Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes kellene már (27 db)

Ha ikrekkel lennék terhes, kellene már éreznem valamit? Szombatra nem várom.

Semmi tünet, se mellfeszülés, se semmi, csak a h?m magas. Clostit szedtem.

Legjobb válasz: Szombatig még sok idõ. Persze, hogy nincs tünet, az óval késõbb van. Nem, nem éreznád, hogy ikrek.

Szombatig még sok idõ. Persze, hogy nincs tünet, az óval késõbb van. Nem, nem éreznád, hogy ikrek.
Nem éreznéd hogy ha ikrek. Ilyen korán még azt se lehet érezni ha egy babát vársz. De ha te ikreket szeretnél én drukkolok neked !!
A kérdező hozzászólása: :) Aranyosak vagytok. Egynek is örülnénk, csak jönne már.
Nincs összefüggés a között hogy ikreket vár-e a kismama és hogy mikor mennyire vannak tünetei. De még korai bármit is érezned, még csak most kezd beágyazódni a méhedbe. A hõ természetes hogy magas, majd ha nem vagy terhes menzikor leesik. Addig mindenkinek magas. Ha nem jön meg akkor vasárnap ha gondolod tesztelhetsz. Mielõbbi babásodást!

6 napja késik, csináltam tesztet ami pozitív lett, ma voltam orvosnál viszont ő nem lát semmit. Ha terhes lennék akkor minimum 2-3 hetesnek kellene most lennie peteéréstől számítva, annak hüvelyi ultrahangon már látszania kellene nem?

Legjobb válasz: Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.

Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató válaszokat, de 3 db pozitív teszt után és 2 negatív uh után megjött...szóval nincs baba...
szijja nekem november 1-jén volt meg utoljára és ma voltam nõdokinál aki 5 hetes terhességet állapított meg 6mmes petezsákkal és benne szikhólyaggal. És elmondom azt is h múlthéten pénteken is voltam dokinál mert 2 pozi tezstem lett és semmit nem láttak az ultrahangon, és látod azóta 3 nap telt el és ma már egy 6mmes petezsákot láttak:D
Én kimaradt mensi után 4 nappal mentem dokihoz ultrogestánért mert 2 misseden vagyok túl akkor nekem a megvastagodott nyálkahártyát és egy 4mm-es petezsákot látott belsõ uh-val. Egy hétre rá vagyis pénteken már hasival is látta akkor 5mm- volt.De akkor nekem azt mondta a doki, hogy késõbb volt az ovuláció azért ilyen kicsi még. Lehet nálad is így van és ha most vissza mész már fog látni valamit.
Nekem sem láttak semmit, pedig a tesztem pozitív volt. A doki szerint hamar mentem. Következõ héten már volt valami picike látható dolog, azutáni héten meg missed ab :( Már 5 hetes terhességet kell látni uh-n, vagy késõbb volt a peteérésed, és kisebb a terhesség mint gondolnád. Nálam a sima 25-ös teszt a nemvárt elõtt 4 nappal halványan de mutatta.
Lehet hogy korán van még azért nem látta.Ne aggodj biztos hogy pár hét mulva látszodni fog:)
Pontos választ nem tudok írni, csak azt, hogy én 3X voltam terhes és mindig az elmaradt menzesz alatt mentem és a petezsákot mindig látta.
Elsõ vagyok.Csütörtökön már biztos fog látni petezsákot ;)
A kérdező hozzászólása: Nekem se petezsákot se semmit nem lát....én is megyek vissza csütörtökön.
kb 5-6 hetes lehetsz. a sógornõm kb 5 hetes lehetett mikor a tesztet csinálta és pozitív lett neki de õneki sem láttak semmit.(január végére van kiírva) szerintem egy kicsit korán mentél uh-ra. az elmaradt utolsó menstruációtól kell számolni a heteket, nem a peteéréstõl.
Én az 5válaszoló vagyok.Nagyon sajnálom :-( Légy pozitív és próbálkozzatok tovább.Egyébként lehet, hogy terhes voltál, de közben fölszívódott.Sokszor elõfordul, csak nem tûnik föl.
Ez lehet mensi elötti tünet is.
Szió! sajnos mindenkinél más. Nekem pl sosem volt mensi elõtt az a bizonyos krémes folyás, de úgy mensi elõtt ilyen jelentkezett kb 1-1, 5 héttel elõtte, és nem jött meg. Pozitív tesztekkel gazdagodtam, de sajnos elment a babám. Egyéb tünetek: késés a havi vérzéssel, iszonyatos mellfájdalom. Kívánom hogy az legyen a vége amit szeretnél, mert nem volt egyértelmû hogy babára vágysz-e.
A kérdező hozzászólása: ja igen vegulis szeretnek babat, van egy 16 honapos lanyom is de orulnenk neki ha kistestvere lenne!:)
Nekem is egy hét van a mensziig. Azon kívül, h fáj a cicim semmi tünetem sincsen még.

