Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes hány hét (20 db)

Ha terhes vagyok, akkor hány naposan veszem észre magamon? 1 vagy 2 hét mulva? Vagy több idö kell hozzá?

Legjobb válasz: hat a verzesed elmaradasa utan 1 hettel mar szerintem erosen gyanakodhatsz, de ha mas tuneteket veszunk figyelembe (pl. hanyinger,hanyas), akkor kb 6hetes terhesen.

hat a verzesed elmaradasa utan 1 hettel mar szerintem erosen gyanakodhatsz, de ha mas tuneteket veszunk figyelembe (pl. hanyinger, hanyas), akkor kb 6hetes terhesen.
A kérdező hozzászólása: nem érted a kérdést! inkább ugy kérdezem, hogy ha én ma le fekszek a barátommal, és ha ma teherbe esek, akkor 2 hét mulva valószinü lesz hogy észre veszem magamon azt hogy terhes vagyok?
vagy méf akkorsem veszed észre van aki 2-3 honap után figyel fel hogy hát hoppá elmaradt a menstruáciom nem mindenkinél jelentkezik hányás hányinger stb egyébként nönek a melleid feszülnek és értelem szerüen a hasad is 2 hét után már 1 teszt is kimutatja. De nem igazán értelek te teherbe szeretnél esni? vagy 1 tudatlan kis tini vagy aki védekezés nélkül szexel és probaszerencs csak nem lesz terhes?...
A kérdező hozzászólása: jaja 20 év es tini vagyok :)

Február 12-én feküdtünk le a pasimmal -Március első hetében kellene, hogy megjöjjön-. A tünetek-lent olvaható-, ha terhes lennék, hány nap után jeletkeznének kb?

A mellem tegnap kezdett el feszülni, meg volt már olyan is, hogy nagyon melegem volt valamint nagyon fáztam.

Legjobb válasz: Szia! Tudod én rájöttem, hogy akármi is történik, ki kell várni, hogy megjön-e. Nekem rosszulléteim voltak 1,5 hét után és mégse voltam terhes! Kiderült, hogy a Gravida okozta! Most Elevitet szedek és márc elejére nem várom....

Szia! Tudod én rájöttem, hogy akármi is történik, ki kell várni, hogy megjön-e. Nekem rosszulléteim voltak 1, 5 hét után és mégse voltam terhes! Kiderült, hogy a Gravida okozta! Most Elevitet szedek és márc elejére nem várom....
Most a babád - ha van - kisebb, mint gy mákszem, és még meg sem érkezett a méhbe, hogy beágyazódjon. Azaz még nem vagy terhes. Akkor meg mitõl lennének terhestüneteid? A menszesz elõjelei és a terhesség elõjelei PONTOSAN megegyeznek egymással: feszülõ cici, mindjárt megjön-érzés, puffadás az alhasban stb. Akármelyikre utalhatnak, ebbõl nem lehet jósolni semmit. Akkor tudod meg, hogy mi van, amikor kimarad a vérzésed és pozitívat tesztelsz. Ez neked még egy-másfél hét. A tipikus terhestünetek pedig (hányinger, hányás, mellbimbófájdalom, pisilési inger, kívánósság stb), a 6. hét után szoktak jelentkezni. Ha kimarad a vérzésed, akkor tesztelj, addig meg várj türelemmel.
csak aggódsz. majd akkor foglalkozz ezzel, amikor a mensid már 1 héttel a várt idõpont után sem jön meg
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, picit aggódok, de tényleg nem logikus, hogy 2 héttel utána már ilyen tüneteim lennének, szerintem is csak szimplán megfog jönni.

Hány hetes terhes vagyok, ha a 12. hetei uh-n azt mondták, hogy 13 hetes, a 18 hetes genetikai uh-n pedig hogy 19 hetes?

ha ez igy halad nem tudom mikor fogok szülni

Legjobb válasz: Azt jelenti,h korábban volt peteérésed,és nem a hónap felénél,hanem elõtte ágyazódott be.Megesik.Mi majdnem egy héttel le vagyunk maradva:)Amúgy szülni,akkor fogsz,amikor majd a kicsi úgy gondolja,h itt az ideje.Amúgy tervezheted egy héttel elõbre,de majd kiderül.A hetek pontos számolása,fõleg a vizsgálatok miatt kell,és az uh-n azért mondják eg héttel idõsebbnek a picit,mert az eredmények,egy annyi idõs babának felelnek meg,ha a sokéves átlagot nézzük.

