Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes hány (107 db)

35 napja volt utoljára menstruációm. Ha terhes vagyok, hány hetes vagyok?

Legjobb válasz: HA ELMENNÉL ORVOSHOZ megmondaná,hogy mitõl nincs menstuációd. És azt is megmondaná hány hetes terhes vagy.

HA ELMENNÉL ORVOSHOZ megmondaná, hogy mitõl nincs menstuációd. És azt is megmondaná hány hetes terhes vagy.
Ez attól is függ, hogy hány napos a ciklusod. Valószínûleg 6 hetes, ha terhes vagy!!! Csinálj egy tesztet!
Sziasztok! én nem értem ha vki nem biztos vmiben akkor miért nem el az orvoshoz vagy vesz egy tesztet??

Két hónapja dolgozom újra egy cégnél és erre a kis időre hány hónap TP jár ha terhes ennék? Sajnos elég stresszes a munka és félek ha mégis terhes vagyok akkor ne legyen semmi baj.

Legjobb válasz: fú, hát a próbaidõ alatt bármikor felmondhatnak, ha most megvallod a babát, akkor van esély rá h felmondanak.....remélem csak 3 hónap a próbaidõd (van ahol 6), aztán van olyan cég aki beleírja a szerzõdésébe, h x évig nem mehetsz el szülni, ezt mindenképp meg kéne nézned a szerzõdésben, h van e valami ilyesmi.....én ezekkel sakkoztam.....sok sikert!

fú, hát a próbaidõ alatt bármikor felmondhatnak, ha most megvallod a babát, akkor van esély rá h felmondanak.....remélem csak 3 hónap a próbaidõd (van ahol 6), aztán van olyan cég aki beleírja a szerzõdésébe, h x évig nem mehetsz el szülni, ezt mindenképp meg kéne nézned a szerzõdésben, h van e valami ilyesmi.....én ezekkel sakkoztam.....sok sikert!
Csak annyi idõre vagy jogosult táppénzre, amennyi ideig dolgoztál. Tehát ha 2 hónap munkaviszonyod van, akkor 2 hónapig vagy jogosult táppénzt igénybe venni.
A kérdező hozzászólása: Elsõre: három hónap a próbaidõ és határozatlan szerzõdésem van nincs kikötve a gyerek.két hónap jár az nem sok :( köszi mindenkinek :)

Volt valakinek olyan tapasztalata, hogy az orvos a méh vizsgálata után azt mondta, hogy nem vagy terhes, de az ultrahang mást mutatott? Ha igen, hány hetesek voltatok ekkor?

Legjobb válasz: Nekem így volt... pozitív itthoni tesz. vittem pisit, ott is ellenõrizte, szintén pozitív volt. megvizsgált, ott nem érezte hogy terhes lennék. Utána jött az UH (hasi, nem hüvelyi) és ott már tisztán látszott a petezsák :) Annyit mondott hogy ha ott nem látszana, akkor jönne a hüvelyi UH a pozitív tesztek miatt. Mára 1,5éves :) Sok sikert! :)