Karacsonykor kell hogy megjojjon ha terhes lettem, ilyenkor mar kellene ereznem tuneteket? Vagy meg nagyon korai lenne?

Legjobb válasz: Korai még. Bár apró jelzések lehetnek már, ami majd ha bebizonyosodik válik konkréttá a számodra. Én pl. éreztem félidõben a hasszurákat, volt egy csepp vér a bugyimon, mensi elõtt egy héttel majd le szakadtak a melleim, zsibbadt a karom alváskor (ez azóta is megvan), mensi elõtt 3-4 nappal majd leharaptam a környezetemben lévõk fejét (tudom, ez lehetett a feszültségtõl is, hogy sikerült-e), aztán meg nagyon görcsölt a hasam 1-2 nappal elõtte. Az ovus mikroszkópomon meg virultak a virágocskák mindvégig...A nemvárt mensim napján már pozitív lett a tesztem. Szóval figyelhetsz ezekre az apró jelekre! Sok sikert! 30h.

Korai még. Bár apró jelzések lehetnek már, ami majd ha bebizonyosodik válik konkréttá a számodra. Én pl. éreztem félidõben a hasszurákat, volt egy csepp vér a bugyimon, mensi elõtt egy héttel majd le szakadtak a melleim, zsibbadt a karom alváskor (ez azóta is megvan), mensi elõtt 3-4 nappal majd leharaptam a környezetemben lévõk fejét (tudom, ez lehetett a feszültségtõl is, hogy sikerült-e), aztán meg nagyon görcsölt a hasam 1-2 nappal elõtte. Az ovus mikroszkópomon meg virultak a virágocskák mindvégig...A nemvárt mensim napján már pozitív lett a tesztem. Szóval figyelhetsz ezekre az apró jelekre! Sok sikert! 30h.
Korai. Várj türelemmel karácsonyig s meg egy hetet, addig készülõdj az ünnepekre, én meg addig is drukkolok.A lényeg hogy ne éld bele magad, kíméled így magad a csalódástól.
Szia! Sokan nem éreznek ilyenkor semmit még. Én korán éreztem, még mielõtt a teszt pozitív lett volna: rázott a hideg, hasszurka, derékfájás, enyhe émelygés reggel, és magasabb napközbeni hõm is volt. Nekem 23. napon kimutatta a Clearblue.
(4 nappal az esedékes mensi elõtt)
A kérdező hozzászólása: engem is razott tegnap este a hideg, nagyon.a derekam majd leszakad, de az amugyis mindig fajni szokott:( mas tunetem meg nincsen, remelem baba lesz a dologba nagyon vagyunk ra!
Szia! Nekem is Karácsonykor nem kéne megjönnie! De kb mostanában lehetett pé is, így még most korai lenne bármit is érezni. A hasam még mindíg szúr (már egy hete) és sok fehér folyásom van, szintén egy hete! Nem tudom pontosan mikor volt pé-m, vagy pár napja, vagy egy kicsit elõbb. Én 25-én ha nem bírok várni tovább megpróbálok egy tesztet. Drukkolok Neked!

Júl.30-án jött meg utoljára, elvileg jövő héten (vagy már most) kell újra megjönnie, de NAGYON NEM VÁROM! Ha terhes lennék, mit kellene már éreznem?

