Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes es aztan (29 db)

Mivan akkor ha 6napig barna folyásom volt és aztán megjött 12-én 3napig aztán elmentem orvoshoz megultrahangozott és nem vagyok terhes azt mondta. Tévedhet az ultrahang?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy téved. teszt? bár ha + is volt, már nem biztos, hogy terhes vagy. lehet, nem volt minden ok, és nem tudott megtapadni. van ilyen, majd legközelebb.

Nem hinném, hogy téved. teszt? bár ha + is volt, már nem biztos, hogy terhes vagy. lehet, nem volt minden ok, és nem tudott megtapadni. van ilyen, majd legközelebb.
Progeszteron hiány is okozhatja a több napig tartó barna folyást menzi elõtt. Nekem ez van és hormon pótlást kapok hogy meg tudjon tapadni a baba. Beszélj a dokival szerintem.
Az is lehet, hogy terhes vagy csak még nem látszik. Várj kb.2 hetet és csinálj tesztet.A menstruációd állaga olyan volt mint eddig?

Lefeküdtem egy bulin egy fiúval. Használtunk gumit, de többx leesett, mivel a kertben vtunk, kiszúrhatta bmi. Kétszer hatolt be, fájt, és abbahagyta. Ha ondó kerül az ujjára, és aztán az ujja meg belém, lehetek terhes? És ha csak kívül leszek ondós?

Er?sebb a folyásom, és nem jött meg,kissé melegem van, és ha wc-n vagyok,vagy összegörnyedek,fáj alul a hasam,és mintha a mllem is változna.És ha a tesz pozitív,mit tegyek,mert otthonról kitagadnak,ha megtudják,ismeretlen fiútól teherbe estem.Abortusz szül?i beleegyezés nélkül nem végezhet?? már Túl vagyok 3 napon.

Legjobb válasz: HÁÁÁÁÁÁT. ha nem vagy 18 éves nem csinálnak abortuszt szülõi beleegyezés nélkül. ezenkivül nehogy azt hidd hogy olyan könnyû dolog egy abortusz mint ahogy gondolod, nem olyan mntha fogászatra mennél!!! az lelkiekben nagyon nagyon lesújtja az embert... Nem akarok prédikálni, de ha terhes vagy egyetlen megoldás ha a szüleiddel beszélsz. Amúgy meg szivbõl remélem, hogy nem vagy terhes és megúszod, és annyi elég lesz tandijnak. szoritok ÜDV

