Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes akkor 3 (89 db)

Nem hinném, h terhes vagy, a 3 hetet meg méginkább. Csinálj egy tesztet holnap reggel elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: en mar nem merek :) ))) majd varom a nem vart menszeszemet..... mostmar eztsem tudom hogy honnan szamoljam a kovetkezot..... nem olyan egyszeru a baby projekt, ahogy gondolnank...
Az 5 napig tartó elsõ napjától számold.
ha nov.30-tól volt meg 5 napon át, akkor mostanában kezdjetek el intenzíven kufircolni!
A kérdező hozzászólása: köszi :) ))))) ari vagy! Köszönöm a válaszokat :D hajrá mindenki

Van egy macskám aki kb 2-3 hónapja költözöttbe a házunkba. Kb.1 hónapja többet eszik, mindenkitől fél és kicsit nagyobb lett a hasa és a mellbimbói megduzzadtak. Terhes lehet? Ha terhes akkor hányadik hét körül járhat?

Legjobb válasz: Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)

Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)
Terhes!ilyenkor védelmezi magát..
OFF:A macska nem terhes, vemhes. Vagy népiesen: hasas. És nem szülni fog, hanem fialni.ON
A kérdező hozzászólása: Szia!Keverék cicák lesznek szerintem :) mert nemtudom hogy ki lehet az apjuk.Szép az anyjuk :)
Szia! Ha nem szeretnél babázni, még elviheted ivartalaníttatni. Ha szeretnél, akkor is javaslom, szoptatás után, hacsak nem szeretnél fél évente újabb kölyköket.
Jó... vemhes....Tök8 hogy hogy nevezzük a családban!tök jó h mások javítgatni járnak ide -.-'''''

Terhes lehetek-e ha barátommal védekeztünk óvszerrel, de már 3 napja késik a menstruációm? Nagyon félek, mert 16 vok és nem akarok gyereket! Ésha nem is vok terhes akkor meg miért késik?

Legjobb válasz: Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***

Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***
Azért is késhet mert még fiatal vagy, és játszanak veled a hormonjaid. Barátnõmnek is volt hogy egy hetet késett. Miis megijedtünk:)
ha gumival védekeztetek, nem volt lyukas, akkor kb nulla az esélye, szóval, ráadásul ezer ilyen kérdés volt már, meg ha nem rendszeres a menstruációd, napra pontosan, akkor nem kéne aggódni. nekem mikor annyi voltam mint te volt h egy hónap kimaradt, volt h 8 napig tartott stb, összevissza volt meg, mert ez normális abban a korban, szóval felesleges parázni.sõt valószínû azért is késik, mert parázol rajta, és akkor még késõbb fog megjönni az idegesség miatz
A kérdező hozzászólása: Megfogadtam a tanácsaitokat hogy ne stresszeljek és ma meg is jött!:DKöszike nektek a válaszaitokat!
Egyik barátnõm gumi mellett lett terhes, uhogy nem mondjátok, hogy nulla az esély.Ha szexelsz, akkor esely van rá, hogy terhes leszel, csinálj tesztet és meglátod.

Ha már a 3. tesztemet csinálom és mindhármon halvány a második csík akkor terhes vagyok?

Nagyon vágyunk a babára. A teszt mindhárom már fajta volt.

Legjobb válasz: biztos hogy terhes vagy

biztos hogy terhes vagy
szerintem te is tudod erre a választ :)
A kérdező hozzászólása: Én már teljesen elbizonytalanodtam. Nem vagyok egy nagy tesztelgetõs, de most teljesen "rákattantam" :) Tegnap kellett volna megjönnie, szerda, csüt és ma reggel teszteltem, de még mindig halvány. Most megfogadtam hogy várok hétfõig és ha akkor is halvány, akkor lehet hogy valami baj van?
nekem is alig halvany volt es elmentem dokihoz aki felvilagositott hogy terhes vagyok
Nekem 2013.január 3.án(szülinapom) kellett volna megjönnie, nem jött, aznap délelõtt teszteltem, és a második csík halvány lett :-). 5hónapos fiú anyukája
Igen, kell, hogy erõsödjön majd, hogy hétfõig vársz, az jó ötlet. :) Akkor tesztelj újra.
Nekm majd kèt hètig nem erõsödött, most 23hkm vagyok
A kérdező hozzászólása: Ma reggel tökéletes erõs 2 csík! :) Boldogság!!! :) Nagyon köszönöm a válaszokat!
Azért kell várni, hogy a megfelelö HCGhormo szint annyi legyen, hogy a teszt kimutassa a reális eredme´nyt.
így van. Hozzátenném, hogy nem mindenkinél egyforma intezzitású a hormontermelés, így a menstruáció elmaradásakor sokkal biztosabb eredményt mutat a teszt.
A beágyazódás nem 3 hanem 7-12 napig tart!!!!!!

6 napja késik, csináltam tesztet ami pozitív lett, ma voltam orvosnál viszont ő nem lát semmit. Ha terhes lennék akkor minimum 2-3 hetesnek kellene most lennie peteéréstől számítva, annak hüvelyi ultrahangon már látszania kellene nem?

