Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes nő, mindig (11 db)

10-12 évesek miért nem alszanak még ilyenkor?
Jó, igazad van, nem vettem figyelembe azt a lehetseges "szövegkörnyezetet", hogy az illeto azt pedzi, hoyg tanacsoljuk-e neki a vedekezesmentes egyuttleteket.:) Inkabb gondoltam arra, hogy érdeklõdik. Én ugy gondolom, hogy mivel a szerelmeskedesben mindig ott van a gyermekáldás lehetõsége, csak olyannal szabad, akivel szeretnenk is kozos gyermeket. A szeretkezes felelosseg. A kedvesunk irant is. És sajat magunk irant is. Hiszen az egesz eletunk megvaltozhat - örökre. Mindig ezek kozt a keretek kozt kell gondolkodni a fogamzasgatlasrol, az eselyek csokkenteserol.
A korod kb 12-15? :) Semmi baj csak írd ki nyugodtan, hogy ne legyen anyázás. Nos az rengeteg mindentõl függ, pl, hol tart ciklusban a nõ, illetve milyen a férfi spermája, van e valamelyik félnek terméketlensége vagy azt nehezítõ tényezõ, de összességében elmondható, hogy túl nagy az esély rá ahhoz, hogy ezt megkockáztassa valaki. Védekezzetek mindig ha nem akartok gyereket.
Ha védekeznek, akkor nem.Meg amúgy sem mindig..
"...Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:) ..." Ilyeneket ne írjál, mert aztán valaki ezt a védekezési "módszert" válassza, aztán mégis össze jön, akkor a lelkeden szárad majd.
Nem írtad, hogy a nõ melyik részében mendegél el??!
Minden 36. egyuttletkor statisztikailag, de az eloszlas nem egyenletes: ebben benne van az is, akinek evtizedekig nem lett gyereke, meg az is, akinek minden egyuttletkor lett. Az ejakulátumban pl. alig van spermium, amikor a ferfi az aktus elott nem sokkal mar ejakulált. Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:)
Én csak azt tudom, hogy TE terhes vagy!!!
...mert nem mindegyik részében lészen terhes!! Túúúdod??
Ha a nõ épp termékeny állapotban van, illetve bekövetkezik a termékeny állapot a hímivarsejtek élettartama alatt, akkor terhes lesz. Ez nagyjából egy hét a ciklus alatt.
Remélem nem, mert akkor velem van a baj, mert nem vagyok párszázszoros terhes :D 23N
Nem minden esetben esik teherbe a nõ!ha ez másképp lenne nem lenne ennyi babára váró pár (akinek nincs semmi problémája)! Ha már élsz szexuális életet akkor ne engedd h a pasid gumi nélkül csinálja. és ha majd annyi idõs leszel nyugodtan szedhetsz foggátló tablettát!de ha úgy érzed terhes vagy és tényleg 15 körül vagy akkor vegyél be esemény utáni tabit!és védekezz mindig!:)
A ciklusban nem egy hét a termékeny idõszak, csak egy nap. A petesejt ugyanis csak egyetlen napig életképes. De sok más tényezõt is figyelembe kell venni, hiszen pl. a hímivarsejtek akár több napig is lehetnek életképesek odabent, létezik spontán peteérés, stb stb. Nagy általánosságban elmondható, hogy a jó idõben történt szeretkezésbõl egészséges párok esetén kb. 30% eséllyel lesz baba.

Nagy baj ha 7 hetes terhesen kisebb a petezsák mint kellene lennie? Viszont a baba teljesen normális méretű és szívműködés is van már. Mi van ha nem nő a petezsák? Terhes vitamint szedhetek vagy ki kell kérni az orvos véleményét?

Legjobb válasz: Orvosod mondta, hogy kisebb, mint kellene? Szerintem nincs gond, ha minden rendben van. Terhesvitamint pedig természetesen szedhetsz, hiszen azért terhesvitamin... :) Nem kell kikérned az orvos véleményét emiatt. Ha érdekel, az elevit jó, csak hányingert okoz, ha éhgyomorra veszed be.

Orvosod mondta, hogy kisebb, mint kellene? Szerintem nincs gond, ha minden rendben van. Terhesvitamint pedig természetesen szedhetsz, hiszen azért terhesvitamin... :) Nem kell kikérned az orvos véleményét emiatt. Ha érdekel, az elevit jó, csak hányingert okoz, ha éhgyomorra veszed be.
A kérdező hozzászólása: Elment a babám mert a petezsák kisebb volt és nem is nõtt tovább :(

Ha terhes vagy még nem jött meg a nemvárt akkor mindig szokott folyás lenni előtte? Ha nincs akkor ne is reménykedjen a nő? Csak a mellbimbó vagy a melludvar is bebarnúl?

