Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes valaki, és jelentkezik (6 db)

Ha terhes lesz valaki, és jelentkezik mellfájás, azt honnan tudom megkülönböztetni a menszi előtti fájástól?

Tartok t?le,hogy lehet terhes lettem...5 nappal vagyok menszi el?tt, és érzem, hogy fáj oldalt a mellem, ha hozzáérek. A terhességes mellfájás is iylen, vagy akkor az egész mell feszül?

Legjobb válasz: Nekem sokkal erõteljesebben feszült és fájt, amikor összejött a bébbi, mint mielõtt megjött a menszi, de ez biztosan típusfüggõ, valakinek nem fáj egyáltalán a cicije. Ha nincs több tüneted, akkor várj a menszeszig, ha késik legalább 5 napot, csinálj egy tesztet.

Nekem sokkal erõteljesebben feszült és fájt, amikor összejött a bébbi, mint mielõtt megjött a menszi, de ez biztosan típusfüggõ, valakinek nem fáj egyáltalán a cicije. Ha nincs több tüneted, akkor várj a menszeszig, ha késik legalább 5 napot, csinálj egy tesztet.
sajna sehogy. ugyanugy feszül.
Nekem annyi volt az észrevehetõ különbség, hogy a menzi elõtt csak a külsõ oldala fájt, és inkább érzékeny volt, mint fájdalmas. Amikor terhes lettem, a belsõ oldalon is érzékeny lett, sõt, kegyetlenül fájt, és érzékeny lett e mellbimbóm is.
Szia! Nekem most terhességkor jobban fájnak, mikor ráfordultam majd leszakadtak, és a mellbimbóim is fájnak a mai napig! 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: *nem sejti
Jelentkezhet is, de akár el is maradhat, ez totál lutri. Sokszor elõfordul egyébként, hogy ha terhesség mellett szed valaki fogamzásgátlót, akkor valamilyen jellegû, de általában pecsételõ vérzés jelentkezik. Ez nem feltétlenül a szünet idõpontjában alakul ki, hanem bármikor, a "ciklus" egyéb napjain, többynire sárgatestelégtelenség miatt. Ezért a tabletta szedés mellett (a szedés 1-2. hónapját leszámítva) mindig orvosi vizsgálat indikációja a gyógyszeres napokon jelentkezõ vérzés.
Az elsõ eset: A fogamzásgátlót a menstruációd elsõ napján (vagy a 2.-5. napon tablettától függõen) kezded el szedni. Az pedig elég ritka, hogy valaki menstruációszerûen vérezzen a terhessége alatt (sokkal ritkább annál, mint ahogy itt a gyik-en emlegetik). A másodikra: nem biztos, hogy kimarad a megvonásos vérzés, de azért többségében mégis az a jellemzõ. Összegezve: érdemes egy tesztet ellõni, mielõtt belevágnál a tablettaszedésbe! Illetve ha hibázol a szedéssel (kihagyás, hányás, hasmenés, antibiotikum, orbáncfû tea), akkor nem árt egy teszt, akkor is ha a megvonásos jelentkezett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mennyi az esély rá, hogy valaki terhes, ha azóta az eset óta, amitől teherbe eshetett volna már 4-szer megjött neki? És a terhesség első jelei mikor jelentkeznek pl:hányinger. Kívánás. és a pocak mikor kezd el nőni?

Legjobb válasz: Lehet,hogy igazad van...mert nem a megfelelõ helyen..nem a megfelelõ illetõvel és nem a megfelelõ állapotban...és nem az én régen eltervezett gondolataim szerint volt az egész...egy szóval nem kellett volna megtörténnie...ráadásul az elsõ volt...és hát igen lehet beképzelem magamnak..tiszta hülye vok...:S

A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van...mert nem a megfelelõ helyen..nem a megfelelõ illetõvel és nem a megfelelõ állapotban...és nem az én régen eltervezett gondolataim szerint volt az egész...egy szóval nem kellett volna megtörténnie...ráadásul az elsõ volt...és hát igen lehet beképzelem magamnak..tiszta hülye vok...:S
az esely kb 0, 01%.a Tunetek nem tudom mikor kezdodnek de a pocak kb 6 honaposan kezd el noni.
Ha megjön a menstruációd, az azt jelenti, hogy nem történt megtermékenyités. Ha 4x jön meg, akkor az esély rá egyenlõ a 0-val szóval megnyugodhatsz. Lehet, hogy csak erõsen görcsölsz rajta, hogy terhes vagy és bebeszéled magadnak, vagy teljesen más dolog miatt van ez.
Nem vagy hülye:) Meggondolatlan voltál de most már hiába mondom. Remélem a következõ jobban sikerül úgy, ahogy elképzelted.:) Csak terelgesd el ezeket a gondolatokat a fejedbõl, foglald le magad valami mással.(2.válaszadó)
hát nagyon minimális rá az esély hogy terhes légy, ha már 4X megjött...de nekem van egy ismerõsöm akinek az 5. hónapban is megjött még (de ez észrevehetõ mert neki is feltûnt hogy kevesebb napig tartott és kevesebb volt a vérzés is) de szerintem megnyugodhatsz, szerintem is csak beképzeled magadnak..
Nagyon minimális az esélye neki. Avérzésed másmilyen lenne ha esetleg meg is jönne közbe. A pocak pedig változó hogy mikor kezd nöni, nekem a 3. hónaptól már észre lehetett venni!
Egy hetes lehet a kérdés ezen az oldalon, csak a terhesség címke alatt, bizony, sajnos a lány terhes, és már mocorog a picike. Pedig vigyáztak, nem akarták, és rendesen megvolt neki, most maradt el. A pocak mikor nõ: nekem 12hetesen már nagy pocakom volt:) és ezeket a tüneteket embere válogatja. Ált. az elmaradt menzesz körül jönnek elõ. Miért nem ugrasz le a drogériába egy terhességi tesztért, és csinálod meg, vagy mész el nõgyógyhoz, ha nagyon aggódsz.
A kérdező hozzászólása: Gabriel teszt negatívat mutatott...ezek szerint tényleg csak bebeszéltem magamnak..szerencsére...még nagyon nem jönne jól egy baba...bármennyire is szeretem õket, sajátot még nem szeretnék!:) Köszönöm a válaszokat!És kérem ne higgyétek/higgyék, hogy felelõtlen kis fruska vok...az az egyszeri alkalom volt olyan...sajnos sokat ittunk...:Sez nem magyarázat!de most már csak meggondoltan teszek mindent!Mégegyszer köszönöm a kommenteket!

