Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes lehet hogy az orvos (10 db)

Ha terhes vagyok lehet hogy az orvos meg nem vette észre?

Cisztát állapított meg, pedig a tesztem pozitiv lett. Lehet hogy még csak pár hetes terhes vagyok, amit a teszt kimutat, de az orvos ultrahanggal nem vett észre. ( vagy csak a cisztára fogta a kimaradást) Mutathat a teszt pozitivat a ciszta miatt is? lehet, hogy nem is vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szia! Barátnõmnek ugyanez a problémája volt. Õ terhes volt! A teszt hamarabb kitudja mutatni a terhességet. A teszt a beágyazódás követõ 2-4 napban már kimutatja (ez kb az aktus után 3 hét), az ultrahang viszont csak 5 hét után, tapintással pedig 6-7 hetes korában mutatható ki a magzat. Lehetsz terhes. Remélem segítettem.

Szia! Barátnõmnek ugyanez a problémája volt. Õ terhes volt! A teszt hamarabb kitudja mutatni a terhességet. A teszt a beágyazódás követõ 2-4 napban már kimutatja (ez kb az aktus után 3 hét), az ultrahang viszont csak 5 hét után, tapintással pedig 6-7 hetes korában mutatható ki a magzat. Lehetsz terhes. Remélem segítettem.
Ha a teszt pozitiv mindenképp terhes vagy!
Szia! Nekem 2 cm es cisztát, rá egy hétre egy 2 cm-es meg nem repedt tüszõt látott az orvos. Azt mondta nem vagok terhes. Egy hét múlva 7 hetes terhességet állapítottak meg nálam. Szerintem te is terhes vagy. Esetleg menj el másik orvoshoz, csak ne mondd hogy már voltál másnál, hanem tényleg azt mondja amit lát! Sok sikert! Szorítok hogy baba legyen!
A teszt bármilyen elváltozásra reagálhat pozitívan, tehát a cisztára, fertõzésre is. A korai (akár még az 5 hetes) terhességet néha nem veszik észre. Én is azt javaslom, ha itt nem jutsz eredményre, keress fel egy másik orvost és addig járj utána , míg biztos nem lesz:-)
Az elõzõ hozzászólásokon kívül még azt tanácsolnám, hogy ne kezdj el szedni a cisztára gyógyszert, ha nem biztos, hogy az van. Ha az orvos esetleg tévedne, nehogy ártson a babának. Szerintem is egy másik orvost is kérdezz meg.

Ha vki 5 hetesen elvetél, az befejeződik otthon, spontán, vagy lehet belőle baj, ha nem megy az illető orvoshoz? De még nem is volt, csak a tesztből tudja hogy terhes lehet, mivel az poz?

Nincs így,csak érdekelne ez,félre ne értsetek!!!Köszi

Legjobb válasz: Szia! Szerintem egy orvosi vizsgálat mindenképp szükséges ilyen helyzetben is, mert koraterhességnél tényleg gyakran nincs szükség beavatkozásra, teljes a regeneráció, de én ilyen esetben biztosan nem kockáztatnám meg az esetleges komplikációkat. Mindenképp kell orvosi ellenõrzés, szerintem.

