Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes es egyutt (100 db)

21-én volt a peteérésem. Akkor és előtte együtt voltunk, utána sajna már nem lehetett, mert nem volt itthon a párom. Ma még lehetek elvileg terhes, ha ma még együtt vagyunk?

Legjobb válasz: Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

összejöhet a baba, ha 2 naponta együtt vagyunk és minden 2. nap, amikor nem vagyunk együtt felteszek egy gomba elleni hüvelykúpot, olyat amit lehet terhesen is használni?

Sajnos már ettől is előjön a folyás és így próbálnám megakadályozni. Azért sikerülhet így is a baba?

Legjobb válasz: Sajnos a dokik csak a gyógyszeres kezelésekre esküdtek fel, nem a meggyógyításodra. Nekem is addig voltak viszketõs gondjaim, amíg term gyógyász azt mondta, igyak vizet minden órában egy pohárral, mert a viszketés hasnyámirigyed át nem mosásától is lehet. Nem hiába írják a nõi magazinokban is, h kevesebb szénhidrátot és cukrot kell ilyenkor fogyasztani. Ilyenkor viszkethet a szemed is, megduzzadhat a szemhéjad és a szemöldököd közötti rész:ezek is a elégtelen cukor feldolgozástól vannak, ill.hogy nincs kimosva a szervezetbõl. Másik ellensége a gombáknak a lúgosítás, napi 2-3 dl gyümi és zöldséglé centrifugázva, vagy napi 2-3 citrom leve facsartan nagyon hatásos. Sok válaszban írtam már ezeket, de nem tehetek róla, abszolút beváltak.Sajnos engem sem kezeltek épp frankón a dokik. Császármetszésem volt, denem adtam kanyi vasat sem a kórházban. ehelyett a természetgyógyászomnakköszöntem meg, h egyáltalán lehetett gyerekünk. Mindenképp elõször kezeljétek ki magatokat, a párod is ihat gyümilét.

Sajnos a dokik csak a gyógyszeres kezelésekre esküdtek fel, nem a meggyógyításodra. Nekem is addig voltak viszketõs gondjaim, amíg term gyógyász azt mondta, igyak vizet minden órában egy pohárral, mert a viszketés hasnyámirigyed át nem mosásától is lehet. Nem hiába írják a nõi magazinokban is, h kevesebb szénhidrátot és cukrot kell ilyenkor fogyasztani. Ilyenkor viszkethet a szemed is, megduzzadhat a szemhéjad és a szemöldököd közötti rész:ezek is a elégtelen cukor feldolgozástól vannak, ill.hogy nincs kimosva a szervezetbõl. Másik ellensége a gombáknak a lúgosítás, napi 2-3 dl gyümi és zöldséglé centrifugázva, vagy napi 2-3 citrom leve facsartan nagyon hatásos. Sok válaszban írtam már ezeket, de nem tehetek róla, abszolút beváltak.Sajnos engem sem kezeltek épp frankón a dokik. Császármetszésem volt, denem adtam kanyi vasat sem a kórházban. ehelyett a természetgyógyászomnakköszöntem meg, h egyáltalán lehetett gyerekünk. Mindenképp elõször kezeljétek ki magatokat, a párod is ihat gyümilét.
A kérdező hozzászólása: upsz, nem ebbe a kategóriába akartam, azért ha van tapasztalat, írjatok kismamák :)
Gond nélkül összejöhet a baba, de mért nem kezelteted ki magad, mert így azért nem a legjobb teherbe esni. Párodat/férjedet is küld el kivizsgálásra és neki is fognak gyógyszert fel írni mert ide oda fertõzitek szerintem egymást. Menj el orvoshoz és egy hónap alatt ki kezeli a gombádat. Biztos, hogy gomba, mert enyhe viszketést okozhat hormon változás is. (nekem ez volt) Próbáld ki a cickafarkfû teát (ülõfürdõnek) simán helyre tesz 1 hét lat és akkor megint csak nem kell kétnaponta kúp.
dokinál voltál? elõszõr kezeltesd ki magad.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy voltam nála, több orvosnál is voltam.az immunrendszerem gyenge és genetikailag hajlamos vagyok a gombákra.az orvos is megmondta, hogy amíg más ráül a wc-re ami látszólag tiszta és nem kap el semmit, addíg nekem sehová nem szabad leülnöm, mert egybõl elkaphatok valamit. A párom volt vizsgálaton is, szegénykém, a prosztatáját megnyomták és úgy kellett utána pisilnie , de nem találtak nála egy deka gombát, vagy bacit, semmit. Addíg nem volt gondom , amíg nem próbálkoztunk, minden hónapban egy vagilact kúra és az orvos is azt modnta, hogy jobb már nem is lehetne.Múlt hónapban ahogy elkezdtük a próbálkozást és a sperma bent marad, kijön a gombám tõle. Csak ez a megoldást találtam. Köszönöm az eddigi válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nagyon köszönöm a hasznos tanácsaid, midnenképpen betartom majd õket, errõl én is hallottam már, de most megpróbálok minél többet lúgosítani! Amúgy nekem is nagyon bejönnek a természetes gyógymódok, szerintem sok gyógyszer csak a gyógyszer iparnak tesz jót, mert megvesszük, de nem nekünk! Minden esetre, most hozok fel magammale egy üveg ásványvizet és egy jó film közben , megiszom mindet:) Szép délutánt mindenkinek és jó baba várást!

