Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes mensi elött 1 (6 db)

Lehetek terhes ha mensim előtt 1 nappal voltunk együtt (védekezés nélkül) és másnapra meg megjött (de nem olyan volt mint máskor)?

A tapasztalataitokra lennék kíváncsi! együtt voltam a párommal mensi el?tt egy nappal,másnap megjött, de nem volt olyan mint máskor. sötét színe volt(sötétbarna) és az állaga is más volt. Nekem mindig öt napig szokott meglenni és most már a 3. napon a mennyisége lecsökkent, a megszokottnál jóval kevesebb volt és a színe változatlanul barna. Szerintetek lehetek terhes. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem nem nehéz megjegyezni: védekezés nélkül az év 365 napjában teherbe eshetsz, függetlenül póztól, menzesztõl, szüzességtõl, napszaktól, idõjárástól, vízállástól, MINDENTÕL. És ha szerintünk nem vagy terhes? Akkor megnyugszol? Akkor ki is zárod a lehetõséget, hogy esetleg beleestél abba az 50%ba, akik teherbe estek így? És ha szerintünk terhes vagy? Akkor biztos mi vagyunk a hülyék, meg a tudatlanok, fõleg ha esetleg van akkora szerencséd, hogy mégsem vagy terhes. És akkor mi van? Megcsináljátok mégegyszer és 1 hónap múlva ugyanitt, ugyanekkor találkozunk a következõ ostoba kérdésednél? Vizesárokkal van körbevéve a házatok, és emberevõ farkasokkal van tele a legközelebbi gyógyszertárhoz vezetõ út? Nincs 1000 forintod egy terhességi tesztre (tudod, a filmekben már hallottál róla), de majd gumira legközelebb lesz? Vagy mi bajod van? Be vagy szarva mi? Elõbb kéne gondolkozni! Gondolom hallottál a 72 órás tablettáról, de te pont a 73. órában kezdtél el azon gondolkodni, hogy JAJ NE lehet hogy terhes vagyok? Valaki magyarázza már el, hogy hogy jut el idáig egy ember.

