Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes a nem várt mensi (7 db)

Ha terhes vagyok a nem várt mensi előtt lehet híg folyásom?

Legjobb válasz: Igen, lehet. Több eset is volt. Bár ha vizes az sokszor a mensit jelöli. Ha tejes egy picit akkor van remény! De már láttam vizes folyás után pozitív tesztet! :)

Igen, lehet. Több eset is volt. Bár ha vizes az sokszor a mensit jelöli. Ha tejes egy picit akkor van remény! De már láttam vizes folyás után pozitív tesztet! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Szép napot!
Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: Holnapra(péntek)
miota probálkoztok?csak azért érdekelne mert mi is probálkozunk egy ideje.

A nem várt mensi előtti napokban tesztelhet vki pozitívat Lillyvel? Szerdára nem várom! Ha terhes vagyok és hétfőn tesztelek, már mutathat pozitívat?

Tudom, h ez nem tartozik a legérzékenyebbek közé, de csak ez van itthon... én meg türelmetlen vagyok:)

Legjobb válasz: Mért nem veszel érzékenyebbet?Hétfõn már nyítva lesznek a gyógyszertárak,én a helydbe Gabriellel tesztelnék.Ha már kiváncsi vagy mit mutat a teszt.14 hetes pocak babás

Mért nem veszel érzékenyebbet?Hétfõn már nyítva lesznek a gyógyszertárak, én a helydbe Gabriellel tesztelnék.Ha már kiváncsi vagy mit mutat a teszt.14 hetes pocak babás
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Látom nem csak én vagyok ennyire bezsongva:) ))) Hát lehet, h nem bírom ki és tesztelek Lillyvel hétfõ reggel...
Ja elõzõ vok: volt hogy napi többeti is csináltam! :)
Basszus, én 9 tesztet csináltam mire végre pozitív lett, mensi elõtt 2 nappal kezdtem, és utána 4 nappal sikerült és igen ott volt! Hajrá csajok, nagyon szorítok mindenkinek! 18 hetes :)
A kérdező hozzászólása: Szia, Nekünk õ lenne az elsõ baba és ezért is vagyok ilyen türelmetlen:) Tudom, h várni kéne, de szerintem a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalan. Milyen tesztel csináltál? Drukkolok neked!!!
szia én is szerdára nem várom én tegnap már csináltam egy tesztet és persze neg lett tudom hogy nagyon korai volt de hát nagyon nem bírom, mi most a harmadik babóca jelentkezését várjuk
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy:) ))
Az a 2 napocska megláttod hamar elszalad!Remélem nagyon jó hír vár rád Hétfõn:) Tudom milyen érzés, hisz én is remegõ kézel csináltam meg a tesztet.Gabriel kicsit drágább, mind a Lilly, de lehet a Lilly nem mutatná ki, a pozitiv csíkot, és szomi lennél feleslegesen, de a Gabriel viszont meg mutatná a pozitivat.Nagyon drukkolok neked!Elözõ hozá szóló voltam!Szió
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Igazad van, csak olyan nehéz várni...
szerintem meg kimutassa a lili is . azért mert müanyag boritasa van a másiknak azért még belülröl ugyannaz a papir van. na mindegy szerintem ha már megvetted tesztelj azzal . minek költenél másikra hátha kimutatja.

Ha valaki terhes, akkor a nem várt mensi előtt előfordul valamilyen folyás?

A pocimat néha érzem már egy ideje,két napja szúrkákat is érzek.Három nap van a nem vártig!