**masodik valaszado voltam, bocsi
huuuuuuh...na legkozelebb tessek vigyazni:) udv elso valaszado
tessék! Ez is jó példa rá, hogy "mekkora felelõsségtudata" van a mai fiatalságnak. Nem akarok prédikálni neked. Az az igazság, hogy nem is akarom magam felbosszantani. Sokan írták már, hogy mindenki akkor szexel, amikor akar. És mi lesz, ha bekapják a legyet? Tönkreteszik a pici életét.
Az 15 éves bizonyára lóditott valamit. Szülõi beleegyezés kell az abortuszhoz, 18 alatt. Amúgy hidd el a 12 hetes magzat már nagyon is gyerekszerû, hiszen addigra már kifejlõdik a magzat szive, tehát önálló kis lénnyé válik. Lehet, hogy vaklárma az egész és nem vagy terhes, bár van rá esély. Vegyél tesztet, két hét után már kimutatja az eredményt. Vagy, ha biztosra akarsz menni kérj nõgyógyásztól vizeletvizsgálatot, az 100%. Ha terhes vagy, akkor hamar beszélj a szüleiddel, mert csak 3 hónapon belül engedélyezett az abortusz.
Mindenek elõtt nyugodj meg!A sok idegeskedés helyett pedig csinálj egy tesztet!azután majd törheted a fejed hogyan tovább
HÁÁÁÁÁÁT. ha nem vagy 18 éves nem csinálnak abortuszt szülõi beleegyezés nélkül. ezenkivül nehogy azt hidd hogy olyan könnyû dolog egy abortusz mint ahogy gondolod, nem olyan mntha fogászatra mennél!!! az lelkiekben nagyon nagyon lesújtja az embert... Nem akarok prédikálni, de ha terhes vagy egyetlen megoldás ha a szüleiddel beszélsz. Amúgy meg szivbõl remélem, hogy nem vagy terhes és megúszod, és annyi elég lesz tandijnak. szoritok ÜDV
Igen lehetsz terhes! ha töbször le esset ugy is ! s ha az ujjára került sperma akkor fõleg! s ha kivülre akkor is mert ha nedves voltál a spermák imádnak a nedvben úszni!!! Irány tesztelni! Erõs folyás...ha még nem állt ba vagy .. lehet h a szex miatt (ha nem szexelsz sokszor) lehet késik csak szimplán! s peteérésed van! s a hasad lehet a szextõl fáj... ! Ha a teszt pozitiv akkor baj van :S Beszélj szüleiddel! Abortusz nem játék...lehet többet nem is lehet tõle gyereked ha egyszer már volt abortuszod.. s az lekki problémákkal s 12heted van rá! s sijjes ha terhes vagy mert az hosszu procedúrával jár papir intézés...az elötte lévõ napok stb! szoritok!
Hány éves vagy?
hm...hányinger? azért az kicsit durva...van olyan ismerõsöm akinek hányingere van mikor megjön, de ha Neked eddig nem akkor azért tessék egy tesztet csinálni!!!!!! egyrészt hogy megnyugodj... továbbra is szoritok Üdv a második:)
A kérdező hozzászólása: Van valami köze ennek a történteknek ahhoz, hogy annyira fáj az egész alhasam, hogy 3 gyógyszert kellett bevennem, és végig sírtam az órákat? Reggelente elviselhetetlen hányingerem van. Ilyen elõtte még sosem fordult elõ..mi ez?
a mázlista:Dszorítottam!!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére ma reggelre megjött a menzeszem:)
A kérdező hozzászólása: Jesszus! De megnyugtattatok. Tudom, hogy hülyeség amit tettem, és meg is bántam, de ha otthon megtudják, azt hiszem mehetek a híd alá, de könyörtelenül. aMúgy meg ráadásul 16 vagyok. Ez volt az elsõ. Teljesen jól csináltam volna mindent, ha nem lettem volna részeg. Szörnyû... bánom is nagyon. És nézhettek hülyének, de a Bodieson is voltam, láttam az embriókat. Én egy 12 hetes embrióban semmi gyerekszerût nem találok, akárhonnan is nézem. Van öcsém, és ha 18 lennék, megtartanám habozás nélkül, de 16 VAGYOK!!!!!!Sok 15 éves írta, hogy nekik nem kellett az abortusznál semmi, nem is szólt a barátnõjén kívül senkinek....most mi van..annyira furán érzem magam. minden leírható rám.jesszus ha megtudják...végem:(:s
Ennek lehet lelki oka. Például visszavezethetõ arra, hogy éretlen voltál az eseményre. Nem a megfelelõ emberrel történt, nem a megfelelõ emberrel, nem megfelelõ körülmények között. Végül is, mégiscsak a szüzességed vesztetted el, ami egyszeri és különleges alkalom lenne. De nem akarok okoskodni, de szerintem ha van minimális lelkiismeretfurdalásod, akkor ez lazán belekalkulálható. A másik dolog az idegesség, hogy emiatt csúszott a vérzés. Szerintem az idegességtõl, meg a késéstõl is fájhat. Nálam legalábbis ez szokott lenni.
Szülés pillanatában is kell élõ munkaviszony vagy csak gyes jár, ami munka nélkül is.
Hát persze. Itt mindenkinek olyan szuper spermái vannak, hogy tûzön-vízen át célba érnek. :P Lemoshatatlanok. :D
Simán lehet, például ha valaki megdugta.
15 évese lehetsz vagy és fullostoba .. ilyet kérdezni :D..
Simán:D hülye kérdésre hülye válasz
Ha sima vízzel mostad volna meg, az is elég lett volna ebbõl a szempontból, mert már a víz kapásból kinyírja a spermiumokat. Ettõl függetlenül jól tetted, hogy szappant használtál, mert így kisebb a veszélye fertõzésnek, és alapból higiénikusabb. Jól csináltad, ne aggódj.
Ha megmostad a kezed akkor nem.
Nem. Ezen ne aggódj. Ha megmostad, nem maradt ott semmi.
a spermiumok nem bírják a szobahõmérsékletet, nem tudnak mozogni, ha neg elõtte lemostad õket, akkor a lefolyó sem lesz terhes.
persze hogyne, sõt még ha meg se ujjaztad volna is teherbe eshet
milyen szépen fogalmazol a nõdrõl.amúgy meg ha nem tudjátok mit csináltok mert s.gghülyék vagytok akkor minek csináljátok? amúgy meg terhes vagy. te is és õ is.

