Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes valaki, (521 db)

Milyen a menstruáció ha terhes valaki?

Eddig gyógyszer mellett 28napos volt a ciklusom,most hogy leraktam megjött 26.napra és csak 2 és fél napig tartott a szokásos 5 nap helyett.Megjön akkor is ha terhes vki? És milyen vér jön? Nekem jött 2és fél napig rendes vér aztán hirtelen semmi. Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Ha rendes vér volt akkor nem hiszem hogy terhes vagy. De ha úgy gondolod, csinálj tesztet. Valószínû a gyógyszer lerakása miatt lett kevesebb. Amúgy ha terhes valaki és megjön neki akkor vagy barnázgat vagy csak pár csepp vér van, és nem darabos.

Ha rendes vér volt akkor nem hiszem hogy terhes vagy. De ha úgy gondolod, csinálj tesztet. Valószínû a gyógyszer lerakása miatt lett kevesebb. Amúgy ha terhes valaki és megjön neki akkor vagy barnázgat vagy csak pár csepp vér van, és nem darabos.
A legjobb, ha semmilyen. Ha van, akkor pedig inkább barnázgatás, pecsételõ vérzés. Ha rendes vér jön, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, inkább csak a gyógyszer abbahagyása miatt felborult kicsit a hormonháztartásod.

A barátommal óvszerrel védekeztünk, de nem nem szakdt ki a gumi. Viszont miután levette, a kezén maradhattak spermák. És ha ezután hozzámnyúlt a kezével lehetek terhes? Ha terhes valaki attól még van folyása menstruáció előtt?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-

Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-
Ha terhes vagy attól még lehet folyásod. Ha sperma volt a barátod kezén és úgy benned nyúlkált, akkor lehetsz terhes. Van olyan is, hogy valakinek megjön, de mégis terhes (általában, akkor eltér a vérzés a megszokottól).
A kérdező hozzászólása: Én nem a vérzésre gondoltam, hanem például ha terhes valaki, akkor fehér folyása sincs?
Ez nemigaz!!! Ismerek oan nõt, aki terhesen még 3 hónapig menstruált!!! gyorsan a dokihoz!!!
en nekem is van egy ismerosom aki meg menstrualt amikor 3honapos terhes volt, szal akar mi lehet, menny el dokihoz
Szerintem ez csak 2-3 hónap körül észlelhetõ.
És annál aki vékony.
Én 48 kg-mal kezdtem a terhességet, és valóban ott volt az a mélyedés, de mára már eltünt, valószinû csak a puffadás miatt mivel 6 hetesen még nem lehet a babátol.
Nekem 12 hetesen is volt ott mélyedés... A puffadás miatt nincs ha nincs, a méh egy pár hetes terhességnél még nem olyan nagy, hogy látszódjon. 29 hetes kismami

Ha terhes valaki akkor mikortol kezd feszulni vagy fajni a cicije?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül feszül a melle annak aki terhes. Nem feltétlenül terhes az akinek feszül a melle...

Nem feltétlenül feszül a melle annak aki terhes. Nem feltétlenül terhes az akinek feszül a melle...
szia! javaslom, hogy iird be a google-be, hogy : terhesség tünetei. Amugy ha jól emlékszem úgy olvastam, hogy 1 hónap után
A kérdező hozzászólása: Rendes toled, h elkuldted a linket! :) :) :)

Alhasi izomláz csak akkor lehet, ha terhes valaki?

Már a 3.mensim volt azóta,hogy esetleg teherbeeshettem.3.napja vettem észre,hogy a hasam alsó részén izomlázam van,ami mára elmúlt. A 3 legutóbbi menstruációm közül ez a legrövidebb,3nappal a kezdete után már csak 2csepp barna folyásom volt.

Legjobb válasz: Szia! Nem hiszem,hogy akkkor lehet csak.Én pont úgy vagyok ahogy te,ugyanezt érzem én is.Amikor a fiammal voltam terhes akkor is így éreztem,éppen ezért vettem is egy tesztet most,ami negatív lett (bár elvileg nem is lehetett volna másmilyen,mert gyógyszert szedek).Szerintem lehet felfázás vagy megemelted magad.