Legjobb válasz: nekem fehéres folyásom volt...

nekem fehéres folyásom volt...
nekem pont az ellenkezõje. máskor menstruáció elõtt erõs folyásom van, terhesség elõtt totál szárazság. semmi a világon.
Nekem krémes fehér folyásom volt.
Nekem is fehér és sûrû folyásom volt, kb 1 héttel az elmaradt menstruáció elõtt jelentkezett.
Nekem is az ellentéte. Szinte semmi folyás csak 1-2 csepp volt! Pedig menzi elõtt szokott lenni. Ha nem jön meg, tesztelj!
Nekem novemberben volt így akkor megjött, decemberben ugyanígy akkor viszont nem.Már 11 hetes vagyok. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Negatív...szinte tudtam....mint mindig...
nem feltétlenül. Nekem is úgy fájt a hasam, mint mielõtt megjönne, most 7 hónapos a fiam. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha igazatok lenne....holnap megírom hogy mi lett az eredmény....
Drukk a holnapi teszthez:)

Szerdára nem várom. Ha terhes lennék kellene már valamit éreznem? Mellfeszülés, haspuffadás, . (Mensi előtt 1 héttel már szoktak görcseim lenni és fájni szoktak a mellbimbóim, most meg semmi) Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Juj, én csütörtökre:) Akkor együtt reménykedünk. Nem feltétlen kell bármit is érezni, mindenki máshogy mûködik. Úgyhogy persze, reménykedni kell is:) Én az utóbbi hónapokban minden mensi elõtt mást éreztem, úgyhogy most már nem tudom. Szorítsunk egymásnak:)