Azt jelenti, h korábban volt peteérésed, és nem a hónap felénél, hanem elõtte ágyazódott be.Megesik.Mi majdnem egy héttel le vagyunk maradva:) Amúgy szülni, akkor fogsz, amikor majd a kicsi úgy gondolja, h itt az ideje.Amúgy tervezheted egy héttel elõbre, de majd kiderül.A hetek pontos számolása, fõleg a vizsgálatok miatt kell, és az uh-n azért mondják eg héttel idõsebbnek a picit, mert az eredmények, egy annyi idõs babának felelnek meg, ha a sokéves átlagot nézzük.
Szia. Nem értem akkor ki állapította meg nálad a 12 heti terhességet ha a doki azt mondta hogy 13.Szerintem egyértelmûen a dokinak kell hinni.Ez a dolga õ jobban tisztában van vele.És ha mindekettõnél 1-el többet mondtak akkor szerintem egyértelmû hogy az.tehát most 19 hetes terhes vagy. Kellemes babavárást
Ezek csak becsült idõk, ha nem tudod a fogantatás pontos idõpontját. Az ultrahangon követik majd a fejlõdését, nekem is visszadatálták közben egy héttel, mert kevesebbet nõtt a pici, aztán újra elõre, mert meglódult... A szülés idõpontja is becsült, két hét ide vagy oda nem számít. Ne aggódj, minden rendben van, számold te is az orvosod szerint aztán kiderül késõbb... Gratulálok!
Én úgy tudom, hogy az elsõ vizsgálaton a doki az utolsó menszeszed alapján kiszámolja, majd az uh dönt, hiszen valóban elõfordul, hogy nem pont középidõben van a peteérés. Az elsõ uh kérõ papíromra nekem úgy írta rá, hogy 7-8 hét és majd ott eldöntik. És a terhesnaptért sem teljesen egyformán használják. Úgy értem, hogy legutóbb ugyanazon a napon volzam a dokinál és a védõnõnél. A doki 17 hetet írt a könyvbe, a védõnõ 16-ot. Itthon megnéztem a naptárt és aznap még valóban 16 voltam, másnap fejezõdött be a 17. hét és ugye a betöltött hét számít. Csak egy picike vonal választotta el a kettõt.

6 hetes terhes vagyok, lombikos, sokat görcsölök azt mondta az orvos, hogy ez normális és el fog múlni! Nektek hány hétig volt görcs, ha volt?

Legjobb válasz: Én ugyan nem voltam lombikos, de én a 8. héttõl a 12. hétig görcsöltem. Nekem akkor Nospát írt fel az orvosom, hogy vegyem be, ha nagyon érzem, hogy görcsölök, meg mellette sok magnéziumot ajánlott. Szerencsére nem volt semmi gond.

Én ugyan nem voltam lombikos, de én a 8. héttõl a 12. hétig görcsöltem. Nekem akkor Nospát írt fel az orvosom, hogy vegyem be, ha nagyon érzem, hogy görcsölök, meg mellette sok magnéziumot ajánlott. Szerencsére nem volt semmi gond.
A kérdező hozzászólása: köszi
szerintem kérdezz meg más dokit! én most vagyok 29 hetes veszélyeztetett és sok magnéziumot kell szednem nehogy görcsöljek! kb. 6 dokinál jártam amióta terhes vagyok mindegyik azt mondta hogy nem kéne hogy görcs legyen! azt tudom hogy néha enyhe görcs az nem gond mert nyúlnak az izmok. de minden napos az nem normális!
Szia. 21 hetes vagyok es meg mindig gorcsolok. Magnesii citricit szedek ra.
Lombiknal normalis sajnos. A stimulalt tuszok huzodnak vissza, nekem a 10.het kornyeken volt ketszer olyan gorcsrohamom, hogy rohantunk az orvoshoz, azt hittem, vegem. A 12.het kornyeken enyhult, utana a 14.het korul volt megint, amikor abbahagytam a crinone gelt. Szoval szerintem normalis, bar tudom, hogy ijeszto. Magne b6, pihenes. 32+6 hetes lombikos kismama
Én 35 hetes vagyok és még mindig görcsölök... :)
3-as vagyok. nem tudtam hogy lombiknál normális. akkor pihenj sokat remélem hamar elmúlik! és boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Én is lombikos vagyok. Nekem is sokat görcsölt a hasam egybõl magnerotot írtak fel. És még most is szednem kell. 31 hkm

