Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes melyik (30 db)

Én még új vagyok itt.15 napot késet a menzim de nem fájt semmim mint ez előtt. Akkor még lehetek terhes mert jó lenne meg lehet ilyenkor tesztet csinálni mikor megvan? A választ kérhetném az emailomra? És ha igen melyik az a teszt.

Legjobb válasz: Ha ide irunk neked az nem jó? De ha vérzel ne csinálj tesztet várd meg míg elmúlik.... A terhesség meg attól függ hogy milyen volt a mensid , hány napig tartott mert ha barnás és 1-2 napig volt lehetsz terhes de ha piros és több napig tartott akkor ne valószínû hogy terhes vagy......

Ha ide irunk neked az nem jó? De ha vérzel ne csinálj tesztet várd meg míg elmúlik.... A terhesség meg attól függ hogy milyen volt a mensid , hány napig tartott mert ha barnás és 1-2 napig volt lehetsz terhes de ha piros és több napig tartott akkor ne valószínû hogy terhes vagy......
Akkor is lehet tesztet csinálni, amikor megvan a vérzésed, csak vizelet kell hozzá. Bármelyik terhességi tesztet használhatod, amit a drogériákban vagy a gyógyszertárakban árulnak, nem fognak rád furcsán nézni.

Ha 1 lányt véletlen ujjazás közben teherbe ejtek és nem tudunk róla h most terhes v nem ha igen akkor szokott fájni a hasa ha terhes és ha igen hol fáj és utána melyik nap?

Legjobb válasz: Esetleg úgy eshet az ujjazástól teherbe, ha sperium van az ujjaidon. Szerintem inkább attól van fájdalma, hogy a körmöddel felsértetted, esetleg durva voltál.

Esetleg úgy eshet az ujjazástól teherbe, ha sperium van az ujjaidon. Szerintem inkább attól van fájdalma, hogy a körmöddel felsértetted, esetleg durva voltál.
Egy ujjtól azért elég nehéz teherbe esni. A terhesség elsõ leggyanúsabb jele a vérzés elmaradása. Ez sem jelent feltétlen terhességet, de elõször annak lehetõségét kell kizárni. Nem ártana elõkapni egy biológia könyvet és a legalapvetõbb dolgokat tanulmányozni, addig amíg nem saját károtokon kényszerültök ezt megtanulni.
Ha megujjazol egy lány attól õ még nem lesz terhes!!!!
Ha ilyen könnyen teherbe lehetne esni nem várnánk nagyon sokat évekig! Nyugi nem lesz terhes!
A kérdező hozzászólása: inkább olvassátok el amit utána írtam és úgy válaszoljatok :D nem véletlen ujjaztam meg hanem véletlen nyúltam a spermába miután én elmentem letöröltem a kezem és úgy izgattam max fél cm-re hatoltam be az ujjammal:)
Bocsi a ténylegesen elõttem szólótól de válasz írás közben gond volt a gépemmel és nem láttam hogy már azóta 2-en is válaszoltak, de ezek szerint nem csak én gondolkodom így.
Talán csak nem te vagy az elõbbi leányka barátja? A válasz: véletlen ujjazás nem ejt teherbe senkit(bár nem tudom hogy lehet véletlenül ujjazni), egyébként nagyon jó minõségû terhességi tesztek vannak amik nem is drágák. Lehet azért fáj a hasa mert menstruálni fog és ez bõven belefér a PMS tünetei közé, vagy ahogyan az elõttem szóló mondta lehet az ujjazás miatt fáj a hasa mert mondjuk erõsen csináltad.
Szerintem a barátnõd épp elõbb tette fel ugyan ezt a kérdést megcsavarva kicsit. Nem lehet ettõl terhes és nem kell izgulnotok. Minden nõ más, mindnkinek máskor kezd el fájni a hasa. Valószínû a vérzése elõtt fog fájdogálni neki, de az nem a terhesség miatt, hanem a megkötött víz és a hormonok miatt lesz.
A kérdező hozzászólása: de miután õ kielégített én véletlen belenyúltam a spermába letöröltem és úgy ujjaztam de nem nyúltam be végülis
A kérdező hozzászólása: okés köszi a menyugtató választ :) csak azért kérdem mert mondta h fáj a hasa lent bár elõtte belelépett 1 nagy pocsojába és akk lehet felfázott és azért..

