.Mindig bujik hozzám, ott van velem, olyan mintha szeretethiányos lenne, pedig már 3 hete itthon vagyok szabin és nagyon sokat foglalkozom vele.Huskym van amugy és jön utánnam és különös hangon magyaráz, mintha mondani akarna valammit.Furcsa ezt a kérdést én is fel akartam ma tenni:DIrj feltétlenül, hogy mi lett az eredmény légyszi.Kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm szépen :)
január 20? hát akkor az még elég soká lesz, biztos hogy volt peteérésed már? Azért szórítok.
Én is pont így vagyok. 12 éves nõstény kutyusom van. még soha nem volt kiskutyája. folyton bujik, meg piszkál, hgoy foglalkozzak vele. Ha olyan helyen van a ruhám vagy valamim amit elér akkor megszerzi és izélgeti. A rosszabb az, hogy most elkezdte megjelõlni a cuccaimat. Lepisili. Nem igazán csak néhány cseppet. Ezért már mérges vagyok, nem tudom mit csináljak vele. Egyébként szerintem féltékeny. Egyértelmû tehát, hogy a kutyák megérzik. Más a szagunk. (a párom is mondta, hogy más illatú a böröm)
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen :) )) ezis segitett egy kicsit..csak még nemtom, hogy az vagyok e
A kérdező hozzászólása: Szioka 20án kellene neki megjönnie..
Valszeg kevesebbet foglalkozol vele, és többet magaddal, erre reagál.
én írtam az elöbb is. Mikor kéne megjönni?
A kérdező hozzászólása: Kösszike szépen, nektek is szoritok.Minkmár 1éve probálkozunk, sajna nem sikerül :(
Sajnos elvesztettem a babót a 7 hetesen. Rossz helyre ágyazodott be. De nemsokára újra probálkozunk. Úgyhogy most már kezd leállni a kutyám. Gondolom nem érzi már rajtam a szagot. Viszont így felkészültebb lehetek a következõnél. Sok sikert neked. Szórítok
A kérdező hozzászólása: Háthogy ne pisilja le, szerintem ragd magasra és hátha abba hadja...:) szerintem is féltékenyek.Hanyadik honapban vagy?Ja és Gratula :) ))
Helló! Képzeld, mikor én még nem tudtam, hogy várandós vagyok, a kutyánk (nõstény), mindig meg akarta izélni a lábam, meg õ is bújós lett, jobban, mint addig. Rá kb. 1 hétre kiderült, hogy babám lesz.
A kérdező hozzászólása: Kösszi a vállaszt, amit irtá nekem is ugyan ezek a tünetek, énis itthon vagyok 2hete lessz..ird meg te is, kiváncsi vagyok már :DDD remélem kutyuskánk jol érzik :) )
A kérdező hozzászólása: Még nem tudom, hogy terhes vagyok e..csak sejtem, mert fura érzésem van...a mellem is érzékeny meg a hasam is kavarog.Nincs ugy étvágyam.Kutyám is furán viselkedik velem.A kutya meg érzi ha terhes a gazdája??
A kérdező hozzászólása: Jolvan majd leirom, már énis az vagyok :) )Fáj a mellbimbom, meg a hasam alja..na ez mitöl lehet?Tegnap meg kijött belölem a kaja..

Ha terhes valaki akkor a méhszája zárt és kemény. alig elérhető? nem tapogatom csak érdekel

köszi el?re is a válaszokat

Legjobb válasz: Szia. Nekem sajnos muszáj "tapogatnom" magam naponta 3-szor a terhesség megállapítása óta Utrogestán hüvelykúpot kell használnom (5 hete). Érdekes volt mert az elsõ 2-3 hétben a hüvelyem, a méhszájam nagyon puha volt és könnyen felhelyeztem a golyót. De kb 2 hete megváltozott, kemény lett és zárt. Váladék is kevesebb van. Szóval én ezt tapasztaltam. Üdv:11 hetes kismami

