Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes akkor milyen (50 db)

Ha valakinek úgy jön meg, hogy közben terhes, akkor milyen a menzesze? Észre lehet venni valami különbséget?

Nekem megjött, bár késve, de szerintem ugyanolyan, mint máskor. Csak most nagyon görcsöltem is, amit már évek óta nem tapasztaltam. Pár napja viszont nagyon er?s fejfájásom volt, ami rám egyáltalán nem jellemz?, állandó fáradtság, álmosság, már fél kilenckor fekszem és több, mint 10 órákat alszom, napközben pedig szédülök. Nem tudom, mi van velem, a terhesség esélyér?l pedig már lemondtam, amikor megjött.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogy állítólag kevesebb is, és kevesebb napig is tart. De minden szervezet más... A hõdet nem szoktad mérni? Mert azt is írták, hogy ha valakinek meg is jön úgy, hogy közben terhes, akkor a hõ ugyanúgy fent marad.

Szia! Több helyen olvastam, hogy állítólag kevesebb is, és kevesebb napig is tart. De minden szervezet más... A hõdet nem szoktad mérni? Mert azt is írták, hogy ha valakinek meg is jön úgy, hogy közben terhes, akkor a hõ ugyanúgy fent marad.
Szia! Szerintem csinálj egy tesztet, attól függetlenül, hogy megjött.A terhesség alatti menzi kevesebb, lehet 2-3-4-5 napig tartó, maszatoló jellegû, barnás, rózsaszines, de akár pirosas is.Nem jár görcsöléssel, csak van!Ezek után neked kell döntened!
A kérdező hozzászólása: Amikor megjött, akkor abbahagytam a hõmérõzést, annyira elkeseredtem és nem akartam még jobban rágörcsölni lelkileg. Nem akartam ezzel a témával foglalkozni, hogy ne stresszeljek ezen. De lehet, holnaptól megint mérem majd.
A kérdező hozzászólása: És ha tesztelek, meg kell várnom a menzesz végét, vagy most is lehet?
Szia, Mind a két terhességemnél megvolt az elsõ hónapban.Csak az nem volt a megszokott, hogy 3 napig inkább kevesebb vérzéssel járó volt.Amúgy sajna mindig 7 napig van meg.. Szóval az ultrahangos mérések is azt bizonyították, hogy idõsebb vagyok.Tünetem nekem is fáradtság, szédülés volt.Csináltam tesztet is, de az negatív volt.Aztán vártam pár napot és halvány pozitív lett.. Ne mondj le a terhességedrõl!!!Legyél kitartó!!!Sikerülni fog!!
Szia! Ha nem nagyon vérzel, akkor most is lehet a reggeli elsõ vizeletbõl.Ha nega, akkor lehet elkezdõdött valami, csak valamiért nem ágyazódott be rendesen.Vegyél méhpempõkapszulát, az segiti megerõsiteni a sejteket és segiti a teherbeesést is!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De kedvesek vagytok, köszönöm a sok jótanácsot! Azt hiszem, várok még pár napot, és csak azután tesztelek, ha továbbra is marad az álmosság és a szédülés. Nem szeretnék csalódni.

Ha valaki terhes, akkor milyen a vizelet szaga, meg ilyenek?

Legjobb válasz: Én semmilyen különbséget nem éreztem a vizelet szagában vagy színében vagy bármilyében, pedig már a 2. babámmal vagyok terhes. 20 hetes km

Én semmilyen különbséget nem éreztem a vizelet szagában vagy színében vagy bármilyében, pedig már a 2. babámmal vagyok terhes. 20 hetes km
Inkább tesztelj, ha azt akarod megtudni, hogy terhes vagy-e.
igy van reggeli eslö vizeletböl tesztelj valami mebgizhatobb tesztet kérj a patikustol valami érzékenyebbet és megtudhatod ha terhes vagy de leginkább az elmaradt menstruáls után egy hétel érdemes vagy csinálj most és ha negativ akkor csinálhatsz mégegyet hogy megnyugodj ha nem akarsz gyereket
Én egy hete tudom, hogy terhes vagyok, de ugyanolyan a szaga mint eddig. Ez az elsõ baba.Semmi összefüggés nincs. Max. annyi, hogy amióta szedem az Elevitet, sötétebb a színe.