Szia! Nem hiszem, hogy akkkor lehet csak.Én pont úgy vagyok ahogy te, ugyanezt érzem én is.Amikor a fiammal voltam terhes akkor is így éreztem, éppen ezért vettem is egy tesztet most, ami negatív lett (bár elvileg nem is lehetett volna másmilyen, mert gyógyszert szedek).Szerintem lehet felfázás vagy megemelted magad.
Szia nekem is nagyon hasonló érzésem van olyan érzés mind ha felüléseket csináltam volna és izomlázam volna de csak a bal oldalon érzem ezt kb 3-4 napja.18.-án voltam UH-n akkor ezen az oldalon volt egy 16mm-es tüszõm.
A kérdező hozzászólása: Akkor érzem a legjobban, ha megnyomom, de mindkét oldalt és jóval a köldököm alatt van ez az érzés.

Ha terhes valaki, és a babának már van szívverése, akkor az tapintható a terhes nő pulzusa mellett? Vagy hallható mondjuk a hasán keresztül a baba szívverése?

Nem vagyok terhes, nem is voltam még, csak kíváncsi vagyok! :-)

Legjobb válasz: Az anya pulzusa mellett nem tapintható. Az anya hasán keresztül megfelelõ berendezéssel érzékelhetõ. (sõt: otthoni használatra magzati szívhang hallgatót is lehet venni)

Az anya pulzusa mellett nem tapintható. Az anya hasán keresztül megfelelõ berendezéssel érzékelhetõ. (sõt: otthoni használatra magzati szívhang hallgatót is lehet venni)
A baba pulzusa nem tapintható, mert nem tudog közvetlenül megérinteni, így kitapintani se a verõerét. Viszont a magzati szívhangot lehet hallani. Régen sztetoszkóppal hallgatta az orvos, ma már modernebb eszköz van rá, így az anyuka is hallhatja:) )
Szia! hát a baba szívverését sajnos nem lehet hallani:-(pedig de jó lenne!!
Szia! 18 hetes vagyok, tegnap lementem a védõnõmhöz, hogy úgy kíváncsiság kép nézzünk már egy szívhangot, hátha már hallani. Azt mondta szerinte még nem lesz, de azért megnézte. Mondtam neki, hogy a bal oldalt nézze, mert ott érzem jobban a baba mocorgását. És lehetett érezni, nagyon meglepõdött, mert mondta, hogy ilyenkor még nem nagyon lehet hallani. Nagyon aranyos hang volt :) Jó volt hallani :)

A nőgyógyász már egy sima vizsgálatból (ultrahang és vérvétel nélkül) meg tudja mondani, hogy ha terhes valaki?

Legjobb válasz: Ezt,hogy gondolod,ránézésre?? Sima hüvelyi vizsgálattal kitapintással azt tudja megállapítani,ha megnagyobbodott már a méh,ezt alá kell támasztani pozitív meno teszttel,hogy valóban terhességrõl van e szó.

Ezt, hogy gondolod, ránézésre?? Sima hüvelyi vizsgálattal kitapintással azt tudja megállapítani, ha megnagyobbodott már a méh, ezt alá kell támasztani pozitív meno teszttel, hogy valóban terhességrõl van e szó.
Mit gondolsz, amíg nem volt UH honan tudták megmondani? Természetesen a terhesség korától függ, nyilván az uh sokkal hamarabb ad biztos diagnózist.
nekem a 2.hónapban már sima tapintásos vizsgálattal meg tudta mondani hogy terhes vagyok, valószínû, ahogy elõttem is mondták a méh állapotából.de nyilván utána végez uh-t is, h biztosan alátánassza a diagnózisát.
Tesztet végzett, tapintásra még nem lehetett biztosan tudni. Ez rögtön a vizsgálat után megtörtént, vizeletbõl.
Igen, meg tudja, bár az nem 100%-os...Nõgyógyász vagyok Pécsett, de biztosra csak UH után mehetünk...Van, hogy a méh duzzanata alhasi betegségbõl adódik, ilyenkor szoktunk hüvelyi ultrahangot, kenetmintát venni... Az utóbbi kicsit fájdalmas lehet, de terhessénél választódnak ki azok a fehérjék, amibõl kiszûrhetjük, hogy terhességrõl van-e szó...Ezért kell a vizsgálat. Ha barnás folyásod van, vagy a hüvelyed néha viszket, az lehet a terhesség egyik elõjele... A barnás folyás a nem kívánt bacilusok, kórokozók eltávolítása, ezért van kellemetlen illata...