Legjobb válasz: álmosság, mellfeszülés, hányinger. vagy épp semmit, mert nekem a mellfájáson kívûl semmi bajom, és 2 hete kimutatta a teszt, hogy pozítiv. Már csináltam 4 et, de mindegyik erõs pozítiv. Most kezdek fáradtabb lenni, van úgy hogy elõbb alszom mint a kisfiam! Érdekes mert az elsõnél hányingerem volt.

álmosság, mellfeszülés, hányinger. vagy épp semmit, mert nekem a mellfájáson kívûl semmi bajom, és 2 hete kimutatta a teszt, hogy pozítiv. Már csináltam 4 et, de mindegyik erõs pozítiv. Most kezdek fáradtabb lenni, van úgy hogy elõbb alszom mint a kisfiam! Érdekes mert az elsõnél hányingerem volt.
Szerintem korai lenne még álmosságot meg ilyeneket éreznie...!!! Inkább csak hasszúrka, cici feszülés, de az sem feltétlen! Kinek van, kinek nincs!szorítok :-)
Semmit nem kell még érezned 1 héttel a mensi elõtt. Igazából ha most összejött, akkor is csak mostanság kezd beágyazódni, addig pedig semmi tünet nincs. Utána lehet fáradtság, mellfeszülés, hasszúrka, mindjárt megjön érzés, ilyesmi. De csak lehet! Nem feltétlenül kell bármit érezni a késésig. A mellfeszülés, mindjárt megjön dolog éppúgy lehet a közelgõ mensi jele is, fáradtság mástól is elõfordulhat, szóvl ha bármelyiket észleled, az még nem jelent sikert. Az egyértelmûbb jelek inkább csak akkor jönnek elõ, ha már késik, de akkor az ember úgy is csinál tesztet, és kiderül. Nálam mindkét terhességnél a hányinger, szédülés, vérnyomásleesés stb. csak az 5-6 hétnél kezdõdött, és az ismerõseimnél is kb. ilyenkor, nem akkor mikor még meg sem kellett jönnie. Melyik napra is nem várod pontosan? Mert nekem nem egyértelmû, hogy akár most is, mert 28 napos ciklussal számolva még lenne 1 heted.
Csak annyit éreztem, hogy meg fog jönni. Teljesen olyan érzés volt. Hányinger csak a 7. héten kezdõdött. Álmosság, fáradtság egyáltalán nem volt, sõt, sokkal kevesebbet aludtam mint azelõtt, és több energiám volt. Egyszer volt olyan, hogy szinte biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Fáradt voltam, ingerült, hányingerem volt, fájt a hasam... persze baba nem volt a dologban.. csak rákoncentrálás.

Szerdára nem várom. Ha terhes lennék kellene már valamit éreznem? Mellfeszülés, haspuffadás, . (Mensi előtt 1 héttel már szoktak görcseim lenni és fájni szoktak a mellbimbóim, most meg semmi) Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Juj, én csütörtökre:) Akkor együtt reménykedünk. Nem feltétlen kell bármit is érezni, mindenki máshogy mûködik. Úgyhogy persze, reménykedni kell is:) Én az utóbbi hónapokban minden mensi elõtt mást éreztem, úgyhogy most már nem tudom. Szorítsunk egymásnak:)