Ha valaki terhes, de nem tud róla, és lefürdik nagyon forró vízben, amitől (isten ments) elmegy a babája, akkor mikor, és milyen tünetek jelentkeznek?

Nekem a mensim el?bb megjött egy nappal,de semmi görcs,se a szokásos mensi érzés,csak vérzés.De az eléggé darabos,és sok.Tegnap reggel fürödtem,és este jelentkezett a vérzés.

Legjobb válasz: A forro viz akkor okozhat problemat, ha benne ulsz, nem pedig zuhanyzol. A darabos mensi sem szokott problemara utalni, hiszen a menstruacioval levalik a mehnyalkahartya, ez szokott darabos formaban kijonni a verrel egyutt. Bar itt mar olvastam olyanrol is, hogy a darabos menstruacio utalhat valamilyen betegsegre is, ugyan en errol meg nem hallottam. Darabos akkor is lehet a mensi, ha nem tudott beagyazodni a baba.

A forro viz akkor okozhat problemat, ha benne ulsz, nem pedig zuhanyzol. A darabos mensi sem szokott problemara utalni, hiszen a menstruacioval levalik a mehnyalkahartya, ez szokott darabos formaban kijonni a verrel egyutt. Bar itt mar olvastam olyanrol is, hogy a darabos menstruacio utalhat valamilyen betegsegre is, ugyan en errol meg nem hallottam. Darabos akkor is lehet a mensi, ha nem tudott beagyazodni a baba.
Nem feltétlenül utal a darabos mensi vetélésre. Ha tényleg vetélnél, komoly görcseid lennének. A forró ülõfürdõ okozhatott vérbõséget, ami miatt hamarabb jött a mensid. A darabok szerintem is a nyálkahártya leválása miatt vannak.
A kérdező hozzászólása: Igen, én benne ültem(sajnos) a forró vízben. Én úgy hallottam, hogy a darabos vérzés az általában arra utal, hogy elment a baba.
hát, menj el orvoshoz szerintem. nekem is volt egy spontán vetélésem és nem görcsöltem, igaz a vérzés sem darabos volt, hanem rendes

Ha valaki terhes, akkor a magasabb hő, az ugyanúgy jelentkezik este is? Nem csak reggel? És nem olyan, mintha beteg lenne? Gondolok itt pl. a hidegrázásra.

Legjobb válasz: Nekem heteken keresztül minden este hõemelkedésem volt,és rázott a hideg.Kb a 4 hónap végére múlt el.Nem tudom más is van-e így.Ez a harmadik terhességemnél volt így,és tényleg mintha beteg lettem volna olyan érzés volt.A másik két gyerkõcömnél nem tapasztaltam ilyet. Üdv

Nekem heteken keresztül minden este hõemelkedésem volt, és rázott a hideg.Kb a 4 hónap végére múlt el.Nem tudom más is van-e így.Ez a harmadik terhességemnél volt így, és tényleg mintha beteg lettem volna olyan érzés volt.A másik két gyerkõcömnél nem tapasztaltam ilyet. Üdv
nem olyan mintha beteg lennél. semmitsemlehet észrevenni csak ha megméred a hõdet akkor tudod meg hogy felment.
Szia! Úgy tudom, hogy azért mérjük a reggeli höt, mert ez alacsonyabb (nyugalmi állapot után rögtön). Ha felkelsz, mozogsz akkor már pár óra múlva is eltérést mutat a reggelihez képest (ezért ajánlják, ha babát szeretnénk, hogy reggel és mindig ugyanabban az idöben mérjük). Napközben és este mindig magasabb a hömérsékletünk, akkor is ha terhesek vagyunk.
Ez engem is érdekelne
Nekem egyáltalán nem fájt a hasam, és nem volt semmilyen tünetem. A nem várt után kb 10 nappal vettem észre, hogy hoppá, már meg kellett volna jönnie, akkor pozitívat teszteltem :) Az elsõ tünetek is csak 10 hetes körül jelentkeztek rosszullétek formájában, hasfájás azóta sem volt. 21hkm
Nekem a jobb oldali petefészkem szurkált, esetleg keveset az alhasam. Végig az elsõ trimeszterben. Nemvárt mensi elõtt is már megvoltak a tünetek.
Nekem az akkor aktuális menstruáció idõpontja alatt görcsölt végig, pontosan ugyanúgy, mint amikor megjön (tampont is tettem fel minden reggel, mert biztos voltam benne, hogy menstruálni fogok). Éppen emiatt teszteltem késõn viszonylag, annyira fájt a hasam. Aztán elmúlt, viszont a 16. hétig az aktuális menstruáció idején mindig görcsöltem.
Én a nem várt elött és után, görcsöltem, de nem ugy mintha megjönne. Másképp. És szurkált a méhem, és nyilalt ami lesugárzott a hüvelyembe is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!