Lehetek-e terhes ha szex után orsálisan szexelünk és aztán gumi nélkül betettük?

2 hete kelett volna megjöjjön a menszeszem és pont akkor a barátommal szexeltünk.miután befejeztük rá egy jou órára orálisan szexeltünk aztán gumi nélkül kicsit betettük. a menstruációm még nem jött meg azóta, de nagyon félek.el?re is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Sajnos megmaradhatott igen, vegyél egy tesztet és reggeli vizeletben végezd el, mert az pontos.

Sajnos megmaradhatott igen, vegyél egy tesztet és reggeli vizeletben végezd el, mert az pontos.
de mi az értelme hogy csak picit tettük bexddd annak mi a tököm értelme van:D? vagy csinálunk valamit vagy nem
"fogalmam sincs mit tennék ha tehres lennék.szörnyen ideges vagyok" Ha végül tényleg terhes vagy, akkor van még egy végsõ megoldás, ami 100%-ig mûködik: az ABORTUSZ. Egyébként még akkor be kellett volna venned fogamzásgátlót már csak a biztonság kedvéért is.
persze hogy lehetsz.
azért vagy szánalmas mert kamu a storid ugyanis az egészségügyben dolgozom..és minimum be kellett volna feküdnöd elõtte éjszakára mivel még nem szültél, hogy kitágítsanak. És mivel nem vagy 18 igenis szülõi beleegyezés kell! és ha mégis igaz akkor meg azért vagy szánalmas mert ilyen lazán beszélsz egy emberi élet megszakítássáról.. 26/L
A kérdező hozzászólása: nem hiresztelem mivel nem szeretném ha mindenki ezt duruzsolná.csak nem értem miért hurrognak le mivel nincs miért hazudnom.
kamu
Ezt ne híreszteld, mert az orvost le is csukhatják, és eltilthatják az orvosi tevékenységek gyakorlásától...Ez illegális volt!
A kérdező hozzászólása: amugy meg ma 29-e van és ma volt abortuszom és nem kelett szülõ.
A kérdező hozzászólása: hát nem beszélek lazán róla.könnyû elitélni az embereket.honnan tudod hogy hogy érzem magam?amugymeg semmi okom nemvolt arra hogy hazudjam nemtudom de te nagyon okos vagy hogy okoskodsz és nemis tudod hogy mivolt vele.amugymeg te vagy szánalmas mert nem köteleztelek a válasz adásra és ha csak megszolni tudod a másikat akkor a véleményed tartsd meg magadnak.nem kérdeztem TÕLLED hogy mit gondolsz az abortuszról, sõt a kérdés sem ez volt. és tesem vagy külömb nállam ne itélj el valakit ugy hogy semmit nem tudsz rólla.nem vagyok rá büszke de nem fogok 18 évesen gyerkeet aszülni.az meg had legyen az én bajom hogy mit érzek.elég szarul vaok nem kell rámpakolni 1 lapáttal.
Nem azt mondtam , hogy nem érzed magad szarul.csak elég kamu szaga volt a dolognak de ha mégsem kamu le kellene csukni az orvost, hogy megcsinálta..mert ha nem jól csinálta meg akkor késõbb lehet nem lehet gyereked.. nem vagyok abortuszellenes inkább vetesd el minthogy szar élete legyen. de felelõtlen voltál , hogy nem tájékozódtál elõtte mert nagyobb bajod is lehetett volna. kívánom, hogy próbáld meg feldolgozni és ezentúl védekezz. a pasi amúgy mit szól az egészhez? 26l
A kérdező hozzászólása: hákla nem egy hülye f... és melettem állt.õ talán jobban félt az egésztõl mint én.mostis nagyon vigyáz rám nagyon félt h valami bajopm eshet.de mindig avval nyugtat hogy ne szomorkodjak mert nemvolt más döntés meg iesmi.látom rajta h neki is szar de valahogy én jobban átérzem ezt.õ nem tudja felfogni h terhes voltam, de még néha énsem.csak akkor mikor az ultrahangra gondolok és láttam a képernyõn akkor tudatosult bennem.nehéz tullépni rajta elfelejteni meg sosem fogom tudni.tudom h felelõtlen voltam de nemtuttuk jobban elintézni szülõ nélkül.
sajnálom:( és mennyit kért az orvos ezért az egészért? iratál fel azóta fogamzásgátlót? ha szeretkeztek vigyázzatok mert most nagyon könnyen teherbe eshetsz.AMÚGY NAGYON NAGY PECHED VOLT:( minimális esélyed volt a terhességre sajna te benne voltál az egy %ban:( 26/L