Ha valaki egyetmista és mellette 1 hónapja dolgozik mellékállásban, és terhes akkor milyen támogatást kaphat?

Legjobb válasz: Ha nem iskolaszövetkezeteten keresztül melõzol és határozatlan idejû munkaszerzõdésed van,akkor kaphatsz GYEDet,ami a fizud 70%-a,de emellett nem vállalhatsz munkát,és arról sincs infóm,h GYED mellett visszamehetsz-e a suliba.Az biztos,h GYES mellett igen.Aztán mikor suliban vagy,szépen megígényled a szoctámot,a bursát és az esélyt a tanulásrát.Plusz ha jól tanulsz,akkor ugye kapsz ösztöndíjat.Mindez akkor érvényes,ha nem 2007ben nyertél felvételt,mert õk nem kaphatnak szoctámot és ösztöndíjat.Kapjátok még a családipótlékot is. 23 hetes fõsulis kismama

Ha nem iskolaszövetkezeteten keresztül melõzol és határozatlan idejû munkaszerzõdésed van, akkor kaphatsz GYEDet, ami a fizud 70%-a, de emellett nem vállalhatsz munkát, és arról sincs infóm, h GYED mellett visszamehetsz-e a suliba.Az biztos, h GYES mellett igen.Aztán mikor suliban vagy, szépen megígényled a szoctámot, a bursát és az esélyt a tanulásrát.Plusz ha jól tanulsz, akkor ugye kapsz ösztöndíjat.Mindez akkor érvényes, ha nem 2007ben nyertél felvételt, mert õk nem kaphatnak szoctámot és ösztöndíjat.Kapjátok még a családipótlékot is. 23 hetes fõsulis kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:)
pozitív lenne a teszted
Eltekintve ettõl a brutális helyesírástól, nem, nem biztos hogy lesznek tüneteid. Kérlek, babatervezés elõtt jobban tájékozódj, akár a google segítségével, akár könyvek által, mert elég visszatetszõ tud lenni egy alap ismeretektõl mentes kismama. Mellesleg, ilyenkor már lehet tesztelni.
"nekem a 6-ik hettol jelentkeztek a tunetek" a menzesz kimaradása nem tünet?
Sya nekem a 6-ik hettol jelentkeztek a tunetek, .hanyas, fejfajas.undor pl a kaja szag.kave , cigi stb...a melleim duzadtak es a mell bimbo erzekennye valt.majd enyhe menstrualcios fajasom volt , .de tenyleg csak enyhe !!ami a doki szerint normalis , nem kell meg ilyedni ., eleg rosszul viseltem a terhesseget , foleg a gyomor egest , .de meg lett az eredmenye a hajas babamnak, .meg a dokik is meg csodaltak :) ) Boldog , egesseges baba varast !
A legelsõ tüneted az lesz hogy késik a menstruációd, (meg sem jön ha tényleg babás vagy), és hogy pozitív lesz a teszted! A terhességi tünetek csak pár hét múlva jelentkeznek!

A párommal most hétvégén koton nélkül csináltuk. Nem élvezett belém, és csak pár másodpercre tette be, és azt sem egészen. Terhes lehetek? Ha igen akkor milyen tüneteim lennének? CSAK értelmes válaszokat kérek!

Legjobb válasz: Értelmes választ értelmes kérdésre lehet adni! Mi a f*szért engedted ha nem vagy tisztában a lehetséges következményekkel? Amúgy nézd meg a 1000000 ilyen jellegû kérdést!!!

