Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes kellene már valamit éreznem (7 db)

Szerdára nem várom. Ha terhes lennék kellene már valamit éreznem? Mellfeszülés, haspuffadás, . (Mensi előtt 1 héttel már szoktak görcseim lenni és fájni szoktak a mellbimbóim, most meg semmi) Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Juj, én csütörtökre:) Akkor együtt reménykedünk. Nem feltétlen kell bármit is érezni, mindenki máshogy mûködik. Úgyhogy persze, reménykedni kell is:) Én az utóbbi hónapokban minden mensi elõtt mást éreztem, úgyhogy most már nem tudom. Szorítsunk egymásnak:)

Juj, én csütörtökre:) Akkor együtt reménykedünk. Nem feltétlen kell bármit is érezni, mindenki máshogy mûködik. Úgyhogy persze, reménykedni kell is:) Én az utóbbi hónapokban minden mensi elõtt mást éreztem, úgyhogy most már nem tudom. Szorítsunk egymásnak:)
Az vagyok, akinek idõn túl lett pozitiv a tesztje, azóta már van két halvány pozitivom. Holnapra nem várom, de most görcsölget a hasam, még mindig kételkedek.
És a kérdezõnkkel mi a helyzet?
Sziasztok, Csatlakoznék szintén péntekre nem várom. 25.-én volt pém. 31-32-naposak a ciklusaim. A mellbimbóm besötétedett és nyilalgat az egész cicim. Tegnap erõs görcsös fájdalom de semmi. A pém.-óta száraz vagyok mint a Szahara.Mikor lessz már hétvége ?! Mindenkinek sok sikert!
Hopszi, majd elfelejtettem. Már 1 hete felkell kelnem éjjel is pisilni. Mult éjjel például kétszer is ki kellett mennem. Tudom csak a reggeli vizeletbõl lehet eredményes tesztet csinálni de mi a helyzet ha már 2x is voltam pisilni elõtte? ui.: Minden + os mamainak gratulélok ! Sok booldogságot a babókhoz!
Én vagyok, aki csütörtökre nem várom. Hát tegnap késõ este észrevettem egy barna foltot a wc-ben, pedig érdekes, hogy száraz vagyok. Lehet, hogy mensi elõjel :( A hõm még mondjuk fent, de volt, hogy csak a mensi 3. napján esett le, volt olyan is, hogy 3 napig maszatoltam elõtte, és már akkor lesett, az elsõ vérfolt napján. Fogalmam sincs mire számítsak, gyakorlatilag minden hónapban más tüneteket mutat a testem.
Jó reggelt "csütörtökös", Még ne add fell. Én a kislányommal aki már 8 éves , pont így jártam. Pontban "megjött" csak ami feltünt hogy igazán semmi nem volt csak maszatolgatás. 6 hetes voltam mire + lett a tesztem. Soha ne add fel!
Köszi a biztatást Mommy:)
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, ne add fel!Ha ennyien szurkolunk biztosan össze fog jönni!!HA már ennyire szurkolunk tuti össze jön!Megy a drukkkkkk!!
De jó érzés, neked is köszi:) És a kérdezõ? nálad mi a helyzet? Te "szerdás" vagy.
4. válaszoló vagyok: kideült, hogy elszámoltam magam és nem ma, hanem már tegnap meg kellett volna jönnie (általában nagyon pontos a mensim). Most semmi vérzés, csak hasszurka, néha hányinger, haspuffadás. Ma reggel sikerült egy szellemcsíkos Gabriel tesztet produkálnom. :( Szerintetek ilyenkor mi van???
Szerintem nagyon valószínû, hogy terhes vagy! Gratulálok!:-))
Köszi, aranyos vagy! Igazából azért állok értetlenül a dolgok elõtt, mert már a 15. napnál járok, az elõzõ terhességemnél meg a nemvárt elõtt 4 nappal volt pozitív a teszt. A remény hal meg utoljára (pár nap múlva újra tesztelek)...
A kérdező hozzászólása: Nekem nem jött meg, remélem nem is fog. De semmilyen tünetem nincs.Én csak jövõ héten fogok tesztelni.
Hû de türelmes vagy, és ez jó hír:) én a csütörtökös vagyok, és ma fog megjönni:( két napja már barna pecsét van, és ma leesett a hõm a vonalra, gyakorlatilag biztos, mert érzem belül, hogy mindjárt "robban". Neked még szorítok, azért megírhatnád, ha gondolod.
Köszönöm szépen aranyos vagy!Én is drukkolok mindenkinek!!:-)Ha teszteltek az eredményt írjátok már meg, hogy tudjak/unk gratulálni!:-)Megy a drukk mindenkinek!
Még ne vonj le következtetést, hogy tuti nincs baba, majd pénteken kiderül:) Szorítunk neked is:)
