Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes mennyinek (378 db)

Ha vki tidő után szineződik el a terhes mennyi idő után szineződik el a mellbimbó udvara és mennyire lesz sötét, Hanyadik héten hónapban lsz ez?

Legjobb válasz: Az eredeti kérdés: Ha vki terhes mennyi idõ után szinezõdik el a mellbimbó udvara és mennyire lesz sötét, Hanyadik héten hónapban lesz ez?

A kérdező hozzászólása: Az eredeti kérdés: Ha vki terhes mennyi idõ után szinezõdik el a mellbimbó udvara és mennyire lesz sötét, Hanyadik héten hónapban lesz ez?
17 hetes vagyok, de eddig még nem történt semmi a melleimmel, pedig sok helyen olvastam, hogy a 3. hónap után várható (vagy akár elõbb is), hogy sötétebb lesz a mellbimbó udvara...Szóval késõbb mondjuk még lehet, jelenleg viszont még semmi változás.

Nekem már sajnos volt 2 abortuszom. Az első 2 éve. A 2dik pedig 6 és fél hete. A párrommal a hétvégén nem védekeztünk lehetek terhes? Mennyi idő után jelentkeznek a terhességi tünetek? Mennyire lesz egészséges a babám ha esetleg terhes lennék?

Legjobb válasz: A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1,5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!