Szia! Szerintem egy orvosi vizsgálat mindenképp szükséges ilyen helyzetben is, mert koraterhességnél tényleg gyakran nincs szükség beavatkozásra, teljes a regeneráció, de én ilyen esetben biztosan nem kockáztatnám meg az esetleges komplikációkat. Mindenképp kell orvosi ellenõrzés, szerintem.
Egy vetélés sokféleképpen alakulhat, én egyetértek az elsõ válaszolóval, mindenképp látnia kéne orvosnak. Az a biztos.
Én tavaj 7 hetes 4 napos voltam mikor a babám elhagyott engem.Mikor kezdödött akkor csak picit véreztem aztán másnap már jobban.Elmentem a dokihoz a kórházba.Azt mondta hogy nem tudnak mit tenni menjek haza és várjak.Másnap este nagy görcseim lettek majdnem elájultam és mikor kimentem a wc-re láttam ahogy lefolyik a baba a lefolyóba.Elmentem ujra a kórházba és mondták hogy kiürült másnap menjek be uhra.Bementem és onnan vittek a müttõbe a vetélést befejezni.Mindig attól féltem hogyha terhes leszek egyszer bizti elvetélek majd.Meg is történt.Jó tanács nem szabad gondolni rá soha soha.Én ettõl féltem a legjobban az életemben.Ne gondolj rá mert nagyon rossz pláne ha már láttad dobogni azt a pici szivet.
de a petzsákot igen
17:12 nem láthattad a babát "lefolyni a lefolyóban"- még olyan pici hogy ultrahanggal is alig lehet látni!
A kérdező hozzászólása: Utoló válaszoló, félre érted, én errõl csak olvastam!!!!!!Nagyon sajnálom ami veled történt, kívánom, hogy mihamarabb legyen picikéd, és mindenkinek aki hasonlóan járt!Sok sikert és boldogságot nektek!!!
Szia! teszt után elkezdtem pecsételni, kórház, doki, fekvés. Kiderült 5 hetes terhes vagyok. (45 naposak a ciklusaim).Minden oké volt 8. hétig aztán elhalt a baba, de nem indult meg a vetélés. Kaptam egy kis idõt hátha elnézték és a hosszú ciklusom miatt késõbbi a baba, de nem fejlõdött tovább. Minden terhestünetem megvolt, semmi görcs, vérzés sem. Most szerdán sajnos befejezték amit a természet nem. Állítólag minden 5-6. nõ elvetél, de nem mindenki tudja, hogy terhes volt, aki vérzésesen vetél el. Az orvosom azt mondta nem félni a következõ terhességtõl, mert ilyenkor a szervezet próbál mihamarabb újra teherbe esni. Viszont csak pozitívan szabad gondolkodni. Nehéz lesz, de megfogadom a tanácsát. Kérlek, menj orvoshoz, az a biztos. Babád még lehet, de a te egészséged is fontos.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van, de én úgy tudom, hogy amíg kb csak 5-6 hetes terhes vki, nem tudnak mit csinálni, ha beindul a vetélés!
A kérdező hozzászólása: Épp most olvasgattam errõl a dologról, és olvastam a tüneteket, hogy erõteljes hátfájás, stb...és hogy a nõk bizonyos százaléka észre sem veszi, hogy terhes és elvetél, és csak arra lesz figyelmes, hogy késik a mensije.Ilyenkor vajon, mi van?Vagy épp, ha tényleg késik a mensi, és csinál 1 poz.tesztet, de aztán megindul lassan a vetélés, szerencsétlen azt se tudja mi van és lehet, hogy ráfogja a tesztre, hogy biztosan hibásan mutatott pozitívat!Nem fura?És mindezt lábon kihordani....
Mekkora hülyeségeket írsz!!!!
szerinted ha az orvos nem tudta, akkor majd itt megkapod a választ?!?
Ezt csak a doki tudja neked megmondani.
Jó kérdés. De semmiképpen sem normális az, amit az orvos csinált. Ha nincs vérzésed, arra nem megoldás a tabletta. Ki kell vizsgálni (UH, hormonvizsgálat stb.), hogy mi a bajod, aztán utána kezelgetni. A fogamzásgátló egy tüneti kezelés, mint a fájdalomcsillapító. Amíg szeded rendszeres lesz, mert a te ciklusod kikapcsolja, és helyette csinál egy mû ciklust. De a problémát nem oldja meg.
A kérdező hozzászólása: nielindi : Attól még megkérdezhetem nem ? Gondoltam másnak is volt esetleg hasonló problémája és hátha van vmi jó tanácsa.
ugyan ez történt velem is, de nekem csináltak egy ultrahangot és visszahívtak..pénteken megyek vissza addig viszont annyit tudok neked mondani, hogy az ultrahang alapján petefészek cisztáról van szó..ez egyáltalán nem súlyos meg semmi ilyenrõl nincs szó, azt mondta egy hozzá értõ ember hogy valószínûleg nekem is fogamzásgátlót fognak felírni!
Az ilyet sterilizáltatni kéne.
Nem az a kérdés hogy terhes lesz-e, hanem hogy a be nem gyógyult mûtéti sérülések miatt szerez-e egy olyan fertõzést hogy belehal vagy ki kell venni a méhét. Nem lenne egyszerûbb használni azt a ki....ott óvszert mint magzatokat gyilkolni? Az álláspontom talán azért ilyen elfogult, mert valaha én is egy magzat voltam.
Nem véletlenül tilos a szex 6 hétig az abortuszt követõen. Ha már volt annyira hülye az illetõ, hogy ennek ellenére szexelt, és ráadásul védekezés nélkül, simán lehet terhes! A hüvelyöblítés, amirõl írsz, mint fogamzásgátlási módszer, nagyon megbízhatatlan eljárás. Egy kolléganõmnek fiatal korában 3 abortusza volt. Az elsõ 19, a második és a harmadik 21 évesen, utóbbi kettõ alig 8 hetes differenciával, mert õ sem tartotta be a 6 hetes szexmentes idõszakot és persze csesztek védekezni. Aztán 26 évesen férjhez ment és gyereket akartak. Most, 35 évesen sikerült teherbe esnie, mert a három abortusz teljesen tönkretette a méhét. Most veszélyeztetett terhes, a nõorvos megmondta neki, hogy bármikor vetélés vagy koraszülés lehetséges... Mindezt azért írtam le, mert elszomorít a sok nõ (és férfi) felelõtlensége. Miért nem lehet gumit húzni? Nem viccbõl lettek kitalálva a fogamzásgátló módszerek... 27N
XDDD
pici szívem!Ha már elõtte is elvetetted a babát, akkor mi a lótúrónak nem húztok fel egy gumit? Most komolyan? Hogy lehet valaki ennyire felelõtlen? Persze hogy lehet terhes, sõt fokozom nagyobb esély van a teherbe esésre és a fertõzésekre egyaránt, szerinted az orvos viccbõl mondta a hat hetet? komolyan kérdezem, hogy e fenében nincs valakinek ennyi esze? http://www.youtube.com/watch?v=WbtI1LsbiIQ Nézd csak meg mit mûveltél! ui: minél több az abortusz annál nagyobb az esély arra, hogy nem lehetsz terhes. De neked az elkötést javaslom.Nem kéne szaporodni is.
Igen, terhes lehet. Ráadásul még olyan fertõzést is összeszedhet a lány, hogy bele is halhat. Gratulálok a sok eszedhez. Az ilyet tényleg sterilizálni kellene.
Mármint, hogy soha többé nem leszel terhes*

