Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes milyennek kell lennie a (8 db)

Ha terhes vagyok milyennek kell lennie a reggeli hőm-nek? Kb. mennyi 'C?

Legjobb válasz: Legalább 2-3 tized fokkal többnek mint peteérés után. Nincs olyan hogy mennyinek kell lennei a reggeli hõnek terhesség esetén. Mert peteérés után mindenkinek fenn van. Viszont ha megjön akkor visszaesik, ha nem akkor marad a szinten. Persze lehetnek benne ingázás így is.

Legalább 2-3 tized fokkal többnek mint peteérés után. Nincs olyan hogy mennyinek kell lennei a reggeli hõnek terhesség esetén. Mert peteérés után mindenkinek fenn van. Viszont ha megjön akkor visszaesik, ha nem akkor marad a szinten. Persze lehetnek benne ingázás így is.
Nekem 37-37, 1 volt. Peteérés után meg kb. 36, 9
Szia! 37 C-nak. Legjobb ha higanyos hõmérõvel méred mert a digitális nekem mindig kevesebbet mutatott.
Nem lehet megmondani, hogy mennyinek kell lennie, mert mindenkinek más az alaphõmérséklete. Az a lényeg, hogy jóval magasabbanak, mint peteérés elõtt.
A kérdező hozzászólása: Csütin kell, hogy megjöjjön reggel mértem 37, 1'C volt! Reménykedem, de azért nem merem elkiabálni! Várok még pár napot aztán TESZT! Szorítsatok!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel mértem 37, 1'C volt! Reménykedhetem?

Ha 2nap múlva nem várom akkor most milyennek kell lenni a hőmérsékletemnek, ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Akár a tegnapinak. a lényeg, hogy ne csökkenjen. minden embernek más az alaphõmérséklete, ezért konkrét hõfokot nem tudok írni. a lényeg hogy az alaphõd alá ne menjen a hõd, mert az bizony mensit jelez. Terhesen végig magas marad a hõ. az enyém 37.1 volt...

Akár a tegnapinak. a lényeg, hogy ne csökkenjen. minden embernek más az alaphõmérséklete, ezért konkrét hõfokot nem tudok írni. a lényeg hogy az alaphõd alá ne menjen a hõd, mert az bizony mensit jelez. Terhesen végig magas marad a hõ. az enyém 37.1 volt...

Milyennek kell lennie a méh-nek, ha valaki terhes? Akkor el lehet érni, vagy akkor nem? Keménynek kell akkor lennie? Fennt van vagy lent?

Legjobb válasz: Az elején?Mert én semmi különöset nem éreztem.Csak görcsöltem,ami azt jelenti h tágul a méh,a szalagok.Keményedést nem hiszem.

Az elején?Mert én semmi különöset nem éreztem.Csak görcsöltem, ami azt jelenti h tágul a méh, a szalagok.Keményedést nem hiszem.
méhedet nem tudod tapogatni, csak a méhnyakat. Az ha terhes vagy, jól fennt marad és kemény, zárt.

Holnap nem kéne megjönnie! Mennyi esélyem van és mikor teszteljek? Ha terhes vagyok milyennek kell lennie a folyásnak? És ha nem vagyok az, akkor milyen?

A h?m már napok óta 37,0 és 37,2 között van! A melleim nagyon húznak lefelé, nagyon fájnak! A hasam néha szúr, de aztán elmúlik! Nem tudom, hogy mi lesz holnap! Jó lenne ha nem jönne meg!

Legjobb válasz: Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim ,mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok,hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz

Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim , mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok, hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy belül én is érzem, hogy ez most megint nem jött össze! :(
Nekem ilyenkor már kimutatta a teszt. Corax (dm-es), vagy HCG dei (gyógyszertári). Sok sikert kívánok mindkettõtöknek!!!
Na én vagyok az ellenpélda! Nekem nem mutatta a teszt rögtön akkor amikor esedékes lett volna a mensi. Úgy elkenõdtem, hogy nagyon. 1 hét késés után csináltam másig tesztet, ami kimutatta, de olyan halvány lett a második csík, hogy azt hittem rosszul látok. Rá 3 napra is csináltam mégegy tesztet, és az már egy kicsit erõsebb volt, úgyhogy el mertem hinni, hogy nem a szemem káprázik. Úgyhogy ha éppen aznap nem mutatja ki, nem szabad elkenõdni, mert lehet még kevés a hcg a szervezetben. Szorítok nektek! 22 hetes kismama

Ha valaki terhes a terhesség elején milyennek kell lennie a folyásnak?

Legjobb válasz: Nekem az elején bõ, fehér folyásom volt, nem volt semmi panaszom rá (égõ, viszketõ érzés), utána kb. 12. héttõl megszûnt, és úgy a 20. héttõl kezdett megint erõsödni, ami még most is tart. De a doki szerint természetes folyamat. 22 hetes kismama

Nekem az elején bõ, fehér folyásom volt, nem volt semmi panaszom rá (égõ, viszketõ érzés), utána kb. 12. héttõl megszûnt, és úgy a 20. héttõl kezdett megint erõsödni, ami még most is tart. De a doki szerint természetes folyamat. 22 hetes kismama

Terhesen ha alul megnyomkodom a hasam milyennek kell lennie? Puhának vagy keménynek?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem kemenynek,hisz a mehed munkalkodik,tagulni probal hogy a pici jövevenynek helye legyen.

Szia. Szerintem kemenynek, hisz a mehed munkalkodik, tagulni probal hogy a pici jövevenynek helye legyen.
Keménynek, hiszen a méhed olyankor jobban érezhetõ, mert elkezd növekedni. Kicsit magasabban is lehet érezni, mint elõtte.
Nekem a 6-7hét körül kezdett kemányedni, most 12hetes elmúltam és néha nem kemény néha meg kemény, sztem ilyen kori terhességben ez nem mérvadó még. 12+5 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) :) :)
Holnap regge már a legtöbb teszt jó. One step, clearblue, lily... ezek elég jók.
A folyásnak pedig kb ilyennek kell lennie. azt mondják terhesség esetén nõ a mennyisége.
Szia! Lehet baba is, de lehet hogy megfog jönni.Én 2x voltam terhes(egyszer ikrekkel) és egyik terhességemnél sem volt bõ folyásom.Én eddig Gabrielt használtam, de mindig vártam mensi után 5-6 napot, hogy biztosan kimutassa. DE persze késhet is a nagyon akarásod miatt.Szorítok, hogy baba legyen.Egy öreg róka

Ha valaki terhes, akkor milyennek kell lennie kezdetben a hasnak a köldök alatt? Lapos vagy kissé kiemelkedettnek?

Mert mindta az enyém csöppet ki lenne emelkedve.

Legjobb válasz: Menses körüli idõben általában elõfordul kisebb-nagyobb felfújódás, teltségérzet, ezért látszódik feszesnek és nagyobbnak a has a köldök alatt. Terhesség esetén a 10 hét körül kezd látszódni, de akkor se a baba mérete, hanem a méh növekedése miatt. Ez egyéntõl függhet.

Menses körüli idõben általában elõfordul kisebb-nagyobb felfújódás, teltségérzet, ezért látszódik feszesnek és nagyobbnak a has a köldök alatt. Terhesség esetén a 10 hét körül kezd látszódni, de akkor se a baba mérete, hanem a méh növekedése miatt. Ez egyéntõl függhet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!