Kb hányadik héttől kezdve nől egy kismama hasa ha terhes? A has melyik része pontosan és milyen érzésekkel/fájdalmakkal társul?

A terhességi teszt szerint nem vagyok terhes, de mint leend? anya valamikor érdekel ez a kérdés és a neten nem találtam erre a kérdésre választ adó topikot.

Legjobb válasz: (elírás: mínusz "ha terhes")

A kérdező hozzászólása: (elírás: mínusz "ha terhes")
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok s nem terhes. Voltam vizelet üledékvizsgálaton, ahol több baktériumot találtak a vpisimben mint "átlagos". lehet ettõl puffadt alhasam/hájaskásabb s lehet-e érzékeny? köszönöm!
igen ha híztál ott is látszódhat...amúgy mindenkinek máshogy s máskor kezd el a hasa nõni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Természetes dolog az, ha kihúzom magam s behúzom a hasam akkor az alhasamnál érzem az egyik szervemet (gondolom húgyhólyag)... s ha megnyomom kell pisilnem.
lehet hogy fel vagy fázva. Olyankor is egy kicsit bepuffad az alhas és érzékeny is.
a méhed a hólyag felett van, ezért ahogy nõ a baba úgy nyomja, és ettõl van a gyakori vizelési inger

Ha valaki terhes mélyül a hangja?

Legjobb válasz: Akkor Darth Vader nyolcasikrekkel terhes. :D

Akkor Darth Vader nyolcasikrekkel terhes. :D
igen és magasabb lesz 2méterrel olyan szõrös lesz mint csubakka
Miért mélyülne? Egy idõ után, miközben a baba növekszik, elõfordulhat, hogy gyakrabban vesz, kevesebb levegõt és ezért egy szuszra kevesebbet tud beszélni, de hogy mélyülne... nem tudom, hogy miért következne be ilyen.
A kérdező hozzászólása: ez csak egy kérdés volt mert nem rég azt hittem h terhes vagyok csináltam tesztet és azt mutatta ki h nem és ma közlik velem h mélyült a hangom de lehet h azért mert régen beszéltünk
Szent ég :D
Erre már csak azt lehet mondani, hogy....te jóóóóóó isten!!!
A kérdező hozzászólása: :D elég a válasz köszi:D
te enyire szõke vagy ??
A kérdező hozzászólása: eltaláltad...:D

Ha terhes vki, melyik részen kezd el nőni a has? Köldök alatt közvelen vagy leljebb sokkal? Mell mikortól feszül?

Legjobb válasz: A mell szinte az elejétõl kezdve majd le szakad, úgy feszül. A has, csak a 4-5. hónaptól kezd nõni, méghozzá a medence környékén, ott emelkedik ki leghamarabb.

A mell szinte az elejétõl kezdve majd le szakad, úgy feszül. A has, csak a 4-5. hónaptól kezd nõni, méghozzá a medence környékén, ott emelkedik ki leghamarabb.

Többször is volt már gombás fertőzésem ha valaki terhes melyik fajta gyógyszert lehet használni ez esetben? Doki írja fel vagy recept nélkül is kapni lehet?

Még nem tudom hogy van e baba, de olyan gyógyszert nem szeretnék ami miatt meg kell állni a próbálkozással, ha most mégsem vagyok terhes.Mert amiket akkor szedtem a mellett nem szabad volt próbálkozni mert er?s szájon át szedhet? gyógyszer volt?Akinek volt már ilyen gondja terhesen annak mit írt fel a doki?

Legjobb válasz: Akkor ilyenkor szájon át nem kell szedni semmit, csak hüvelykúp.És a páromnak.neki is szoktak írni?