Juj, én csütörtökre:) Akkor együtt reménykedünk. Nem feltétlen kell bármit is érezni, mindenki máshogy mûködik. Úgyhogy persze, reménykedni kell is:) Én az utóbbi hónapokban minden mensi elõtt mást éreztem, úgyhogy most már nem tudom. Szorítsunk egymásnak:)
Az vagyok, akinek idõn túl lett pozitiv a tesztje, azóta már van két halvány pozitivom. Holnapra nem várom, de most görcsölget a hasam, még mindig kételkedek.
És a kérdezõnkkel mi a helyzet?
Sziasztok, Csatlakoznék szintén péntekre nem várom. 25.-én volt pém. 31-32-naposak a ciklusaim. A mellbimbóm besötétedett és nyilalgat az egész cicim. Tegnap erõs görcsös fájdalom de semmi. A pém.-óta száraz vagyok mint a Szahara.Mikor lessz már hétvége ?! Mindenkinek sok sikert!
Hopszi, majd elfelejtettem. Már 1 hete felkell kelnem éjjel is pisilni. Mult éjjel például kétszer is ki kellett mennem. Tudom csak a reggeli vizeletbõl lehet eredményes tesztet csinálni de mi a helyzet ha már 2x is voltam pisilni elõtte? ui.: Minden + os mamainak gratulélok ! Sok booldogságot a babókhoz!
Én vagyok, aki csütörtökre nem várom. Hát tegnap késõ este észrevettem egy barna foltot a wc-ben, pedig érdekes, hogy száraz vagyok. Lehet, hogy mensi elõjel :( A hõm még mondjuk fent, de volt, hogy csak a mensi 3. napján esett le, volt olyan is, hogy 3 napig maszatoltam elõtte, és már akkor lesett, az elsõ vérfolt napján. Fogalmam sincs mire számítsak, gyakorlatilag minden hónapban más tüneteket mutat a testem.
Jó reggelt "csütörtökös", Még ne add fell. Én a kislányommal aki már 8 éves , pont így jártam. Pontban "megjött" csak ami feltünt hogy igazán semmi nem volt csak maszatolgatás. 6 hetes voltam mire + lett a tesztem. Soha ne add fel!
Köszi a biztatást Mommy:)
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, ne add fel!Ha ennyien szurkolunk biztosan össze fog jönni!!HA már ennyire szurkolunk tuti össze jön!Megy a drukkkkkk!!
De jó érzés, neked is köszi:) És a kérdezõ? nálad mi a helyzet? Te "szerdás" vagy.
4. válaszoló vagyok: kideült, hogy elszámoltam magam és nem ma, hanem már tegnap meg kellett volna jönnie (általában nagyon pontos a mensim). Most semmi vérzés, csak hasszurka, néha hányinger, haspuffadás. Ma reggel sikerült egy szellemcsíkos Gabriel tesztet produkálnom. :( Szerintetek ilyenkor mi van???
Szerintem nagyon valószínû, hogy terhes vagy! Gratulálok!:-))
Köszi, aranyos vagy! Igazából azért állok értetlenül a dolgok elõtt, mert már a 15. napnál járok, az elõzõ terhességemnél meg a nemvárt elõtt 4 nappal volt pozitív a teszt. A remény hal meg utoljára (pár nap múlva újra tesztelek)...
A kérdező hozzászólása: Nekem nem jött meg, remélem nem is fog. De semmilyen tünetem nincs.Én csak jövõ héten fogok tesztelni.
Hû de türelmes vagy, és ez jó hír:) én a csütörtökös vagyok, és ma fog megjönni:( két napja már barna pecsét van, és ma leesett a hõm a vonalra, gyakorlatilag biztos, mert érzem belül, hogy mindjárt "robban". Neked még szorítok, azért megírhatnád, ha gondolod.
Köszönöm szépen aranyos vagy!Én is drukkolok mindenkinek!!:-)Ha teszteltek az eredményt írjátok már meg, hogy tudjak/unk gratulálni!:-)Megy a drukk mindenkinek!
Még ne vonj le következtetést, hogy tuti nincs baba, majd pénteken kiderül:) Szorítunk neked is:)
Szia! Én is szerdára nem várom! Már 1 hete mellfájdalommal küzdök, ami egyre erõsödik. 2 napja csináltam tesztet, de még nega volt, lehet, túl korai volt még. 3 napja közdök a gyomorsavammal, bármit eszek. Nekem nagyjából ennyi. Nem érzem, hogy meg akarna jönni. De amikor a fiammal lettem terhes, semmit nem éreztem, csak kimaradt a mensi. De mindenki más, nem feltétlenül fontos, hogy bármit is érezz, attól még lehetsz terhes. Te mikor tesztelsz, ha nem jön meg? Én szerdán reggel talán.