Szerintem nem nehéz megjegyezni: védekezés nélkül az év 365 napjában teherbe eshetsz, függetlenül póztól, menzesztõl, szüzességtõl, napszaktól, idõjárástól, vízállástól, MINDENTÕL. És ha szerintünk nem vagy terhes? Akkor megnyugszol? Akkor ki is zárod a lehetõséget, hogy esetleg beleestél abba az 50%ba, akik teherbe estek így? És ha szerintünk terhes vagy? Akkor biztos mi vagyunk a hülyék, meg a tudatlanok, fõleg ha esetleg van akkora szerencséd, hogy mégsem vagy terhes. És akkor mi van? Megcsináljátok mégegyszer és 1 hónap múlva ugyanitt, ugyanekkor találkozunk a következõ ostoba kérdésednél? Vizesárokkal van körbevéve a házatok, és emberevõ farkasokkal van tele a legközelebbi gyógyszertárhoz vezetõ út? Nincs 1000 forintod egy terhességi tesztre (tudod, a filmekben már hallottál róla), de majd gumira legközelebb lesz? Vagy mi bajod van? Be vagy szarva mi? Elõbb kéne gondolkozni! Gondolom hallottál a 72 órás tablettáról, de te pont a 73. órában kezdtél el azon gondolkodni, hogy JAJ NE lehet hogy terhes vagyok? Valaki magyarázza már el, hogy hogy jut el idáig egy ember.
ha védekezés nélkül vagy együtt a pároddal bármikor, akkor simán lehetsz terhes. Különben is azt hiszem 4-5 napig utazik a sperma, míg célba ér és megtörténik a megtermékenyülés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a legutolsó válaszolónak is!
A szakértõ azt válaszolná, hogy a pár hónap nem elég a próbálkozáshoz, ezért is kért tapasztalt válaszokat a kérdezõ. Az már más, hogy sajnos nem azt kapta! Nekem pl. 2 év után sikerült! Kérdezõ, szerintem menj át a gyerekvállalás, nevelés kategórián belül a terhességre. Szerintem ott okosabb leszel, hogy mit hogyan csinálj, és nem 11-12-13 éves irigy idióták fognak válaszolni, akik csak teszik magukat.
25 évesen fõleg tudnod kéne, hogy attól még hogy valakinek így sikerül, annak semmi köze hozzád, és hogy neked sikerülni fog-e, mert mindenkinek máskor van peteéérése. De ha téged megnyugtatnak a vélemények (amik ebben a Szerelem, Szex témakörben leginkább azoktól jön, akik még nem is szexeltek) akkor rendben. Rossz érzés amikor nem sikerül a baba, de akkor kérdezz egy szakértõt. Amúgy is nagyon kevés az esélye mensi elõtt, és még meg is jött, számomra ez egyértelmûen NEM terhesség. Ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Az ostoba tinikrõl annyit hogy 25 éves vagyok! és csak sima tapasztalatokra lettem volna kíváncsi! de mindegy!
A kérdező hozzászólása: Hát kedves agresszív válaszoló!nem is tudom mit mondjak : az ujjunk sem egyforma!! Több hónapja próbálkozunk a párommal! Én ezt reménykedve kérdeztem (bár lehet hogy ez nem jött le Neked), de nem hiszem hogy a kérdésem jajveszékelést mutatott volna! Ezt az oldalt meg úgy hordod le hogy ahogy látom aktív használója vagy a 15 mondatos válaszaiddal, amit én nem sorolok a válasz kategóriába. A többi válaszadónak köszönöm szépen a válaszokat!
Azért támadjuk, mert az ilyen ostoba tinik csecsemõi végzik nagyrészt a nyilvános wc kukájában, mert nem képesek tenni semmit! És ez a védekezésnél kezdõdik!