Ha terhes valaki (kb 4-5hetes) és nem akar abortuszt, mit lehet tenni ha enm akarja a gyereket?

HA nem eszik semmit?meghal benne a gyerek?

Legjobb válasz: Vagy abortusz, vagy megtartja. Más lehetõség nincs. Ha hosszútávon nem eszik, az anya is meghal.

Vagy abortusz, vagy megtartja. Más lehetõség nincs. Ha hosszútávon nem eszik, az anya is meghal.
Nem kell elmenni kimûttetni!! Majd kitisztul belõled. Ha meg nem, akkor sorry! (kamu)
Bizony, azért van abortusz, mert az "éheztetéses" módszer és társai nem mûködnek. A sürgõsségirõl lekéstél, szóval vagy megszülöd, vagy mûtét. Ha "spontán" vetélést szeretnél elõidézni, arra kevés esélyed van, és a mûtétet akkor se kerülöd el valószínüleg.
engem azért érdekelne h hány éves vagy? amúgy meg én is azt mondom h add örökbe..csak ebben az a rizikó h késõbb megbánhatod
azzal temár semmit sem tudsz csinálni.vagy elmész abortuszra, vagy világrahozod és örökbe adod. de mostmár ajánlom inkább vigyázzál magadra, törekedj rá h a babád egészséges legyen, mert egy fogyatékos gyerek senkinek sem fog kelleni. legközelebb pedig védekezettek, a megszakításos módszer nem védekezés.
Olyan nincs, hogy ha nem eszel, akkor elõször a gyereked hal meg benned... Ha már ilyen megtörténik, felelõsséget kell vállalni vagy elvetetni, vagy megszülni, aztán dönteni..
nincs más módszer. abortusz vagy vállalod. bizony bizony, elõbb kellett volna törni a buksit a szex-védekezés-terhesség kérdésen. 20/L
Akkor örökbe adja. Drasztikus kajamegvonástól igen meghalhat a baba, de akkor az anya is kaphat pl vérmérgezést ha nem veszik észre stb.. ne tedd ki magad ilyesminek. Ha nem kell a gyerek, akkor elmész abortuszra és kész.
Ha nem eszik meghal a gyerek. Ha felszúr egy kötõtût meghal a gyerek. Ha irrigál szappanos vízzel meghal a gyerek. És mindebbe meghalhat a nõ is. De csak egy lelketlen, szívtelen, érzéketlen, érzelmi analfabéta az, aki az abortusz ilyen kegyetlen módszerét választja. Akármi van a háttérben, pénznélküliség vagy a szégyenérzet. Egy abortuszt csak a klinikumban szabad elvégezni!
komment: SZóval ha már meghalt a baba akkor elkel menni kimûttetni, vagy mit? ezt hogy értetted???? Ha benne van egy halott gyerek a méhedben, akkor azt szerinted csak úgy ott lehet hagyni, hagy legyen? Persze hogy ki kell valahogy szedni. Meg ilyet hogy lehet kérdezni, hogy nem eszik semmit? Ezt te teljesen komolyan gondolod? 4-5 hetesen már nem hiszem hogy csinálhatsz valamit. Az elején minden nap berúgtál volna 2 hétig, akkor talán elment volna, de mostmár késõ.
A kérdező hozzászólása: SZóval ha már meghalt a baba akkor elkel menni kimûttetni, vagy mit?
Szerintem ilyen módon se önmagad sem a babád életét ne veszélyeztesd. Nem tudom hány éves lehetsz, hogy ilyen gondolat egyáltaláln kipattant az agyadból, de elég elszomorító:( Nem tudom eldönteni, hogy a gyerekvállallástól, vagy a kórházi beavatkozástól félsz jobban... Különben is, ha elvetélsz valamilyen úton módon, az az esetek többségében, igen nagy vérzéssel/görcsökkel jár, de egy biztos! Mindenképpen kórházi beavatkozásra lesz szükséged, különben veszélybe kerül az életed!!!!
Istenem több százan azon vagyunk hogy babásak legyünk ez meg jön itt ilyen kérdéssel!!Szerintem pusztulj éhen jobban jársz szegény baba is meghal de legalább te is te szemét felelõtlen b.zi k.rva!!!ÁÁÁ ilyen nincs te olyan egy hülye nõ lehetsz hogy még olyat nem hordott a hátán a föld!!!
Egyet értek a 10:05 hozzászólással! Elképesztõ, milyen nõket hord a föld a hátán...az ilyen nem is nõ, csak egy félresikerült zombi.....