A kérdező hozzászólása: 200 lejt(2 millió lejrégi pénzbe, ami olyan 13000 FT)kért el nem volt sok.mondjuk nem én fizettem ki hanem a barátom.kb 2 honapig nemfogunk szexelni és az elsõ havimkor vissza kell menjek kontrollba.akkor megmondom neki h irjon ki fogamzásgátlót de melette gumival is természetesen védekezni fogunk nem akarok kockáztatni pont azért mert nagy pechem volt.olvastam itt az oldalon hogy 6hétig nem szabad szexelni hát nemhinném h egy darabig lenne hozzá kedvem.
A kérdező hozzászólása: mondjuk nem érzem magam egyedül mert a barátnõim mellettem állnak és a barátom is minden téren.az összes kültséget õ fizette még a tablettát is kiakarta nekem venni csak montam neki h várok még vele addig mig visszameek hogy megkérdezzem normálisan mert miko abortuszom volt nem voltam jol és nem értettem mit magyarázott mert nagyon rosszul voltam.
akkor ne volt drága Magyarországon 30000ft
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó megtudhatnám hogy miért vagyok szánalmas??nem én vagyok az elsõ a világon aki ilyet tesz könnyû itélkezni mások felett!igen ma megis volt bese kelett menjek elõtte.kaptam egy halom injekciót még jou hogy megis csinálták ma.kiváncsi vagyojk h te a helyembe megtartottad volna-e?nemhinném!
szánalmas vagy...
lehetsz.
beléd élvezett?
A kérdező hozzászólása: nem élvezett belém nagyon pici idõre tettük be épp hogy csak betettük és már kiis vettük.azért félek csak h maradhatott-e sperma a péniszén vagy nem?
A kérdező hozzászólása: holnap megveszem a tesztet és kedd reggel megcsinálom de ez a baj hogy 17 éves vagyok és fogalmam sincs mit tennék ha tehres lennék.szörnyen ideges vagyok
Kicsi a valószínûség, de nem kizárt; mert 1. több millió sperma közül, még a legjobb esetben is csak egy képes elérni a petesejtig. 2. ahhoz hogy a sperma a petesejthez sikeresen elérjen "hatalmas" sebességre van szüksége. Tehát, a tuti ha veszel egy tesztet, de reméljük a legjobbakat!!!
erre szokták felhozni az egyszeri asszisztens asszony esetét, aki segített egy proffnak a prezentációban, aki nyálmintát vett és kivetítette a diákoknak, hogy mi minden van az emberi nyálban, és látva a kis spermiumokat megjegyezte, hogy hát igen, a kis cselesek egy hétig is simán életben maradhatnak... egyébként kicsi az esély, menj tesztért.
na mi van a tesztel?pozi vagy nega??
A kérdező hozzászólása: az a helyzet hogy 3 tesztet vettem sajnos mind3 pozitiv lett.kedden megyek nõgyógyászhoz.szerencsére ellehet szülõ nélkül intézni de nagyon félek. abortusz után 100% h nem maradok terhes?
kikaparnak onnan mindent. szóval nem lehetsz, DE pont ezért késõbb gond lehet a teherbe eséssel.
A kérdező hozzászólása: tudom de sajnos nincs más választásom. még ha idõsebb lennék talán de még 18 sem vagyok szóval eszemben sincs.felhivtam a nõgyógyászt és megmondta a konkkrét árat és azt monta h ha nemvok 18 akkor sem kell viek szülõt magammal csak egy barátnõt.ha ezt mnodta tényleg megcsinálja szülõ nélkül?
A kérdező hozzászólása: nah szerencsére ma délután tul estem rajta.szar volt de muszály volt.köszönöm a kommenteket mindenkinek sokat segitettek!
03.20 án tetted fel a kérdést, és 24.én már abortuszon voltál?:O szüleid nem tudják? mivel nem vagy 18 ezért a szülõnek kötelessége tudni róla.
A kérdező hozzászólása: nem volt drága.kihangsulyozom nem vagyunk gazdagok, vagyis nem folyik a zsebünkbõl a pénz, de azt mondta a brátom, hogy õt nem érdekli a pénz csak hogy nekem ne legyen semmi bajom és hogy tudjuk elintézni.ugyhogy nem a oénzre fektettük a hangsulyt, ezn nemis gondolkoztunk egy percet se.mondjuk ha 30000 Ftba került volna aztsem bántuk volna csak minden okés legyen.