Hát te meg melyik zárt osztályról szöktél ki? Nyugi van :) Aki gyereket akar, az legyen már annyira érett, hogy konzultál egy nõgyógyásszal, aki minden kérdésére választ ad.
Ezt még lehet senki sem mondta el neked, de az ivaros (szexuális)szaporodás lényege, hogy a különbözõ ivarú (nemû) egyedek összehozzák az ivarsejtjeiket, így új egyede(ke)t, azaz utódo(ka)t hoznak létre. Az emberre leszûkítve, ha egy hímnemû egyed (jelen esetben a barátod) az erre szolgáló testrészét bevezeti a nõnemû egyed (azaz te) megfelelõ testnyílásába és oda hímivarsejteket juttat, akkor olyan folyamatok kezdõdnek, amelyeknek végcélja új élet (érts egy síró-rívó kisbaba) létrehozása. Ezért minden esetben amikor ez megtörténik van valamekkora esélye, hogy ténylegesen létrejön az új élet (mint már említettem kisbaba formájában). Nyilván vannak esetek, amikor ez az esély nagyon-nagyon kicsi, és van, amikor relatíve nagy, de sohasem nulla. Egyébként a te esetedben viszonylag alacsony a terhesség kialakulásának valószínûsége, de ha pont te vagy tízezerbõl az az egy akinél kialakul, akkor te vagy az.
Azért állítsátok már le magatokat!!! Az egész oldal az ilyen hadd ne mondjam milyenekkel van teli!!!! Nem lehet normálisan kultúráltan válaszolni??!!! Mi közötök van ahhoz ha õ terhes??? Megkérdezte, hogy lehet-e az!! És akkor mi van???? Nem a ti életetek!!!
Most miért támadjátok úristeeeen???!!! Honnan tudjátok, hogy nem-e akar terhes lenni??? Miért szóljátok le???!!! Lehet azért kérdezte, mert épp az akar lenni!!! Erre nem gondoltok??
jaja, igazad van, nem a sperma utazik négy napig
Természetesen ha gyermeket akartok nemzeni el se olvasd az elõzõt, de ilyenre már nem is gondolok hirtelen felindulásomban.
Az kizárt dolog szerintem, hogy 1 nappal elõtte teherbe esel! Az elsõ rosszul írta! 2 hétig tart a megtermékenyülés, nem 4-5 napig.
-.- nem a sperma utazik 4-5 napig hanem a megtermékenyült petesejt, mielõtt beágyazódna
KEDVES 14-es válaszoló!!!! nem vagyok szakértõ de képzeld pont a menstruációm elõtti napon mikor együtt voltunk párommal (félreértés ne essék AKARTUK A BABÁT PRÓBÁLKOZTUNK MIELÕTT VALAKI LE HÜLYE TINIZNE ÉN IS 24 ÉVES VAGYOK) és attól az együttléttõl jött össze nekünk a kicsi...És hidd el tudom!!!! Hányingerem van az ilyen senki emberektõl akik azt hiszik õk szarták a spanyolviaszt holott máshol a kötekedésüket és a "NAGY ESZÜKET" nem tudják máshol kiélni. Szörnyûek vagytok komolyan. Annyi ilyen gyökér van itt, csak azt nem értem minek szól hozzá? Biztos azért tesznek itt fel bármilyen kérdést mert a te "OKOSSÁGODRA" kíváncsi. Képzeld ha eddig még nem mondta volna el senki itt mindenki normális válaszra vár nem a te lenézõ sz..ságodra. Kedves kérdezõ mondom nekem is így jött össze és rá másnapra megjött de csak kb 1, 5 napra nekem kb max 4 napos szokott lenni... :) lehetséges a terhesség nincs kizárva majd pár hét múlva csinálj tesztet ne kapkodd el mert csak elkeserít ha nem mutatja esetleg még ki. Drukkolok nektek :) Majd írd meg mi lett :)