Juj, én csütörtökre:) Akkor együtt reménykedünk. Nem feltétlen kell bármit is érezni, mindenki máshogy mûködik. Úgyhogy persze, reménykedni kell is:) Én az utóbbi hónapokban minden mensi elõtt mást éreztem, úgyhogy most már nem tudom. Szorítsunk egymásnak:)
Az vagyok, akinek idõn túl lett pozitiv a tesztje, azóta már van két halvány pozitivom. Holnapra nem várom, de most görcsölget a hasam, még mindig kételkedek.
És a kérdezõnkkel mi a helyzet?
Sziasztok, Csatlakoznék szintén péntekre nem várom. 25.-én volt pém. 31-32-naposak a ciklusaim. A mellbimbóm besötétedett és nyilalgat az egész cicim. Tegnap erõs görcsös fájdalom de semmi. A pém.-óta száraz vagyok mint a Szahara.Mikor lessz már hétvége ?! Mindenkinek sok sikert!
Hopszi, majd elfelejtettem. Már 1 hete felkell kelnem éjjel is pisilni. Mult éjjel például kétszer is ki kellett mennem. Tudom csak a reggeli vizeletbõl lehet eredményes tesztet csinálni de mi a helyzet ha már 2x is voltam pisilni elõtte? ui.: Minden + os mamainak gratulélok ! Sok booldogságot a babókhoz!
Én vagyok, aki csütörtökre nem várom. Hát tegnap késõ este észrevettem egy barna foltot a wc-ben, pedig érdekes, hogy száraz vagyok. Lehet, hogy mensi elõjel :( A hõm még mondjuk fent, de volt, hogy csak a mensi 3. napján esett le, volt olyan is, hogy 3 napig maszatoltam elõtte, és már akkor lesett, az elsõ vérfolt napján. Fogalmam sincs mire számítsak, gyakorlatilag minden hónapban más tüneteket mutat a testem.
Jó reggelt "csütörtökös", Még ne add fell. Én a kislányommal aki már 8 éves , pont így jártam. Pontban "megjött" csak ami feltünt hogy igazán semmi nem volt csak maszatolgatás. 6 hetes voltam mire + lett a tesztem. Soha ne add fel!
Köszi a biztatást Mommy:)
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, ne add fel!Ha ennyien szurkolunk biztosan össze fog jönni!!HA már ennyire szurkolunk tuti össze jön!Megy a drukkkkkk!!
De jó érzés, neked is köszi:) És a kérdezõ? nálad mi a helyzet? Te "szerdás" vagy.
4. válaszoló vagyok: kideült, hogy elszámoltam magam és nem ma, hanem már tegnap meg kellett volna jönnie (általában nagyon pontos a mensim). Most semmi vérzés, csak hasszurka, néha hányinger, haspuffadás. Ma reggel sikerült egy szellemcsíkos Gabriel tesztet produkálnom. :( Szerintetek ilyenkor mi van???
Szerintem nagyon valószínû, hogy terhes vagy! Gratulálok!:-))
Köszi, aranyos vagy! Igazából azért állok értetlenül a dolgok elõtt, mert már a 15. napnál járok, az elõzõ terhességemnél meg a nemvárt elõtt 4 nappal volt pozitív a teszt. A remény hal meg utoljára (pár nap múlva újra tesztelek)...
A kérdező hozzászólása: Nekem nem jött meg, remélem nem is fog. De semmilyen tünetem nincs.Én csak jövõ héten fogok tesztelni.
Hû de türelmes vagy, és ez jó hír:) én a csütörtökös vagyok, és ma fog megjönni:( két napja már barna pecsét van, és ma leesett a hõm a vonalra, gyakorlatilag biztos, mert érzem belül, hogy mindjárt "robban". Neked még szorítok, azért megírhatnád, ha gondolod.
Köszönöm szépen aranyos vagy!Én is drukkolok mindenkinek!!:-)Ha teszteltek az eredményt írjátok már meg, hogy tudjak/unk gratulálni!:-)Megy a drukk mindenkinek!
Még ne vonj le következtetést, hogy tuti nincs baba, majd pénteken kiderül:) Szorítunk neked is:)
Szia! Én is szerdára nem várom! Már 1 hete mellfájdalommal küzdök, ami egyre erõsödik. 2 napja csináltam tesztet, de még nega volt, lehet, túl korai volt még. 3 napja közdök a gyomorsavammal, bármit eszek. Nekem nagyjából ennyi. Nem érzem, hogy meg akarna jönni. De amikor a fiammal lettem terhes, semmit nem éreztem, csak kimaradt a mensi. De mindenki más, nem feltétlenül fontos, hogy bármit is érezz, attól még lehetsz terhes. Te mikor tesztelsz, ha nem jön meg? Én szerdán reggel talán.