A kérdező hozzászólása: Akkor ilyenkor szájon át nem kell szedni semmit, csak hüvelykúp.És a páromnak.neki is szoktak írni?
Klion D-100-at ír a doki, de sztem ha már használtál korábban is Canestent, az is jó.
Canesten Combi. vény nélkül kapható. 3 kúp és elmúlik minden. terhesen is használható. csúcsszuper!
Elsõ vagyok. A párod mindkét gyógyszer krémformátumát használhatja. Úgy szokták mondani, hogy pl. Canesten kombiból 1 tubus az övé, a kupi a tiéd. :-)

Ha terhes vagyok melyik ételszállítótól érdemes ebédet rendelnem?

Elég sokat dolgozom, nincs id?m minden nap f?zni. Rendelnék ebédet, de nem tudom, hol biztonságos. Úgy értem ami nincs tele tartósítószerrel és mesterséges anyagokkal. Tudtok vmit ajánlani?

Legjobb válasz: Én a Cityfood-tól szoktam (www.cityfood.hu). Elég fincsi, nem tartósítós, nem mesterséges és sokféle kaja közül lehet választani. Hétköznap mindig ezt eszem, mert én is csak hétvégén fõzök. A foodexpresst és az e-food-ot semmiképpen nem ajánlom, az gáz nagyon!! Üdv

Én a Cityfood-tól szoktam (www.cityfood.hu). Elég fincsi, nem tartósítós, nem mesterséges és sokféle kaja közül lehet választani. Hétköznap mindig ezt eszem, mert én is csak hétvégén fõzök. A foodexpresst és az e-food-ot semmiképpen nem ajánlom, az gáz nagyon!! Üdv
Én az e-food-tól rendelek, nincs vele semmi gáz. Sõt!! Szerintem nagyon fini.
Elsõ válaszoló vagyok, az e-food-dal kapcsolatban csak annyi észrevételem volt, hogy amíg azt ettem, folyamatos hasmenésem volt :( ezért nem ajánlom senkinek... Aztán lehet hogy csak az én gyomrom ilyen érzékeny...
Holnap regge már a legtöbb teszt jó. One step, clearblue, lily... ezek elég jók.
A folyásnak pedig kb ilyennek kell lennie. azt mondják terhesség esetén nõ a mennyisége.
Szia! Lehet baba is, de lehet hogy megfog jönni.Én 2x voltam terhes(egyszer ikrekkel) és egyik terhességemnél sem volt bõ folyásom.Én eddig Gabrielt használtam, de mindig vártam mensi után 5-6 napot, hogy biztosan kimutassa. DE persze késhet is a nagyon akarásod miatt.Szorítok, hogy baba legyen.Egy öreg róka
Bocsi, de hány cm és kg vagy? A terhesvitamin nagyon fontos, függetlenül az anya súlyától. Fõleg a folsav.
Szerintem a vitaminnak nincs semmi köze az anya súlyához. Én femibiont szedek. Én sem vagyok vékony egyébként. Minnél elõbb elkezded, annál jobb.
nem a túlsúlytól függ h szedsz e vitamint szerintem nyugodtan ha nem tudsz úgy táplálkozni ahogy kell a terhes vitamin pont a terhesség elõtt és az elején fontos de nyugodtan lehet szedni alatta és a szoptatás elején is
Igen, szedem túlsúlyosak is! Nem a vitamintól hízol, hanem az ételtõl!!!
Szia! Én túlsúlyos vagyok, de nekem a doki azt mondta, hogy mindenféleképpen szedjem. Nekem a Gravidát ajánlotta, mert elvileg a magyar nõk igényeire van kifejlesztve. Én onnantól szedem, ahogy pozitívat teszteltem. Én most vagyok 6+5 hetes terhes.
A kérdező hozzászólása: Kimerülve kivagyok az tuti!Semmihez nincs erõm!És most indult be újra a fogyás is!Hát azt hiszem holnap a gyógyszertárban megérdeklõdöm ezt még!Szerettem volna 25kg ledobni még!5 évig nem estem teherbe és most sikerült!(Vszinû a túlsúly miatt)Pajzsmiriggyel és a hormonokkal minden ok! Kicsit parázok hogy nehogy vmi baj legyen!
A kérdező hozzászólása: Látom össze vissza írok!Bocsi, de remélem azért kitudjátok venni belõle mit akarok!
Jó ha fel van töltve a szervezet vitaminokkal, fõleg ebben a hidegben! A súllyal meg ebben az állapotban nem lehet mit kezdeni, ha éhes vagy hát muszáj enni, különben minden bajod van. Legalábbis nálam ez van, egyébként femibiont szedek, 400as van a 13.hétig, majd 800as utána. Egyelõre még étvágyam nem sok van és sokat hánytam szóval... az is lehet, hogy fogysz az elsõ trimeszterbe!
Szia! Én is túlsúlyos vagyok. A dokim nekem is a Femibiont ajánlotta. Aggódtam, hogy hízni fogok tõle, de azt mondtam, hogy emiatt ne aggódjak, ettõl biztosan nem fogok. :) 2 hónapja szedem. Sajnos még nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat:mos=most
9# 170cm.
Kérlek a testsúlyhoz magasságot is írjatok!
én 12 hetes terhes voltam mikor abba hagytam utána folsavat szedtem.
Szeritem mindenképpen szedj és kezd el minél hamarabb. Ha most fogytál 40 kilót eléggé ki lehet merülve a szervezeted. A baba el fog venni mindent, de neked is kell a vitamin.
89kg-osan lettem terhes, a dokim végig ajánlotta hogy szedjem a vitamint. Azt rám bízta hogy mit. Gravidát szedtem onnantól kezdve hogy pozi lett a teszt, és még szülés után 2hónapig. Nem a vitamintól leszel kövér!!!
82 kg-al lettem terhes. Végig szedtem magzatvédõ vitamint, sõt már a terhesség elõtt 3 hónappal. Én Ladeevitet szedtem. Szülés után 83 kg-al mentem haza a kórházból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves 17:47-es hány kiló vagy?(persze ha megkérdezhetem)Én kb. 105 hát igen, nagyon sok tudom én is!Eddig 40kg fogytam!És fogyókúra alatt estem teherbe.Igazából ezzel sem tudom mit csináljak!Olyan nagyon parázom mindentõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Biztos császároznak, ha a méhlepény mélyen van hátul a hátsó falon, és veszélyeztetett terhes vagyok?