Ha terhes lennék mensi elött 1 héttel mit kéne, hogy érezzek?

Legjobb válasz: Szia,nekem csütörtökön kellett volnba megjönnie de nemjött,már elötte legakább öt nappal azt éreztem reggel amikor felkeltem,hogy kellemetlen volt az éjszaka mert fájdogált tompán a hasam alul meg a derekam is.Furcsálottam is mert még öt nap volt a nem vártig.Ezek a tünetek azóta is vannak de ezt már betudom a pozitív teszteknek.(Ja meg nagyon nagyok a cicijeim és teltek lettek és nem jöttek ragyák ahogy az mensi elött már alakulgatni szokott!)

Szia, nekem csütörtökön kellett volnba megjönnie de nemjött, már elötte legakább öt nappal azt éreztem reggel amikor felkeltem, hogy kellemetlen volt az éjszaka mert fájdogált tompán a hasam alul meg a derekam is.Furcsálottam is mert még öt nap volt a nem vártig.Ezek a tünetek azóta is vannak de ezt már betudom a pozitív teszteknek.(Ja meg nagyon nagyok a cicijeim és teltek lettek és nem jöttek ragyák ahogy az mensi elött már alakulgatni szokott!)
Oszinten: legfokeppen semmit. A mensi elmaradasa utan 2-3 het, mire jon a cicifeszko, esetleg emelyges, de a szerencseseknek az se. A hasszurka is kb. akkor koszont be.
szia! hát az igazság az h nekme is 1 hét van még a masziig de már van hasszurka és cicifájás..:( és még saknos nem tudom hogy miert de remélem nemsokára kiderül! ja és pisilek nagyon sokat! szoritok
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat.Végül is semmit nem érzek, csak hátha kéne.Bízom benne , hogy nem jön meg.Csak ennyit tehetek.Majd írok ha elmúlt a hét!

Ha valaki mensi elött van 1-2 nappal, és akkor szeretkezik a pasijával gumi nélkül, lehet terhes ha megszakított a közösülés?

Legjobb válasz: Igen. A következõ kérdésed majd ez lesz: "lehetek terhes?" Húzzátok fel azt a kva gumit..

Igen. A következõ kérdésed majd ez lesz: "lehetek terhes?" Húzzátok fel azt a kva gumit..
Lehetsz terhes, de valószínûleg nem leszel... De ezt most ne érezd felbátorításnak. Húzzatok gumit, vagy szedj gyógyszert, vagy bármi.
lehet olvass már utána , ha már van neted az isten áldjon meg!
Teljesen egyet értek az elsõ hozzászólóval. Húzzátok már fel a gumit!!!! Tök mindegy, hogy menszesz elõtt vagy után szexeltek, mindig van esély a terhességre!!! Nem tudom mivel jobb izgulni, hogy lesz-e baba, mint védekezni...
sõt!mensi közben is van rá esély, nagyon kicsi igaz de van!