Értelmes választ értelmes kérdésre lehet adni! Mi a f*szért engedted ha nem vagy tisztában a lehetséges következményekkel? Amúgy nézd meg a 1000000 ilyen jellegû kérdést!!!
Nyugi ennek elég csekély az esélye. Igaz, hogy hiába kevés, ha te pont beleesel abba a bizonyos %-ba akik teherbe esnek egy ilyentõl, akkor ez most nem vigasztaló. :S De velem is volt már ilyen hogy elkapott a hév, és hát.. Mi is így csináltuk. De utána egy hónapot végigparázni nem a legjobb érzés, úgyhogy többször ne csináljátok, mert simán teherbe eshetsz így is, attól függetlenül hogy kevés esélye van.. Próbálj meg ne idegeskedni mert attól is késhet 1-2 napot a mensesed!
Elkezd szõrösödni a talpad
Hali! Nem vagyok csaj de szerintem vegyél egy terhességi tesztet, valakitõl biztos meg tudod kérdezni mikortól mutatja ki a terhességet, vagy ha van nõgyógyászod akkor haladjál el hozzá és az biztosan megmondja neked. Még egy dolog a két menstruációd között félidõ környékén van peteérés ekkor a legnagyobb a teherbeesés kockázata. Minnél közelebb vagy a menstruációdhoz annál kisseb az esély ha épp menstruálsz akkor majdnem nulla de aki ugyes az ilyenkor is teherbe eshetik. Akkor tudod hogy mikor van menstruációd ha most volt vagy lesz akkor kicsi az esély ha peteérés környéke van akkor jók az esélyek, de ha a pasi nem élvezett bele akkor kicsi a valószinüsége, de nem lehetetlen. Máskor ha nem akarod a küszöböt rágni húzzál gumit a pasidra! Ha nem akarja akkor kérdezd meg szeretne e hüvelygombát, mindjár két gumit fog egymásra húzni! Addig is nõgyógyász vagy terhességi teszt de azt tudd meg mennyi nappal a szex után mutatja ki a terhességet!
Borzasztóan kicsi az esélye, igaz, de ha egyszer nem szedsz tabit, és nincs nálatok óvszer, akkor oda egyáltalán ne tegye be! Csináljátok orálisan, análisan, ahogy akarjátok, de oda ne! Vagy kezdj el tabit szedni, és akkor tuti nem lesz ilyen gondotok soha. ;)
elkezd szõrösödni a szemgolyód, és barna helyett neon-zöldet fogsz szarni...
Mit csináltatok koton nélkül? Hogy lehet csak pár másodpercre betenni? Miféle szex ez? Egyáltalán miféle kérdés ez? :)
Lassan te leszel az ezredik, aki ezt megkérdezi. Valami díjat kellene már kitalálni. Sajnos a Darwin-díj már foglalt.
A kérdező hozzászólása: ez nem szex volt.. hanem csak betette kicsit. Nem akartam aznap a szexet, mivel nem volt nálunk óvszer.
mensi-problémák... amúgy. ennyitõl még nem leszel terhes, ne aggódj...

Egy kb 5 hetes terhesnek látszik már a hasa? Ha igen akkor milyen alakja van? Mekkora?

Ilyesmikre várnám a válaszokat. Elõre is köszi.

Legjobb válasz: Nekem még nem látszott egyáltalán, pedig ikreket vártam. Sõt szerintem ilyenkor még nem is látszódhat.

Nekem még nem látszott egyáltalán, pedig ikreket vártam. Sõt szerintem ilyenkor még nem is látszódhat.
Nem, ilyenkor még semmi nem látszik. Maximum puffadás lehet, annak olyan az alakja, mint bármelyik másik puffadásnak.
Nem. A baba kb. mákszemnyi, mitõl lenne has?
Dehogy látszódhat. Ilyenkor épp hogy kiderült a terhesség. Sõt szerintem még csak puffadás se nagyon jelentkezik még. A has formáján majd késöbb változtat :)
A kérdező hozzászólása: Csak mert én ezt vettem magamon észre hogyha lenézek a hasára akkor a medencecsonttól befelé gömbölyödik valami és eléggé megijesztett. De megjött meg minden csak hirtelen meg állt bennem az ütõér. Ja meg olyat is érzek mintha ki be mozogna valami,
Ilyenkor még nem látszik és pláne nem mozog.
Teljességgel kizárt. Nincs has, és mozgás meg pláne nincs. Észrevehetetlen ránézésre egy 5 hetes terhesség.
Szerintem valami kajától fel vagy puffadva, mozogni meg a beleidet érzed, illetve a bennük lévõ gázt. A terhesség a 12. hétig biztos, hogy nem látszik általában, van, akinek még csak jóval utána kezd el gömbölyödni a hasa. A 18. hétnél hamarabb pedig csak ritkán érezhetõ mozgás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Ha egy nő terhes, akkor milyen a hüvelyfala?