Nekem így volt... pozitív itthoni tesz. vittem pisit, ott is ellenõrizte, szintén pozitív volt. megvizsgált, ott nem érezte hogy terhes lennék. Utána jött az UH (hasi, nem hüvelyi) és ott már tisztán látszott a petezsák :) Annyit mondott hogy ha ott nem látszana, akkor jönne a hüvelyi UH a pozitív tesztek miatt. Mára 1, 5éves :) Sok sikert! :)
Lemaradt... 6 hetes voltam kb. Pontosan nem tudom, mert gyógyszert kellett szednem, nem volt menszesz sem. A doki is meglepõdött. :)
Mindhárom gyermekemnél a 8. hétben tapintásos vizsgálattal nem tudta megállapítani a doki a terhességet, csak a hasi UH.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy nem vagy az, vagy csak nem mondta biztosra? Van, akiknél miért nem lehet egybõl megállapítani, másoknál meg már 4.-5. hétben?
Az elsõ vagyok...úgy fogalmazott, hogy így tapintásra nem érzi. de azonnal elõ is szedte az UH-t. Neked nem csinált UH-t? vagy az mit mutatott?
A teszt persze, kimutatja, de sokszor méhen kívül tapad meg csak.
Nem tudom hány % eséllyel lehet teherbe esni spirál mellett, de elõfordul sajnos. A teszt természetesen kimutatja, és uh-on is látni 5-6 hetesen.
%-ot nem tudok, de 2010 decemberében voltam egy hetet kórházban ott két kismam volt, akkor, akik spirál mellett estek teherbe. Mindkettejük babája egészséges lett. A terhességet már az 5. héten is kimutatja az uh. (hüvelyi, a hasi csak késõbb)De ha arra gondolsz, hogy azt mikor tudja kimutatni, hogy egészséges, azt csak a szokásos terhesség alatti vizsgálatok összességével lehet megállapítani. Uh-k, vérvételek. A teszt minden terhességet kimutat. Bár ha túl korán csinálod, akkor még nem biztos. Vagyis a menzesz idejét minimum ki kell várni a teszteléssel, de utána egy héttel már biztosabb eredményt ad.
Mármint a menzesz várható idejét. Ha megjön akkor valószínüleg nem vagy terhes.

Honnan tudom, hogy terhes a kutyám? És ha terhes akkor hány hónap múlva szülni

És még egy kérdés.Egy palotapicsi,és egy ilyen yorki keverékb?l szép kutya lenne?

Legjobb válasz: Biztosat csak az ultrahang mondhat, a fedezéstõl számított egy hónap után elviszitek az állatorvoshoz, aki megultrahangozza és megmondja mennyi kiskutya van benne. A kutyák vemhességi ideje 59-65 nap. Azt, hogy milyenek lesznek a kiskutyák senki nem tudja megjósolni, de mivel keverékek így igen nehéz lesz gazdát találni nekik. Egy alom kölyök felnevelése, chipelés(ami ma már kötelezõ, akkor is ha elajándékozod a kicsiket) nagyon drága, a palotapincsiknél elég gyakran császármetszésre van szükség(kb 30 ezer forint), ellés közben bármi komplikáció felléphet, ami el is viheti a szukát, a kölykök annyira leterhelik, hogy éveket öregít rajta. Én inkább elvinném ivartalanítani, vemhesen is el lehet végeztetni és nem kell többet bajlódni tüzelésnél, illetve számos betegségtõl megkíméled a kutyád.