A kérdező hozzászólása: Akkor izguljunk együtt. írjatok, ha történik valami! Én is fogok írni.
Elsõ vagyok. Nekem ez az elsõ hónap, hogy nem tesztelgetek elõre, mármint a nemvárt napjánál hamarabb. Valahogy ez most olyan jól esõ izgalom, hogy bármi lehet még, hogy reménykedem. Szóval úgy döntöttem kibírom csütörtökig. Talán nem jön meg... Oké, írok én is.
Csatlakoznék. Én csütörtökre nem várom. Tesztelni vagy aznap vagy csak másnap reggel fogok. Eddig voltak tüneteim, de tegnap óta egyre ritkábban van, így már nem tudom, mit gondoljak...
Sziasztok, én szerdára nem várom. Ma reggel csináltam egy tesztet, de szerintem negatív lett. Kb 2 perc után visszadobtam a dobozába, hogy ha negatív, akkor így jártam...Aztán meg reggeli után mikor ki akartam dobni látom, hogy van rajta egy halvány csík. Nem tudom mit gondoljak errõl így inkább negatív. Tüneteim vannak: kemény a hasam és olyan mintha lenne benne egy kõ, fáj a mellbimbóm és sokat kell pisilni járni, ja és álmos vagyok, de ez szerintem nálam nem terhes specifikus, mert mindig az vagyok. Szorítok mindenkinek.
Hello Csajok! Nekem is szerdán kellene nem jönnie. Semmi extrát nem érzek, a múlt hónapban sokkal inkább voltak tüneteim, de nem lett belõle semmi. Bemeséltem magamnak?! A tesztelést biztos, hogy nem bírom ki szerdán reggelnél késõbbig.
sziasztok én holnapra nem várom már van egy pozitív tesztem a hõmérsékletem 37, 1-37, 2 között mozog kicsit fájdogált a hasam de most reggelre mintha elvágtak volna semmi bajom sincs remélem hogy ez jó jel.
Gratulálok Neked a babához! De jó neked! Én szerdára nem várom. Majd meglátjuk.
Lenne értelme holnap reggel tesztelni? Vagy csak csalódnék? Nem bírom ki! (szerdás vagyok)
Hát, esetleg egy tízessel. De még az sem biztos, hogy kimutatja, de lehet, hogy igen:) te döntesz:)
07.02, 07:54-es vagyok. Sajna ma reggelre megjött:( Most egy ideig biztos nem fogok foglalkozni semmilyen tünettel. Kicsit becsapott a szervezetem. Ti hogy álltok?
Sajnálom. Én a csütörtökös vagyok. Most úgy vagyok vele, hogy minden tünetemet annak tudok be, hogy beképzelem és nagyon akarom. Bár még száraz vagyok, és a hõm ma reggel egyel feljebb ment mint az eddigi legmagasabb. A melleim nem fájnak, de a mellbimbót érzékenyebbnek érzem, de ezt is lehet, hogy beképzelem. Pakolgattam a dolgaimat, és kezembe került, a hónapokkal ezelõtt elrakott pg53. Most újra kipróbáltam mielõtt elraktam, és tiszta páfrány lett, úgyhogy nem értem, peteérés elõtt kellene ilyennek lennie. Szóval nem tudok már semmit. De most kifejezetten élvezem, hogy eddig nem csináltam tesztet. Olyan jó még tudatlannak lenni...:S
Mindannyitoknak szorítok nagyon!!!
Sziasztok! Én is csatlakoznék.Én péntekre nem várom.Ez az elsõ hónapunk, hogy próbálkozunk.Tüneteim annyi, hogy kemény a hasam és fel van puffadva, most elkezdtek egy kicsit szurkálni a melleim, valamint a gyomorsavammal vannak gondok.Az alaphõm 36.5 és most már negyedik napja 36, 9-36, 8 a hõm.Szerintetek tuti nincs baba?Ja és olyan enyhe megjön érzésem van.Nekem csak elõtte szokott fájni, péntek még messze van.Mindenkinek szurkolok, és mielõbbi babavárást kívánok mindenkinek!!Akinek pozitív lett a tesztje, nagyon gratulálok és vigyázz magatokra!:-)
Elméletileg ma kellett volna "nem megjönnie". 30.nap, reggel negatív teszt 10 Qupidóval. Sehol mensi de még csak érzésem sincs hogy megjönne. Azóta is nagy a szárazság. Hhmmm Elgondolkodtató a helyzet. Ki hogy áll csajszik?