(tapintás)

Legjobb válasz: alapvetõen (az utolsó idõt kivéve) nem érzel különbséget

alapvetõen (az utolsó idõt kivéve) nem érzel különbséget

Szerintetek 1 nő lehet állattól terhes? Nemvicc sokat gondolkodtam ilyenen! Félreértés ne essék, van barátom és nem vok animal sex fan (fúúúj) csak kiváncsi vok. és ha lehet akkor milyen lenne a "gyerek? "

kicsit érdekes kérdés, de elgondolkodtató:)

Legjobb válasz: Nem lehet. a kromoszómaszám nem stimmel ugye, ezért nem tudna megtermékenyülni. Inkább figyelj oda biológia órán ahelyett, h ilyenen jár az eszed! ;-)

és akkor a medvedisznóember :O?? Nem is létezik :'( ??
Nem lehet. a kromoszómaszám nem stimmel ugye, ezért nem tudna megtermékenyülni. Inkább figyelj oda biológia órán ahelyett, h ilyenen jár az eszed! ;-)
sõt nem csak állatokkal lehet. ha növény megdugja a békát akkor lesz levelibéka
Nem tud odafigyelni, mert ilyeneken gondolkodik. Egyébként ez úgy van, hogy ha a lány van felül, akkor lány lesz a gyerek, ha fiú van felül, akkor fiú lesz a gyerek. Ha kutyapózban csinálják... add össze! Egyébként meg nem biológia órán kell figyelni, hanem irodalmon, meg történelmen. Szerinted hogy lett a Minotaurusz, hogyan lettek a kecskelábú szatírok, a lótestû kentaurok? Biológián meg: farkas+kutya=farkaskutya; szamár+ló=öszvér; meg aztán ott van a lódarázs is... az is csak lett valahogy...
persze h lehet! pl a kentaur szted hogyan lett? vagy az egyéb ilyen teremtmény? gondolkozz már! ugyhogy ne dugj állatokkal mert csúnya vége lesz!
Hol tartotok biológiából?
Jaj de rég röhögtem már ilyen jót! :D Ezer köszönet!
Nem tudni (nyilván ember és emberszabású majom jönne szóba): http://en.wikipedia.org/wiki/Humanzee voltak régen kísérletek, az eredmények nem egyértelmûek, vitatott kérdés.
Biológia óra: A faj fogalma: Azonos fajba tartoznak akik felépítése azonos, és egymással szaporodva termékeny utódot hoznak létre! Az öszvér esetében az öszvér nem tud egy másik öszvérrel közösülni, mert genetikailag lehetetlen Ha Te úgy érzed, hogy egy fajba tartozol mondjuk egy lóval, akkor persze. Lehet:) Feltéve ha termékeny utódotok lesz. De azért már biológiai nobel-díj jár.
Hat teged sem az eszedert szeretnek, az hetszentseg!
ZACSKÓT A FEJEDRE !!! mentsd meg az emberiséget ettõl...
Ha ismernétek a párom szüleit ez nem lenne kérdés.
http://www.youtube.com/watch?v=t6o_Vl2f07Q Ezt a filmet ajánlom, ha már ilyeneken gondolkozol :)
És miért a randizás témakörbe raktad a kérdést? XD Randiztál egy lóval? Egyébként meg csak fajon belüli egyedek képesek megtermékenyíteni egy azonos faj egyedét. Tehát téged maximum egy párduc vagy egy vadmacska tud megtermékenyíteni.
Szóval teljesen jogos a kérdés (mármint pl. csimpánz esetében).