Szerdára nem várom. Ha terhes lennék kellene már valamit éreznem? Mellfeszülés, haspuffadás, . (Mensi előtt 1 héttel már szoktak görcseim lenni és fájni szoktak a mellbimbóim, most meg semmi) Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Juj, én csütörtökre:) Akkor együtt reménykedünk. Nem feltétlen kell bármit is érezni, mindenki máshogy mûködik. Úgyhogy persze, reménykedni kell is:) Én az utóbbi hónapokban minden mensi elõtt mást éreztem, úgyhogy most már nem tudom. Szorítsunk egymásnak:)

Juj, én csütörtökre:) Akkor együtt reménykedünk. Nem feltétlen kell bármit is érezni, mindenki máshogy mûködik. Úgyhogy persze, reménykedni kell is:) Én az utóbbi hónapokban minden mensi elõtt mást éreztem, úgyhogy most már nem tudom. Szorítsunk egymásnak:)
Az vagyok, akinek idõn túl lett pozitiv a tesztje, azóta már van két halvány pozitivom. Holnapra nem várom, de most görcsölget a hasam, még mindig kételkedek.
És a kérdezõnkkel mi a helyzet?
Sziasztok, Csatlakoznék szintén péntekre nem várom. 25.-én volt pém. 31-32-naposak a ciklusaim. A mellbimbóm besötétedett és nyilalgat az egész cicim. Tegnap erõs görcsös fájdalom de semmi. A pém.-óta száraz vagyok mint a Szahara.Mikor lessz már hétvége ?! Mindenkinek sok sikert!
Hopszi, majd elfelejtettem. Már 1 hete felkell kelnem éjjel is pisilni. Mult éjjel például kétszer is ki kellett mennem. Tudom csak a reggeli vizeletbõl lehet eredményes tesztet csinálni de mi a helyzet ha már 2x is voltam pisilni elõtte? ui.: Minden + os mamainak gratulélok ! Sok booldogságot a babókhoz!
Én vagyok, aki csütörtökre nem várom. Hát tegnap késõ este észrevettem egy barna foltot a wc-ben, pedig érdekes, hogy száraz vagyok. Lehet, hogy mensi elõjel :( A hõm még mondjuk fent, de volt, hogy csak a mensi 3. napján esett le, volt olyan is, hogy 3 napig maszatoltam elõtte, és már akkor lesett, az elsõ vérfolt napján. Fogalmam sincs mire számítsak, gyakorlatilag minden hónapban más tüneteket mutat a testem.
Jó reggelt "csütörtökös", Még ne add fell. Én a kislányommal aki már 8 éves , pont így jártam. Pontban "megjött" csak ami feltünt hogy igazán semmi nem volt csak maszatolgatás. 6 hetes voltam mire + lett a tesztem. Soha ne add fel!
Köszi a biztatást Mommy:)
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, ne add fel!Ha ennyien szurkolunk biztosan össze fog jönni!!HA már ennyire szurkolunk tuti össze jön!Megy a drukkkkkk!!
De jó érzés, neked is köszi:) És a kérdezõ? nálad mi a helyzet? Te "szerdás" vagy.
4. válaszoló vagyok: kideült, hogy elszámoltam magam és nem ma, hanem már tegnap meg kellett volna jönnie (általában nagyon pontos a mensim). Most semmi vérzés, csak hasszurka, néha hányinger, haspuffadás. Ma reggel sikerült egy szellemcsíkos Gabriel tesztet produkálnom. :( Szerintetek ilyenkor mi van???
Szerintem nagyon valószínû, hogy terhes vagy! Gratulálok!:-))
Köszi, aranyos vagy! Igazából azért állok értetlenül a dolgok elõtt, mert már a 15. napnál járok, az elõzõ terhességemnél meg a nemvárt elõtt 4 nappal volt pozitív a teszt. A remény hal meg utoljára (pár nap múlva újra tesztelek)...
A kérdező hozzászólása: Nekem nem jött meg, remélem nem is fog. De semmilyen tünetem nincs.Én csak jövõ héten fogok tesztelni.
Hû de türelmes vagy, és ez jó hír:) én a csütörtökös vagyok, és ma fog megjönni:( két napja már barna pecsét van, és ma leesett a hõm a vonalra, gyakorlatilag biztos, mert érzem belül, hogy mindjárt "robban". Neked még szorítok, azért megírhatnád, ha gondolod.
Köszönöm szépen aranyos vagy!Én is drukkolok mindenkinek!!:-)Ha teszteltek az eredményt írjátok már meg, hogy tudjak/unk gratulálni!:-)Megy a drukk mindenkinek!
Még ne vonj le következtetést, hogy tuti nincs baba, majd pénteken kiderül:) Szorítunk neked is:)
Szia! Én is szerdára nem várom! Már 1 hete mellfájdalommal küzdök, ami egyre erõsödik. 2 napja csináltam tesztet, de még nega volt, lehet, túl korai volt még. 3 napja közdök a gyomorsavammal, bármit eszek. Nekem nagyjából ennyi. Nem érzem, hogy meg akarna jönni. De amikor a fiammal lettem terhes, semmit nem éreztem, csak kimaradt a mensi. De mindenki más, nem feltétlenül fontos, hogy bármit is érezz, attól még lehetsz terhes. Te mikor tesztelsz, ha nem jön meg? Én szerdán reggel talán.
