Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes lehet hogy az (130 db)

Ha terhes vagyok lehet hogy az orvos meg nem vette észre?

Cisztát állapított meg, pedig a tesztem pozitiv lett. Lehet hogy még csak pár hetes terhes vagyok, amit a teszt kimutat, de az orvos ultrahanggal nem vett észre. ( vagy csak a cisztára fogta a kimaradást) Mutathat a teszt pozitivat a ciszta miatt is? lehet, hogy nem is vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szia! Barátnõmnek ugyanez a problémája volt. Õ terhes volt! A teszt hamarabb kitudja mutatni a terhességet. A teszt a beágyazódás követõ 2-4 napban már kimutatja (ez kb az aktus után 3 hét), az ultrahang viszont csak 5 hét után, tapintással pedig 6-7 hetes korában mutatható ki a magzat. Lehetsz terhes. Remélem segítettem.

Szia! Barátnõmnek ugyanez a problémája volt. Õ terhes volt! A teszt hamarabb kitudja mutatni a terhességet. A teszt a beágyazódás követõ 2-4 napban már kimutatja (ez kb az aktus után 3 hét), az ultrahang viszont csak 5 hét után, tapintással pedig 6-7 hetes korában mutatható ki a magzat. Lehetsz terhes. Remélem segítettem.
Ha a teszt pozitiv mindenképp terhes vagy!
Szia! Nekem 2 cm es cisztát, rá egy hétre egy 2 cm-es meg nem repedt tüszõt látott az orvos. Azt mondta nem vagok terhes. Egy hét múlva 7 hetes terhességet állapítottak meg nálam. Szerintem te is terhes vagy. Esetleg menj el másik orvoshoz, csak ne mondd hogy már voltál másnál, hanem tényleg azt mondja amit lát! Sok sikert! Szorítok hogy baba legyen!
A teszt bármilyen elváltozásra reagálhat pozitívan, tehát a cisztára, fertõzésre is. A korai (akár még az 5 hetes) terhességet néha nem veszik észre. Én is azt javaslom, ha itt nem jutsz eredményre, keress fel egy másik orvost és addig járj utána , míg biztos nem lesz:-)
Az elõzõ hozzászólásokon kívül még azt tanácsolnám, hogy ne kezdj el szedni a cisztára gyógyszert, ha nem biztos, hogy az van. Ha az orvos esetleg tévedne, nehogy ártson a babának. Szerintem is egy másik orvost is kérdezz meg.

Ha elmegyek nögyógyászhoz és elmondom neki mi a problémám, kitapintja a méhemet, hogy terhes vagyok e? Lehet, hogy azt hiába nézné?

Legjobb válasz: Ha orvoshoz mész a gondoddal, elõször tapintással vizsgál meg, utána szinte biztos, hogy csinál egy hüvelyi ultrahangot. Utána valószínûleg kiír egy laborra is, hogy 100%-os legyen az eredmény. Azért ne ess kétségbe, a terhességen kívül sok mindentõl lehet (felfázás, stressz,vagy "csak úgy"), hogy egyszer-egyszer szokatlanul rövid vagy hosszú vagy sosem látott állagú, mennyiségû a menstruáció. Menj nyugodtan orvoshoz, hogy minél hamarabb kiderüljön, mi okozta az eltérést.