A kérdező hozzászólása: Akkor izguljunk együtt. írjatok, ha történik valami! Én is fogok írni.
Elsõ vagyok. Nekem ez az elsõ hónap, hogy nem tesztelgetek elõre, mármint a nemvárt napjánál hamarabb. Valahogy ez most olyan jól esõ izgalom, hogy bármi lehet még, hogy reménykedem. Szóval úgy döntöttem kibírom csütörtökig. Talán nem jön meg... Oké, írok én is.
Csatlakoznék. Én csütörtökre nem várom. Tesztelni vagy aznap vagy csak másnap reggel fogok. Eddig voltak tüneteim, de tegnap óta egyre ritkábban van, így már nem tudom, mit gondoljak...
Sziasztok, én szerdára nem várom. Ma reggel csináltam egy tesztet, de szerintem negatív lett. Kb 2 perc után visszadobtam a dobozába, hogy ha negatív, akkor így jártam...Aztán meg reggeli után mikor ki akartam dobni látom, hogy van rajta egy halvány csík. Nem tudom mit gondoljak errõl így inkább negatív. Tüneteim vannak: kemény a hasam és olyan mintha lenne benne egy kõ, fáj a mellbimbóm és sokat kell pisilni járni, ja és álmos vagyok, de ez szerintem nálam nem terhes specifikus, mert mindig az vagyok. Szorítok mindenkinek.
Hello Csajok! Nekem is szerdán kellene nem jönnie. Semmi extrát nem érzek, a múlt hónapban sokkal inkább voltak tüneteim, de nem lett belõle semmi. Bemeséltem magamnak?! A tesztelést biztos, hogy nem bírom ki szerdán reggelnél késõbbig.
sziasztok én holnapra nem várom már van egy pozitív tesztem a hõmérsékletem 37, 1-37, 2 között mozog kicsit fájdogált a hasam de most reggelre mintha elvágtak volna semmi bajom sincs remélem hogy ez jó jel.
Gratulálok Neked a babához! De jó neked! Én szerdára nem várom. Majd meglátjuk.
Lenne értelme holnap reggel tesztelni? Vagy csak csalódnék? Nem bírom ki! (szerdás vagyok)
Hát, esetleg egy tízessel. De még az sem biztos, hogy kimutatja, de lehet, hogy igen:) te döntesz:)
07.02, 07:54-es vagyok. Sajna ma reggelre megjött:( Most egy ideig biztos nem fogok foglalkozni semmilyen tünettel. Kicsit becsapott a szervezetem. Ti hogy álltok?
Sajnálom. Én a csütörtökös vagyok. Most úgy vagyok vele, hogy minden tünetemet annak tudok be, hogy beképzelem és nagyon akarom. Bár még száraz vagyok, és a hõm ma reggel egyel feljebb ment mint az eddigi legmagasabb. A melleim nem fájnak, de a mellbimbót érzékenyebbnek érzem, de ezt is lehet, hogy beképzelem. Pakolgattam a dolgaimat, és kezembe került, a hónapokkal ezelõtt elrakott pg53. Most újra kipróbáltam mielõtt elraktam, és tiszta páfrány lett, úgyhogy nem értem, peteérés elõtt kellene ilyennek lennie. Szóval nem tudok már semmit. De most kifejezetten élvezem, hogy eddig nem csináltam tesztet. Olyan jó még tudatlannak lenni...:S
Mindannyitoknak szorítok nagyon!!!
Sziasztok! Én is csatlakoznék.Én péntekre nem várom.Ez az elsõ hónapunk, hogy próbálkozunk.Tüneteim annyi, hogy kemény a hasam és fel van puffadva, most elkezdtek egy kicsit szurkálni a melleim, valamint a gyomorsavammal vannak gondok.Az alaphõm 36.5 és most már negyedik napja 36, 9-36, 8 a hõm.Szerintetek tuti nincs baba?Ja és olyan enyhe megjön érzésem van.Nekem csak elõtte szokott fájni, péntek még messze van.Mindenkinek szurkolok, és mielõbbi babavárást kívánok mindenkinek!!Akinek pozitív lett a tesztje, nagyon gratulálok és vigyázz magatokra!:-)
Elméletileg ma kellett volna "nem megjönnie". 30.nap, reggel negatív teszt 10 Qupidóval. Sehol mensi de még csak érzésem sincs hogy megjönne. Azóta is nagy a szárazság. Hhmmm Elgondolkodtató a helyzet. Ki hogy áll csajszik?
Szerintem igen! Én nem várakoznék.....Sok sikert!!