Szia! Én is szerdára nem várom! Már 1 hete mellfájdalommal küzdök, ami egyre erõsödik. 2 napja csináltam tesztet, de még nega volt, lehet, túl korai volt még. 3 napja közdök a gyomorsavammal, bármit eszek. Nekem nagyjából ennyi. Nem érzem, hogy meg akarna jönni. De amikor a fiammal lettem terhes, semmit nem éreztem, csak kimaradt a mensi. De mindenki más, nem feltétlenül fontos, hogy bármit is érezz, attól még lehetsz terhes. Te mikor tesztelsz, ha nem jön meg? Én szerdán reggel talán.
A kérdező hozzászólása: Akkor izguljunk együtt. írjatok, ha történik valami! Én is fogok írni.
Elsõ vagyok. Nekem ez az elsõ hónap, hogy nem tesztelgetek elõre, mármint a nemvárt napjánál hamarabb. Valahogy ez most olyan jól esõ izgalom, hogy bármi lehet még, hogy reménykedem. Szóval úgy döntöttem kibírom csütörtökig. Talán nem jön meg... Oké, írok én is.
Csatlakoznék. Én csütörtökre nem várom. Tesztelni vagy aznap vagy csak másnap reggel fogok. Eddig voltak tüneteim, de tegnap óta egyre ritkábban van, így már nem tudom, mit gondoljak...
Sziasztok, én szerdára nem várom. Ma reggel csináltam egy tesztet, de szerintem negatív lett. Kb 2 perc után visszadobtam a dobozába, hogy ha negatív, akkor így jártam...Aztán meg reggeli után mikor ki akartam dobni látom, hogy van rajta egy halvány csík. Nem tudom mit gondoljak errõl így inkább negatív. Tüneteim vannak: kemény a hasam és olyan mintha lenne benne egy kõ, fáj a mellbimbóm és sokat kell pisilni járni, ja és álmos vagyok, de ez szerintem nálam nem terhes specifikus, mert mindig az vagyok. Szorítok mindenkinek.
Hello Csajok! Nekem is szerdán kellene nem jönnie. Semmi extrát nem érzek, a múlt hónapban sokkal inkább voltak tüneteim, de nem lett belõle semmi. Bemeséltem magamnak?! A tesztelést biztos, hogy nem bírom ki szerdán reggelnél késõbbig.
sziasztok én holnapra nem várom már van egy pozitív tesztem a hõmérsékletem 37, 1-37, 2 között mozog kicsit fájdogált a hasam de most reggelre mintha elvágtak volna semmi bajom sincs remélem hogy ez jó jel.
Gratulálok Neked a babához! De jó neked! Én szerdára nem várom. Majd meglátjuk.
Lenne értelme holnap reggel tesztelni? Vagy csak csalódnék? Nem bírom ki! (szerdás vagyok)
Hát, esetleg egy tízessel. De még az sem biztos, hogy kimutatja, de lehet, hogy igen:) te döntesz:)
07.02, 07:54-es vagyok. Sajna ma reggelre megjött:( Most egy ideig biztos nem fogok foglalkozni semmilyen tünettel. Kicsit becsapott a szervezetem. Ti hogy álltok?
Sajnálom. Én a csütörtökös vagyok. Most úgy vagyok vele, hogy minden tünetemet annak tudok be, hogy beképzelem és nagyon akarom. Bár még száraz vagyok, és a hõm ma reggel egyel feljebb ment mint az eddigi legmagasabb. A melleim nem fájnak, de a mellbimbót érzékenyebbnek érzem, de ezt is lehet, hogy beképzelem. Pakolgattam a dolgaimat, és kezembe került, a hónapokkal ezelõtt elrakott pg53. Most újra kipróbáltam mielõtt elraktam, és tiszta páfrány lett, úgyhogy nem értem, peteérés elõtt kellene ilyennek lennie. Szóval nem tudok már semmit. De most kifejezetten élvezem, hogy eddig nem csináltam tesztet. Olyan jó még tudatlannak lenni...:S
Mindannyitoknak szorítok nagyon!!!
Sziasztok! Én is csatlakoznék.Én péntekre nem várom.Ez az elsõ hónapunk, hogy próbálkozunk.Tüneteim annyi, hogy kemény a hasam és fel van puffadva, most elkezdtek egy kicsit szurkálni a melleim, valamint a gyomorsavammal vannak gondok.Az alaphõm 36.5 és most már negyedik napja 36, 9-36, 8 a hõm.Szerintetek tuti nincs baba?Ja és olyan enyhe megjön érzésem van.Nekem csak elõtte szokott fájni, péntek még messze van.Mindenkinek szurkolok, és mielõbbi babavárást kívánok mindenkinek!!Akinek pozitív lett a tesztje, nagyon gratulálok és vigyázz magatokra!:-)
Elméletileg ma kellett volna "nem megjönnie". 30.nap, reggel negatív teszt 10 Qupidóval. Sehol mensi de még csak érzésem sincs hogy megjönne. Azóta is nagy a szárazság. Hhmmm Elgondolkodtató a helyzet. Ki hogy áll csajszik?