A kérdező hozzászólása: Akkor izguljunk együtt. írjatok, ha történik valami! Én is fogok írni.
Elsõ vagyok. Nekem ez az elsõ hónap, hogy nem tesztelgetek elõre, mármint a nemvárt napjánál hamarabb. Valahogy ez most olyan jól esõ izgalom, hogy bármi lehet még, hogy reménykedem. Szóval úgy döntöttem kibírom csütörtökig. Talán nem jön meg... Oké, írok én is.
Csatlakoznék. Én csütörtökre nem várom. Tesztelni vagy aznap vagy csak másnap reggel fogok. Eddig voltak tüneteim, de tegnap óta egyre ritkábban van, így már nem tudom, mit gondoljak...
Sziasztok, én szerdára nem várom. Ma reggel csináltam egy tesztet, de szerintem negatív lett. Kb 2 perc után visszadobtam a dobozába, hogy ha negatív, akkor így jártam...Aztán meg reggeli után mikor ki akartam dobni látom, hogy van rajta egy halvány csík. Nem tudom mit gondoljak errõl így inkább negatív. Tüneteim vannak: kemény a hasam és olyan mintha lenne benne egy kõ, fáj a mellbimbóm és sokat kell pisilni járni, ja és álmos vagyok, de ez szerintem nálam nem terhes specifikus, mert mindig az vagyok. Szorítok mindenkinek.
Hello Csajok! Nekem is szerdán kellene nem jönnie. Semmi extrát nem érzek, a múlt hónapban sokkal inkább voltak tüneteim, de nem lett belõle semmi. Bemeséltem magamnak?! A tesztelést biztos, hogy nem bírom ki szerdán reggelnél késõbbig.
sziasztok én holnapra nem várom már van egy pozitív tesztem a hõmérsékletem 37, 1-37, 2 között mozog kicsit fájdogált a hasam de most reggelre mintha elvágtak volna semmi bajom sincs remélem hogy ez jó jel.
Gratulálok Neked a babához! De jó neked! Én szerdára nem várom. Majd meglátjuk.
Lenne értelme holnap reggel tesztelni? Vagy csak csalódnék? Nem bírom ki! (szerdás vagyok)
Hát, esetleg egy tízessel. De még az sem biztos, hogy kimutatja, de lehet, hogy igen:) te döntesz:)
07.02, 07:54-es vagyok. Sajna ma reggelre megjött:( Most egy ideig biztos nem fogok foglalkozni semmilyen tünettel. Kicsit becsapott a szervezetem. Ti hogy álltok?
Sajnálom. Én a csütörtökös vagyok. Most úgy vagyok vele, hogy minden tünetemet annak tudok be, hogy beképzelem és nagyon akarom. Bár még száraz vagyok, és a hõm ma reggel egyel feljebb ment mint az eddigi legmagasabb. A melleim nem fájnak, de a mellbimbót érzékenyebbnek érzem, de ezt is lehet, hogy beképzelem. Pakolgattam a dolgaimat, és kezembe került, a hónapokkal ezelõtt elrakott pg53. Most újra kipróbáltam mielõtt elraktam, és tiszta páfrány lett, úgyhogy nem értem, peteérés elõtt kellene ilyennek lennie. Szóval nem tudok már semmit. De most kifejezetten élvezem, hogy eddig nem csináltam tesztet. Olyan jó még tudatlannak lenni...:S
Mindannyitoknak szorítok nagyon!!!
Sziasztok! Én is csatlakoznék.Én péntekre nem várom.Ez az elsõ hónapunk, hogy próbálkozunk.Tüneteim annyi, hogy kemény a hasam és fel van puffadva, most elkezdtek egy kicsit szurkálni a melleim, valamint a gyomorsavammal vannak gondok.Az alaphõm 36.5 és most már negyedik napja 36, 9-36, 8 a hõm.Szerintetek tuti nincs baba?Ja és olyan enyhe megjön érzésem van.Nekem csak elõtte szokott fájni, péntek még messze van.Mindenkinek szurkolok, és mielõbbi babavárást kívánok mindenkinek!!Akinek pozitív lett a tesztje, nagyon gratulálok és vigyázz magatokra!:-)
Elméletileg ma kellett volna "nem megjönnie". 30.nap, reggel negatív teszt 10 Qupidóval. Sehol mensi de még csak érzésem sincs hogy megjönne. Azóta is nagy a szárazság. Hhmmm Elgondolkodtató a helyzet. Ki hogy áll csajszik?
Már 600.- tól van akár 3ezerig!!:)
Jah és én egyszer a dm-ben vettem clearblue tesztet ez olyan amilyet szeretnél és asszem olyan 2-3ezer volt!!
Qupido teszt, 10-es érzékenységû, kb. 800 Ft. Ez az egyik legérzékenyebb teszt.
Gravi HCG 620 Ft, Gabriel 530 Ft, Discover 980 Ft, Coverline 890 Ft!
Gabriel az 900. Nekem kimutatta mensi elõtt 5 nappal halványan, de jól láthatóan. Az Expect is kimutatta mensi elõtt, 520 forint.
A kérdező hozzászólása: Mensi elõtt 5 nappal?-nem tudtam, hogy képes erre egy teszt, ami ráadásul csak ilyen olcsó! NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKI VÁLASZÁT!!