Legjobb válasz: Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.

Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató válaszokat, de 3 db pozitív teszt után és 2 negatív uh után megjött...szóval nincs baba...
szijja nekem november 1-jén volt meg utoljára és ma voltam nõdokinál aki 5 hetes terhességet állapított meg 6mmes petezsákkal és benne szikhólyaggal. És elmondom azt is h múlthéten pénteken is voltam dokinál mert 2 pozi tezstem lett és semmit nem láttak az ultrahangon, és látod azóta 3 nap telt el és ma már egy 6mmes petezsákot láttak:D
Én kimaradt mensi után 4 nappal mentem dokihoz ultrogestánért mert 2 misseden vagyok túl akkor nekem a megvastagodott nyálkahártyát és egy 4mm-es petezsákot látott belsõ uh-val. Egy hétre rá vagyis pénteken már hasival is látta akkor 5mm- volt.De akkor nekem azt mondta a doki, hogy késõbb volt az ovuláció azért ilyen kicsi még. Lehet nálad is így van és ha most vissza mész már fog látni valamit.
Nekem sem láttak semmit, pedig a tesztem pozitív volt. A doki szerint hamar mentem. Következõ héten már volt valami picike látható dolog, azutáni héten meg missed ab :( Már 5 hetes terhességet kell látni uh-n, vagy késõbb volt a peteérésed, és kisebb a terhesség mint gondolnád. Nálam a sima 25-ös teszt a nemvárt elõtt 4 nappal halványan de mutatta.
Lehet hogy korán van még azért nem látta.Ne aggodj biztos hogy pár hét mulva látszodni fog:)
Pontos választ nem tudok írni, csak azt, hogy én 3X voltam terhes és mindig az elmaradt menzesz alatt mentem és a petezsákot mindig látta.
Elsõ vagyok.Csütörtökön már biztos fog látni petezsákot ;)
A kérdező hozzászólása: Nekem se petezsákot se semmit nem lát....én is megyek vissza csütörtökön.
kb 5-6 hetes lehetsz. a sógornõm kb 5 hetes lehetett mikor a tesztet csinálta és pozitív lett neki de õneki sem láttak semmit.(január végére van kiírva) szerintem egy kicsit korán mentél uh-ra. az elmaradt utolsó menstruációtól kell számolni a heteket, nem a peteéréstõl.
Én az 5válaszoló vagyok.Nagyon sajnálom :-( Légy pozitív és próbálkozzatok tovább.Egyébként lehet, hogy terhes voltál, de közben fölszívódott.Sokszor elõfordul, csak nem tûnik föl.

Ha eszek, akkorára nõ a hasam mint egy 3 hónapos terhesnek, ha nem sokat eszek akkor is mintha fel lennék puffadva, de nem érzem azt a tipikus fel puffadós érzést. Reggel ha felkelek akkor nincs semmi?

Csak a nap folyamán azt veszem észre hogy nagy a hasam. Ezzel érdemes lenne orvoshoz fordulni? Decemberbe szedtem 1 hónapig fogamzásgátlót aztán abba hagytam. Azóta van ez.összefügghet?

Legjobb válasz: Szia! Lehet kicsit felborította a hormonháztartásodat a gyógyszer, de az ki fog ürülni belõled fél év alatt. Inkább arra gondolok, hogy magas a szénhidrát és alacsony a fehérje beviteled. Próbáld ki, hogy akkor is ez történik-e, ha zöldséget, húst, tojást eszel. Persze a szénhidrát is fontos, de elég belõle kevesebb mennyiség is és sose edd önmagában, mindig keverd zöldséggel.

Szia! Lehet kicsit felborította a hormonháztartásodat a gyógyszer, de az ki fog ürülni belõled fél év alatt. Inkább arra gondolok, hogy magas a szénhidrát és alacsony a fehérje beviteled. Próbáld ki, hogy akkor is ez történik-e, ha zöldséget, húst, tojást eszel. Persze a szénhidrát is fontos, de elég belõle kevesebb mennyiség is és sose edd önmagában, mindig keverd zöldséggel.

Nekem 18-23ig volt a peteérésem. Szinte minden nap együtt voltunk a párommal.3-án nem kéne, hogy megjöjjön. Ha terhes lennék, akkor már most kimutatná a teszt, v. csak 3-a után?

Legjobb válasz: Még nem valószínû, de nem is lehetetlen. Nekem a 10-es teszt az együttlétünk után 9 nappal halványan kimutatta, még volt 4 napom a menstruációig. Ha van türelmed, még várj.

Még nem valószínû, de nem is lehetetlen. Nekem a 10-es teszt az együttlétünk után 9 nappal halványan kimutatta, még volt 4 napom a menstruációig. Ha van türelmed, még várj.
Elképzelhetõ, hogy kimutatná egy nagyon érzékeny teszt - hogyha korai beágyazódásod volt. De mivel a beágyazódás akár 10-14 napig is eltarthat, így én megvárnám a helyedben a kimaradást, mert ne aggodalmaskodj vagy szomorkodj feleslegesen egy negatív teszt miatt.. Drukkolok neked! Hajrá ++++++
1-2-án szerintem már próbálhatsz tesztelni egy érzékenyebb teszttel.

