Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes hány hét után (7 db)

Hány hét után látszik a pocakom, ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez nagyon egyén függõ, én 21 hetes vagyok, és 19 hetes koromig semmi nem látszott. Most már lassan töltöm a 22 és ha valaki nagyon megnéz akkor már láthat valamit. Nem vagyok vékony, de semmiképpen sem vagyok kövér testalkatú. Általában 12-16 héttõl azért már látszódik, de van akinek elõbb van akinek késõbb.

Ez nagyon egyén függõ, én 21 hetes vagyok, és 19 hetes koromig semmi nem látszott. Most már lassan töltöm a 22 és ha valaki nagyon megnéz akkor már láthat valamit. Nem vagyok vékony, de semmiképpen sem vagyok kövér testalkatú. Általában 12-16 héttõl azért már látszódik, de van akinek elõbb van akinek késõbb.
Hajaj, nekem 12. Héttõl látható volt, persze rajtam és a páromon kívûl más nem vette észre. Konkrétan 17-18. Héten látszódott:-) http://anyaleszek.postr.hu/pocakok - tessék. 27+4hkm
13 héten vagyok, a közeli rokonok már látják, de bõvebb ruhában még nem feltûnõ egyáltalán.
Szerintem ez a csípõ szélességétõl is függ.Gondolom a szélesebb csípõjû nõ esetében a babának több helye van, így késõbb kezd el látszania pocak, a keskeny csípõnél pedig fordítva.
Kedves Utsó! Nem éppen. Nekem viszonylag széles csípõm van, és a 12. héten egyértelmû pocim volt már. Míg két keskeny csípõjû, vékony kolleginámnak a 30. hét után lett olyan pocijuk, hogy sejthetõ volt, hogy nem jól laktak. Egy keskeny csípõjû barátnõmnek azonban a 15.-16. héttõl már szépen látható pocija volt. Teljesen egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Értem, nagyonszépen köszönöm:)
5. héten rákérdeztek :D szóval ezt aztán nem lehet megmondani! 24 hikm
Egyértelmûen (azoknak is nyílvánvaló volt akik nem ismertek) kb 24-25 hetesen kezdett el látszódni. Elõtte csak mi láttuk, mások azt mondták olyan vagyok mint aki jól bevacsizott. Most 40. héten sincs az a kimondottan hatalmas hasam de azért már nehéz cipelni.
Tényleg nagyon változó a fiammal, még 24-25 hetesen is alig látszott, mosta 11. hétben vagyok és egyértelmûen látszik a pocak

Ha terhes vagyok hany het utan jelentkezhetnek a tunetek?

Legjobb válasz: Attól függ, mikor esedékes utána a menstruációd (ami elmaradhat), de elvileg 3-4 hét.

Attól függ, mikor esedékes utána a menstruációd (ami elmaradhat), de elvileg 3-4 hét.
Az elsõ tünetek valóban 3-4 hét után jelentkezhetnek, de nem mindenkinél. Van, akinek semmilyen tünete sincs. Ha kétségeid vannak, akkor a menstruáció várt idõpontjában a tesztek már jó eséllyel kimutatnak egy esetleges terhességet.

Mik az előjelei, ha vki terhes, és hány hét után jelentkeznek?

2 hete nem jön meg. A barátommal védekeztünk. És 2 hete nem is volt semmi köztünk. Menstruáció el?tti napokban nem is szokott lenni semmi, mert úgy nagyobb az esélye. És már 2 hete semmi.

Legjobb válasz: Menstruáció elmaradása, mellfeszülés/nagyobbodás, gyakori pisilés, nagyfokú fáradékonyság, akár már egy séta is kimerít, aluszékonyság, menzesz szerû hasi görcsök, mintha bármelyik percben megjöhetne (de persze nem jön). nekem ezek voltak. vegyél egy tesztet, de inkább kettõt, 2 nap különbséggel tesztelj, ha bármelyik pozitív, nõgyógyász, õ elküld vizsgálatokra, ahol bebizonyosodik a dolog. egyébként sajnos rosszul tudod, menzesz elõtti napokban pont, hogy nem vagy már termékeny, a ciklus felében(+/-3 nap) vagy az!