Ha terhes lennék, kellene már valamit éreznem a ciklusom 24. napján?

Legjobb válasz: Körülbelül most kezd termelõdni a hcg a szervezetedben, úgyhogy nem valószínû, hogy bármit is érzel, bár van aki azt mondja, hogy meg lehet érezni a beágyazódást. Én nem vettem észre semmit.

Körülbelül most kezd termelõdni a hcg a szervezetedben, úgyhogy nem valószínû, hogy bármit is érzel, bár van aki azt mondja, hogy meg lehet érezni a beágyazódást. Én nem vettem észre semmit.

Ha ikrekkel lennék terhes, kellene már éreznem valamit? Szombatra nem várom.

Semmi tünet, se mellfeszülés, se semmi, csak a h?m magas. Clostit szedtem.

Legjobb válasz: Szombatig még sok idõ. Persze, hogy nincs tünet, az óval késõbb van. Nem, nem éreznád, hogy ikrek.

Szombatig még sok idõ. Persze, hogy nincs tünet, az óval késõbb van. Nem, nem éreznád, hogy ikrek.
Nem éreznéd hogy ha ikrek. Ilyen korán még azt se lehet érezni ha egy babát vársz. De ha te ikreket szeretnél én drukkolok neked !!
A kérdező hozzászólása: :) Aranyosak vagytok. Egynek is örülnénk, csak jönne már.
Nincs összefüggés a között hogy ikreket vár-e a kismama és hogy mikor mennyire vannak tünetei. De még korai bármit is érezned, még csak most kezd beágyazódni a méhedbe. A hõ természetes hogy magas, majd ha nem vagy terhes menzikor leesik. Addig mindenkinek magas. Ha nem jön meg akkor vasárnap ha gondolod tesztelhetsz. Mielõbbi babásodást!

Holnapra nem várom. Ha terhes lennék, kellene már éreznem valamit? A mensi előtti görcseim most nem jelentkeztek.

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell érezni, van aki érez, van, aki semmit.

Nem feltétlen kell érezni, van aki érez, van, aki semmit.
nem kell érezni semmit, drukkolok:)
nem feltétlenül kell érezni. én nem éreztem ovu utántól semmit, csak nem várt napján kezdõdött a mensis érzés.
A kérdező hozzászólása: Bocsi nem ide akartam írni, hanem a teherbeesés- hez
Szerintem is tesztelj már kimutatja ilyenkor. És tényleg nem törvényszerû hogy lesznek tünetek, inkább örülj neki ha megúszod én kórházban is voltam annyit hánytam. Aztán írd meg mi lett az eredmény:) 37hkm
A kérdező hozzászólása: Holnap tesztelek! Majd megírom az eredményt.
Már rég tesztelhettél volna...amúgy a tünetek nem törvényszerûek! Én babás vagyok, de semmi tünetem nincs!Drukkolok!
Nekem nem volt semmi tünetem.Már a nemvárt elõtt egy nappal pozi volt a teszt.

Ha terhes lennék, és a héten kellene megjönnie, akkor éreznem kéne már valamit?

Nem pontosak a ciklusaim, de csütörtökön leszek a 28.napban és nem érzek semmi különöset, csak ritkán azt hogy meg fog jönni. Lehetek terhes? Vagy éreznem kéne már valami jelét?

Legjobb válasz: ez mindenkinél változó és egyénfüggõ. amit tenni tudsz, hogy türelemmel vársz :D én szurkolok.

ez mindenkinél változó és egyénfüggõ. amit tenni tudsz, hogy türelemmel vársz :D én szurkolok.
Nem nagyon kéne még jeleket érezni, ilyenkor még ugyanazok lehetnek a tünetek, mint mensi elõtt. Sõt az is minden hónapban más (legalább is nálam) ezért hajlamosak vagyunk ilyenkor bármiféle testi változást terhességi tünetnek betudni, úgyhogy szerintem ezzel annyira ne foglakozz, (már, ha megy, tudom nehéz :) )majd ha nem jön meg utána!
Nekem is pont így van a ciklusom, mint neked, pénteken lesz a 28. nap. Szorítsunk egymásnak!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Szorítok persze!:)

Ha 6-hetes terhes lennék, kellene valamit már éreznem?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Van, akinek csak a 8. hét körül jelentkeznek a tünetek, vagy egyáltalán nincsenek is végig.

Nem feltétlenül. Van, akinek csak a 8. hét körül jelentkeznek a tünetek, vagy egyáltalán nincsenek is végig.
Én végig olyan jól voltam, hogyha nem nõtt volna a hasam, nem maradt volna ki a mensim...stb.Még most sem tudnám, hogy terhes vagyok.Végig nagyon jól voltam. 38h
nekem 5.hét körül feszült a mellem, és szurkált a hasam.de semmi más, azon kívül, hogy nem jött meg idõre.de ezek után se hányinger, se semmi más tünet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!