Biztosat csak az ultrahang mondhat, a fedezéstõl számított egy hónap után elviszitek az állatorvoshoz, aki megultrahangozza és megmondja mennyi kiskutya van benne. A kutyák vemhességi ideje 59-65 nap. Azt, hogy milyenek lesznek a kiskutyák senki nem tudja megjósolni, de mivel keverékek így igen nehéz lesz gazdát találni nekik. Egy alom kölyök felnevelése, chipelés(ami ma már kötelezõ, akkor is ha elajándékozod a kicsiket) nagyon drága, a palotapincsiknél elég gyakran császármetszésre van szükség(kb 30 ezer forint), ellés közben bármi komplikáció felléphet, ami el is viheti a szukát, a kölykök annyira leterhelik, hogy éveket öregít rajta. Én inkább elvinném ivartalanítani, vemhesen is el lehet végeztetni és nem kell többet bajlódni tüzelésnél, illetve számos betegségtõl megkíméled a kutyád.
Sokkal több pénzt megspórolsz, ha még most ivartalaníttatod. A kölykök nevelése, oltása nem olcsó. Ezenkívül ha a kutyáddal bármi történik ellés közben, akkor már késõ bánat... Ez a fajta papás-mamás azért nem ugyanaz, mint a plüsskutyáknál.
Gratulálok a szaporításhoz! :S
Elõször is nem terhes, hanem vemhes és nem szül, hanem ellik.Állatról beszélünk ugyanis. Semmiképp ne engedd világra jönni ezt az almot.Fajtatisztának is nehéz gazdát találni, nemhogy keveréknek.Azt meg felejtsd el, hogy majd valamelyik menhely befogadja, mert nem fogják.Brutál teltházzal üzemel mind, egyszerûen nincs helyük.
Biztosan helyes kiskutyák lesznek, meg ugye minden kölyökkutya cuki. DE! Õszintén remélem, hogy inkább ivartalanítás mellett döntötök (ahogy írták helyesen az elõttem szólók, vemhesen is lehet). Sajnos teli az ország összes menhelye keverék és fajtatiszta kutyákkal, mindenütt telt ház van, és akkor még nem vettük a kóborló, még be nem fogott kutyusokat... A kiskutyád kölykeit nagy valószínûséggel (ha sikerül is többé-kevésbé felelõs gazdát találni nekik) nem fogják ivartalanítani, és így egyre csak növeled a keverékkutyusok számát (nincs velük semmi baj, mármint azzal, hogy keverékek, sõt - csak tényleg teli az ország összes menhelye :((( ). A mi (kutya)baráti körünkben a legtöbb kutyus ivartalanított... Labrador retrieverek, keverékek, van egy palotapincsi barátunk, golden retrieverek. Az én kutyám fajtatiszta és törzskönyves, mégis 1 éves korában ivartalaníttattam. Tudtam, hogy nem fogok tenyészteni, mert ahhoz sokéves tapasztalat, szaktudás kell, az ezzel kapcsolatos véleményemmel nem akarom teleírni a képernyõt. Tenyésztõ rengeteg van az országban, szaporítani pedig nem szabad. Remélem, nem bántottalak meg a hozzászólásommal. Javaslom az ivartalanítást mielõbb, és hidd el, egy hét alatt túl is lesztek a nehezén...
Mivel a kistestû kutyáknál nem szokott komplikáció adodni az esetek több százalékában ezért gondolom másrászt csak bátorítottam az illetõt harmadrészt ha fajtiszta lenne akkor talán jobban kellene az embereknek õ dönti el hogy akar-e vagy nem neked az ég világon semmi közöd a dolog hoz és ha még egyszer kioktatsz vagy ilyen hang nemben beszélsz a szájkosarat fogom feldugni a seggedbe remélem érthetõ voltam egyébként a válasz az volt hogy szépkutya lenne-e és hányónap múlva fogszülni nem azt írta hogy engedélyezitek-e hogy a kutya szüljön, vagy megszülessen.
Helyesen úgy van hogy fajtatiszta. Nem pedig fajtiszta. : ) És tényleg nem azzal van bajunk hogy léteznek keverék kutyák (nekem is azok vannak. : )) Hanem hogy felelõtlenek az emberek és ok nélkül szaporítják szerencsétlen kutyákat. Így is rengeteg keverék van a világon és általában szörnyû körülmények közt kell élniük mert a gazdák lusták ivartalaníttatni a kutyájukat.
14:24 es vagyok én sem támogatom azt hogy utcára tegyék az én keverék kutyámat menhelyrõl hoztam el és szeretnék mellé még egyett ami szintén menhelyi lesz és ha szukát hoznák el és kölykei lennének nem tenném ki az utcára se menhelyre 1-2 kölyköt megtartanám a többit eladnám elajándékoznám ismerõseimnek de ha nem kellene senkinek egy se, ivartalanítanám õket és megtartanám az összeset mert nem szeretném elaltatni menhelyre vinni és teljesen tisztába vagyok vele hogy mindenhol telt ház van és én is elötte meggondolom hogy legyenek-e kölykei vagy sem és ha mégis a kölykök mellet döntök akkor teljes felelõsséget kell válalni velük kapcsolatban mert nem akarok olyan gazda lenni hogy ha már nemtetszik a kutya pofája akkor már mehet az utcára!
Elõzõ: Ha 10 kölyök születik(merthogy az sem ritka), akkor is mindet megtartod? Ne legyél már ennyire ostoba! Azoknak meg, akiket gazdához adsz mivel biztosítod, hogy nem teszik ki õket, nem bántják õket? SEMMIVEL. A keverék alom lehozásával a menhelyen szenvedõ kutyáktól veszed el az esélyt, az a gazdi, aki keverék kutyát akar ugyanezzel a lendülettel elmehetne a menhelyre és kihozhatna egy kis szerencsétlent ahelyett, hogy a felelõtlen kutyatartók felesleges almaiból hozna.
14.24-esnek:tudod, a stílus jellemzi az embert... Kiállítottad a saját IQ-tesztedet.Ne aggódj, negatív lett.
3 hónap alatt szül.