Ha orvoshoz mész a gondoddal, elõször tapintással vizsgál meg, utána szinte biztos, hogy csinál egy hüvelyi ultrahangot. Utána valószínûleg kiír egy laborra is, hogy 100%-os legyen az eredmény. Azért ne ess kétségbe, a terhességen kívül sok mindentõl lehet (felfázás, stressz, vagy "csak úgy"), hogy egyszer-egyszer szokatlanul rövid vagy hosszú vagy sosem látott állagú, mennyiségû a menstruáció. Menj nyugodtan orvoshoz, hogy minél hamarabb kiderüljön, mi okozta az eltérést.
Azt írtad volt 3 mensid azóta, akkor nem értem.Ez lehetetlen szitu szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nem volt valami sok a mensim a legutóbbi 3.
A kérdező hozzászólása: Nem baj ha nem mondom el neki ezt a "spermába nyúlós"sztorit?
Nem voltál beteg a hónapba? vagy nem szedtél antibiotikumot? nekem pl elõzõ hónapban a szokottnál kevesebb volt. Az antibiotikum és a gyulladáscsökkentõk miatt. Most pedig megjött rendesen. Ha szedtél gyógyszert, vagy gyulladás, az befolyásolhatja a menstruációt.
A kérdező hozzászólása: Múlt hét elötti csütörtökön kezdtem el Panadolt szedni. Elötte való hónapban (majdnem 2héttel a mensi elött)Canesten kúpot, azelött meg 1 héttel a mensi elött kezdtem hüvelygyulladásra tablettát és kúpot szedni. Nagyon köszönöm, erre nem is gondoltam.
Akkor szerintem az lehet az oka:) Nyugodj meg, védekeztetek, szerintem minden oké, tünetek pedig biztos a mensi elõjelei:)
Ja bocsi nem védekeztetek:) vagyis nem szex volt...ne izgulj mert annál késõbb fog megjönni

A szúró fájdalom lehet terhességre utaló jel? Ha terhes lettem, akkor az ébredési hőmérséklet hogyan változik meg?

A menstr. utolsó napján védekezés nélkül szeretkeztünk. 3 nap múlva szúró fájdalmat éreztem a petefészek irányából, ami azóta minden nap megjelenik, majdnem egész nap érzem, hol jobban, hol kevésbé. 1 hét telt el azóta.

Legjobb válasz: Ha nem félidõben van peteérésed, hanem ilyenkor mit írtál,volt akkor teherbe lehet esni, de mivel minden nap érzel szúró fájdalmat sztem ez más lesz.lehet kis fertõzés is, ha nem múlik el sztem beszélj egy dokival.

Ha nem félidõben van peteérésed, hanem ilyenkor mit írtál, volt akkor teherbe lehet esni, de mivel minden nap érzel szúró fájdalmat sztem ez más lesz.lehet kis fertõzés is, ha nem múlik el sztem beszélj egy dokival.
Szerintem nem terhesség.Menj orvoshoz.Amúgy a hõd fent marad nem esik le.pl.37°

Schodeinde Dorka hogy lehet ennyire karcsú, ha most szült? És az hogy lehet, hogy az x-Faktor első néhány hetében terhes volt, aztán közölték, hogy már 2 hónapos a baba?

:OOOOOO

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szedett fel pluszkilókat a terhessége alatt.És úgy,hogy az elsõ hetek felvételei jóval korábban készültek mint amikor leadták õket.

Valószínûleg nem szedett fel pluszkilókat a terhessége alatt.És úgy, hogy az elsõ hetek felvételei jóval korábban készültek mint amikor leadták õket.

Ha vki 5 hetesen elvetél, az befejeződik otthon, spontán, vagy lehet belőle baj, ha nem megy az illető orvoshoz? De még nem is volt, csak a tesztből tudja hogy terhes lehet, mivel az poz?

Nincs így,csak érdekelne ez,félre ne értsetek!!!Köszi

Legjobb válasz: Szia! Szerintem egy orvosi vizsgálat mindenképp szükséges ilyen helyzetben is, mert koraterhességnél tényleg gyakran nincs szükség beavatkozásra, teljes a regeneráció, de én ilyen esetben biztosan nem kockáztatnám meg az esetleges komplikációkat. Mindenképp kell orvosi ellenõrzés, szerintem.

