Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes az ovu tesztnek (2 db)

Ha az ovu tesztet jóslótesztként szeretném használni akkor ovu után már meg tudja, mondani, hogy terhes vagyok-e vagy sem?

Legjobb válasz: A nemvárt mensi elõtt 3-4 nappal lehet kezdeni a jóstesztelést reggeli elsõ vizeletbõl, és minden nap kell csinálni, erõsodnie kell a csíknak napról napra. De érdemesebb reggeli vizelettel terhestesztet csinálni a nemvárt napján.

A nemvárt mensi elõtt 3-4 nappal lehet kezdeni a jóstesztelést reggeli elsõ vizeletbõl, és minden nap kell csinálni, erõsodnie kell a csíknak napról napra. De érdemesebb reggeli vizelettel terhestesztet csinálni a nemvárt napján.

Ha terhes vagyok az ovu tesztnek is pozitivnak kell lennie?

Legjobb válasz: Pozitiv LEHET, de nem torvenyszeru. Nekem nem volt az ,de vkinek igen. 50-50% h jelzi.

Pozitiv LEHET, de nem torvenyszeru. Nekem nem volt az , de vkinek igen. 50-50% h jelzi.
A kérdező hozzászólása: csak mert nekem tegnap negatív lett. akkor nincs esély babqra
Nekem nem jutott eszembe, hogy a terhesség megállapítására ovulációs tesztet használjak. Miért nem terhességi tesztet használsz? Szerintem az a biztosabb! Pláne ha megfelelõ idõben csinálod.
Szerintem is terhességi tesztet csinálj! Olvastam, hogy az ovu teszt orákel, vagyis jós. Akik ezt használják, legyenek nagyon erõs idegzetûek, mert a poz.eredmény után is jöhet a mensi. Azért, mert nagyon nagyon sokan terhesek vagyunk, nem tapad meg vagy valami történik, és a menstruációval együtt vége lesz. Szerintem várj egy picit, és csinálj egy HCG tesztet. A medi-lab terhesteszt 20-as érzékenységû, az nagyon jó, csak alig lehet kapni.
Nekem sem jott be az ovu teszt, amit egyebkent csak kivancsiagbol probaltam ki. Es kozel 6 hetes vagyok. Szoval terhesseg kimutatasahoz inkabb hcg tesztet hasznalj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!