Holnapra nem várom. Ha terhes lennék, kellene már éreznem valamit? A mensi előtti görcseim most nem jelentkeztek.

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell érezni, van aki érez, van, aki semmit.

Nem feltétlen kell érezni, van aki érez, van, aki semmit.
nem kell érezni semmit, drukkolok:)
nem feltétlenül kell érezni. én nem éreztem ovu utántól semmit, csak nem várt napján kezdõdött a mensis érzés.

Milyen hüvelyváladékot kellene tapasztalnom ha terhes lennék? 05.11-re nem várom, ha mensi lesz akkor ezek a tünetek?

Most vagyok a tüsz?repedés után 6. napon. kedden érdekesen görcsölgetett a hasam.el?forduhatott hogy akkor a beágyazódást éreztem?tegnap a váladékom tejszer?(krémes) volt ma pedig kissé csökkent a mennyiség és kicsit ragadós az állaga, teljesen elbizonytalanodtam. nem tudom hogy ez jót jelent-e vagy sem.szerintetek van még esélyem?

Legjobb válasz: Második vagyok,elhiszem hogy kezdesz belefáradni,de ne add fel!És ne türelmetlenkedj!Hozzád is meg fog érkezni a kis pocakgyurka:))) Én drukkolok,írd meg mi lett!