én 1 héttel elõbb csináltam tesztet, mint ahogy meg kellett volna jönnie és negatív lett. Borzasztóan elkeseredtünk a párommal. Aztán még sem jött meg és már a 17.hetet tapossuk. szerintem várd meg, hogy megjön-e és ha nem akkor utána 3 nappal már csinálhatsz tesztet. legalábbis ezt ajánlom, így megkíméled magatokat egy esetleges negatív eredménytõl. a hányinger pedig lehet csak szihésen van, mert annyira szeretnéd a babát. de hátha nem. én szurkolok. Rossmannba lehet kapni Lilly tesztet, 2 db-os kiszerelésben. nagyon megbízható, én ezt ajánlom. Ha az elsõ negatív lenne, akkor 3 nap múlva megismételheted.
szia! Nekem elõtte (hogy meg kellett jönni a havimnak) egy héttel már pozitív volt. De én éreztem hogy az vagyok nagyon egyértelmûek voltak a tünetek. Sok szerencsét! Szorítok! 16 hetes babás
Szia! A hányinger a terhesség 6 hét után következik be, tehát ez a tünet nálad még korai lenne. A tesztel kapcsolatban pedig érdemes meg várnod a mensid, de ha nem bírod ki ami érthetõ akkor mindenkép a reggeli vizeletbõl csináld.
Szerintem várd még egy hetet. Ha nem jön meg akkor tesztelj.
Nekem július 18-án volt utoljára mensesem. Ma reggel teszteltem és negatív lett. Bízom benne, hogy még korai volt. Szerintem még inkáb várj vele, nehogy úgy járj, mint én! Szorítok!
Szia! Nekem 14.én volt utoljára, de még én sem mertem tesztelni, vasárnap kellett volna megjönnie. De ha holnapig nem jön akkor tesztelek. Drukkolok hogy az legyél, és én is! Puszi
Elõször megkérdezném, hogy miért nem szeretné. De tuti nem vetetném el.
ha lenne mar egy fiam es egy lanyom akkor csak az en kedvemert biztos nem. elvegre nem egyedul kell majd nevelni sem
A kérdező hozzászólása: Azért nem akarja, mert már alig várja, hogy megnõjenek a gyerekek, s ha lenne még egy, az újabb kötöttségeket jelent évekig....
Igen, valóban annak hangzik, de te nem hallottad, hogy az én férjem miket ordibált pánik hangulatában, mikor kiderült a harmadik baba! Azt mondta, csak épp nem ilyen szép szavakkal, hogy a másik két meglévõ gyerekemet ölöm meg, lehetetlenítem el, mivel nem fogunk tudni nekik semmit megadni. Meg persze, hogy hogy képzelem, nem vagyok normális, azonnal irány a dokihoz vissza abortuszra, volt ajtócsapkodás és minden egyéb "jó". Az élet fintora, hogy mikor eldöntöttük, hogy jöhet, anyósomék, akik nem tudtak még az új jövevényrõl, felajánlották segítségüket és így 1-2 éven belül beköltözhetünk saját, hitel nélküli családi házunkba. Jelenleg anyukám nagy családijában lakunk. Tehát anyagilag is minden jóra fordult. Mikor derült ki a baba nálatok? Azóta mennyi idõ telt el? Hány hetes vagy? Az utolsó v.
Szia! Beszéljétek meg, az a legfontosabb.Ki mit szertne illetve ki miért nem szeretné. Nehéz döntés:( Én nem vagyok terhes, de van már 2 lányom, a férjem nagyon szertne még egy kislányt Én már nem, mi is rengeteget beszélgetünk errõl, Õ próbál meggyõzni és Én próbálom lebeszélni, nagyon nehéz. Remélem nálatok egy lesz a vélemény:) Minden jót Nektek.
A kérdező hozzászólása: A férjem azt mondta, hogy ha benne lenne ez a gyerek, már régen nem élne... Kegyetlenül hangzik.
Mintha magunkat olvasnám! A férjemmel 13 éve élünk együtt, van két szép gyermekünk, ráadásul abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egyikük lány, másik fiú. Olyan tökéletes volt minden. Aztán egyetlen egy alkalommal hiba csúszott a gumis védekezésünkben, nem szakadt ki, idõben "aktiválva" lett, igazából máig nem tudjuk hol lehetett a hiba, de abból az alkalomból terhes lettem. Én szerettem volna megtartani, a férjem nem. Túl soknak gondolta az anyagi terhet ami majd vele jár és igazából már mi is kicsit úgy voltunk mint a férjed, hogy vártuk, hogy felnõjenek. Van egy nagyon kedves házaspár barátunk 3 kamasz gyermekkel. Döntõen nem akartak befolyásolni minket, de mikor