A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1, 5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!
Egyetértek az elõttem szólóval. Én 9 hónapja küzdök, hogy teherbe essek. Azt írtad 6 és fél hete volt a 2. abortuszod mert nem tartottál igényt a gyerekre és most azt kérdezed, ha újra teherbe estél egészséges lesz-e a baba? Miért, ezt most nem dobnád el? 2 hónap alatt nem sok minden változhatott...
én elvesztettem 11 hetes magzatom decemberben! 9hónapja küzdök egy babáért és nem jön össze és sokat sirok miatta!én lennék a legboldogabb ha már két gyereken tul lennék de az elsõ se sikerül és te 2t eldobsz mert nem kell?!!!!!!
Ne haragudj hogy negatív véleményt írok, de nagyon felelõtlen vagy!!! 2x volt abortuszod és nem védekezel???? Más foggal körömmel harcol egy egézséges terhességért, bújja a peteérés kalkulátort, az ovu tesztet, a mkroszkópot, és végül sírva fakad mert megjött neki, te meg csak úgy dobálod el a magzatokat??? szégyelhetnéd magad!!!!
Ha már 2x voltál terhes, v.színü tudod, hogy milyen.De ekkora felelötlenséget!!!!!!Sok nö meg szenved, hogy babája legyen.Mi is 11 hónapot vártunk a lányomra.Ne haragudj, de ilyet le sem mernék írni.... Miért nem íratsz tabit???Pláne hogy egyetemista vágy, nem vagy egy h...e gyerek!!!!!!
Persze, csak felelõtlenül dugni a nagyvilágba! Szegény, meg nem született gyerekek... Õket sajnálom, téged meg csak lesajnálni tudlak.
Nem hogy védekezni...még helyesírni sem tud.... Egyetemista?? Ja elsõ éves...vagyis 9 napja ...félévig sem fogod húzni!!! Inkább jártál volna felvilágosító órákra... A legelsõ véleményezõ!!!
Ekkora felelõtlenséget, már ne is haragudj! Szerintem neked nem is kellene 30 éves korod elõtt a gyerek fogalmára gondolni! Egy ilyen felelõtlen nõnek minek gyerek? Én ezzel nem dicsekednék a helyedben, hanem elgondolkodnék! Ha ennyire félsz az újabb teherbe eséstõl, akkor vegyél óvszert, az olcsóbb, mint egy abortusz. Én nagyon abortusz ellenes vagyok!!!
A kérdező hozzászólása: nem is akarom ezt csak en tudom h mi is volt
Kérdésedben az állt hogy a 2.-at azért vetetted el mert kezdted a fõsulit....most meg már nem volt norm.terhesség...jaaaj kicsilány....minket lehet hogy átverhetsz, de a saját lelkiismereted NEM.
A kérdező hozzászólása: hat csak annyit mindenki könnyen eltudott itélni de a helyembe lehet ti se tettetek volna mast ide most mindent nem lehet leirni es nem tudtam kifejteni h miért nem tartotam meg a második babát nem azért mert nem akartam hanem mert nem volt egészseges elkezdtem vérezni és az orovosom javasolta az abortuszt.
A kérdező hozzászólása: az elsõ terhességemnél meg csak 18 voltam és meg nem éretségiztem le ezért nem tartotam meg.a masodiknál meg most 20 de elsõ éves egyetemista vagyok ezért nem válaltam be.
Nézegessél, mit csinálsz: http://www.youtube.com/watch?v=UMe6-A9Hifo
Szia! Az esély megvan, tesztelni pedig leghamarabb a nemvárt napján, szerintem annál hamarabb nem érdemes!
Szia!! Szerintem nem sok esély van rá, mert a peteérésed 2 hete volt, ti meg egy héttel a nemvárt elõtt voltatok együtt. De minden megtörténhet.
A kérdező hozzászólása: 3-án megjött, sajnos nem jött össze. :( De sejtettem. Ebben a hónapban mikor legyünk együtt, van valamilyen táblázat ami kiszámolja vagy megmutatja, hogy mikor van a legtöbb esély rá?
Persze, keress rá az ovulációs kalkulátorokra.Amikorra teszi kb akkor használj ovulációs tesztet és figyeld a tested jelzéseit! nagy kalappal:D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. :)
Szia! Elvileg a ciklusod kozepe felé van peteérésed. Kb a 14-16 napon. Akkor érdemes naponta, 2 naponta egyutt lenni. Azt mondják a hüvely váladékából is lehet tudni az idõpontot. Amikor peteérésed van akkor nyúlós, átlátszó, mint a tojásfehérje. De össze lehet keverni a spermiummal is, ha az éppen távozik beéõled. Én megszoktam érezni hasfájással. Nekem 29-30 naposak a ciklusaim, most a 18-19. napon volt ovum, de most spontán tortént, mert eddig a 15. napon volt, de az tuszorepeszto sedítségével. Nézem a ciklus.hu-n is, de ott még soha nem jott ki arra napra, amikor ténylegesen is volt ovum. Persze ha rendszeres a ciklusod, akkor pontosan kitudja számolni neked. Sok szerencsét!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, próbálkozunk ebben a hónapban is. :)

Menstruáciom előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal és elment bennem. Mennyi az esélye annak hogy terhes leszek? Meg ha terhes leszek azt mennyi idö után lehet meg állapitani?

Legjobb válasz: nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.

nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: És mikor a legalkalmasabb a dolog hogy teherbe essek?
Szerintem használj online menstruációs naptárat (pl. ciklus.hu), ott van „naptármódszer nézet” is, kiszámítja neked, hogy mikor mekkora eséllyel eshetsz teherbe. (Persze ez nem azt jelenti, hogy amikor a számítások szerint nem esélyes, akkor tuti, hogy nem, ahogy az 1. hozzászóló is írta, de azért jó képet mutat a termékeny napokról).
Peteérés általában a ciklus közepén van, a menstruáció elsõ napjától számolva kb 12-16 napon. Ez függ attól is, hogy rendszeres-e, és milyen hosszú a ciklusod. Ha babát szeretnétek, akkor lehet kapni ovulációs teszteket, azokkal viszonylag könnyen kimutatható, hogy mikor van ovud, és azokban a napokban esélyesebb a teherbe esés. De ahogy az elsõ válaszoló is írta, bármikor elõfordulhat spontán peteérés is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek :)

Mensi előtt mennyivel előbb szokott fájni a cici? Ha terhes vagyok, akkor a mensi előtt mennyivel van mellfeszülés?