Második vagyok, elhiszem hogy kezdesz belefáradni, de ne add fel!És ne türelmetlenkedj!Hozzád is meg fog érkezni a kis pocakgyurka:) )) Én drukkolok, írd meg mi lett!
Szia 10:04-es vagyok. Hát már 37-dik hétbe léptünk ma már nem sok van hátra nagyon izgulok. Iwiwre tettem fel képet. Gratulálok a nagy fiadhoz :) Puszi üdv Simona
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy nem jött össze, de lássuk be, nem mindent tettetek meg érte ebben a ciklusban, ahogy korábban írtad! Ne add fel, hogyha kitartóak vagytok akkor biztosan sikerülni fog nektek is! Negatív tapasztalatom lett a dokimmal: megcsinálta a down kór szûrést, már egy hete megvan az eredmény nálam, de megbeszéltük az orvosommal hogy hívom ma és megbeszéljük az eredményt. Erre ma hívtam és majdnem õ volt megsértõdve hogy neki ma nem volt ideje megnézni és majd holnap hívjam.... Megkönnyítette a döntésemet. Sajnos nem figyel rám eleget, pedig KISMAMA vagyok, aki nem keveset fizetett neki eddig. De nem tovább!!! Betellt a pohár, holnap bemegyek a körzetemhez tartozó kórházba és megpróbálok segítséget kérni, hogy felvegyenek ide és ide járhassak terhes gondozásra! Délután felhívom a dokit, meghallgatom az elemzését és elmondom neki, hogy nem fogok hozzá járni a továbbiakban, mert nem vagyok vele megelégedve ahhoz képest amennyi pénzt elkér!!! Kemény leszek! Mindent kifizettem neki, nem tartozok semmivel! írtam neked egy privát üzit....
szia hát úgynéz ki h megjön, sebaj majd hó végén. hát jó sok pénzt szednek el az embertõl az biztos, én is gondolkoztam rajta h fogadni kéne majd dokit, de sok pénz, van itt a környéken egy jó, de õ is 60 kér a szülésért a gondozásért pedig 6000-et alkalmanként, + még a többi. ugy hogy én is ugy vok vele h majd inkább a bébire fordítom azt pénzt. én nagykátai vagyok, pest megye. iwiwen fenn vagy? vagy myvippen? ha gondolod szép napot nektek
A kérdező hozzászólása: Budapesti vagyok egyébként...
A kérdező hozzászólása: remélem sikeres volt nektek az együttlét!!!! bár a megszakítás nem szokott segíteni.... a dokim azt mondta hogy a terhesgondozás alkalmanként 12.000Ft, bizonyos vizsgálatok(pldown szûrés)18.000 Ft, a szülésig nem jutottunk el, mert még van idõ. Sajna munka terén nálunk hasonló a szitu.. én munkanélkülin vagyok a férjem dolgozik.... megbeszéltük, hogy még a down megcsináljtatjuk, majd elkezdek a körzeti kórházba járni... nem tudjuk kifizetni még a gondozást se illetve inkébb féreteszem a baba születésére és érkezésére a pénzt mint zsebbe dugdossam....
szia hát nagyon örülök nektek...:-D bárcsak má én is itt tartanék.az egyiket kihagytuk de együtt voltunk csak nem kifejlettig, mert kihúzta de pé nap volt, kedden kéne megjönnie, és olyan furin érzem magam, egypáran mondták már hogy valami változás látszik e az arcomon. de még keddig van 3 nap. de ha nem sikeredett akkor majd a köv tuti lessz.... hát a mi anyagi helyzetünk, az uram munkanélküli csak én dolgozok, pultos vagyok és az a baj ha nem találna majd a férjem munkát én dolgozhatok sokáig ott mer nagy pocakkal nem lehet, én meg ezé félek h lessz de nem hátrálunk, csak elõre jöjjön a bébi. ha megtudod mennyit kér a doki megmondod nekem is?hová valósi vagy? kivánok minden jót nektek. puszi
A kérdező hozzászólása: kicsit rég jártam itt, ne hari.... júliusban 2 pé-d van?! akkor ne hagyjátok ki!!!! sajnos elég ritka, hogy elsõre összejön, DE hátha te leszel a kivétel, aki erõsíti a szabályt!!!!! Szépen fejlõdünk :) ma este megyünk a dokihoz magánrendelésre, két hete volt a baba ülõmagassága 45mm :) egész kis emberi alakja van már, alig bírom kivérni az estét hogy újra láthassam :) ) ma derül ki hogy mennyiért fogja vállalni a dokim a szülést, kiváncsi leszek.... A férjem dolgozik egyedül, mert engem már nem vesznek fel sehová, így elég nehéz lesz kifizetni.... :( kicsit tartok tõle....
szia olyan jó hallani h ilyen szép dolgok történnek veletek, bízom benne h mi nálunk is nemsoká beszélhetünk hasonlóról, nem gorcsölök rajta csak alig bírom kívárni a julit, meg az augusztust, mer azt beszéltünk meg h házassági évfordulótól akciózunk, de az aug 15 én van, az messze van, juli hónapban 2 peteérésem is van mer 25 naposak a ciklusaim, és arra gondoltam elkapom majd szépen a apát és hajráá... :-P jelentkezem majd h alakulunk. nektek addig is szép fejlõdést... élvezd ki minden percét a a pocakos idõnek Üdv: M