Az utolsó elötti válaszolónak üzenem 10 kutya nem férne el 4000 négyzet méteres területen? egyébként nem idegennek adnák kutyát ha nem rokonnak unokatestvér testvér stb. Az utolsó válaszolónak megannyit hogy nyugi a te IQ se különb mint az enyém és tövig bekaphadot ;)
Miért, anyád nem ér rá?Vagy esetleg a kecske?
Majd szólj, ha meg kell ijednem!A bullterrierek örülnének neked :)
Utolsó, minek írsz hülyeségeket olyanról, amirõl fogalmad nincs?Attól, hogy szerinted nem lenne komplikáció, még bõven lehet, nem a te véleményedtõl függ. A keverék kutyákkal senkinek nincs baja, hanem azzal van, hogy újabb senkinek nem kellõ, felesleges alom jöjjön világra. Tudod, másfél millió(!!!)gazdátlan kutya van az országban, közte sok édibédi szép kis kölyök is, csak épp senkinek nem kellenek.Ha lenne halvány fogalmad arról, mi a sorsa legtöbbjüknek, nem írnál baromságokat. Egyébként(mint már milliószor le lett írva itt is)minden kutya FAJtiszta, még a keverék is, de nem mind FAJTAtiszta.
Nekem egy nagyon okos helyes keverék kutyám van nem értem mi a baja sok embernek a keverékekkel azok sokkal okosabbak strapabíróbbak a fajtisztáknál én csak annyit mondok hogy : csak ügyesen és sok szerencsét és 100% hogy nagyon helyesek lesznek (egyébként szerintem nem lesz komplikáció a szüléssel, vemhességgel)!!!
Az elõzõ válaszolóval csak egyet tudok érteni! Igen ha fel fogod ha nem a te hibád! És + még rengeteg szeretetre méltó kutyusnak veszed el az esélyét attól hogy jó otthonra találjon! (na jó ha nem is rengeteg de hidd el nem 1-nek vagy 2-nek) Még mikor kölyök volt ivartalaníttatni kellet volna! Meg kellet volna csinálni a kerítést is! Most meg valószínûleg megint szarsz (már elnézést a kifejezésért) a kutyád egészségére és nem fogod ivartalanítani! (vagy igen) Tehát ha tetszik ha nem ez igen is a te hibád, nem a szomszédé (kicsit az övé is) meg nem másé hanem a tiéd! És ha már ilyen "gondos" szaporító lettél és hagyod megszületni a kölyköket legyél jó gazdájuk és keress nekik új megfelelõ gazdit. Sajnálom ha meg sértettelek de ez az igazság. (szerintem)
a vemhesség leghamarabb 24 nappal a fedeztetés után állapítható meg ultrahangal. A vemhesség ideje 58-63 nap a toleráns határidõ 70 nap de 65 tõl folyamatos orvosi felügyeletre van szükség. nem hinném, hogy szépek lesznek...max aranyosak de a menhelyek tele vannak pincsi keverékekkel...nem értem minek veszélyezteted a kutyád életét a vemhességgel...legrosszabb esetben belehalhat, de kialakulhat kálcium sokk és még vagy 100 egyéb komplikáció elõfordulhat
még lehet ivartalaníttatni vemhesen is
Onnan tudod, hogy 1 hónap után elviszed az állatorvoshoz, aki megcsinálja az ultrahangot. 60-63 napra szülnek a kutyák. A kölykök pedig inkább aranyosak lesznek, mintsem szépek...de hát kinek mi a szép. Ellés után ne felejtsd el beoltatni és chipeztetni az összes kölyköt!
A kérdező hozzászólása: Sajnos és nem tehetek arról, hogy az a kutya nagyon vékony, és állandóan át tud jönni.:( .Van amikor egész nap az udvarunkon van Dézivel(kutyámmal).. Amugy nem bántottál meg a hozzászólásoddal.. :)
nekünk is születtek egyszer keverék kiskutyáink, borzasztó nagy anyagi gondot jelentett, mindet (11!!) beoltattuk, féregtelenítés is megvolt, plusz mivel nagyon késõn keltek el, majdnem az összes kiskori oltást megkapták. utána ingyen ajándékoztuk el õket gazdiknak, nem lehet akárkinek odaadni egy kiskutyát, ajánlom az ivartalanítást. mellesleg pincsiknél veszélyes dolog az ellés. mire persze elkeltek, szívünk szakadt meg értük, úgy megszerettük mindet. utána ivartalanítottuk a kutyánkat. ne menj ezen végig, töredéke az ivartalanítás.
Ivartalanítás! "Sajnos és nem tehetek arról, hogy az a kutya nagyon vékony, és állandóan át tud jönni." Tehát állandóan átjár, tudod, hogy egyik sincs ivartalanítva. Ezek alapján nem is értem, hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy te nem tehetsz az egészrõl.
A kérdező hozzászólása: hát nem is tehetek róla.
akkor fordítunk neked:szar kerítés, szomszéd ivaros kan átjár a te ivaros szukádhoz, szarsz rá, hogy a kutyád ivartalaníttatva legyen = a te hibád, hogy vemhes vemhesség és ellés rossz a kutyának, évekkel megrövidíted az életét, már ha egyáltalán nem hal bele a vemhességbe és az ellésbe pénzre lefordítva - elviszed ivartalaníttatni most = 25ezer Ft hagyod elleni = UH, orvosi vizsgálatok = 15ezer + valószínû császár = 35 ezer, kiskutyák oltása, féregtelenítése + a kötelezõ chip 12-15 ezer/ kölyök (ha el tudod õket sózni, ha nem, akkor még 20 ezer / kölyök oltásokra)...a legócskább táp is 5-6 kutyának min 5000 egy hónapban ellenben elveszed a lehetõséget a menhelyi kutyáktól, hogy gazdához kerüljenek
A Bull terrier nem egy olyan agresszív fajta legalábbis egy jó pár ismerõsömnek olyan kutyája van és én nem tapasztaltam hogy emberre támad volna elég nyugodt kutya csak nagy a mozgás igénye. De kiváncsi lennék mit csinálnál ha kettesben maradnál az egyik kutyámmal egy pitbull rottweiler keverékkel :) (az enyém nyakra támadó tipus)