Lehetek terhes? Ha szombaton és vasárnap is együtt voltunk, nem védekeztünk, de hétfőn már megjött.

Szeretnénk a kisbabát,csak most kezdtünk el dolgozni rajta,és izgulok.

Legjobb válasz: Szerinted ha ma megjött,akkor azt jelenti,hogy terhes vagy??Nem valószínû,bár kivételek vannak...

Szerinted ha ma megjött, akkor azt jelenti, hogy terhes vagy??Nem valószínû, bár kivételek vannak...
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom, hogy a beágyazódás ideje kb. 3 nap, én egy nappal elõtte is voltam vele. Mi van akkor, ha a köv. mensi már nem jön meg?Van ilyen is.
Elõfordulhat, mivel bármikor megérhet gy plusz petesejt. És a hímivarsejtek is elvannak benned egy ideig. De azért nem túl nagy az esély, szerintem egyelõre ne éld bele magad:)
Igen létezik ilyen elméletben, de kb. 0, 1% az esély. Azért a legtöbb nõnek még mindig csak 1 petesejtje érik egy hónapban. De ha te 2 hetente menstruálsz akkor van esély.
nem lehetsz terhes, ha rendesen szeded
Ha rendben beszedtél minden bogyót, nem volt hányás, hasmenés, akkor a tabi megakadályozta a peteérést, tehát a terhes sem lehetsz, sem a szedés alatt, sem a 7 napos szünetben.
100% hogy a párodtól lennél terhes.Ne szomorkodj biztos csak elkeseredettségedben csináltál ilyet.
Hát mivel a pároddal nem védekeztetek, így nagy valószínûséggel tõle lennél terhes. Fõleg, ha középidõben voltatok együtt. Szeretnél már babát?
Igen. Ha volt rajta gumi ejakuláció alatt, és ráadásul nem is jutott be, akkor kizárt, hogy tõle terhes lennél. Bár, ha nem volt rajta, akkor sem valószínû, hiszen nem történt meg a konkrét aktus.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Szeretnénk babát és vszínû terhess vagyok. Viszont rendezõdnek a dolgok :) és csak tõle szeretnék. Mégegyszer köszönöm!!!
honnan tudod, hogy terhes vagy? Már késik? És + lett a teszted?
SZERINTEM AZÉRT MÉGSEM 100%, HOGY A PÁRODTÓL VAN MERT MI VAN AKKOR HA Õ NEMZÕKÉPTELEN MERT MONDJUK LASSÚAK A SPERMÁI VAGY VALAMILYEN MÁS OKBÓL PL:DOHÁNYZIK, ISZIK, STRESSZES ÉLETMÓDÓT ÉL VAGY SOK MÁS OKA IS LEHET.AMÚGY HA EGY ÉRZELMI CSALÓDÁSTÓL ILYENEKET CSINÁLSZ MI LESZ AKKOR HA KIJÖN RAJTAD A GYERMEKÁGYI DEPI?
Ha a másik helyen nem történt behatolás és a kis "gazfickók" az óvszerben maradtak, akkor csak a férjdetõl lehet, és ilyenre még csak ne is gondolj , hogy nemzõképtelen, még viccnek is rossz. Nyugodj meg és neveljétek fel boldogságban a babátokat.

Lehetek terhes ha: szedem a diane fogamzasgatlot 1 honapja es egyutt voltam a baratomal mensi utan 4 nappal, de nem vedekeztunk?

Aztan bevettem a postinort (72 oras surgosegi fogamzasgatlot) aztán rá 1 nappal ujra egyut voltunk de elszakadt a gumi de nem élvezett el de az a "második menet" volt már.a diane-t folytatom szedni!