A kérdező hozzászólása: Szurkolok nektek, hoigy mihamarabb összejöjjön!!! Saját tapasztalat, hogy nem szabad nagyon a babára koncentrálni, mert fel tud emészteni a vágy a kisbaba után. Két éven át próbálkoztunk, nagyon hosszú volt, és ha jobban belegondolok, semmi másról nem szóltak a napjaink. Szomorú!!! A lényeg hogy szeressétek egymást és ne babagyártásról szóljon az együttlét, hanem a mély érzelmekrõl!!!! Múlthéten voltunk uh-on, 14 mm-es és már pulzál a kis embriónk szivecskéje. Annyira megható volt látni, csak úgy kalapált a drágaságunk!!! :) Jó Babásodást Neked!!!!
csináltam ma egy tesztet. értékelnéd nekem?te nem rég estél túl ezen.nagyon izgulok http://kepfeltoltes.hu/100813/20100813560_www.kepfeltoltes.h..
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is ilyen volt az elsõ tesztem, mostanra már 18.hetes kismama vagyok :) Javasolnám, hogy ne éld bele magad, DE csinálj egy másik tezstet esetleg holnap reggel az elsõ vizeletbõl és mûr erõsebbnek kell lennie. Hogyha még korai terhességrõl van szó akkor elõfordulhat hogy az is halvány, de a halvány is pozitív :) Nem szeretnék elõre gratulálni, de várom a fejleményeket!!!!
A kérdező hozzászólása: Mi a helyzet nálatok?! Remélem már jobban vagy lelkileg és esetleg már terhes vagy babás vagy!!!! Bence baba már 8 hónapos :)
A kérdező hozzászólása: ma vagyunk 22 hetesek(lemaradt, bocsi)
A kérdező hozzászólása: Szia! Annyira nagyon sajnálom hogy át kellett élned ezt a borzalmat....annyira szorítottam nektek! :( Ilyenkor nem lehet semmi okosat és megnyugtatót mondani... Ne haragudj hogy ennyi ideig nem jelentkeztem, egyszerûen nem találom/nem találtam a szavakat. Közhelynek fog tûnni, de jól teszitek hogy elõre néztek. Nem szabad hogy felemésszen a múlt. Biztosan megvan az oka annak hogy sem sikerült... A következõ baba már biztosan életképes lesz és nyugodtan, szépen hamarosan át fogod élni a terhesség minden boldog percét! Bízz benne és magatokban! Nagyon szeressétek egymást! Ez a legfontosabb, hiszen csak így tudjátok egymást támogatni. Velünk minden rendben van, Bence már nagyfiú, ma vagyunk hetesek. De nem szeretnék most neked róla írni, mert szerintem még mélyek a sebek! Jelentkezz drága ha "jobban" vagy!!!Nyugodtan írj ha szükséged van rám, vagy csak ki akarod adni magadból a dolgokat, könnyebb lesz! Az idõ minden sebet begyógyít! Nekem volt egy abortuszom, soha nem fogom elfelejteni a kisbabámat, és talán ez természetes...Biztosan neked is megmarad az emlékeidben, de ne hagyd hogy elhatalmasodjon rajtad! Tovább kell lépni és csakis elõre szabad tekinteni! Puszi
Szia Hát nem szolgálok jó hírekkel. sajnos tegnap jöttem haza a kórházból, el kellett venni a picikémet mer sajnos nem fejlõdött szépen, elnyúlt a petezsák, nem láttak benne semmi kezdeményt, meg a rosszabb h hematómám volt, meg már bevérzett a méhem sajnos és a dokik ugy döntöttek h inkább befejezik a terhességet nehogy valami bajom legyen. hát nem csüggedünk készülünk lelkiekben majd a következõre, tervezgetjük majd eltereljük a figyelmünket h jön majd a másik idõvel. ez lett az én történetem, sajnos ezt is meg kellett élnem, még nem tettem túl magam rajta, kell még idõ de segít a Drágám, meg pozitívan gondolkodunk. veletek minden ok? gondolom elég nagyok vagytok már, növögettek szépen. minden jót azért itt leszek még. cép napot
A kérdező hozzászólása: Természetesen lehet tudni hogy fiunk lesz :) Kicsi Bence baba! Tegnap volt a névnapja és ma reggel hihetetlenül boldogan keltem :) Arra ébredtem hogy mozog a hasam, pici kis lökdösõdést lehet érezni :) azóta is néha néha izeg mozog, nagyon édes , ma vagyunk 19+1-en :) Szívbõl gratulálok neked a kis Manókához :) 1-2 hét múlva uh-on már látni fogod ahogy lüktet a kis zsákocska, fantasztikus lesz, majd meglátod :) Én a 16. héten hallottam végre elõször is a kis szivecskéjének a lüktetését, szebb hangot elképzelni sem tudok :) megható és örömmel teli :) Jelentkezz!!!!
Szia. voltam ma dokinál. vérvételen is voltam meg ultrahangon is látta a kis zsákot, benne meg egy kis pöttyöt el se hittem volna ha nem látom h az az enyém. 4-5 hetes vagyok kb. el sem hiszem olyan fain volt a doki meg az asszisztens nõ mikor vissza vittem a leletet, mosolyogtak, gratuláltak, látták milyen boldog vagyok, jól esett.szerdám megyek a kis könyvért, meg majd ott irányít tovább.de most mék pihenni. ti hogy vagytok láttam már nagyon szép pocid van, csak így tovább, látni e már h mi lesz?egészséget nektek addig is.
A kérdező hozzászólása: GRATULÁLOK!!!!!(Mondtam:) ) Nagyon örülök az örömödnek :) Mindenképpen írj a fejleményekrõl, NE IDEGESÍTSD magad feleslegesen és NAGYON VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!!
POZITÍV el sem hiszem. nem tudok többet irni mer nagyon izgatot vagyok. majd irom a fejleményeket.