Schodeinde Dorka hogy lehet ennyire karcsú, ha most szült? És az hogy lehet, hogy az x-Faktor első néhány hetében terhes volt, aztán közölték, hogy már 2 hónapos a baba?

:OOOOOO

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szedett fel pluszkilókat a terhessége alatt.És úgy,hogy az elsõ hetek felvételei jóval korábban készültek mint amikor leadták õket.

Valószínûleg nem szedett fel pluszkilókat a terhessége alatt.És úgy, hogy az elsõ hetek felvételei jóval korábban készültek mint amikor leadták õket.
2-3 án már tuti mutatna valamit
Nem egeszen ertem, ha megjott akkor miert is van felnivalod?Amugy meg mar tul voltal a peteeresen, de igy hogy nem ment beled, foleg nincs okod felni! Szerintem!
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát azért félek egy kicsit mert hallottam arrol h valakinek megjött mégis terhes volt:S

Ha terhes lettem, es aztan csinaltak mehszajleegetest nekem, az arthat a babanak?

Varom valaszaitokat! Koszi!

Legjobb válasz: Szerintem nem, maga a leégetés miatt nem gondolnám, de nem tudom milyen gyógyszereket stb. kaptál, esetleg ez hatással lehet rá.

Szerintem nem, maga a leégetés miatt nem gondolnám, de nem tudom milyen gyógyszereket stb. kaptál, esetleg ez hatással lehet rá.

Én olyat szeretnénk kérdezni akkinek volt már ovulációs vérzése annak hány napig tartot? és mit jelent ha valakinek az első nap barna a vérzése aztán meg piros. és nem kevés. Voltam dokinál első nap. és azt monta 3-napig fogtartani. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!