Legjobb válasz: Mensi elõtt 1 héttel,terhesen pedig 2 héttel éreztem a feszüést,érzkenységet.Azota is fáj.

Mensi elõtt 1 héttel, terhesen pedig 2 héttel éreztem a feszüést, érzkenységet.Azota is fáj.
Nekem nem szokott fájni mensi elõtt!
Én most két héttel a mensi elött érzem a mellfeszülést és mindjárt megjön érzésem van .Éppen tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatba.Különben 2-3 nappal a mensi elött szoktam ezt érezni.De azt nem tudom hogy ez a hónap mitõl ilyen .REMÉLLEM BABA AMIT NEKED IS SZIVBÖL KIVÁNOK.Ha gondolod irj privit.

Ha elég sok sperma került a puncimra és letöröltem attól még juthatott a hüvelyembe? Mennyi idő után és mikből tudom ha terhes vagyok? Valamivel meg lehet előzni vagy szüntetni a terhességet?

Legjobb válasz: Neharagudj, de ha ilyen buta vagy ne kefélj! Amúgy lehetsz terhes, de kicsi az esélye. Vegyél esemény utáni tablettát ha még nem telt el azóta 72 óra! Elózni meg sokminennel meglehet. Hány éves vagy, hogy ily

Neharagudj, de ha ilyen buta vagy ne kefélj! Amúgy lehetsz terhes, de kicsi az esélye. Vegyél esemény utáni tablettát ha még nem telt el azóta 72 óra! Elózni meg sokminennel meglehet. Hány éves vagy, hogy ily
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
A kérdező hozzászólása: légyszíves csak normális válaszokat és sürgõs lenne...
ilyen kérdéseket nem tennél fel ha tudnád a dolgoakt rendesen:)
A kérdező hozzászólása: nem tudom hányszor mondjam még el, hogy ha nektek meg eszetek lenne a kérdésre válaszolnátok és nem másról írnátok, mert nem vagyok rá kíváncsi...-.-"
Feltételezem úgy élvezett rád, hogy orgazmus elõtt kihúzta. Ebben az esetben halálosan mindegy, hogy ment-e beléd vagy sem. Ugyanis a megszakítás nem védekezés, már az aktus során (mikor benned volt), akkor is juthatott beléd spermium. Te vagy itt az egyetlen hülye. Talán ennyi ésszel nem szexelni kellene. Izguljál csak, vagy húzzál el tabiért, ha nem akarsz terhes lenni.
Kedves kérdezõ! Kérlek tartsd tiszteletben a válaszolókat, amikor föltetted a kérdést, benne volt a pakliban az is, hogy esetleg negatív válaszokat kapsz, noha kikötötted, hogy csak értelmeseket szeretnl kapni. Én válaszolok a kérdésedre is, és "nevelést" is próbálok adni Neked. Szóval..Olyan nincs, hogy elegendõ sperma..egyetlen cseppnyi spermium is képes megtermkenyíteni, bár ennek nagyon kicsi az esélye. Az ondó a kilöveléskor nem hiába jön akkora nyomással, ennek az a szerepe, hogy jól fel, a méhszájhoz kerüljenek az életképes spermiumok, így keveset kell majd menni nekik, hogy elérjék a megtermékenyítendõ nõi petesejtet. Tehát, ha nem volt "belédlövelés", csak épp a p.uncidhoz ért a sperma, akkor ne aggódj, nem lehetsz terhes! Egyébként a terhesség jele az, hogy kimarad a nõ havi vérzése, azaz a menstruációja. Megelõzni a terhességt védekezéssel lehet. Utólag esemény utáni tabletta ajánlott, amit nõgyógyász ír fel, ha nem, akkor abortusz. Ne aggódj, szerintem nem vagy terhes, úgy 1% az esélyed rá. És figyej, most jön a nevelõ része. Én a te korodban(kb. 13 nak saccollak, ne haragudj) ugyanígy voltam. Azt se tudtam, hogy eszik vagy isszák az egész szex ügyet, de összehozott a sors egy hülyével, akinek csak arra kellettem, és persze szerelmes voltam, így megengedtem neki..Természetesen megbántam. Mély sérülések értem olyan fiatalon, amiket most is csak a párom vívasztalásával tudtam kiheveni. Kérlek, légy érett, gondolj át mindent!! Mi lesz, ha becsúszik a gyerek? a szülõknek nem mertek szólni, és mi lesz veletek? Legyetek felelõsségteljesebbek, vigyázzatok magatokra. Te pedig ne légy naív, gondolj át mindent! Nem szabad csak a más kedvéért, vagy a pillanatnyi vágyakért belerohanni dolgokba, amiket késõbb nem tudunk helyrehozni és nagyon megbánjuk. Figyelmeztettelek, remélem nem veszed rossznéven! Sok sikert, máskor jobbn vigyázzatok!!! Üdv