A barátnöm legutóbb 3 hete azt kérdezte, ha terhes lenne akkor elvenném e feleségül?

XD Mondom, nem, elvetetnénk, mert még fiatalok vagyunk. Erre ma megint megkérdezte. Azt mondja nem terhes, csak kérdezi. Holnap csináltatok vele tesztet:S Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz. Ha nem bízol benne, akkor húzzál gumit. (Pl. félsz, hogy direkt kihagy néhány tablettát, ha szed..) Akkor nem kell majd ilyenen aggódnod...

Mi csak tanácsot tudunk adni, neked kell eldönteni, átalakítani a döntésedet ezek alapján...
Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz. Ha nem bízol benne, akkor húzzál gumit. (Pl. félsz, hogy direkt kihagy néhány tablettát, ha szed..) Akkor nem kell majd ilyenen aggódnod...
ha cigányok vagytok akkor semmi gond a többiek is 16 évesen szülnek ha nem cigányok vagytok akkor a 16 év elég gáz
Szerintem nem hiszi el, hogy egy 20 éves férfi szerelmes lehet egy 16 éves lányba(nekem nincs gondom a kor különbségekkel!!), de nem ismerem a csajt, nem tudom, hogy megsérted, vagy nem azzal a teszttel...
Én menekülnék a helyedben de te tudod...
Ha csak azért szeretné , hogy elvedd mert terhes, semmiképpen ne menj bele!A házasság egyébként sem okos dolog..csak nézz körül!Ráadásul iszonyatosan fiatalok vagytok ti ehhez..a gyermekvállaláshoz is!
Disszidálnék Bhutánba, de csak mert menõ zászlójuk van.
Terhes.
szerintem...
A kérdező hozzászólása: Fehérek vagyunk.Tudom hogy gáz. Pont ezért nem akarom. Ha megsértödik, ha nem, a lelki nyugodtságomért megcsináltatom vele.
"Fehérek vagyunk. Tudom, hogy gáz" Az gáz, hogy fehér vagy, vagy az, hogy ilyenkor gyerek! xd Szerintem védekezzetek! Igen, ennyi idõs korban nem kell fehér embernek gyerek! Ha a barátnõd 16 éves korában ezzel akar megfogni téged örökre, akkor az igazán gáz! Szerintem szólj neki, hogy inkább tanulnia kellene, hogy kb 10 év múlva, vagy inkább 15 év múlva, legyen mire szülnie gyereket!
sürgösen tedd el láb alól.el sem tudom képzelni milyen kis sunyi szutyok lehet a barátnõd

Ha terhes vagyok akkor az első 2-3 hónapban nőhet a hasam?

Legjobb válasz: Ha elsõ terhesség, akkor nem nagyon, csak 5-6 hónaposan látszik meg a legtöbb nõnél.

Ha elsõ terhesség, akkor nem nagyon, csak 5-6 hónaposan látszik meg a legtöbb nõnél.
osztálytársam is most teherbe esett és elsõ gyerek és 4 hónapos és már van pocija igaz kicsi de gömbölyödik.
A kérdező hozzászólása: fogok tesztet csinálni, ez nem is kérdés, csak még várok 1-2 napot a havimmal, mert lehet megjön ezt a hasméretes dolgot csak úgy megkérdeztem, hogy míg várok addig is nyugodjak kicsit
még jó, h nem 9 hónaposan jut eszedbe, a hasméricskélésnél megbízhatóbb eszközök is a rendelkezésedre állnak ez ügyben, menj nõgyógyászhoz, csinálj tesztet
A kérdező hozzászólása: amúgy köszönöm az eddigi válaszokat ! az alkatra nézve nem vagyok vékony, tehát nálam szokott súlyingadozás lenni, remélem hogy most is csak egy kis feleslegrõl van szó a hasamon és nem többrõl
A kérdező hozzászólása: nos még nem csináltam tesztet gondolkoztam rajta, hogy csináljak, viszont a feltételezett elsõ hónapban megjött a menstruációm most viszont késik és ezért nem tudom, hogy terhes vagyok-e, mert utoljára 2 hónapja volt az aktus, viszont most késik csak....lehet csak késésrõl van szó, mert hónap elején kell megjöjjön és ugyebár 6.-a van
minden terhesség más, függ az alkattól is de a kérdéssel van egy kis gondom, mert nem igen értem, nem tudod terhes vagy? 2, 3 hónapról beszélünk, szóval nem kéne megbizonyosodni? N
Tesztet csináltál már?
A kérdező hozzászólása: bár csak hízás lenne és ne terhesség
Vagy csak meghíztál.
A kérdező hozzászólása: akkor lehet mégse vagyok terhes...
A kérdező hozzászólása: :-SS és mit fog csinálni a gyerekkel amúgy ? megtartja ? s hogy reagált mikor megtudta ? hány éves ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!