megtudták a dilemmát, a férjemet abszolut meggyõzték. Mivel az anyagiakon volt a hangsúly, így azt az oldalt közelítették meg. pl 48 ezer ft családi pótlék, ingyen tankönyv, féláru étkezés, családi adókedvezmény, nagycsaládos egyesület, 90%-os utazási kedvezmény, rengeteg helyen vásárlási-és belépõ díj %-os kedvezmény. Az õ tapasztalatuk szerint a harmadik gyerek szinte ingyen van. Persze morbid errõl az oldalról megközelíteni a gyerekvállalást, de csupán az anyagiak miatt hezitált a férjem, érzelmi oldalról szóba sem került volna az elvetetése. Döntöttünk: baba marad. Már csak néhány hét van hátra szülésig és nagyon-nagyon boldogok vagyunk, hogy így döntöttünk. A férjem már teljesen be van pörögve, már ringatni szeretné a kislányunkat és minden este nosztalgiázik, milyenek voltak babának a gyerekeink. Eltervezett mindent, mi hogy lesz mikor én majd a kórházban leszek, nagyon félt, óv és úgy érezzük, így lesz teljes az életünk. Hirtelen tele lettünk újra energiával, várakozással, izgalommal és a gyermekeink velünk való örülése csak fokozza a boldogságot! Remélem jól döntötök, bármi legyen is az, hiszen a saját helyzeteteket, tetterõtöket, mentalitásotokat csak ti ismeritek. 2 gyermekes + 36 hetes km
Nehéz lenne túltenned magad az abortuszon ez tény. de télleg beszéljétek meg.
Azt gondolom, hogz nagzobb kockazat egz abortusz, mint vallalni a 3. gyerkocot. Nem fizikai, hanem lelki ertelemben. Ismerek nehany hazaspart (foglalkozasombol kifolyolag, akiknel sose gyogyult be ez a seb, vagy csak nagyon keson. Beszeljetek meg, es probald szeretettel rabeszelni. Ha sikerul megbeszelni es egyutt vallalni, akkor meg jobb lesz a kapcsolat, ha nem, akkor egyebb bajok is vannak a hazassaggal. Sok sikert.
Egy abortusz elõbb tenné tönkre a házzasságod, mint a 3. gyerek. Konkrétan megkért, hogy vetesd el? Nézzen az elsõ 2 szemébe és úgy mondja. :-S
Nem vetetném el, fõleg nem "kötöttségi" okok miatt. A baba nélküle nem jött volna létre. Ha a fogantatáskor bevállalta érkezésének lehetõségét, akkor most már ténylegesen is vállalja be! Szerintem egy új élet nem dobható el csak azért, hogy neki minél korábban jó legyen...
Hat ha nem volt tervezett, ket gyerek utani tapasztalattal, hogy csuszhat be egyaltalan...?! A mai viszonyok mellett termeszetes, hogy odszkodik meg egytol...kicsit draga "hobby" manapsag a gyerek! Foleg ha a kepessegeinek megfeleloen akarjatok tanittatni! Ha a battyamay nezem az belerokkanna egy harmadikba, tuti kinyirna magat. Nem szep dolog az abortusz, es Isten ovjon mindenkit, hogy szukseg leggen ra, de ha nem akarja vallalni, sajnos van benne igaza. Ne kockaztasd a hazassagodat, es a mar meglevo ket gyermeked boldogsagat, es jovojet szerintem! Ha mar igy alakult sajnos :(
A kérdező hozzászólása: De én szeretném ezt a babát!!! Ha el kellene vetetnem, nem hiszem, hogy egyhamar ki tudnám heverni lelkileg.
Én mindeképpen megtartanám.Elválni már csak nem fog emiatt..Néha ugy kivänom hogy szüljenek minimum 1-szer a férfiak is..Biztos hogy másként kezelnék a baba kérdést.Akár fiatalon(jajj vetesdd el nem akarok apuka lenni még de olyan jó kotton nélkül)akár idösebben...De szerintem a végefelé biztos ö is örülne várná és izgulna..ha most még nem is..
Mivel sok szörszálhasogató van a fÓrumon kiegészíteném hogy tudom hogy nem a védekezésen van nálatok a hangsúly.
Hogy döntöttël ugye marad a picur?
A kérdező hozzászólása: Sajnos, elment a baba. Lehet, hogy a sok idegeskedés és bizonytalan helyzet miatt. Talán érezte, hogy milyen felfordulást okozott. Pedig mostanra már a férjem is belenyugodott. Késõn...
A kérdező hozzászólása: Ezúton köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!