Legjobb válasz: Tehát ha jól értelek... Megjött, elkezdted szedni a tabit és miután elmúlt a mensi (addigra hány tabit szedtél be?), azután 4 nappal nem védekeztetek. Ebben az esetben gyanítom nem vártad ki a fog.gátló hatóidejét (ami legtöbbször 2 hét), így nem hathatott, tehát teherbe eshettél. Ezért bevetted az esemény utánit...Ebben az esetben is van 15 % esély a teherbe esésre (pearl index). De rá egy napra megint baleset volt. Akkorra már nem vonatkozik az esemény utáni hatása, és még a fog.gátlód sem védett addigra, szal akkor ismételten teherbe eshettél (még ha kicsi is az esélye, mert csak elõváladék került beléd). Kérdés, hogy addigra hány fog.gátlót vettél be, tudott-e hatni addigra. Azt kéne tudni, mennyi tabit szedtél be az 1. balesetig, majd a 2.-ig és mennyi a hatóideje a diane-nak. Az esemény utánit meg a fog.gátlót nem egyszerre kéne szedni... A helyedben 2 hét múlva csinálnék egy terhességi tesztet, mert így piszkosul nehéz kitotózni, hogy most milyen esélyeid vannak a terhességre. Ha úgy értetted, hogy már benned volt 1 levél és épp az 1. gyógyszermentes napjaid tartottad, mire jöttek a balesetek, akkor addigra valószínûleg védett voltál, tehát nem kellett volna a 72 órás sem, mivel a fog.gátló a szünetben is hat. Ebben az esetben az orvosnak nem kellett volna felírnia a 72 órásat. Nem is értem, miért írta... Gyanítom, hogy addigra a fog.gátlód is védelmet nyújtott. Egyébként a diane fogamzásgátló hatása csak mellékhatás, eredetileg bõrproblémákra való gyógyszer és egyáltalán nem gyenge! Pont ezért szabad max. fél évig szedni! Szal jól félreinformált a dokid.