Menstruáció elmaradása, mellfeszülés/nagyobbodás, gyakori pisilés, nagyfokú fáradékonyság, akár már egy séta is kimerít, aluszékonyság, menzesz szerû hasi görcsök, mintha bármelyik percben megjöhetne (de persze nem jön). nekem ezek voltak. vegyél egy tesztet, de inkább kettõt, 2 nap különbséggel tesztelj, ha bármelyik pozitív, nõgyógyász, õ elküld vizsgálatokra, ahol bebizonyosodik a dolog. egyébként sajnos rosszul tudod, menzesz elõtti napokban pont, hogy nem vagy már termékeny, a ciklus felében(+/-3 nap) vagy az!
két hete késik a menzeszed és még nem vettél egy terhességi tesztet? erre mit lehet szted mondani? egyrészt az hogy fogalmunk sincs mert nem látunk a méhedbe, másrészt meg azt hogy nem fogod megtudni amíg KI NEM DERÍTED!
Ha esetleg most vesztetted el lehet, hogy amiatt késik. Vagy lehet, hogy stressz valami miatt pl. azon, h miért késik és azon aggódsz, hogy baba-e szóval csináltass egy tesztet és, ha negatív lehet hogy megjön mert "fellélegzel". Velem legalább is ez volt, h rá 2 órára megjött. De ha ezután se jönne meg menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: elég sokat stresszel valóban. Voltak mostanság vizsgáim, azon stresszeztem, most meg hogy miért nem jön már meg...De ma este kiderül minden...

Ha terhes vagyok hány hét után kezd nőni a hasam?

Legjobb válasz: Szia!Én vékony alkat vagyok, nekem a 20-25 körül kezdett, ha jól emlékszem.

Szia!Én vékony alkat vagyok, nekem a 20-25 körül kezdett, ha jól emlékszem.
Én öt hetes vagyok és már sokan észrevették hogy babát várok..Menyi idös vagy amúgy???
ez változó, gondolom alkattól függ.én elég vékony vagyok, úgy három hete látszik már ruhában is. 23hetes vagyok most.
Én 17 hetes vagyok, normál testalkatú. Most kezdeget látszani valami kis domborulat:-))
En 17 hetes, es nekem kezdetektol fogva latszodott, igaz sokaig csak a puffadas miatt, de mostmar le sem tudnam tagadni, nekem hatalmas a pocakom, felek is, h ha mar most ekkora mi lesz a vegere.
Abszolút alkat függõ!
na nekem 2 honaposan látszodot. és 55 kg vagyok
ha én 46 kg vagyok és esetleg terhes akkor már látszódnia kéne a hasamnak 2 és fél hónap után nem?

Február 12-én feküdtünk le a pasimmal -Március első hetében kellene, hogy megjöjjön-. A tünetek-lent olvaható-, ha terhes lennék, hány nap után jeletkeznének kb?

A mellem tegnap kezdett el feszülni, meg volt már olyan is, hogy nagyon melegem volt valamint nagyon fáztam.

Legjobb válasz: Szia! Tudod én rájöttem, hogy akármi is történik, ki kell várni, hogy megjön-e. Nekem rosszulléteim voltak 1,5 hét után és mégse voltam terhes! Kiderült, hogy a Gravida okozta! Most Elevitet szedek és márc elejére nem várom....

Szia! Tudod én rájöttem, hogy akármi is történik, ki kell várni, hogy megjön-e. Nekem rosszulléteim voltak 1, 5 hét után és mégse voltam terhes! Kiderült, hogy a Gravida okozta! Most Elevitet szedek és márc elejére nem várom....
Most a babád - ha van - kisebb, mint gy mákszem, és még meg sem érkezett a méhbe, hogy beágyazódjon. Azaz még nem vagy terhes. Akkor meg mitõl lennének terhestüneteid? A menszesz elõjelei és a terhesség elõjelei PONTOSAN megegyeznek egymással: feszülõ cici, mindjárt megjön-érzés, puffadás az alhasban stb. Akármelyikre utalhatnak, ebbõl nem lehet jósolni semmit. Akkor tudod meg, hogy mi van, amikor kimarad a vérzésed és pozitívat tesztelsz. Ez neked még egy-másfél hét. A tipikus terhestünetek pedig (hányinger, hányás, mellbimbófájdalom, pisilési inger, kívánósság stb), a 6. hét után szoktak jelentkezni. Ha kimarad a vérzésed, akkor tesztelj, addig meg várj türelemmel.
csak aggódsz. majd akkor foglalkozz ezzel, amikor a mensid már 1 héttel a várt idõpont után sem jön meg
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, picit aggódok, de tényleg nem logikus, hogy 2 héttel utána már ilyen tüneteim lennének, szerintem is csak szimplán megfog jönni.