Hány hét után látszik a pocakom, ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez nagyon egyén függõ, én 21 hetes vagyok, és 19 hetes koromig semmi nem látszott. Most már lassan töltöm a 22 és ha valaki nagyon megnéz akkor már láthat valamit. Nem vagyok vékony, de semmiképpen sem vagyok kövér testalkatú. Általában 12-16 héttõl azért már látszódik, de van akinek elõbb van akinek késõbb.

Ez nagyon egyén függõ, én 21 hetes vagyok, és 19 hetes koromig semmi nem látszott. Most már lassan töltöm a 22 és ha valaki nagyon megnéz akkor már láthat valamit. Nem vagyok vékony, de semmiképpen sem vagyok kövér testalkatú. Általában 12-16 héttõl azért már látszódik, de van akinek elõbb van akinek késõbb.
Hajaj, nekem 12. Héttõl látható volt, persze rajtam és a páromon kívûl más nem vette észre. Konkrétan 17-18. Héten látszódott:-) http://anyaleszek.postr.hu/pocakok - tessék. 27+4hkm
13 héten vagyok, a közeli rokonok már látják, de bõvebb ruhában még nem feltûnõ egyáltalán.
Szerintem ez a csípõ szélességétõl is függ.Gondolom a szélesebb csípõjû nõ esetében a babának több helye van, így késõbb kezd el látszania pocak, a keskeny csípõnél pedig fordítva.
Kedves Utsó! Nem éppen. Nekem viszonylag széles csípõm van, és a 12. héten egyértelmû pocim volt már. Míg két keskeny csípõjû, vékony kolleginámnak a 30. hét után lett olyan pocijuk, hogy sejthetõ volt, hogy nem jól laktak. Egy keskeny csípõjû barátnõmnek azonban a 15.-16. héttõl már szépen látható pocija volt. Teljesen egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Értem, nagyonszépen köszönöm:)
5. héten rákérdeztek :D szóval ezt aztán nem lehet megmondani! 24 hikm
Egyértelmûen (azoknak is nyílvánvaló volt akik nem ismertek) kb 24-25 hetesen kezdett el látszódni. Elõtte csak mi láttuk, mások azt mondták olyan vagyok mint aki jól bevacsizott. Most 40. héten sincs az a kimondottan hatalmas hasam de azért már nehéz cipelni.
Tényleg nagyon változó a fiammal, még 24-25 hetesen is alig látszott, mosta 11. hétben vagyok és egyértelmûen látszik a pocak

Ha terhes vagyok hany het utan jelentkezhetnek a tunetek?

Legjobb válasz: Attól függ, mikor esedékes utána a menstruációd (ami elmaradhat), de elvileg 3-4 hét.

Attól függ, mikor esedékes utána a menstruációd (ami elmaradhat), de elvileg 3-4 hét.
Az elsõ tünetek valóban 3-4 hét után jelentkezhetnek, de nem mindenkinél. Van, akinek semmilyen tünete sincs. Ha kétségeid vannak, akkor a menstruáció várt idõpontjában a tesztek már jó eséllyel kimutatnak egy esetleges terhességet.

36 hetes terhes vagyok, két napja valami átlátszó zselészerű valami távozik. Nem túl sok kb 2 cm hosszú nyulós valamik. Lehet ez nyákdugó, vagy inkább fertőzés? Ha ez a nyákdugó hány hét lehet még szülésig? Van valami tapasztalat?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.

Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.
Szia!!!Valoszínü , hogy a nyák dugo, de még nem azt jelenti hogy szülni fogsz én nekem is 35-36 héttõl folyamatosan távozott és 38-re meg szültem.ÜDV:2 honapos babo anyukája!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Mik az előjelei, ha vki terhes, és hány hét után jelentkeznek?

2 hete nem jön meg. A barátommal védekeztünk. És 2 hete nem is volt semmi köztünk. Menstruáció el?tti napokban nem is szokott lenni semmi, mert úgy nagyobb az esélye. És már 2 hete semmi.

Legjobb válasz: Menstruáció elmaradása, mellfeszülés/nagyobbodás, gyakori pisilés, nagyfokú fáradékonyság, akár már egy séta is kimerít, aluszékonyság, menzesz szerû hasi görcsök, mintha bármelyik percben megjöhetne (de persze nem jön). nekem ezek voltak. vegyél egy tesztet, de inkább kettõt, 2 nap különbséggel tesztelj, ha bármelyik pozitív, nõgyógyász, õ elküld vizsgálatokra, ahol bebizonyosodik a dolog. egyébként sajnos rosszul tudod, menzesz elõtti napokban pont, hogy nem vagy már termékeny, a ciklus felében(+/-3 nap) vagy az!

Menstruáció elmaradása, mellfeszülés/nagyobbodás, gyakori pisilés, nagyfokú fáradékonyság, akár már egy séta is kimerít, aluszékonyság, menzesz szerû hasi görcsök, mintha bármelyik percben megjöhetne (de persze nem jön). nekem ezek voltak. vegyél egy tesztet, de inkább kettõt, 2 nap különbséggel tesztelj, ha bármelyik pozitív, nõgyógyász, õ elküld vizsgálatokra, ahol bebizonyosodik a dolog. egyébként sajnos rosszul tudod, menzesz elõtti napokban pont, hogy nem vagy már termékeny, a ciklus felében(+/-3 nap) vagy az!
két hete késik a menzeszed és még nem vettél egy terhességi tesztet? erre mit lehet szted mondani? egyrészt az hogy fogalmunk sincs mert nem látunk a méhedbe, másrészt meg azt hogy nem fogod megtudni amíg KI NEM DERÍTED!
Ha esetleg most vesztetted el lehet, hogy amiatt késik. Vagy lehet, hogy stressz valami miatt pl. azon, h miért késik és azon aggódsz, hogy baba-e szóval csináltass egy tesztet és, ha negatív lehet hogy megjön mert "fellélegzel". Velem legalább is ez volt, h rá 2 órára megjött. De ha ezután se jönne meg menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: elég sokat stresszel valóban. Voltak mostanság vizsgáim, azon stresszeztem, most meg hogy miért nem jön már meg...De ma este kiderül minden...
80 % ha jól tudom..
Pozitiv 100%, negatv az nem 100-as, kevesebb, azt erdemes megismetelni (pontos %ot nem tok)
amugy kell 2-3 hét
2 hét minimum kell, ha tényleg pontos eredményt akarsz..

Ha terhes vagyok hány hét után kezd nőni a hasam?

Legjobb válasz: Szia!Én vékony alkat vagyok, nekem a 20-25 körül kezdett, ha jól emlékszem.

Szia!Én vékony alkat vagyok, nekem a 20-25 körül kezdett, ha jól emlékszem.
Én öt hetes vagyok és már sokan észrevették hogy babát várok..Menyi idös vagy amúgy???
ez változó, gondolom alkattól függ.én elég vékony vagyok, úgy három hete látszik már ruhában is. 23hetes vagyok most.
Én 17 hetes vagyok, normál testalkatú. Most kezdeget látszani valami kis domborulat:-))
En 17 hetes, es nekem kezdetektol fogva latszodott, igaz sokaig csak a puffadas miatt, de mostmar le sem tudnam tagadni, nekem hatalmas a pocakom, felek is, h ha mar most ekkora mi lesz a vegere.
Abszolút alkat függõ!
na nekem 2 honaposan látszodot. és 55 kg vagyok
ha én 46 kg vagyok és esetleg terhes akkor már látszódnia kéne a hasamnak 2 és fél hónap után nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!