Az orvosom azzal riogat, hogy ha ilyen utemben hizok, cukorbeteg leszek.26 hetes terhes vagyok, 11 kilot szedtem fel. Ez tenyleg olyan sok? Lehet, hogy tenyleg cukros leszek?

Legjobb válasz: Én az elsõ terhességem alatt 20 kg-t szedtem fel (45 kg-ról indultam), annak is a nagyrészét az elsõ 2 trimeszterben. Cukrom még a terhelés után is alacsony (!) volt. Vérnyomásom stabil 80/50, vagyis szintén alacsony. Igazából a cukorbetegség veszélye akkor áll fent, ha hajlamod van rá, vagyis a családodban elõfordult már cukorbetegség. Nem a kilók számával növekszik a vércukorszinted, bár tény, hogy erõs genetikai hajlam esetén rizikófaktor lehet a hízás is. Azt nem tudom, hogy hány kilóról indultál, mert ha pl. te is nagyon vékony voltál babavárás elõtt,akkor nem sok a 11 kg (sõt, ennyi minimum kell, hogy normálisan ki tudjál hordani egy gyereket), ha nem voltál olyan vékony az se baj, mert nem egyenletesen híznak a kismamák, én pl. már másfél hónapja megálltam a súlygyarapodásban (39 hetes vagyok). Szóval jól írtad: ez csak riogatás, semmi garancia nincs rá, hogy cukros leszel. :)