Tehát ha jól értelek... Megjött, elkezdted szedni a tabit és miután elmúlt a mensi (addigra hány tabit szedtél be?), azután 4 nappal nem védekeztetek. Ebben az esetben gyanítom nem vártad ki a fog.gátló hatóidejét (ami legtöbbször 2 hét), így nem hathatott, tehát teherbe eshettél. Ezért bevetted az esemény utánit...Ebben az esetben is van 15 % esély a teherbe esésre (pearl index). De rá egy napra megint baleset volt. Akkorra már nem vonatkozik az esemény utáni hatása, és még a fog.gátlód sem védett addigra, szal akkor ismételten teherbe eshettél (még ha kicsi is az esélye, mert csak elõváladék került beléd). Kérdés, hogy addigra hány fog.gátlót vettél be, tudott-e hatni addigra. Azt kéne tudni, mennyi tabit szedtél be az 1. balesetig, majd a 2.-ig és mennyi a hatóideje a diane-nak. Az esemény utánit meg a fog.gátlót nem egyszerre kéne szedni... A helyedben 2 hét múlva csinálnék egy terhességi tesztet, mert így piszkosul nehéz kitotózni, hogy most milyen esélyeid vannak a terhességre. Ha úgy értetted, hogy már benned volt 1 levél és épp az 1. gyógyszermentes napjaid tartottad, mire jöttek a balesetek, akkor addigra valószínûleg védett voltál, tehát nem kellett volna a 72 órás sem, mivel a fog.gátló a szünetben is hat. Ebben az esetben az orvosnak nem kellett volna felírnia a 72 órásat. Nem is értem, miért írta... Gyanítom, hogy addigra a fog.gátlód is védelmet nyújtott. Egyébként a diane fogamzásgátló hatása csak mellékhatás, eredetileg bõrproblémákra való gyógyszer és egyáltalán nem gyenge! Pont ezért szabad max. fél évig szedni! Szal jól félreinformált a dokid.
Egyrészt véd a két levél közt is a tabletta, másrészt ilyenkor még nincs érett petesejted, tehát nincs mit megtermékenyíteni. A peteérés egyéntõl függõen a ciklus 10-15 napján kezdõdik el. Vagyis akkor lesz érett petesejt. van olyan fogamzásgátlási módszer is ami erre alapoz. De az állítólag nem teljesen biztonságos. Detti 22/L
Okos lehet a dokid... A diane gyenge??? Én 2 évig szedtem, és az abbahagyása olyan hormonzavart okozott, hogy már 1 éve nem akar jönni a baba. A legundorítóbb gyógyszerek egyike. Ráadásul nem fogamzásgátló, hanem olyan gyógyszer, aminek a MELLÉKHATÁSA a fogamzásgátlás... Keress másik nõgyógyászt!
kedevs válaszolók, szerintem nem száz százalákig kizárt a terhesség, simán lehet terhes, ha valaki akár egy napot is kihagy és ha esemény utáni után történik "baleset", arra sem garancia az ha bevette valaki a tablettát, én az utolsó együttléthez képest 10-14 nappal csinálnék egy terhességi tesztet és utána nyugodnék csak meg teljesen. Kedves válaszoló, nem igaz, hogy mensi után két héttel nem lehet teherbeesni, mert a középidõ normálisan egy héttel a mensi utolós napja után van, vagyis akkor a legfogékonyabb az ember lánya a terhességre. Kedves Kérdezõ! maradj az oldalom, mert úgy vettem ki a bejegyzéseidbõl, hogy van szükséged némi ismeretre a nemiséggel kapcsolatban. és ha elfogadsz egy tanácsot, akkor legközelebb szex elõtt kérdezz kevesebb idegeskedéssel jár!
Az orvosod akkor jól átvert!A diane az egyik legerõsebb fogamzásgátló!Ettõl vannak jóval gyengébbek is ugyanezért az árért.
nem lettél volna terhes a tabi a szünetben is véd!!! jól megkavartad a szervezeted
Tanulsz biológiát??Menstruáció után nem lehetsz 2hétig csak elõtte 1hét!Mert akkor van peteérésed!!!!
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm, nekem azt mondta a patanásokra irja fel és egyike a leg gyengébeknek, jól át vert akor!!!nos akor meg nyugottam, de mégis milyen bajom lehet hogy be vettem a másik tabletát is?(hányinger, fáratság, érzékenység?? mert ezeket érzem)
A kérdező hozzászólása: bocs, nem tanulok biológiát.lógot a tanárnõ, nem mindenhol egyformán adják le a leckét! kõsz a megértést és a válaszokat
A kérdező hozzászólása: biztosra akartam menni! azért mert azt mondta az orvos hogy a diane nagyon gyenge tableta. lehetek terhes vagy nem? és miért vagyok csont száraz ezek után?
Valaki durván lepontozta a hasznos válaszokat :) Gratulálok...
A kérdező hozzászólása: hanyadik naptol érezhetek terheség elõjeleket?? mert nem tudom de vagy be beszélem magamnak......vagy a tableták melékhatása??
Szerintem az lenne a legtisztább, ha szolnál az orvosodnak, vagy egy másik orvosnak, ha ebben a jelenlegiben már nem bízol. Az meg fogja neked pontosan mondani, hogy mire mennyi az esélyed, mert ez itt így már nagyon zavaros. Nem tudom hány éves lehetsz, de szerintem mielõtt ilyen helyzetekbe kerülsz kicsit olvass és érdeklõdj utána a dolgoknak. A bajt könnyebb megelõzni, mint késõbb orvosolni. És ez nem játék, mivel itt emberi életekrõl, köztük a sajátodról is szó van. Nem az a baj, hogy létesítesz szexuális kapcsolatot, hanem az, hogy mindezt úgy teszed, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal. Érdeklõdj és olvass utána.
A kérdező hozzászólása: nah 100% nem vagyok terhes. kõsz a válaszokat

Két napja magas lázam van, ma voltam dokinál, írt ki gyógyszert, viszont nem merem elkezdeni, mert két hete próbálkoztunk a babával, és mi van ha terhes vagyok. A teszt kimutatja már a biztos eredményt? 17. én voltunk "úgy" együtt, ma 31 van.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!

Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!
A láz nagyon veszélyes terhesség alatt. Ha nem veszed be a gyógyszert, sokkal nagyobb bajt csinálsz.
Szia! Egy genetikus azt mondta nekem, hogy az elsõ 14 nap alatt nincs biologiai kapcsolat az anya és a magzat között. Nyugodtan vehetsz be gyógyszert, a lázzal jobban ártasz mintha gyógyszert veszel be.
mindenképp csillapítani kell a lázat, mert az terhesség alatt nagyon veszélyes.gyógyszer /nem említetted a dokinak, hogy talán babás vagy?/ mellé ajánlatos a hütõ fördõ, borogatás. mielöbbi gyógyulást és sok sikert
Én is hûtõ fürdõt és borogatást ajánlok! A láz nem tesz jót, sem neked sem a babának! A dokinak mondhattad volna, hogy lehet, hogy baba van a dologban, és úgy adott volna gyógyszert! De szerintem ha bemész egy gyógyszertárba elmondod a panaszokat, és azt, hogy lehet, hogy babát vársz, fognak tudni segíteni neked! Ne aggódj, ott értenek hozzá! Szorítok neked! Jó babavárást, és gyógyulj meg!