A hosszú kommentes vagyok.. Elfelejtettem írni, hogy izgatás hatására elõváladék jön a péniszbõl, ami szintén tartalmazhat spermiumokat, tehát lehetsz tõle terhes! tessék vigyázni! A többieknek: Akármit mondunk és javaslunk Neki, úgyis azt tesz amit akar. A legtöbb amit tehetünk, hogy bár mi felvilágosítjuk, ha már más nem tette meg...
Hát igen kérdezõ, elég bénán tetted fel a kérdést. Én is gondolom az van, mint amit utolsó írt, hogy megaszakítással védekeztetek (a megszakítás is védekezés, csak nem olyan hatásos mint a kondom vagy a tabletta... mondjuk attól függ mennyire helyesen használják. Nah de akkor kérdezõ döntsd el kérlek: volt-e benned pénisz vagy se? Ha nem volt és úgy élvezett a puncidra, akkor nem leszel terhes tuti. Ha bennvolt a pénisz, de a puncidra élvezett a pasi, akkor az átlagos megszakításos védekezés 27%-os sikertelensége vonatkozik rád. Azaz kb 27% esélyed van, hogy terhes leszel (a nem védekezéssel ez kb 80-90% szóval azért nem mindegy). Ha 24 órán belül az aktustól számítva beveszel egy eseményutánit, akkor az 95%-os eséllyel akadályozza meg a terhességet, de ahogy telik az idõ, ez az esély egyre csökken. Úgyhogy mérlegeld, hogy neked mi és hogyan éri meg.
Van itt egy tegnapi kerdes, hogy vedekezes nelkul hany szazalek eselye van a terhessegnek. Olvassátok el, sok adat gyult ossze. (35/L)
Valamivel meg lehet elõzni vagy szüntetni a terhességet? Azzal hogy 14 évesen nem priccoltatsz a sunádra össze vissza mindenféle hülyével..
Kedves Kérdezõ! NEM LEHETSZ TERHES! Terhesség akkor jön létre, ha a spermium a hüvelybe kerül. Felmászni nem tud, tehát ha csak külsõleg érintkeztél vele, akkor baj nem lehet. Kedves válaszolók! Ti hol tanultatok biológiát? Esemény utáni tablettát egy ilyen miatt? Észen vagytok ti? Még szerencse, hogy receptköteles. Istenem. Kérdezõ, csakis akkor lehetsz terhes, ha történt behatolás óvszer nélkül. Ha nem történt, de belenyúltál magadnak spermával érintkezés után, na akkor van esélye, de akkor sem sok, de kívülrõl nem lehet.
Meg honnan szedtétek, hogy megszakítással védekezett-e? Nem is írt behatolásról. Természetesen ekkor lehetne terhes, dehát errõl nem szólt semmit, arról sem, hogy használtak-e óvszert.
Ha 18-on alul vagy õ pedig felül... Hadd ne ragozzam hogy az mi... És igen, lehetsz terhes. Sõt lehet bunkósság lesz, de lennél is az. Legalább megtanulnád hogy nem kurunk fûvel, fával!
a 20:22-es ott van!!! XD
kedves kérdezõ: GRAT XD
A kérdező hozzászólása: na ennyit a színvonalról ti még lejebb vagytok, mert leálltok veelm vitatkozni és nem normálisan a kérdéseimre válaszoltok... a másik ki mondta, hogy nem tudok ilyeneket és nem értem amit ide írnak? amúgy csak annyiról van szó, hogy pánikba estem, mert nem tudom, hogy rendesen belémélvezett-e és nem szeretnék terhes lenni... de hát ezek a magyar emberek... és igen is anyum már elõbb felvilágosított és magamtól is tudok mindent csak azt nem osztom meg vele, hogy már szexelek... de mindegy nem fogok magyarázkodni, mert az régen rossz csak választ akartam kapni, de hát ennyi...
Terhessegi teszt-->nogyogyasz-->esemeny utani tabletta
A kérdező hozzászólása: de ha nem jön sperma a hüvelyembõl akkor lehet nem került belém??