Én az elsõ terhességem alatt 20 kg-t szedtem fel (45 kg-ról indultam), annak is a nagyrészét az elsõ 2 trimeszterben. Cukrom még a terhelés után is alacsony (!) volt. Vérnyomásom stabil 80/50, vagyis szintén alacsony. Igazából a cukorbetegség veszélye akkor áll fent, ha hajlamod van rá, vagyis a családodban elõfordult már cukorbetegség. Nem a kilók számával növekszik a vércukorszinted, bár tény, hogy erõs genetikai hajlam esetén rizikófaktor lehet a hízás is. Azt nem tudom, hogy hány kilóról indultál, mert ha pl. te is nagyon vékony voltál babavárás elõtt, akkor nem sok a 11 kg (sõt, ennyi minimum kell, hogy normálisan ki tudjál hordani egy gyereket), ha nem voltál olyan vékony az se baj, mert nem egyenletesen híznak a kismamák, én pl. már másfél hónapja megálltam a súlygyarapodásban (39 hetes vagyok). Szóval jól írtad: ez csak riogatás, semmi garancia nincs rá, hogy cukros leszel. :)
Szia!Nekem 26 kiló jött fel a terhesség alatt, 60 kilóval kezdtem.Cukrom, vizeletem, vérnyomásom, vérképem tökéletes volt, nem vizesedtem.Ráadásul alig ettem, de mégis ennyi jött fel.
Szia, én most 27 hetes vagyok, szerintem ez nem sok!! Èn 52kg-ról indultam, most vagyok 60-cipövel, mindig. A vérnyomásom túl alacsony-minidg és a cukrom is alacsony.. Szerintem is alkati kérdés, de nekem azt mondta a dokim, ez totál normális, mert ebböl csomó víz, baba, stb.Pedig volt, hogy két hét alatt egy kilót híztam.. Boldog babavárást!
Nem feltétlen a hízástól lesz valaki cukorbeteg szerintem. Vagy legalábbis ismerek egy lányt, aki alig hízott néhány kilót, mégis cukros lett terhessége alatt. Ismerek olyat is, aki hízott több mint 20 kilót, és semmi baja nem volt. Én 26.hét körül 10 kiló körül jártam, és nem lettem cukros én se.
enyém is morog neha a sulyom miatt, de amig egeszseges a baba nem érdekel. a cukrossagból annyi igaz, hogyha terhesen cukorbeteg leszel (ami kulonben utana elmulik), akkor esélyes, hogy idõs korodra az leszel, mert hajlamod van rá. de ennek nincs koze a sulyodhoz. a nodoki segitsen abban, amiben tud, hagyja a cukrosságot az endokrinologusra.
26 hetes vagyok. 12-13 kilót híztam. Tegnap derült ki, hogy magas lett a cukrom, pedig orvos engem is óva intett a túlzott evéstõl. Most keményebb diétára fog, s ha ez sem segít, kórház lesz belõle a terhességem végéig. Ne akard ezt! A diétával nincsen semmi baj, nem azt jelenti, hogy nem ehetsz, hanem meg kell válogatni, hogy mit eszel. Felejtsd el a cukrot és a szénhidrátokat drasztikusan csökkentsd, ennyi. Szerintem jobb az óvatosság!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Sajna van hajlamom, de amiota terhes vagyok, jok az eredmenyeim. A kilokkal meg nem tudok mit kezdeni, atlagos testalkatom van, ennyi jott fel eddig, es dietazni nem szandekozom. Boldog babavarast mindenkinek!
Ne csináld.
Az orgazmus, az orgazmus lényegtelen, hogy sikerül összehozni. Ne tegyétek, ha nem akarjátok kockáztatni az elvetélést.
Ha az orvos megtiltotta, annak oka van.
a szexet tiltotta meg, azt dugásra érti amúgy jó lenne a párodnak mondani, ha mond neki valamit az orvos, merjen már kérdezni, ha nem érti, nem harapja le a fejét N
A hetes hüvelyi ultrahangon nagyon erõsen vérezni kezdtem. Kiderült, hogy nagyon alacsonyan van a méhlepény, és az orvos megszúrta. Most vagyok hetes, a szex még mindig nem engedélyezett, de a pettinggel szerintem semmi baj. A behatolást azért tiltják, mert elérheted a méhlepényt, ami vetéléshez vezethet. Nem magával az orgazmussal van probléma!
Errõl talán az orvost kéne megkérdezni! És nem az orgazmus lesz itt a probléma, hanem a fizikális behatás. De ezt tényleg az orvossal beszéljétek meg. Ne innen várd a csodát. Vagy addig marad a cumi és kiverés, neki meg a semmi. :(
Szia! 5-ös vagyok. Most olvastam vissza a hozzászólásomat, nem volt bekapcsolva a Num Lock billentyû. Szóval a 12 hetes ultrahangon történtek miatt engem is eltiltottak a szextõl. Most vagyok 27 hetes, és még mindig nem engedélyezték. De ez csak a behatolásra érvényes, az orgazmusnak köze nincs a dolgokhoz. A behatolás azért veszélyes, mert ha annyira alacsonyan van a méhlepény, hogy "eléred", megsértheted annyira, hogy vetéléshez vezet vagy éppen le is szakadhat.