Lehetséges spirál mellett teherbe esni? Hány nap késés után érdemes tesztet csinálni? Ha terhes vagyok, így mindenképp el kell vetetni? Hány százalék hogy beteg lesz?

Legjobb válasz: http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/fogamzasg.. Több helyen is azt olvastam,ha spirál levétele után megmarad a baba ki lehet hordani a terhességet!

http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/fogamzasg.. Több helyen is azt olvastam, ha spirál levétele után megmarad a baba ki lehet hordani a terhességet!
Ez így van. Nekem is spiral mellett lett egy babam. Az én történetem nem túl szép, mert a 9. héten elvetéltem, de szerintem ennek lelki oka volt. Én a kimaradt utani 4. napon teszteltem, mert valahogy fel sem tûnt egybõl, hogy nem jött meg... Szorítok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom a vetélésed, tudom nem kellemes dolog.nekem is volt 2x!bár azòta van 3 gyönyörü gyermekem, ugyhogy nem tudom örüljek e egy negyedik babának ha beigazolòdik a gyanúm.fõleg meg fiatal vagyok(mások szerint felelõtlen).na de ez nem tartozik ide.... Megnéztem elso amit linkeltél és Köszi az eddigi 2 választ.

Ha terhes vagyok, akkor hány naposan veszem észre magamon? 1 vagy 2 hét mulva? Vagy több idö kell hozzá?