Szia! Szerintem egy orvosi vizsgálat mindenképp szükséges ilyen helyzetben is, mert koraterhességnél tényleg gyakran nincs szükség beavatkozásra, teljes a regeneráció, de én ilyen esetben biztosan nem kockáztatnám meg az esetleges komplikációkat. Mindenképp kell orvosi ellenõrzés, szerintem.
Egy vetélés sokféleképpen alakulhat, én egyetértek az elsõ válaszolóval, mindenképp látnia kéne orvosnak. Az a biztos.
Én tavaj 7 hetes 4 napos voltam mikor a babám elhagyott engem.Mikor kezdödött akkor csak picit véreztem aztán másnap már jobban.Elmentem a dokihoz a kórházba.Azt mondta hogy nem tudnak mit tenni menjek haza és várjak.Másnap este nagy görcseim lettek majdnem elájultam és mikor kimentem a wc-re láttam ahogy lefolyik a baba a lefolyóba.Elmentem ujra a kórházba és mondták hogy kiürült másnap menjek be uhra.Bementem és onnan vittek a müttõbe a vetélést befejezni.Mindig attól féltem hogyha terhes leszek egyszer bizti elvetélek majd.Meg is történt.Jó tanács nem szabad gondolni rá soha soha.Én ettõl féltem a legjobban az életemben.Ne gondolj rá mert nagyon rossz pláne ha már láttad dobogni azt a pici szivet.
de a petzsákot igen
17:12 nem láthattad a babát "lefolyni a lefolyóban"- még olyan pici hogy ultrahanggal is alig lehet látni!
A kérdező hozzászólása: Utoló válaszoló, félre érted, én errõl csak olvastam!!!!!!Nagyon sajnálom ami veled történt, kívánom, hogy mihamarabb legyen picikéd, és mindenkinek aki hasonlóan járt!Sok sikert és boldogságot nektek!!!
Szia! teszt után elkezdtem pecsételni, kórház, doki, fekvés. Kiderült 5 hetes terhes vagyok. (45 naposak a ciklusaim).Minden oké volt 8. hétig aztán elhalt a baba, de nem indult meg a vetélés. Kaptam egy kis idõt hátha elnézték és a hosszú ciklusom miatt késõbbi a baba, de nem fejlõdött tovább. Minden terhestünetem megvolt, semmi görcs, vérzés sem. Most szerdán sajnos befejezték amit a természet nem. Állítólag minden 5-6. nõ elvetél, de nem mindenki tudja, hogy terhes volt, aki vérzésesen vetél el. Az orvosom azt mondta nem félni a következõ terhességtõl, mert ilyenkor a szervezet próbál mihamarabb újra teherbe esni. Viszont csak pozitívan szabad gondolkodni. Nehéz lesz, de megfogadom a tanácsát. Kérlek, menj orvoshoz, az a biztos. Babád még lehet, de a te egészséged is fontos.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van, de én úgy tudom, hogy amíg kb csak 5-6 hetes terhes vki, nem tudnak mit csinálni, ha beindul a vetélés!
A kérdező hozzászólása: Épp most olvasgattam errõl a dologról, és olvastam a tüneteket, hogy erõteljes hátfájás, stb...és hogy a nõk bizonyos százaléka észre sem veszi, hogy terhes és elvetél, és csak arra lesz figyelmes, hogy késik a mensije.Ilyenkor vajon, mi van?Vagy épp, ha tényleg késik a mensi, és csinál 1 poz.tesztet, de aztán megindul lassan a vetélés, szerencsétlen azt se tudja mi van és lehet, hogy ráfogja a tesztre, hogy biztosan hibásan mutatott pozitívat!Nem fura?És mindezt lábon kihordani....
Mekkora hülyeségeket írsz!!!!

Ha az endometrium vastagsága a menstruáció előtt 3-4 nappal 2mm vastag, akkor lehetek terhes? Lehet, hogy buta kérdés, de biztos szeretnék lenni a dologban.1 napja voltam nőgyógyásznál, és akkor állapította meg ezt.

Azért fontos a kérdés, mert a barátommal szeretkeztünk 11 napja, és akkor az óvszerből kifolyt a sperma, de ő azt mondta nem ment belém, de én akkor is izgulok.

