Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes mennyinek kell lennie hőmnek (2 db)

Ha terhes vagyok mennyinek kell lennie hőmnek?

Legjobb válasz: Szia! 37-37,5 C. Ez a reggeli ébredési hõmérséklet amit szájban v. végbélben kell megmérni.

Szia! 37-37, 5 C. Ez a reggeli ébredési hõmérséklet amit szájban v. végbélben kell megmérni.
az elõttem szóló baromságot írt!nem feltétlen annyi a hõ! Attól függ, hogy mennyi az alaphõd és az felett kell maradnia.Ez kb 0, 2-0, 5 fok emelkedés. Pl, ha az átlaghõd 36, 3akkor ha 36, 8 a hõd és ott marad, az jó. Ha 36, 6 az alaphõd, akkor 37-37, 1 is jó.
Szia! Én az l. hozzászolo vagyok és szakkönyvbõl néztem ki amit irtam. Ahhoz, hogy tudd hogyan változik a hõmérsékleted legalább 1-2 hónapon keresztül mérni kellene.
Szia! Ha a hõmérsékleted nem éri el a 36, 8 C-ot akkor valószinüleg /még/ nem vagy terhes, ha a hõmérsékleted magas, azaz eléri vagy meghaladja a 37 C-ot az azt jelenti, hogy a tüszörepedés megtörtént. A menstruáció elött 24-48 órával a hõmérséklet csökkeni szokott.

Ha terhes vagyok milyennek kell lennie a reggeli hőm-nek? Kb. mennyi 'C?

Legjobb válasz: Legalább 2-3 tized fokkal többnek mint peteérés után. Nincs olyan hogy mennyinek kell lennei a reggeli hõnek terhesség esetén. Mert peteérés után mindenkinek fenn van. Viszont ha megjön akkor visszaesik, ha nem akkor marad a szinten. Persze lehetnek benne ingázás így is.

Legalább 2-3 tized fokkal többnek mint peteérés után. Nincs olyan hogy mennyinek kell lennei a reggeli hõnek terhesség esetén. Mert peteérés után mindenkinek fenn van. Viszont ha megjön akkor visszaesik, ha nem akkor marad a szinten. Persze lehetnek benne ingázás így is.
Nekem 37-37, 1 volt. Peteérés után meg kb. 36, 9
Szia! 37 C-nak. Legjobb ha higanyos hõmérõvel méred mert a digitális nekem mindig kevesebbet mutatott.
Nem lehet megmondani, hogy mennyinek kell lennie, mert mindenkinek más az alaphõmérséklete. Az a lényeg, hogy jóval magasabbanak, mint peteérés elõtt.
A kérdező hozzászólása: Csütin kell, hogy megjöjjön reggel mértem 37, 1'C volt! Reménykedem, de azért nem merem elkiabálni! Várok még pár napot aztán TESZT! Szorítsatok!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel mértem 37, 1'C volt! Reménykedhetem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!