27 hkm

Legjobb válasz: Nem. Akkor császároznának biztosan, ha a méhlepény a méhszájat takarná. Az, hogy mélyen van, még semmit nem jelent - nekem is mélyen volt, de a szülés idejére feljebb húzódott, és simán szültem. MAjd a dokid figyeli, és ha nem takarja a méhszájat, akkor meg tudod szülni simán.

Nem. Akkor császároznának biztosan, ha a méhlepény a méhszájat takarná. Az, hogy mélyen van, még semmit nem jelent - nekem is mélyen volt, de a szülés idejére feljebb húzódott, és simán szültem. MAjd a dokid figyeli, és ha nem takarja a méhszájat, akkor meg tudod szülni simán.
Pontosan úgy ahogy az elsõ írja! Akkor császároznak biztosan, ha a méhszájon van a méhlepény, mert ahogy a baba kiakarna bújni átfúrná magát a méhlepényen és az végzetes lenne.
Szia! Nekem is ugyanez a problémám volt, de nekem már 16 hetes koromtól. Én is veszélyeztetett terhes voltam ezen és más okokból is kifolyólag. Szerencsére nem nõtt rá a méhszájra és simán szülhettem. Ennek már lassan 4 hónapja! Szóval ne aggódj, ha nem nõ rá, akkor csak akkor nem szülhetsz simán, ha nem tágulsz, vagy bármi komplikáció lép fel a babával!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!