Mitől lehet az hogy ha gyaloglok vagy állok erős szúrást érzek a hasam aljában 6 hónapos terhes vagyok és nem tudom hogy ez normális e vagy szóljak az orvosnak vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: Non-stop szúrást érzel, vagy csak néha belenyilallik? Utóbbi normális, elõbbivel én dokihoz mennék. Egyébként a nyilallás oka, hogy a baba ahogy mozog (+gravitáció állás/járás közben) megnyom olyan idegeket, amik oda lefelé sugároznak, akár hüvelybe vagy combtõbe.

Non-stop szúrást érzel, vagy csak néha belenyilallik? Utóbbi normális, elõbbivel én dokihoz mennék. Egyébként a nyilallás oka, hogy a baba ahogy mozog (+gravitáció állás/járás közben) megnyom olyan idegeket, amik oda lefelé sugároznak, akár hüvelybe vagy combtõbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ nagyon megnyugodtam nem hála istennek nem állandó a szúrás csak ha állok vagy túl sokat kell gyalogolnom
Velem ugyan ez van, én is 6 hós terhes vagyok, és néha nekem is nyilallgat, nekem is akkor, ha sokat gyalogolok vagy hírtelen felállok pl. Szóval ez normális.
Nekem ilyen a vége felé volt.Ez attól van ahogy nyúlnak a méhszalagok.
A méhszalagok bizony, a gravitáció és a baba súlya miatt. nekem félidõtõl mind2 fiammal ez volt. Volt, hogy meg kellett állnom, leguggolnom, jajgatnom. :S

19 hetes uh-on kétszeri megnézés után is azt mondta az orvosom hogy kislánynak mondja a babát, de csak 60%-ra meri biztosra mondani. Ilyenkor már mennyire biztos? Ennyi idős terhesen már el lehet hinni? Ha kétszer is látta akkor igaza lehet?

Megnézte és utána ismét meg uh-ozott hogy én is lássam,és azt mondta hogy szerinte kislány.Volt akinél ennyi id?sen kislányt mondtak és mégis kisfiú lett bel?le?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, mert a következõ eset ritka. Általában azért eltalálják, de akadnak tévedések. A szomszédomnak 37 hetes koráig mindig azt mondták, hogy kislány. Aztán elment 4D-re, s kiderült, fiú. Kíváncsiak vagyunk végül mi lesz. Már elvileg 4 napja meg kellett volna szülnie. Amúgy a lányt állítólag könnyebb félrenézni, ezért szoktak általában óvatosan beszélni a nemérõl. 23 hetes km