Ha a hőm folyamatosan 37-37, 1 fok reggel is és délután is, és reggel és a nap bármelyik szakában hányingerem van, mindjárt megjön érzés, kerekedik a hasam, nagyon feszül a mellem, nem úgy ahogyan mensi előtt szokott, lehetek terhes?

testápolós krémes folyásom van, és 4 nap múlva nem kellene megjönnie,28 naposak a ciklusok, és ezek a jelek már peteérés óta, rendkívül érzékeny vagyok, mindenen el tudnám sírni magam és feszült is vagyok

Legjobb válasz: Nem fogod elhinni, de ugyanez van velem is!!! Szurkolok magunknak!!:)

És nekem is folyamatosan hõemelkedésem volt. (5 hós kislány anyukája)
Nem fogod elhinni, de ugyanez van velem is!!! Szurkolok magunknak!!:)
utolso bocsa nem irtam oda 8 heteske vagyok. Drukkolok nektek csajok! Anno nekem is sokan drukkoltak és bejött...:-)) Szoval szoritok és majd irjatok mi lett!!!
A kérdező hozzászólása: Én is szurkolok magunknak, mert nekem volt már (-) tesztem, most megfogadtam, hogy kivárom a menzim napját, hát vagy megjön vagy nem, de nagyon boldog lennék ha nem:-))
A kérdező hozzászólása: 8 heteske, megkérdezhetem mennyit híztál már ha híztál? Hogy bírod a terhességet? Kislányt vagy kisfiút vártok a pároddal? :-)
Az a baj hogy peteérés után 6 nap az még korai, szóval nem hiszek a babában ilyen hamar, de nem akarom elvenni a kedved.Szóval érted túl kevés az idõ.
A kérdező hozzászólása: Én is korainak tartottam, de állítólag van egy ismerõse aki együttlét után 3 nappal pozitívat tesztelt, és ikreket szült... Akkor szerinted még lehetek terhes??
Vannak csodák és azt kívánom neked sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Most ezt úgy értsem hogy valószínûleg szerinted nem vagyok terhes? :-(
A kérdező hozzászólása: Milyen tapasztalaitok vannak a Duphastonnal kapcsolatban? Ki mennyi ideig szedte, hogyan reagált a szervezete rá? Volt mellékhatás?
A kérdező hozzászólása: Ja és múlthéten vasárnap barátnõm unszolására teszteltem egy negatívat:-((( Szerintetek korán teszteltem??Akkor voltam peteérés után 6-7 nappal.
A kérdező hozzászólása: Én sem hánytam még szerencsére, bár volt egy - két rázós pillanat.. Milyen elõjeleid voltak, vannak?Már csak hasonlításképpen? Jaj nagyon remélem hogy nem fog megjönni a menzim, Duphaston-t is szedtem, remélem segített! Ja és alul a bal petefészkemnél szurkál egy nap nem is egyszer, és farkasétvágyam van...pedig nem ettem sokat, jelenleg 46-47 kg vagyok.
Nekem semmi tünetem nem volt, el sem akartam hinni, hogy létezik ilyen.Talán azért mert a terhesség alatt végig dolgoztam és nem figyeltem oda.Jövõ héten szülök:::) ))
Szia jó esélyed van a babóra.Én irtózatosan fel voltam vagyok puffadva még mindig a gatyáim nem jók rám annyira a hõm még mindig 37 folyásom nekem is olyan volt hol meg száraz mint a sivatag a cicim 2x akkora és érzékeny voltam/vagyok mindenre egy reklámon elbõgöm magam szoval jó esélyed van drukkolok 5 nap mulva tesztelj szurkolok és ird majd meg mi lett ..:-)) nincs diagrammod?Nem vezeted? 8 hetes pocis
Nekem ugyanezek a tüneteim voltak. Elképesztõen fel voltam puffadva, hányingerem volt, bár hányni szerencsére nem hánytam és nagyon fáradékony is voltam. Bár ezek a tünetek nekem a peteérést követõ 3. héten kezdõdtek, de hát nem vagyunk egyformák. :-)Én nem is gondoltam volna, hogy kisbabát várok, mert a mindjárt megjön érzés elég erõs volt és szabályosan görcsöltem is. Most egy 5 hónapos kislány boldog anyukája vagyok.:-) Minden jót és egészséges kisbabát kívánok!
A kérdező hozzászólása: Egyébként Én is nagyon álmos vagyok, mindenhol eltudnék aludni:-) Szegény páromat már kikészítettem a feszültségemmel és a türelmetlenségemmel, Õ is megjegyezte hogy elég feszült vagyok:-((
A kérdező hozzászólása: Nagyon édesek vagytok és aranyosak, köszönöm szépen a jó kívánságokat és a bíztatást:-))) Vizeletem minden órában van, bár ez lehet azért is van, mert meleg van és többet is iszom. Ja és rettenetesen fel vagyok puffadva, sõõõt a mellem már 1 méretet nõtt, hozzáteszem 3 hete....
Ja és annyi hogy a melóhelyen az iróasztalon elaludtam iszonyat álmos voltam vagyok még mindig meg hát az elsõ tünetek még a gyakori pisilés éjjel is minimum 1x..:-(( Ezek közül valami?
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek, szombaton 1-2 csepp barnázás és vasárnap is 1-2 csepp barnázás történt:-( Szerintetek kizárt a terhesség?A tünetek megvannak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!