Szia. Nekem sajnos muszáj "tapogatnom" magam naponta 3-szor a terhesség megállapítása óta Utrogestán hüvelykúpot kell használnom (5 hete). Érdekes volt mert az elsõ 2-3 hétben a hüvelyem, a méhszájam nagyon puha volt és könnyen felhelyeztem a golyót. De kb 2 hete megváltozott, kemény lett és zárt. Váladék is kevesebb van. Szóval én ezt tapasztaltam. Üdv:11 hetes kismami
szia! Igen ha terhes valaki akkor a mèhszàja zàrt ès kemèny, nekem pl elèggè elèrheto.

Alhasi izomláz csak akkor lehet, ha terhes valaki?

Már a 3.mensim volt azóta,hogy esetleg teherbeeshettem.3.napja vettem észre,hogy a hasam alsó részén izomlázam van,ami mára elmúlt. A 3 legutóbbi menstruációm közül ez a legrövidebb,3nappal a kezdete után már csak 2csepp barna folyásom volt.

Legjobb válasz: Szia! Nem hiszem,hogy akkkor lehet csak.Én pont úgy vagyok ahogy te,ugyanezt érzem én is.Amikor a fiammal voltam terhes akkor is így éreztem,éppen ezért vettem is egy tesztet most,ami negatív lett (bár elvileg nem is lehetett volna másmilyen,mert gyógyszert szedek).Szerintem lehet felfázás vagy megemelted magad.

Szia! Nem hiszem, hogy akkkor lehet csak.Én pont úgy vagyok ahogy te, ugyanezt érzem én is.Amikor a fiammal voltam terhes akkor is így éreztem, éppen ezért vettem is egy tesztet most, ami negatív lett (bár elvileg nem is lehetett volna másmilyen, mert gyógyszert szedek).Szerintem lehet felfázás vagy megemelted magad.
Szia nekem is nagyon hasonló érzésem van olyan érzés mind ha felüléseket csináltam volna és izomlázam volna de csak a bal oldalon érzem ezt kb 3-4 napja.18.-án voltam UH-n akkor ezen az oldalon volt egy 16mm-es tüszõm.
A kérdező hozzászólása: Akkor érzem a legjobban, ha megnyomom, de mindkét oldalt és jóval a köldököm alatt van ez az érzés.

Ha terhes valaki, és a babának már van szívverése, akkor az tapintható a terhes nő pulzusa mellett? Vagy hallható mondjuk a hasán keresztül a baba szívverése?

Nem vagyok terhes, nem is voltam még, csak kíváncsi vagyok! :-)

Legjobb válasz: Az anya pulzusa mellett nem tapintható. Az anya hasán keresztül megfelelõ berendezéssel érzékelhetõ. (sõt: otthoni használatra magzati szívhang hallgatót is lehet venni)

Az anya pulzusa mellett nem tapintható. Az anya hasán keresztül megfelelõ berendezéssel érzékelhetõ. (sõt: otthoni használatra magzati szívhang hallgatót is lehet venni)
A baba pulzusa nem tapintható, mert nem tudog közvetlenül megérinteni, így kitapintani se a verõerét. Viszont a magzati szívhangot lehet hallani. Régen sztetoszkóppal hallgatta az orvos, ma már modernebb eszköz van rá, így az anyuka is hallhatja:) )
Szia! hát a baba szívverését sajnos nem lehet hallani:-(pedig de jó lenne!!
Szia! 18 hetes vagyok, tegnap lementem a védõnõmhöz, hogy úgy kíváncsiság kép nézzünk már egy szívhangot, hátha már hallani. Azt mondta szerinte még nem lesz, de azért megnézte. Mondtam neki, hogy a bal oldalt nézze, mert ott érzem jobban a baba mocorgását. És lehetett érezni, nagyon meglepõdött, mert mondta, hogy ilyenkor még nem nagyon lehet hallani. Nagyon aranyos hang volt :) Jó volt hallani :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!