Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes az ovu (16 db)

Ha az ovu után már elkezdett fájni a mellem, és még mostis tart, viszont nem jött meg, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes persze. de igazán nekem is minden ovu után elkezd fájni a mellem és mindig meg is jött eddig. miért nem veszel egy tesztet?

Lehetsz terhes persze. de igazán nekem is minden ovu után elkezd fájni a mellem és mindig meg is jött eddig. miért nem veszel egy tesztet?

Ha az ovu tesztet jóslótesztként szeretném használni akkor ovu után már meg tudja, mondani, hogy terhes vagyok-e vagy sem?

Legjobb válasz: A nemvárt mensi elõtt 3-4 nappal lehet kezdeni a jóstesztelést reggeli elsõ vizeletbõl, és minden nap kell csinálni, erõsodnie kell a csíknak napról napra. De érdemesebb reggeli vizelettel terhestesztet csinálni a nemvárt napján.

A nemvárt mensi elõtt 3-4 nappal lehet kezdeni a jóstesztelést reggeli elsõ vizeletbõl, és minden nap kell csinálni, erõsodnie kell a csíknak napról napra. De érdemesebb reggeli vizelettel terhestesztet csinálni a nemvárt napján.

Létezik, hogy terhes vagyok? Az ovu mikroszkópom 2 hete páfrányt mutat, de most megvolt a mensim. Vagy ha nem ez mitöl lehet?

Egy hónapja elkezdtem szedni az elevitet.

Legjobb válasz: Én a pg 53-at használtam,s majd 1hónapig volt páfrányos,de aztán kiderült,hogy ciszta((((((Persze ez nem azt jelenti,hogy nem lehetsz terhes))))))Reggel szoktad nézni???Az a tuti biztos!!!!Ha gyengébb volt a vérzésed,s inkább barnás,akkor csinálj tesztet,mert nem kizárt ,hogy ott a pici pocaklakó)))))) Szorítok érted!!! AY

Én a pg 53-at használtam, s majd 1hónapig volt páfrányos, de aztán kiderült, hogy ciszta((((((Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz terhes))))))Reggel szoktad nézni???Az a tuti biztos!!!!Ha gyengébb volt a vérzésed, s inkább barnás, akkor csinálj tesztet, mert nem kizárt , hogy ott a pici pocaklakó)))))) Szorítok érted!!! AY

Ha valaki nem tudja, hogy terhes, attól még mutathat pozitívat az ovu teszt?

Mármint, hogy lehet neki peteérése?

Legjobb válasz: Ha peteérés után is pozitívat mutat az lh teszt,akkor inkább terhességrõl lehet szó,mint peteérésrõl. De a legtöbb teszt már a soron következõ menstruációs napon(ha nem jelentkezik vérzés) biztos eredményt mutat. Dr Kiss

Ha peteérés után is pozitívat mutat az lh teszt, akkor inkább terhességrõl lehet szó, mint peteérésrõl. De a legtöbb teszt már a soron következõ menstruációs napon(ha nem jelentkezik vérzés) biztos eredményt mutat. Dr Kiss

Az ovu teszt hogy reagál ha terhes vagyok de még nem tudok róla?

Legjobb válasz: Nekem erõsen pozitív volt, ekkor csináltam egy terhestesztet és az is az volt:)