Aki 8-9 hetes terhes, annak milyen folyása van (ha van)? Bővebben lent (fontos)

Egyenl?re semmi konkrét tünetem nincs. Június 26.-án megjött ami 4 napig tartott. Július 2.-án és 17.-én együtt voltunk a v?legényemmel megszakitással (nem valószin?) de lehet nem sikerült id?ben kivennie. Júliusi hónapban nem jött meg a mensim, majd két hét késéssel,augusztus 8.-án megjött ami durván 3 napig, de inkább 2 és fél napig tartott. Kevés volt a mennyisége.Pár napja érzem a hasam alja fáj, tegnap óta a fejem megállás nélkül, és olyan 10-15 percenként járok pisilni, holott, alig iszok vagy eszek. Voltam n?gyógyásznál augusztus 3.-án. Megvizsgált, azt mondta nem valószin? terhesség. Másnap elvégeztek egy tesztet a vizeletemb?l bent a kórházban. Az is negativ lett. Én arra is gondoltam hogy lehet hogy túl hamar mentem orvoshoz, és nem látta, a teszthez meg nem volt elég HCG-ém? Sosem szokott késni, Utóbbi két évben rendesen, 28 napra jön meg tart 4-5 napig. Nem merek tesztet venni. Most fogok érettségizni, utolsó évem, de persze megtartjuk ha jönni akar ( ne hogy lepontozzatok). Bocs ha túl sokat irtam. El?re is köszönöm a hasznos válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem, ha terhes lennél, azt csak a hétvégén, de lehet, hogy csak a jövõ hét elején mutatná ki a teszt. Ha a doki is megvizsgált, és a vizeleted is negatív lett, akkor nem valószínû, hogy 8-9 hetes terhes vagy. Lehet, hogy csak valami idegi dolog áll a háttérben, vagy más hormonális dolog, ami miatt kicsit rendszertelenebb lett. Ha hétvégéig nem jön meg csak akkor csinálj tesztet.

Szerintem, ha terhes lennél, azt csak a hétvégén, de lehet, hogy csak a jövõ hét elején mutatná ki a teszt. Ha a doki is megvizsgált, és a vizeleted is negatív lett, akkor nem valószínû, hogy 8-9 hetes terhes vagy. Lehet, hogy csak valami idegi dolog áll a háttérben, vagy más hormonális dolog, ami miatt kicsit rendszertelenebb lett. Ha hétvégéig nem jön meg csak akkor csinálj tesztet.
lepontozni a választ lehet a kérdést nem:)
A kérdező hozzászólása: szia. Köszi szépen. A ciklus.hu szerint 9.-én kell megjönnie. Megvárom mi lesz. Köszi még1x hogy irtál.
LOL! :) )))) Nem tudunk lepontozni, de ha lehetne sem tenném!
A kérdező hozzászólása: köszike. csak arra értettem, hogy miért nem védekezünk normálisan ha nem akarunk babát. ilyen fajta válaszra vártam :) köszi
De ha veszel tesztet és negatív akkor meg is nyugszol és nem kell tovább idegeskedni!
A kérdező hozzászólása: Ha nem jön meg hétvégén hétfõn veszel.Nem rég, az alhasam görcsölt picit, és olyan furin fáj.

Ha valaki terhes, akkor a hasa milyen "állagú"? Kemény, és nem lehet behúzni, vagy puha és össze lehet szorítani a hurkákat kézzel? 1-2 hónapos terhesen be lehet húzni még a hasat ha valóban terhes vagy?

Legjobb válasz: Nekem kemeny volt es meg mindig az, most vagyok 10 hetes,de azert kemeny ,mert fel van puffadva.En nem nagyon tudom behuzni mar,meg az elejen amikor kiderult betudtam,de mostmar nem megy.

Nekem kemeny volt es meg mindig az, most vagyok 10 hetes, de azert kemeny , mert fel van puffadva.En nem nagyon tudom behuzni mar, meg az elejen amikor kiderult betudtam, de mostmar nem megy.
Én sajnos nem tudom mert még nem tapasztaltam!de ugy tudom kemény és nem tudod behuzni!
Szia! Az én hasam kemény mint amikor jól bekajálsz és meg sem bírsz mozdulni.Behúzni lehetetlen. Az elsõ két hónapban még rendszeresen puffadt a has azért nem tudod behúzni, de ez mindenkinél más. Üdv:18 hetes kismami
7 hetes babócás vagyok, és nem tudom behúzni, mert akkor fájdogál egy picikét a pocim! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!