Nem akarlak elkeseríteni, mert a következõ eset ritka. Általában azért eltalálják, de akadnak tévedések. A szomszédomnak 37 hetes koráig mindig azt mondták, hogy kislány. Aztán elment 4D-re, s kiderült, fiú. Kíváncsiak vagyunk végül mi lesz. Már elvileg 4 napja meg kellett volna szülnie. Amúgy a lányt állítólag könnyebb félrenézni, ezért szoktak általában óvatosan beszélni a nemérõl. 23 hetes km
Vannak "szégyenlõs" babák, akik úgy helyezkednek a vizsgálat során, hogy a doki nem látja a lényeget. Gondolom nálad sem látta, csak néhány pillanatra, ami alapján lánynak tûnt. Nem látta biztosan és egyértelmûen, azért mondott 60 %-ot csak.
Az orvos akkor tudja megmondani a baba nemét, ha ugy fekszik, hogy a nemiszervei vannak a képernyö felé - ha elfordul, akkor nem lát semmit. Biztosan a fiukat lehet általában megmondani, mert a herék már korán látszanak, a kislányoknál nincs ilyen egyértelmü részlet, csak tapasztalat alapján tud az orvos beszélni.
nekem 90% lányt mondott a doki, a 19 héten, aztán a 4 héten. A 35 héten, amikor már szinte mindent megvettünk fiút látott. Kisfiunk született! És tele voltunk habos - babos rózsaszínû rucikkal... De fordított esetrõl is tudok, kisfiút vártak, és kislány született, a kisfiammal egy napon. Még neve is csak másnapra lett ... Szóval minden lehetséges. a lényeg: nem szabad beleélni magad amig meg nem születik a baba, és legyen a tarsolyban fiú és lány név is.
utolsó vok - elirtam "24" héten is
Szia! Nekem egészen a 25 hétig kislányom volt. Aztán hirtelen megkukacosodtunk, de teljesen egyértelmûen. :) Két alkalommal is azt mondta a doki, hogy kislány és így lettünk végül kisfiúk. Szerintem ne éld bele magad, mert csalódni fogsz. Várd meg a következõ uh-t vagy menjetek el 4D-re. Jó babavárást! 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM.VAN KISFIÚ ÉS KISLÁNY NEVÜNK IS.ELÉG JÓL BE TUDTUNK NÉZNI A LÁBA KÖZÉ ÉS MONDTA AZ ORVOS HOGY NEM LÁT KÖZTE SEMMIT.ÉS 2SZER IS MEGNÉZTE EZÉRT GONDOLOM HOGY TATLÁN ELTALÁLTA.
Szia. Egyet értek, a doki akkor tudja megmondani hogy milyen nemû ha a baba úgy fekszik és mutatja magát. Nekünk is mondták a 12. héten (4D), a 18. héten(4D) és a 22. héten hogy kislány, de mindíg a popóját mutatta, így szerencsénk volt. Elõfordul hogy nem látják biztosan így tévedhetnek is így még ne éld bele magad, de ha a következõ uh-n is kislányt mondanak akkor valószínû hogy az. Boldog pocakosodást!
Ugye te most szórakozol?
A kérdező hozzászólása: syasztok! Még mindig nem jött meg! már 4 hónapja. És az ultrahang semmit nem lát.de viszont az orvos érezte nov.22-én hogy ott a baba.amikor együtt vagyok a párommal nagyon furcsa nyomást érzek lehet hogy attól hogy tényleg ott a baba?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges hogy a terhességtõl fáj a derekam de nagyon!!!????
A kérdező hozzászólása: kb 1 hónapja csináltam õket elsõ negatív a második , harmadik pozítiv a negyedik negatív az ötödik pozitiv!!!
Nem írtad, hogy mikor készültek a tesztek, és milyen sorrendben.
A kérdező hozzászólása: a mensesem múlt hónapba csak 3 napot volt.és épp hogy egy kicsit.
Vetélsz. A prolaktinod is erre utal, meg a 2 nega teszted.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!
6 hetes kortól dobog a pici szíve, lehet, hogy az elsõ UH túl korán volt. Menj el újra, hátha már látszik. Ha az orvos érzi a babát, akkor annak ott is kell lennie.
Nah sikerült kideríteni valamit?

Szedhetem a b6 vitamint, ha még nem voltam orvosál? Most vagyok 6+5 napos terhes és a héten megyek orvoshoz, de nagyon hányingerem van . Azt hallottam, hogy ez jo lehet.

Legjobb válasz: Sima B6-ot ha veszel a gyógytárba, akkor napi 3*2 szemet ( egy sem egyszeri beszedése nekem semmit nem ért) nyugiba szedhetsz.

Sima B6-ot ha veszel a gyógytárba, akkor napi 3*2 szemet ( egy sem egyszeri beszedése nekem semmit nem ért) nyugiba szedhetsz.
Persze, hogy szedhetsz. De azért ezzel vigyázz, mert nekem is Magne B6-ot írt fel a doki hányinger ellen, de ettõl lett igazán hányingerem. Nem mindenkinek csillapítja, sõt.
Szia! Én 5 hetesen voltam elõször nõgyógyásznál, nekem is nagyon hányingerem volt és kimondottan ajánlotta is a MagneB6-ot, hogy attól jobb lesz. Illetve én amint pozitív lett a terhességi tesztem elkezdtem szedni az Elevitet. Erre azt mondta az orvos, hogy hagyjam abba, nem szükséges, ha kellõen tápanyagdúsan és változatpsan étkezek, ugyanis ez is felerõsíti az ilyen tüneteket, mint a hányinger. Akkor abba hagytam és tényleg jobb lett, kevésbé van hányingerem. Kicsit azért aggódom, hogy nem elég vitamin jut a szervezetembe, így heti 2-3-szor még beveszek egy tablettát:-) De már így is enyhült a rosszullétem.
Én meg pont úgy hallottam, hogy a terhesvitaminoktól kevésbé jön ki a rosszullét. Viszont akkor már felesleges szedni, amikor kiderül a terhesség, mert már elõtte minimum egy hónappal el kell kezdeni szedni a terhesvitaminokat, hogy hasson is. (gondolok itt a nyitott gerinc, velõcsõzáródás és hasonló problémákra.) Amúgy meg ha nem terhes az ember akkor se lesz semmi baja az ilyen vitaminoktól. Itt már csak az a kérdés, hogy bogyó, vagy gyümölcs, zöldség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!