Nekem erõsen pozitív volt, ekkor csináltam egy terhestesztet és az is az volt:)
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm szépen, ma megint meg fogom nézni délután :)
At anyukák sok mindent megéreznek. :-) Lehet, hogy nem volt egyértelmû, amit írtam : szóval ha jóstesztnek használod, terhesség kimutatására, akkor nem úgy kell nézni az ovutesztet, mint máskor. Ilyenkor nem kell ugyanolyan erõsnek lenni a tesztcsíknak, mint a korntroll csaknak. A lényeg, hogy ott legyen, és szépen erõsödjön. :-)
A kérdező hozzászólása: még annyit elmesélek, hogy édesanyámnak nem szóltam még errõl, h babát szeretnénk, majd szeretnénk õt meglepni ezzel :) és ma mondott nekem olyat, h azt álmodta bejelentettem h babát várok :) Vagy megérezte, h bennem mi zajlik, vagy nem tudom mi ez, vagy csak véletlen mûve.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, az még közelebb is esik hozzánk ;)
a 25-ös facellés papírcsíkos az rossmanos
A kérdező hozzászólása: a C csík erõsebb volt még mint a T csík.ami azt jelenti ovu tesztnél, h ez még negatív, hiába látni, ezzel tisztában vagyok, csak mégis valamilyen szinten biztató :) de ma még nem, majd holnap csinálok még egyet, mert hagyni akarok köv.ciklusra is, 10db-om van.
Nem tudom már így pontosan, hogy melyik csík melyik! Melyik lett neked erõs? A tesztcsík?
Szia! Ha jóstesztnek használod az ovutesztet, akkor azt úgy kell, hogy mondjuk naponta ellõsz egyet, és a második csíknak erõsödnie kell. Aztán ha szépen erõsödik, a nemvárt napja körül átváltasz terhestesztre. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!ezt lehet kapni rossmannba, v.dm-be?
Nagyon drukkolok:) ) egyet súgok neked, nekem a 25-ös teszt facelle a bemártós papírcsík(300 ft)hamarabb és erõsebb lett öt nappal a nemvárt elõtt reggel mint a tízes erõsségû.
A kérdező hozzászólása: most olvastam egy olyat, h az ovu teszt nem a hcg szintet, hanem az lh szintet nézi és ha halvány csík van az még negatív ellentétben a terhestesztnél aminél ez már pozi lenne.hát nem tudom, gondolkodtam azon, h teszteleh sima terhességivel de még a nem vártig van 4 nap!
A kérdező hozzászólása: már most átölelném a világot, de nem szabad beleélnem magam!! :D köszi szépen, h szántál rám egy kis idõt, holnap megnézem még, de lehet csak holnapután.19-re nem várom, a tüneteim eddig olyanok mint menzi elõtt..
Ez szuper, figyi szerintem pár nap és ez is erõsebb lesz, mert ha baba van a dologba akkor erõsödik az lh teszt is, nagyon drukkolok neked.Minden hónapban csináltam mensi elõtti héttõl kétnaponta , de ilyen nem volt sosem, csak hófehér, meg amikor terhes lettem egy erõs.Szóval a tiéd a kettõ között van, ami jó jel:)
Nekem olyan erõs volt a tesztcsík, hogy majd leugrott!
A kérdező hozzászólása: most lõttem el egy ovu tesztet és én negatívnak gondolnám, de halványan ott van egy második csík is.de lehet ovu tesztnél még ez is egyértelmû nega nem tudom.
A kérdező hozzászólása: sziasztok, megnéztem mégegyszer és gyengébb volt :( az elõzõt déli órákban csináltam nem reggeli pisibõl, de elõtte egyáltalán nem reggeliztem meg nem ittam semmit, ma viszont elõtte 1 órával kávét ittam.befolyásolja, vagy akkor minden valószinûség szerint nem sikerült ez a hónap?pedig magas a hõm, nem szokott ennyi lenni.igaz visszaeshet vérzés elõtt pár órával is.tegnap még páfrányt is láttam a mikroszkópban.

Ha terhes vagy akkor az ovu teszt is pozitív?

Legjobb válasz: Épp most olvastam errõl :) http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Remélem segítettem.

Épp most olvastam errõl :) http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Remélem segítettem.
Hs terhes vagy, akkor a terhesteszt lesz pozitív. Az ovuteszt túl nagy százalékban ad téves eredményt, a terhesteszt azonban csakis akkor lesz pozitív, ha tényleg terhes vagy. Nem is beszélve arról, hogy jóval olcsóbb, mint az ovuteszt.
igen, nekem totál pozitív lett az ovu teszt a nemvárt napján, csak azzal tudtam tesztelni, ui. nem volt itthon terhesteszt.Másnap vettem egy normális terhes tesztet és az is pozitív lett.:-) 19+2 hetes
Nekem minden hónapban pozitív az ovutesztem mensi elõtt, mégsem vagyok terhes.

Halvány ovu teszt is pozitív ha terhes vagyok vagy csak az erős számít?

13.dpo vagyok és ma csináltam reggel egy ovu tesztet mert úgy tudom használható jóstesztként és halványan látszik rajta a 2. csík. a mensim szombaton lenne esedékes.Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nekem a nagyon-nagyon-nagyon halvány csík már terhesség volt. A párom azt mondta, õ alig lát valamit, ne éljem bele magam, de egy hét múlva újra teszteltem és már erõsen látszott. Ha nem dobod ki egybõl, kb. 1-2 óra múlva erõsödik a csík egyébként.

