Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes elfelejtett (5 db)

Ha terhes vagyok elfelejtett tabik (2db) miatt, csak az elmaradt menstruációból tudhatom ezt meg?

Vagy már pár napra rá érezhetek valami furcsát? Feszül a hasam alja pár napja, és kb egy hete voltam együtt úgy a barátommal, hogy nem pótoltam a tabit. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ennyi idõvel utána még nem lehet megmondani, hogy terhes vagy-e, a terhességi tünetek csak késõbb jelentkeznek. Ha elmarad a mensid vagy nem olyan lesz, mint szokott, akkor csinálj egy tesztet vagy menj el orvoshoz.

Ennyi idõvel utána még nem lehet megmondani, hogy terhes vagy-e, a terhességi tünetek csak késõbb jelentkeznek. Ha elmarad a mensid vagy nem olyan lesz, mint szokott, akkor csinálj egy tesztet vagy menj el orvoshoz.

Lehetek terhes ha egy szem fogamzasgatlot elfelejtetem bevenni? Ha igen, kb mennyi ido mulva esedekesek a tunetek?

Egy szemet elfelejtettem bevenni es csak honap vegen vettem eszre hogy megmaradt.Utana rendesen megjott a menzeszem,majd folytattam normalisan a tabletta szedest az elmult honapban.Most hetvegen jart le a honap es tegnap estere vagy ma reggelre beteg kellett volna legyek,de nem lettem meg,pedig mar ment a hasam is,(ilyenkor mindig szokott),es faj is a hasam,olyan mintha meg akarna jonni,de meg semmi.Tegnap iszonyuan szedultem.Most nagyon megijjedtem hogy nem e vagyok terhes.Lehetseges igy is?hiaba mult honapban mikor a tabletta kimaradt rendesen megjott?legyszi irjatok,mert rettentoen aggodom most!!!

Legjobb válasz: Szerintem kizárt, hogy terhes legyél. Valószínû, hogy estére már beállít a télapó.

Szerintem kizárt, hogy terhes legyél. Valószínû, hogy estére már beállít a télapó.
Menj le a patikába tesztet venni, hogy megnyugodj. Nem fogja tudni itt senki megmondani. Valószínû nincs baj. A teszt kb 1000 Ft.

Ha tabletta mellett esetleg valaki terhes lesz (elfelejtett tabi), a 7 napos szünetben akkor is megjön? Ha megjön attól még lehet terhes?

Legjobb válasz: mondjuk amit az elõzõ válaszadó mondott azzal egy helyen nem értenék egyet,mert nekem mióta tablettát szedek, inkább barnás és rövidebb ideig tart a menstruáció. Inkább arról van szó, hogy észreveheted, ha más mint azelõtt, egyébként most én is hasonló helyzetben vagyok, csak jövõ héten kell megjönnie, de félek picit.

mondjuk amit az elõzõ válaszadó mondott azzal egy helyen nem értenék egyet, mert nekem mióta tablettát szedek, inkább barnás és rövidebb ideig tart a menstruáció. Inkább arról van szó, hogy észreveheted, ha más mint azelõtt, egyébként most én is hasonló helyzetben vagyok, csak jövõ héten kell megjönnie, de félek picit.
Ha megjön, nagy valószínüséggel nem vagy terhes. Ha a vérzés más, gyengébb, nem piros, inkább barna és rövid ideig tart, akkor lehet aggódni, mert az utalhat terhességre. Mensi idejében csinálhatsz tesztet, az már biztosat mond. De egy tabi még nem szokott gondot okozni, ne izgulj, mert ha félsz, attól is késhet a mensid.
Nekem az elsõ napon mikor megjön, barnás, és utána lesz sötétpirosas!
Hallotam már olyat hogy vkinek megjött és aztán kiderült hogy terhes.De ha csinálsz egy tesztet akkor kiderül.

Ha elfelejtett gyógyszer mellett esetleg terhes lettem, a gyógyszermentes szünetben ugyanúgy meg fog jönni? Vagy nem?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor nem menszeszelsz, illetve vannak ritka kivételek akiknek terhesség során is van pecsételõ vérzésük, de az nem olyan mint a rendes menszi. Ha elfelejtetted a gyógyszert bevenni használjatok óvszert is!

Ha terhes vagy akkor nem menszeszelsz, illetve vannak ritka kivételek akiknek terhesség során is van pecsételõ vérzésük, de az nem olyan mint a rendes menszi. Ha elfelejtetted a gyógyszert bevenni használjatok óvszert is!

Ha nem pótoltam az elfelejtett gyógyszereket lehetek terhes?

Legjobb válasz: Gyógyszereket? Hát mennyit felejtettél el bevenni? Igen, megvan az esélye, hogy terhes lettél!

Gyógyszereket? Hát mennyit felejtettél el bevenni? Igen, megvan az esélye, hogy terhes lettél!
Már egy tabletta kihagyása is bizonytalanná teszi abban a hónapban a védelmet. Hát még több tabletta. Ha ennyire feledékeny vagy, térjetek át az óvszerre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!