A kérdező hozzászólása: amúgy az nem jó mert fiatal vagyok és a szüleim nem tudják...
Ha nem lett feldugva a sperma (pl ujjal vagy bármi mással) akkor nem lehetsz terhes. A sperma nem tud végigmenni a hüvelyeden, a pénisz lényege, hogy átjuttatja azon egészen fel a méhnyakhoz. Ha kívülre ment a sperma és letörölted, akkor nem leszel terhes. Gondolom nem úgy törölted le, hogy feldugtad a zsepit vagy bármit :P Megelõzni a terhességet védekezéssel lehet: óvszer, fogamzásgátló tabletta, esetleg esemény utáni. Megszüntetni meg abortusszal. De te ettõl nem leszel terhes.
Mondd meg a kis pubinak, ennyi erõvel beléd is élvezhetett volna, legközelebb csak gumival engedd, vagy neki úgy se. 19/f
Mosd is meg, de ha csak kivulrol lett spermás, nem lehet megtermekenyulni, ez 99, 999999% .:) Mert az ondó = 10% sperma + 90% prosztataváladék, és a prosztataváladék lúgos, és szukseguk van a spermaknak a lugos kozegre, mert a huvelyflóra savas, és abban meghalnak a spermiumok. (35/L)
Hány éves vagy és ki ez a férfi, és õ hány éves? (35/L)
A kérdező hozzászólása: nem igaz, hogy ennyi beteg ember van... lehet, hogy nem túl jól fogalmaztam vagy félreértettétek, de különben is odaírtam, hogy normális válaszokat... hülyeségek nem érdekelnek... és az miért fontos hány évesek vagyunk??
Azert fontos, hany evesek vagytok, mert pl. hogy egyaltalan menstrualsz-e, mert ha nem, akkor tuti nem lehetsz terhes. Õ ha monsjuk még csak 10 éves, valoszinuleg a kilovellt ondoban nincs még sperma, tehat ekkor sem lehetzs terhes, folosleges az aggodalom. De ha Te mondjuk 11 éves vagy és õ 19, akkor meg buncselekmeny tortent... arrol nem is szolva, hogy nem Neked kene egyedul ezen gorcsolnod, hoyg most terhes vagy-e, ha õ mar 14-15 eves legalabb, és idosebb Nalad, hanem NEKI kene gondoskodnia Rolad ebben a helyzetben felivilagositassal, orvosilag es lelkileg.... (35/L)
A kérdező hozzászólása: nem hinném, hogy 10 évesen valaki ilyet írna/csinálna fõleg nem ide... én 18on alul vagyok õ pedig 20on felül...
De a kerdes szinvonala és a kérdezõ informaltsaga egy ötödikesnél nem idõsebbre vall. Az mar kifejezetten BAJ, ha egy lány és egy fiu 12 éven felul nincs avval tisztaban, amiket ide leirtunk - még akkor is, ha esetleg csak 40 eves kora utan lesz szexulais kapcsolata. Ezek altalanos muveltsegi dolgok, és nagyon fontosak az egeszseg szempontjabol, hovatovabb hatodikos tananyag biologiabol. (35/L)
És azt is irtadm oylan fiatalok vagytok, hoyga szuloknek nem szolhattok, nem tudhatnak rola. Hát énszerintem 11-12 eves kor korultol kotelezo beszedtema az ilyesmi szulok egy gyerekek kozott. Ilyen dolgokat elsosorban a szulo kell megtanitson a gyerekenek, a higienes es szexualis alapinfokat, a szulo dolga megtanitani azokat a dolgokat, hogy a gyerek ne keruljon bajba. Ha ez kimaradt, és elmultal 11-12 eves, akkor nagy mulasztast kovettel el a szuleid, es nem vagy tul fiatal hozza, hogy veluk beszeld ezt meg. (35/L)
A kérdezõ azt írta elõször h sperma került a puncijára, utána már azt írta, h nem tudja rendesen belé élvezett-e..akkor be volt b..va a csajszi, vagy megszakításossal voltak együtt, vagy mindkettõ..
50-50% vagy igen vagy nem. De szerintünk terhes vagy.
Nagyon kicsi de ha aggodsz menj el orvoshoz :-) 1# beszelj a magad neveben
Kicsi az esély, de ha nem jön meg idõben a menstruációd menj el orvoshoz. Az esemény utáni tabletta ismertetõje (ha még nem dobtad ki) leírja, hogy nem 100% a védettség, de ha nem élvezett beléd + bevetted a tablettát akkor szerintem nem lesz semmi gáz! :)