Legjobb válasz: Kicsit fura a kérdésed.Szóval ha kismama vagy akkor általában az elsõ menzi idején rózsaszínes a folyás.Folyás általában van, de ha esetleg nincs, vagy csak minimális és nem veszed úgy észre attól lehetsz terhes.Terhesség idején em csak a mellbimbó, hanem az udvara is barnul!

Kicsit fura a kérdésed.Szóval ha kismama vagy akkor általában az elsõ menzi idején rózsaszínes a folyás.Folyás általában van, de ha esetleg nincs, vagy csak minimális és nem veszed úgy észre attól lehetsz terhes.Terhesség idején em csak a mellbimbó, hanem az udvara is barnul!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!!!
Nekem csak egy kis mennyiségû folyásom van és 5 hetes vagyok!Van aki teljessen száraz!
A kérdező hozzászólása: Akkor az nem baj ha valakinek nincs! Gratulálok a babához!!!!!

Jovoheten Vasarnap kene megbetegednem! Orulnek ha nem jonne meg! Ha nem erzekeny a mellem vagy a melbimbom akkoris lehetek terhes? Felvagyok puffadva mint eggy kethonapos terhes no!

Legjobb válasz: Én azt mondanám várd meg a mensi idõpontját. Én hányingert, szédülést, mellfeszülést is éreztem mensi elõtt egy héttel, de mégis megjött. Persze csináltam tesztet, hisz mi is nagyon várjuk a babát, de ezek szerint még nem akar jönni.

Én azt mondanám várd meg a mensi idõpontját. Én hányingert, szédülést, mellfeszülést is éreztem mensi elõtt egy héttel, de mégis megjött. Persze csináltam tesztet, hisz mi is nagyon várjuk a babát, de ezek szerint még nem akar jönni.
Szia! Sajna ilyenkor, ha nagyon várja a babát valaki, elõfordulhat álterhes tünet is.Egy biztos, ha jövõ hétre várod, ill.nem várod a mensid, és megfogantál, akkor valszín, hogy most ágyazódhatott be a baba, ebbõl Te semmit nem érzel, és KIZÁRT hogy kéthónapos pocid legyen, minden gúny nélkül vagy ettél valamit, ami nem volt jó a gyomrodnak, vagy egyszerûen lelkileg beszéled be magadnak, hogy terhes lehetsz, és így befolyásolod a testedet.Én is voltam így, nekem is volt ilyen tünetem, de nem voltam terhes, csak angyon akartam a babát.Viszont voltam ikerterhes is, és tényleg viharosgyorsasággal nõtt a hasam, mivel ketten voltak, de mensi kimaradás után 8-10 nappal kezdett látszani, nem elõtte 8 nappal.Azért szurkolok, hogy babás légy, de ne figyeld magad ennyire, mert be lehet csavarodni tõle.Várd ki a mensidet, ha nem jön meg, vagy nem olyan, mint szokott lenni, akkor kimaradás után 4-5 nappal tesztelj.Sok sikert.Egy öreg róka

Ha terhes egy nő, mindig fent van a hője? Vagy ez mennyi idő után?

Legjobb válasz: általában igen mindig fent van. 37 körüli. és akkor megy fel ennyire mikor a menzinek megkellet volna jönnie

általában igen mindig fent van. 37 körüli. és akkor megy fel ennyire mikor a menzinek megkellet volna jönnie
Szia! A peteérés után a reggeli ébredési hõmérséklet 37 C körül mozog. Ha valaki terhes lesz akkor ez a hõmérséklet marad 37 c körül, ha megjön a mensi akkor a hõmérséklet leesik.

Ha egy nőnek megjön minden hónapban egymás után 5 x még előfordulhat hogy terhes lehet? Fontos

.

Legjobb válasz: Persze. Azért jön meg neki, mert peteérése van. Ezért ha szexel, akkor teherbe is eshet.

Persze. Azért jön meg neki, mert peteérése van. Ezért ha szexel, akkor teherbe is eshet.
Van, akik a terhesség alatt is véreznek, de az nem igazán normális dolog.
Anyukám monta, hogy a mi családunkban is volt ilyen eset. Szerintem vegyél amit reklámoznak a tv-ben is terhességi tesztet, ami kimutatja a terhességi hetet is.
A 3. hónap után menstruációhoz hasonló köztesvérzés ritka, de elõfordulhat. Vegyél egy terhességi tesztet és kész.
5 hónapos terhesség már jó eséllyel szabad szemmel is igen csak jól látszik.
Barátnõm 24 hetesen tudta meg, hogy terhes, addig rendesen meg volt neki, és nem, még nem látszott, de nem is feltétlenül kell ilyenkor látszódnia. Teszt a legbiztosabb.

Kb 4-5 hetes terhesen szokott egy nő menstruálni? ha igen akkor szokott fájni a hasa úgy, mint mikor nem terhes?