Ma kellene megjönni. Ha terhes vagyok kimutatja már a teszt?

Legjobb válasz: igen,már nagy eséllyel kimutatja,szerintem tesztelj!

igen, már nagy eséllyel kimutatja, szerintem tesztelj!
Nekem ilyenkor már mutatta (nem is halványan!!)
Én akkor teszteltem, mikor egy napot késett, és picit halványabban, de egyértelmûen kimutatta. Ha kibírod, várj holnapig.
Elsõ terhességemnél a nem várt elötti este kimutatta, most meg csak 6 napos késéssel. Próbálj egyet holnap reggel, ha negatív és késik, pár nappal késõbb. Drukk!
Nekem a mensi elõtt egy nappal már kimutatta a Clearblue! Szerintem ha elég érzékeny tesztet veszel, akkor van rá esély! De ha negatív lenne, akkor se keseredj el, mert lehet pár napra rá mégis pozitívat fogsz tesztelni! Nagyon szorítok! 17 hetes kismama

Ha hányinger, hányás van a leendő menzesz előtt akkor már ki kellene mutatni a tesztnek, ha terhes lennék?

Nem tudom beteg vagyok vagy terhes.Éjszaka er?s hányingerre keltem (még terhesség alatt sem volt) és hajnalban hánytam is. Nem ettem semmit,amit?l rosszul lettem volna. Napon sem voltam. 11-kor tudtam csinálni tesztet,ami elvileg bármelyik napszakban elvégezhet?,negatív lett. Minden szagra érzékeny vagyok.

Legjobb válasz: Elvileg, ha tünet van, akkor a teszt is pozitív, de mivel nem reggeli elsõ vizeletbõl csináltad, lehet attól nega. Holnap reggelt tesztelj, elsõböl Drukkolok!! Hány napod van még mensiig?

Elvileg, ha tünet van, akkor a teszt is pozitív, de mivel nem reggeli elsõ vizeletbõl csináltad, lehet attól nega. Holnap reggelt tesztelj, elsõböl Drukkolok!! Hány napod van még mensiig?
A kérdező hozzászólása: Köszi, 3 nap. Reggel ellövök még 1 tesztet.
Hány nappal van a mensi elõtt? Holnap reggel tesztelj az elsõ vizeletbõl. Én két nappal a nemvárt elõtt iszonyú hányingerre ébredtem és pozitív lett a tesztem.
Csak akkor, ha terhesség miatt vagy rosszul értelemszerûen. Ha rosszat ettél, akkor nem. :) Drukk!
Ettõl az iszonyû melegtõl is lehet hányingered, nekem is volt reggel óta, és többen is panaszkodtak a munkahelyemen erre ma. De én tuti nem vagyok terhes, mert épp most van mensim. Napn sem voltam, nem ettem semmi olyat. Várd ki szerintem a mensid idejét, és akkor tesztelj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!