Ha terhes vagyok, akkor mennyi hetes lehetek és mi okozhatta ezt a rosszullétet?

majd a héten veszek tesztet, hogy az vagyok e, de kb másfél - 2 hónapja nem jött meg normálisan (bár nálam el?fordult már az ilyesmi), viszont pár napja észrevettük a férjemmel, hogy megn?tt és megduzzadt a mellem, pár napja rosszul vagyok, hányinger, fejfájás, nyugtalanság.. viszont kb 2 hete volt vérzésem egy-másfél napig.. ez most mit jelent? ha terhes vagyok, akkor csak utána estem teherbe tehát kb 2-3 hetes? de akkor még nem jelentkeznek ezek a tünetek... vagy ha régebb óta vagyok az, akkor miért volt vérzésem több mint egy napig? orvoshoz nem tudok menni csak kb 2 hét mulva... elr?e is köszönöm..

Legjobb válasz: A teszt majd eldönti a dolgot. A tüneteid akár hormonzavarra is utalhatnak. Ha mégis baba van a dologban, akkor mint fent írtad: másfél vagy 2 hónapos lehetsz, ugyanis a mensi elsõ napjától számoljuk a terhességet. A 3. hét vége felé már lehet rosszullét, élõ példa vagyok rá, elõbb kezdtem hányni, mint akár sejthettem volna, hogy terhes vagyok. Kb. a kimaradt mensi elõtt 3-4 nappal már esténként hánytam. Nem számítottunk rá, tehát nem beképzeltem. 4 nap késés után vettem végül tesztet, mert akkor már én is kezdtem gyanakodni.