Legjobb válasz: Az esetek több mint 90%ában a menstruáció elmarad várandósság alatt.Lehet hallani 1-2 kismamáról,akinek megjön,de nekik is csak 1-2 napig,és nem túl erõsen.Sõt,és nem is jelent jót a magzatra nézve,hogy ha "megjön",ugyanis az ilyen várandósságok jelentõs része vetéléssel végzõdik.A hasgörcs az jelezhet babát,az a mindjárt megjön érzés sokunknak megvan az elsõ hetekben.

Az esetek több mint 90%ában a menstruáció elmarad várandósság alatt.Lehet hallani 1-2 kismamáról, akinek megjön, de nekik is csak 1-2 napig, és nem túl erõsen.Sõt, és nem is jelent jót a magzatra nézve, hogy ha "megjön", ugyanis az ilyen várandósságok jelentõs része vetéléssel végzõdik.A hasgörcs az jelezhet babát, az a mindjárt megjön érzés sokunknak megvan az elsõ hetekben.
Ha biztos terhes vagy, és vérzel, mielõbb doki.

A nyákdugó az minden nönek ott van? Akkor is ha nem terhes? Arra szolgál h ne engedje be a baktériumoka? vagy mi? Eddig csaka terhesség témánál láttam ezt a szot azért kérdem

Legjobb válasz: Minden egészséges, felnõtt nõnek van, ráadásul a hormonális változásokkal (tehát a ciklus során, terhesség esetén) együtt változik az állaga. Azért van, hogy védje a méhet és petefészkeket (gondolj csak bele, a hüvely közvetlenül közlekedik a külvilággal) és a ciklus bizonyos szakaszaiban segíti ill. hátráltatja a spermiumok bejutását a hüvelybõl a felsõbb szakaszokba.

Minden egészséges, felnõtt nõnek van, ráadásul a hormonális változásokkal (tehát a ciklus során, terhesség esetén) együtt változik az állaga. Azért van, hogy védje a méhet és petefészkeket (gondolj csak bele, a hüvely közvetlenül közlekedik a külvilággal) és a ciklus bizonyos szakaszaiban segíti ill. hátráltatja a spermiumok bejutását a hüvelybõl a felsõbb szakaszokba.
csak terhességnél van, a babát védi
A kérdező hozzászólása: Akkor aki nem terhes annak nem védi semmi a méhszájnak a bejáratát?
nem
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm szépen 3-dik válaszoló!:) A második válaszolo meg ne irkáljon hülyeségeket ha nemtudja miröl van szo..
Nem biztos, hogy a 2-es hülye volt hozzá, csak nem tudta!!Konkrét nyákdugó, mint olyan terhesség alatt van.De a méhszájat védi egy nyák a nem terhes nõknél is, csak annak nem az a neve, hogy nyákdugó!!!!Tehát nem hülyeséget írt, csak féligazságot :) Puszika
Hehe
ha valami ufot baszol meg lehet terhes
Hogy a répába lenne élvezetes?! Hát szegény pinakobold kimaradjon a játékból, és még a napi fehérjéje se legyen meg? SZívtelen dög! phej!
Toljad neki Jocókám!
Terhes vagy.
a vagina-hüvely-lyuk ugyan az. ha arra gondolsz, hogy a (segg)lyukába teszed be akkor arra csak annyit tudok mondani hogy elsõre kegyetlenül szar, de aztán ha akarja akkor megszokja...
ugyan olyan, vagy ugyanolyan. mert ez nem mindegy a kérdésben. A válasz: ugyan! A nõ pedig lehet terhes, - ez esetben - ha már az volt elõtte is.
Nemmajdte!
Fogj meg egy uborkát és dugd fel magadnak, utána kérdezd meg, hogy kellemes-e neked az, ha a seggedet inputra használod. Terhes nem lehet akkor, de ha fingik, akkor játszhattok majd ki milyen messze tudja lõni a spermár játékot.
Háthogyaviharbane!
szerintem olvasd el a kérdést amit feltettél aztán gondolkozz el hogy vajon tényleg ennyire analfabéta vagy e.
dugj fel a seggedbe egy uborkát, és megtudod, hogy mennyire élvezetes ez a másik félnek.
"felúszik"
Az elõváladékban 2% spermium van. Az szépen lassan felúszik a hüvelyen, feltéve ha nem nyírta ki a savas kémhatás.
A kérdező hozzászólása: és a 2% az soknak minõsûl?
Nem a löket számít, hanem hogy egyáltalán a hüvelybe kerüljön a spermium, az pedig az elõváladékkal is megvalósul. Az felvándorol a méhbe, petevezetékbe és megvan a terhesség. Simán teherbe lehet esni az elõváladéktól is.
Hát 100l elõváladékban (ami aránytalanul rengeteg) 2l van. Rohadtul kevés :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!