Nekem a nagyon-nagyon-nagyon halvány csík már terhesség volt. A párom azt mondta, õ alig lát valamit, ne éljem bele magam, de egy hét múlva újra teszteltem és már erõsen látszott. Ha nem dobod ki egybõl, kb. 1-2 óra múlva erõsödik a csík egyébként.
13. dpo-n már erõsnek kéne lennie. Nekem erõs volt, de még mindig nem annyira, mint a kontroll csík, nem is voltam babás. :( VISZONT!!! Ha megnézed a http://babatervezok.otthona.net/ oldalon akkor látod, hogy szinte 50% csak. Van aki terhes lett negatív ovu jósteszttel és van aki pozitívval sem. Úgyhogy lassan készülõdhetsz a hcg-vel. ;)
http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml itt képeket is találsz és részletes választ a kérdésedre
:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nektek a válaszokat!
Én is csináltam annó ovu tesztet és nekem is halvány pozi lett. De sajnos sem akkor sem azóta nem voltam terhes. Viszont én is megkérdeztem ezt és jött olyan válasz hogy neki még halványan sem volt pozitív teljesen szûz fehér maradt és baba volt. Remélem sikerült Neked.
A kérdező hozzászólása: de én nem terhességi tesztet használtam hanem ovutesztet.

Ha az ovu teszt mensi előtt pozitívat mutat, akkor terhes vagyok?

kérlek,segítsetek!!!

Legjobb válasz: Ez nem jelent terhességet. Ha nem jön meg, csinálj terhességi tesztet.

Ez nem jelent terhességet. Ha nem jön meg, csinálj terhességi tesztet.
Terhességi tesztet használj, ha nem jön meg a mensid. Az a tutibb, az ovu teszt a pé-t mutatja inkább sem minthogy a terhességet. Szerintem azért nevezik mindkettõt másként! :)
ez uvo teszt nem terhesséi teszt! elhiszem hogy nagyon vágysz a babára de ez tényleg ovu teszt és nemutat terheséget. injkább vegyél terhességi tesztet
Az ovutesztet nem a semmiért nevezik jós tesztnek. Pár statisztika alapján az esetek közel felében "helyesen" mutat pozitív eredményt a ciklus vége felé, tehát terhességet jósol. Bár, az is igaz, hogy a legtöbb nõnek a ciklusa vége felé újra megindul az LH hormon termelõdése egy pár napig (erre érzékeny az ovuteszt), elõkészülvén így a következõ peteérésre.
Beágyazodaskor ugrik még egy-két tizedet Igen, kb amikor megjönne.
Csatolom neked a babás görbémet, abból választ kapsz a kérdésedre. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7e0dacf3ff65cfb320911d.. Nekem a peteérés után a 10. napon ugrott feljebb a hõm.

Ovu után 12 nappal mekkora az esély, hogy délutáni teszt kimutatja, ha terhes lennék?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen teszt. De esélyes.

Attól függ, milyen teszt. De esélyes.
Továbbra is megy a drukk :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek, nem csináltam meg, mert végigjártam az összes gyógyszertárat és csak 25-ös HCG- teszt volt mindenhol. Evvel az érzékenységûvel pedig szerintem még nagyon korai lenne, ráadásul délután. Majd csak 20-án csinálom meg, s akkor írni fogok az eredményrõl.
en is ovu utan 12 nappal teszteltem halvany pozitivat:) ))
112 helyett 12 nap akart lenni. :-)
Ovu után teszteltem 112 nappal, reggeli elsõbõl, 10-es teszttel, és épp hogy látszott a pozitív, annyira halvány volt. Szerintem várj még legalább holnap reggelig.
:) :) :) Meg tudom érteni :) Amennyiben nem ijedsz meg a negatív teszt láttál, akkor nyugodtan, hisz attól még lehetsz babás :) Tényleg nem valószínû, hogy kimutatná, de ha tényleg nem vagy aggódós, akkor nyugodtan :) :) Tényleg írd meg mi lett :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is. Hát már én magam sem tudom, hogy mit is akarok egyáltalán. Ezek az utolsó napok már nagyon nehezen telnek el számomra. Tudom, hogy még korai, ráadásul délután, de a kisördög nem nagyon hagy nyugton. Reggel direkt nem tettem el pisit, hogy ne teszteljek, de mostanra már teljesen odáig vagyok.
Szia! Én azt mondom nagyon nagy máknak kell ahhoz lenni, hogy kimutassa, még a nem várt elsõ napján sem mutatja ki mindig. Én azt mondom inkább a 14. dpo-n tesztelj leghamarabb, elsõ vizeletbõl, és akkor se érjen csalódás, ha negatív lesz. Ha pozitív az természetesen pozitív, de ha negatív, attól még lehetsz terhes :) Szurkolok :) Ma akartál tesztelni? Persze ettõl függetlenül tesztelhetsz, de csak akkor ha nem csalódsz :) Majd írd meg mi lett :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi. köszi.
A kérdező hozzászólása: Kszi. 10-es érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!