A teszt majd eldönti a dolgot. A tüneteid akár hormonzavarra is utalhatnak. Ha mégis baba van a dologban, akkor mint fent írtad: másfél vagy 2 hónapos lehetsz, ugyanis a mensi elsõ napjától számoljuk a terhességet. A 3. hét vége felé már lehet rosszullét, élõ példa vagyok rá, elõbb kezdtem hányni, mint akár sejthettem volna, hogy terhes vagyok. Kb. a kimaradt mensi elõtt 3-4 nappal már esténként hánytam. Nem számítottunk rá, tehát nem beképzeltem. 4 nap késés után vettem végül tesztet, mert akkor már én is kezdtem gyanakodni.
Én a helyedben még ma vennék tesztet és holnap reggel ellõném!!! Ilyen össze-vissza mensinél nehéz megmondani, hogy hány hetes lehetsz ha az vagy!
Miért nem mész dokihoz hogy kiderüljön?

Szoptatás alatt, vagy szülés után nem sokkal lett valaki terhes? Mennyi idővel? Hogy védekeztetek ha védekeztetek? Hüvelygűrű használata közben lett valaki terhes?

2hós a babám, nem szoptatok mert nem lett tejem:( és a kisbabám is a sokadik inszeminációval sikerült. csak azért kérdezem hogy most nagyobb esélyem van e a teherbe esésre.?Tapasztalatokra lennék kiváncsi:) el?re is köszönöm.! ja egyenl?re megszakítással védekezünk, de j7en kiváltom a hüvelygy?r?t.

Legjobb válasz: Megszakítás helyett óvszer. Megszakítással csak az 'védekezzen' akinek nem gond ha becsúszik egy bébi. Azt mondják, hogy így könnyebben esel teherbe, de ez nem mindenkinél igaz. Az én kisfiam 5hós volt, amikor teherbe estem, szimpla véletlenbõl.

Megszakítás helyett óvszer. Megszakítással csak az 'védekezzen' akinek nem gond ha becsúszik egy bébi. Azt mondják, hogy így könnyebben esel teherbe, de ez nem mindenkinél igaz. Az én kisfiam 5hós volt, amikor teherbe estem, szimpla véletlenbõl.
A kérdező hozzászólása: köszi!!!
nálunk is sokadik próbálkozásra jött össze a baba, de a doki azt mondta, hogy ha egy sikerült, a második jön majd gyorsan orvosi segítség nélkül. Nekem azalia-t írt fel. Megszakítással védekeztek a barátnõmék és 3, 5 hónapos volt a kisfiúk, amikor "becsúszott", és rengeteg teje volt emellett :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A barátom és az öcse közt 364nap van :D

Ha terhes vagyok, akkor a Pé után emelkedik a hőm? Vagy mindenképpen emelkedik Pé után? Kb. mennyivel van feljebb az átlaghőmnél?

Pici hasszúrka, mintha t?vel böködnék a méhem környékét, meg néha a hüvelyemben is érzem. Néha hányingerem is van, émelygek, kis mellfeszülés.

Legjobb válasz: Szia. Egy normális görbének úgy kell alakulnia, hogy a peteérés a legalacsonyabb hõjû napon van, onnan kell megemelkednie jó pár fokok, de ez egyéni is lehet, pl van akinek fokozatosan emelkedik. A lényeg hogy felfelé menjen. Menziig ott is marad (1-2 tizedes ingadozás lehet) és a menzi elõtti nap vagy aznap vagy következõ nap leesik a hõ az átlag alá. Ha terhes a nõ, nem esik le a hõ és a menzi is elmarad, így lehet babára gyanakodni a hõbõl. Remélem tudtam segíten.

Szia. Egy normális görbének úgy kell alakulnia, hogy a peteérés a legalacsonyabb hõjû napon van, onnan kell megemelkednie jó pár fokok, de ez egyéni is lehet, pl van akinek fokozatosan emelkedik. A lényeg hogy felfelé menjen. Menziig ott is marad (1-2 tizedes ingadozás lehet) és a menzi elõtti nap vagy aznap vagy következõ nap leesik a hõ az átlag alá. Ha terhes a nõ, nem esik le a hõ és a menzi is elmarad, így lehet babára gyanakodni a hõbõl. Remélem tudtam segíten.
A kérdező hozzászólása: Igen köszi!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!