Legjobb válasz: Nem. De menzesz elõtt semmiképpen nem normális a 2 mm-es nyálkahártya. Túl vékony. A ciklus második felébe olyan vastagnak kellene lennie, hogy egy esetlegesen megtermékenyült petesejt be tudjon ágyazódni. Tudta az orvos, hogy pár nap múlva menstruálnod kellene? Nem mondott erre az eredményre semmit?

Nem. De menzesz elõtt semmiképpen nem normális a 2 mm-es nyálkahártya. Túl vékony. A ciklus második felébe olyan vastagnak kellene lennie, hogy egy esetlegesen megtermékenyült petesejt be tudjon ágyazódni. Tudta az orvos, hogy pár nap múlva menstruálnod kellene? Nem mondott erre az eredményre semmit?
A kérdező hozzászólása: Igen, tudja...és nem mondott rá semmit.

Az egyik bnőm, nem tudja terhes lehet e? . és ha elmegy a nőgyógyászhoz, akkor kimutatják vérvételel hogy terhes e? Szeptember 2. án volt menszesze, és 11. -én volt a pasival . Akkor lehet pete érés?

egy fiúval kapcsolatba került, és hát azt mondta neki a srác, hogy ha nincs gumi, akkor ne csináljuk, de történtek dolgok .Kicsit hülye volt a bn?m, de nem tudja miért volt minimális vér a bugyiján akkor?újjazás meg ilyenek, a végén a csaj látta hogy a fiú kiverte magának.Sz?z volt a csaj.és egy szüzesség elvesztése után, van még egy csajnak kedve masztizni utána?

Legjobb válasz: Nem. Ha 11-én volt a pasival, ha teherbe is esett, akkor sem ágyazódott még be. És csak azután termelõdik a hcg hormon, amit kimutat a pisilõs teszt, meg a vérvétel. Az eset után 2 héttel lehet tesztelgetni. Addig felesleges. De egyébként meg ha csak újjazta, akkor hogy lehetne terhes? Lehet vmit megsértett a srác, vagy a szûz hártya sérült, azért volt kis vér, nem tudom. De ettõl terhes nem lesz. Biológiaórán nem ártott volna odafigyelni.

Nem. Ha 11-én volt a pasival, ha teherbe is esett, akkor sem ágyazódott még be. És csak azután termelõdik a hcg hormon, amit kimutat a pisilõs teszt, meg a vérvétel. Az eset után 2 héttel lehet tesztelgetni. Addig felesleges. De egyébként meg ha csak újjazta, akkor hogy lehetne terhes? Lehet vmit megsértett a srác, vagy a szûz hártya sérült, azért volt kis vér, nem tudom. De ettõl terhes nem lesz. Biológiaórán nem ártott volna odafigyelni.
Kedves Kérdezõ!Tudtommal a vérbõl nem lehet kimutatni a terhességet.Az elsõ vérvételre a terhesség felismerését követõen kerül sor.A terhességet a terhességi hormon, a HCG jelzi.Ezt terhességi teszttel könnyen ki lehet deríteni vagy a nõdoki elvégez egy vizsgálatot és õ megmondja.Viszont akkor bnõd szüleivel is kötelessége közölni.Szóval szerintem jobb lenne velük minél elõbb beszélni.Sok sikert a bnõdnek! : ))
2.válaszoló! Ki lehet mutatni vérbõl is, ha rajta van a beutalón, hogy nézzék a hcg szintet! És ugye vérbõl hamarabb kiderül, mint vizeletbõl.

Szerdán kellett volna megjönnie. Tegnap óta barnás folyásom van de az is alig csak ha wc-re megyek. Csütörtök este még negatív volt a tesztem. Lehetek terhes? És ha igen lehet baja a babának hogy "megvan"? Reggeli mérésnél még magas volt a hőm.