Ha a 12. tabimat felejtettem el bevenni, és együtt voltunk aznap, lehetek terhes egy tabitól?

Legjobb válasz: Természetesen az ördög nem alszik, és az esély ott van rá, de igen kicsi. Fõleg, ha rég szeded a tabit. Ne félj, nem hiszem, hogy baj lesz.

Természetesen az ördög nem alszik, és az esély ott van rá, de igen kicsi. Fõleg, ha rég szeded a tabit. Ne félj, nem hiszem, hogy baj lesz.
Ha már régebb óta szeded, akkor nem hiszem, hogy baj lehet!
Elvileg nem, mert az aznapi tabi nem aznapra van, hanem a következõre, de mostmár hasznbálnék gumit a következõ együttléteknél a helyedben, ha kihagytál egy tabit, mert megeshet egy kis baleset.

Ha 26 -án együtt voltam párommal és most 5-én kell megjönnie terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha általában pontos a menzeszed, akkor kicsi az esély rá, mert elvben már túl voltál a peteéréseden.

Ha általában pontos a menzeszed, akkor kicsi az esély rá, mert elvben már túl voltál a peteéréseden.
Valószínûleg nem! Kb a 10-én kellene ahhoz megjönnie! De sosem lehet tudni, lehetett hamarabb is peteérésed, ezt sem lehet kizárni!

Ha 1 lánynak megjön, és már nincs sok neki (mondjuk eltelik 3-4nap) és együtt van a pasijával akkor lehet terhes?

Mármint ugy értem, hogy beteszi neki, de utána huznak gumit és végülis az ejakulácio ugy történik meg! Bocsi ha volt ez a kérdés csak érdekel

Legjobb válasz: lehet hát.

lehet hát.
19:21: dehogy kell mindig védekezni, ha babát akar valaki, akkor muszáj védekezés nélkül szexelni ;)
Mikor fogják már fel végre az emberek, hogy menstruáció alatt, után, a globális felmelegedéstõl és a pandamacik szívszorító helyzetétõl függetlenül MINDIG VÉDEKEZNI KELL!!! jó ég..
úúúúú Hát azért mondják azt, mert ekkor elvileg nincs érett petesejt. Ami aztán egyáltalán nem biztos, mivel az orgazmus során kilökõdhet egy. A menstruáció alatti szexet, meg legyél szíves azonnal elfelejteni, mert nagyon veszélyes. Tudod ilyenkor a szülõcsatorna nyitva van és a kórokozók bejutnak a méhûrbe a hasûrbe, és nagy valószínûséggel lehet majd a késõbbiekben méhen kívüli terhesség, vagy akár nem lehetsz majd terhes. És máskor figyelj oda a megfelelõ védekezésre!
A kérdező hozzászólása: aj de tisztában vagyok a védekezéssel, csak ezt megkérdeztem! na:D
kislány, ha szexelni akarsz, akkor védekezzetek óvszerrel, az véd a terhességtõl és a nem kívánatos fertõzésektõl is
A kérdező hozzászólása: én lány vagyok!:) csak feltettem a kérdést mer érdekel mer sokat olvastam h lehet is meg nem is. nem velem törtétn vagyis velem biztos nem csak felvetettem 1 kérdést, ne haragudjatok h ilyeneket kérdezek
Elvileg menstruáció után nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe essen és elvileg ha nem élvezel el benne akkor kicsi az esélye, hogy terhes lesz, de az esély megvan... lottónak is kicsi az esélye, mégis játszák... csak ott a szerencsés nyertes pénzt kap, ti max. egy babát.
A kérdező hozzászólása: akkor mér mondják azt, hogy ugy nem leehet teherbe esni ha 1 nö menstruál és a pasija nem élvez el benne? nem akaork snekit fárasztani a biologiával, elre is bocsi!
kisfiú, ha beteszed a kukidat a kislány puncijába, védekezés nélkül, akkor igen összehozhattok egy terhességet...nyilván ejakuláció nélkül kicsi az esélye, de nagyobb annál, mint amit kockáztatnotok kéne
Igen! Lehet!
jó.. megfogtál :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!