Hány nap/hét után vannak tünetei ha egy nő terhes?

Félre ne értsétek nem vagyok terhes, férfiként fura is lenne, csak kíváncsi vagyok :) Szóval ha egy nő terhes, 1-2 nap alatt érez már valami változást, és ha igen, mik a tünetek?

Legjobb válasz: Nekem már az elmaradó menstruáció elõtt pár nappal-1 héttel is voltak tüneteim, de ez egyénileg változó lehet, attól, hogy én ilyen korán éreztem, lehet, hogy más semmit sem érez még sokáig. Hasonló mint a menstruációt megelõzõ tünetegyüttes, de valahogy furcsán, MÁSKÉNT éreztem magam. Nagyon fáradtnak éreztem magam, a melleim is másabbak voltak, folyton pisilnem kellett járni. Alapvetõen olyan ember vagyok, aki éjjel szeret "élni", késõn fekszem, de akkor este 8-kor elaludtam. Ezekre a tünetekre emlékszem. Aztán nem jött meg.

Nekem már az elmaradó menstruáció elõtt pár nappal-1 héttel is voltak tüneteim, de ez egyénileg változó lehet, attól, hogy én ilyen korán éreztem, lehet, hogy más semmit sem érez még sokáig. Hasonló mint a menstruációt megelõzõ tünetegyüttes, de valahogy furcsán, MÁSKÉNT éreztem magam. Nagyon fáradtnak éreztem magam, a melleim is másabbak voltak, folyton pisilnem kellett járni. Alapvetõen olyan ember vagyok, aki éjjel szeret "élni", késõn fekszem, de akkor este 8-kor elaludtam. Ezekre a tünetekre emlékszem. Aztán nem jött meg.
Én éles fájdalmat éreztem a hasamban valószínûleg beágyazódáskor, bizonyos mozdulatok és pl. a köhögés nagyon fájt, de nem tudtam, hogy attól van, csak utólag jöttem rá. Emellett már a várt menstruáció elõtti héten iszonyúan álmos voltam állandóan, de igazából ezt is inkább az idõjárásra meg a munkára fogtam, késõbb derült ki, hogy a terhesség miatt. A szokásos tünetek, mint hányinger csak késõbb jött, amikor kimaradt a menstruáció.
Nekem a nem várt menzesz elõtt négy nappal erõs menstruációs görcseim voltak és iszonyat fájt a jobb mellbimbóm. A klasszikus tünetek, mint a hányinger, émelygés csak a menzesz elmaradása után két héttel jelentkeztek, a kívánósság és a zabarohamok pedig a 12. héten, tehát az elmaradt menzi után két hónappal.(amikor már több menzesz is kimaradt :-))
Nem éreztem semmit. Most a 31. hétre kicsit fáj a derekam, de ennyi. Nem voltak tipikus terhestüneteim.
én 3, 5 hónaposan kezdtem érezni azt, hogy rugdos a baba.
Nekem a legelsõ 2 hét sûrû pisiléssel, minden napos hasfájással, és fáradtsággal telt, most a második hónapomra, elõjött a hányinger, hányás is. elsõ terhességemnél az elsõ hónapot meg sem éreztem, utána a 4.-dik hónapig hánytam. majd a többi 5 hónapban gyomorégés boldogított.
80 % ha jól tudom..
Pozitiv 100%, negatv az nem 100-as, kevesebb, azt erdemes megismetelni (pontos %ot nem tok)
amugy kell 2-3 hét
2 hét minimum kell, ha tényleg pontos eredményt akarsz..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!