Legjobb válasz: asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^

asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^
Szia! Múlt hónapban és az elõtte lévõben pont így voltam, mint te. És megjött a végén. Most is így vagyok, azzal a különbséggel, hogy szex után, amikor kijön belõlem a párom "cucca" (bocsi), akkor az rózsaszín-és tõlem olyan, ez 100%! Amúgy nincs semmi barnázásom. De én várok még egy teljes hetet, ha addig nem jön meg, csak akkor tesztelek. Az elmúlt 2 hónapban jó pár ezer forintot kidobtam az ablakon a tesztekre. Várj még te is.
Sajnos nem akarlak elkeseríteni, de sztem a barna folyás a menzi elõjele. Én is így jártam ebben a hónapban, 4 nap késéssel kezdtem el barnázni, utána meg is jött:(( De kívánom, hogy neked baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: Már alig van barnázás kezd elmúlni de nem jött meg úgy ahogy szokott.
Húú ez jó jelnek tûnik! Csináltál tesztet? Írd majd meg, hogy mi lett! Szorítok!:) )
A kérdező hozzászólása: Sajna nem baba van a dologban hanem egy kis hormonzavar még a vetélés végett, de semmi komoly. Sok sikert mindenkinek akik próbálkoznak:) :)

Ha menstruáció alatt szeretkeztünk és lehet hogy terhes vagyok akkor mennyi idő után lehet tesztet csinálni úgy hogy ki is mutassa ha az vagyok?

Legjobb válasz: 1.ha mensi elõtt már terhes voltál akkor akár ma is kimutatja a terhességet. 2.ha mensi alatt szeretkeztetek,akkor szinte 100%,hogy lettél terhes 27 hetes kismami

1.ha mensi elõtt már terhes voltál akkor akár ma is kimutatja a terhességet. 2.ha mensi alatt szeretkeztetek, akkor szinte 100%, hogy lettél terhes 27 hetes kismami
Az elmarad mens. 1. napján legkorábban, és reggeli elsõ vizeletbõl !
Ja, és mikor volt az utolsó mens. 1. napja?

Mennyi idő után mennyek el nőgyógyászhoz, ha lehet hogy terhes vagyok? Mert vettem 2 db tesztet az egyik azt mutatta hogy terhes vagyok, a másik azt hogy nem.

Legjobb válasz: Minél elõbb, mert olyan van, hogy az vagy, de negatív, de olyan nincs, hogy nem vagy terhes, de pozitív. Ha pozitív, akkor az vagy és kész!

Minél elõbb, mert olyan van, hogy az vagy, de negatív, de olyan nincs, hogy nem vagy terhes, de pozitív. Ha pozitív, akkor az vagy és kész!
A kérdező hozzászólása: de mennyi idõ után menjek el orvoshoz?
Már most mehetsz, mivel az egyik teszted pozitív lett, tehát kimutatható a terhesség.
A holnap reggel problémát okoz? És a dél? Délután? Bár szerintem várd meg a 9 hónapot, hátha elmúlik, vagy esetleg kipottyan csak úgy magától! Hülye kérdésre hülye válasz, tessék!
Szia! Alapvetõen irány az orvos. De ha mé nem tudsz elmenni, mert kitudja a mai egészségügyi ellátásban mikor kerülsz sorra, vegyél többféle tesztet, mondjuk 3-at, és akkor arányra tudhatod hogy ha mondjuk ezzel a kettõvel együtt 5bõl 3 + lesz, akkor hát gyereked van! De mindenképp orvos!
Ha már a teszt kimutatta, azonnal menj. Nálunk idõpontot kell kérni, ha nálatok is azt kell akkor meg azt kérj, holnap hétfõ, a saját érdekedben ez legyen az elsõ!
Milyen saját érdekedben?!Ha kis esélye is megvan arra hogy terhes a kérdezõ, akkor a születendõ gyermeke érdekében irány az orvos. Amúgy a kérdésedre válaszolva, az elsõ két és fél hétben nem számít, hogy orvoshoz mész, mert nem mutatható ki 100%-osan a terhesség.Szerintem tisztelt kérdezõ, várj még egy hetet, ami a kérdést leszámítva már le is telt, csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitív akkor boldog kisbabavárást kívánok, és keresd fel a nõgyógyászodat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!