Azt olvastam itt, hogy aktus után 14 nappal ha nem jön meg, akkor terhesség valószinű. De ha aktus után két nappal megjön, akkor már nincs terhesség? Ez tényleg igy van, ha terhes valaki?

A ciklus duagrammot hogy tudnám ugy megcsinálni,hogy görbémet mutassa? Segitene nekem valaki? Köszi el?re is.

Legjobb válasz: ez mind attól függ h az aktus mikor történik az elõzõ voltam

ez mind attól függ h az aktus mikor történik az elõzõ voltam
Szerintem akkor sem kellene megjönnie, hiszen a fogantatás pillanatától a tested készül a beágyazódásra. Az mindegy, hogy a mensi elõtt történt-e két nappal. Hiszen elõfordulhat több ovuláció is egy ciklusban.
A kérdező hozzászólása: ok. köszi szépen.
hát ezt nem igazán értem ha az aktus pont peteéréskor történik akkor valószínû a teherbe esés de az h aktus után két nappal megjön ezt nem értem magyarázd el pontosabban mire gondoltál ha pedig nem akarsz gyereket akkor védekezz
A kérdező hozzászólása: 22-én van aktus, 24-én megjön.Itt nem arról van szó hogy nem akarok gyereket, hanem csak erre lettem volna kiváncsi. nem mindenki tudhat mindent.köszi a választ

Tényleg megjöhet a menstruáció, ha terhes valaki?

Akinek megjött a menzije és babás volt, az hogyan lehetséges? Egyszerűen nem tudom ezt elhinni, hisz a menstruációkor leválik a méhfal, akkor a baba is menne vele nem? Vagy valamiről lemaradtam a biológia órán? Esetleg valakinek elmagyarázta a doki, hogy ez hogyan lehetséges?

Legjobb válasz: csak beágyazódási vérzés van ha jól tudom, meg egyéb vérzés ami a esetleg a méhlepény megsérülésénél adódhat, de nem mensi!! az nem lehetséges, csak van aki olyan "okos" hogy ezt terjeszti... :)

csak beágyazódási vérzés van ha jól tudom, meg egyéb vérzés ami a esetleg a méhlepény megsérülésénél adódhat, de nem mensi!! az nem lehetséges, csak van aki olyan "okos" hogy ezt terjeszti... :)
Hát akkor elmesélem az én sztorim. Volt egy vetélésem 2011. október 20-án. Ezek után megjött a menzeszem 2011 dec. 25-én! Vagy lehet nem az volt, mégis véreztem 5 napig valamitõl! 2012. Jan 9-án mentem orvoshoz, hogy megbeszéljük, hogyan tovább a vetélés miatt, meg hogy megnézze, hogy alakul a peteérésem, stb... Ekkor már ott dobogott a pici fiam szíve, aki jelenleg 6 hós és itt mászik a szõnyegen. Az uh-n mért méreteke alapján kb. 9 hetes egészséges magzat volt. Ha visszaszámoljuk a 9 hetet, bõven terhes voltam már, és a beágyazódás is megtörtént! Szóval gondolja mindenki annak aminek akarja, de valahogy mégis menstruációhoz hasonló vérzésem volt, kb a terhesség 6.-7. hetében.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!