Legjobb válasz: hat a verzesed elmaradasa utan 1 hettel mar szerintem erosen gyanakodhatsz, de ha mas tuneteket veszunk figyelembe (pl. hanyinger,hanyas), akkor kb 6hetes terhesen.

hat a verzesed elmaradasa utan 1 hettel mar szerintem erosen gyanakodhatsz, de ha mas tuneteket veszunk figyelembe (pl. hanyinger, hanyas), akkor kb 6hetes terhesen.
A kérdező hozzászólása: nem érted a kérdést! inkább ugy kérdezem, hogy ha én ma le fekszek a barátommal, és ha ma teherbe esek, akkor 2 hét mulva valószinü lesz hogy észre veszem magamon azt hogy terhes vagyok?
vagy méf akkorsem veszed észre van aki 2-3 honap után figyel fel hogy hát hoppá elmaradt a menstruáciom nem mindenkinél jelentkezik hányás hányinger stb egyébként nönek a melleid feszülnek és értelem szerüen a hasad is 2 hét után már 1 teszt is kimutatja. De nem igazán értelek te teherbe szeretnél esni? vagy 1 tudatlan kis tini vagy aki védekezés nélkül szexel és probaszerencs csak nem lesz terhes?...
A kérdező hozzászólása: jaja 20 év es tini vagyok :)

Fogamzásgátlót szedek már lassan 3 éve. És olyan tüneteim vannak mint ha terhes lennék. Nőtt a mellem feszesek, hányinger hányok, sokat eszek. A teszt negatív lett utána megjött a havim. Lehetek terhes?

4én jött meg szombaton barnám lett és azóta az van görcsölök, fáj a hasam alja nagyon.Ez utal terhességre? vagy méhen kívülire?

Legjobb válasz: orvoshoz menj el, mi nem tudjuk h mi játszódik le éppen a szervezetedben.. mellesleg, a melleid mensi elõtt is feszülhetnek..

orvoshoz menj el, mi nem tudjuk h mi játszódik le éppen a szervezetedben.. mellesleg, a melleid mensi elõtt is feszülhetnek..
a melleid tabitól is nõhetnek, de nekem mielõtt megjön mindig kicsit nagyobbak és feszülnek! Ha megjött (rendes vérrel) nem lehetsz terhes... Hasi fájdalmaid miatt menj orvoshoz szerintem ! Lehet, hogy valamiért a szervezeted rosszul reagál a tabira most...

Február 12-én feküdtünk le a pasimmal -Március első hetében kellene, hogy megjöjjön-. A tünetek-lent olvaható-, ha terhes lennék, hány nap után jeletkeznének kb?

A mellem tegnap kezdett el feszülni, meg volt már olyan is, hogy nagyon melegem volt valamint nagyon fáztam.

Legjobb válasz: Szia! Tudod én rájöttem, hogy akármi is történik, ki kell várni, hogy megjön-e. Nekem rosszulléteim voltak 1,5 hét után és mégse voltam terhes! Kiderült, hogy a Gravida okozta! Most Elevitet szedek és márc elejére nem várom....

Szia! Tudod én rájöttem, hogy akármi is történik, ki kell várni, hogy megjön-e. Nekem rosszulléteim voltak 1, 5 hét után és mégse voltam terhes! Kiderült, hogy a Gravida okozta! Most Elevitet szedek és márc elejére nem várom....
Most a babád - ha van - kisebb, mint gy mákszem, és még meg sem érkezett a méhbe, hogy beágyazódjon. Azaz még nem vagy terhes. Akkor meg mitõl lennének terhestüneteid? A menszesz elõjelei és a terhesség elõjelei PONTOSAN megegyeznek egymással: feszülõ cici, mindjárt megjön-érzés, puffadás az alhasban stb. Akármelyikre utalhatnak, ebbõl nem lehet jósolni semmit. Akkor tudod meg, hogy mi van, amikor kimarad a vérzésed és pozitívat tesztelsz. Ez neked még egy-másfél hét. A tipikus terhestünetek pedig (hányinger, hányás, mellbimbófájdalom, pisilési inger, kívánósság stb), a 6. hét után szoktak jelentkezni. Ha kimarad a vérzésed, akkor tesztelj, addig meg várj türelemmel.
csak aggódsz. majd akkor foglalkozz ezzel, amikor a mensid már 1 héttel a várt idõpont után sem jön meg
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, picit aggódok, de tényleg nem logikus, hogy 2 héttel utána már ilyen tüneteim lennének, szerintem is csak szimplán megfog jönni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!