hát szívbõl szurkoltam h minden rendben legyen....és tessék, mostanra mi is eljutottunk odáig h mindketten szeretnék a babót és augusztustól már élesben fog menni a dolog, tegnap voltam vérvételen h minden rendben legyen, holnap megyek a leletért alig várom augusztust, alig telik az idõ megõrülök és mi lesz még utána ha nem jön össze mondjuk elsõre, de pozitívan kell hozzá állni mindenhez, én reménykedem a legjobbakban.... nektek is kívánok mindne jót örültem h írtál a fejleményekrõl.szép estét
A kérdező hozzászólása: Mostanra már teljesen biztos hogy terhes vagyok :) és ha minden jól megy, akkor nemsokára már pulzálni is fog a kis zsákocska :) ) nem volt ennyire egyértelmû, mert amikor elõször elmentem uh-ra, az orvosom látott a méhen belül egy 4mm-es petezsákot és a jobb petefészkem alatt egy 18mm-es "terghességi szövetet". azt hittük, hogy méhen kivüli terhességrõl van szó, kellett várni pár napot hogy meglássuk, melyik indul növekedésnek...(azt hittem megõrülök...alig aludtam ezalatt a 4 nap alatt). aztán vasárnap elmentünk ismét uh-ra és a méhen belüli 8mm-es lett, a kivüli pedig nem változott. Ezért az orvosom azt mondta hogy fellélegezhetünk :) de azért még figyelemmel követjük, a baj elkerülése végett. csütörtökön megint mennem kell, remélem minden rendben lesz!!!!! nem is én lennék hogyha egyszerû lenne az egész terhesség.... sebaj! TUDOM hogy megmarad nekünk és szépen fog fejlõdni!!! Nem lehet másképp!!! :)
A kérdező hozzászólása: ma délután csináltam egy halvány csíkos pozitív tesztet.... nem merek örülni... várok csütörtökig és megint dobok egy tesztet.... remélem sikerül végre.....
hát sajnálom, de azért írd meg h alakult. Szorítok :DDD
A kérdező hozzászólása: sajnálom, hogy neked nem sikerült. én is teszteltem tegnap, de még csak szellemcsíkos se lett. ma már nem is mertem tesztelni. de sajnos úgy érzem megint nem jött össze. a hüvelyváladékom szinte teljesen megszünt. valószinüleg meg fog jönni, csak eddig azért nem jelentkezett mert a peteérésem is kitolódott, ki fog a mensi is tolódni..... :( majd legközelebb...
nekem színt úgy 11-én nem kellett volna h megjöjjön, de ma reggelre megjött, tegnap produkáltam egy szellemcsíkos tesztet, pedig majdnem megörültem, de hát ez van, neked Dukk
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a támogtást, kedves tõled :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat. gratulálok a terhességhez. Igazad van, tényleg várnom kellene...de két év próbálkozás után már nem nagyon vagyok türelmes. minden gondolatom csak a teherbe esés körül forog, nem tudom kikapcsolni... pedig már a is jó lenne ha ki tudnám zárni legalább egy kicsit. Kezdek nagyon belefáradni...
Pedíg ha valós eredményt akarsz látni akkor igenis ki kell várnod, hogy egyáltalán megjön-e a mensid. Türelem, de ha akarsz tesztelj csak nyugodtan akár mostantól de aztán ne csodálkozz ha negatív. Amúgy ahogy az elsõ írta terhességi folyás nincs kinek ilyen kinek olyan. Egyébként sokkal több az olyan kismama akik teljesen szárazak voltak nem várt mensi idejében.Ilyen voltam én is.Egyáltalán semmilyen folyásom nem volt és pozit teszteltem. Ha volt folyásom akkor általában megjött a mensim. Üdv 20 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat. szerinted mikor tesztelhetek legkorábban? mikor kaphatok valós eredményt? nem bírok várni 11-ig :(((
húúú hát az jóó jel, holnap is tesztelhetsz már, tuti ki mutatja majd és csak erõsödik az a halvány csíkocska :DDDD
A kérdező hozzászólása: holnap kell beszélnem a dokimmal is, mert vérvételen voltam múlt pénteken, és annak holnapra van meg az eredménye....kiváncsi leszek mit mond!!! Lehet hogy ellövök még egy tesztet holnap, de lehet hogy nem bírok addig várni....naon szeretném ha sikerülne végre, most lesz a két éves házassági évfordulónk, el se tudok szebb ajándékot képzelni magunknak :) Köszönöm hogy szurkolsz!!! mindenképp megírom, hogy mi lett....
A kérdező hozzászólása: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM :) Imádkozni fogok hogy megmaradjon és jövõ szerdán az uh-on már láthassuk a babyt :)
szeretnék ezúton Gratulálni a Kis Mamának Kívánok nagyon szép babavárást nektek:-DDD
A kérdező hozzászólása: ma ismét teszteltem, egyre erõteljesebb a vonal :) ) beszéltem a dokimmal aki elmondta hogy a vérvételem majdnem tökéletes. A prolactin kicsit magas de nem vészes! El se hiszem..... Kisbabánk lesz!!!!!
még nem megy élesben a babaprojekt, de fûzöm apát hogy hátha itt lenne már az ideje, én most már kezdem úgy érezni h jöhetne. csak õ még azt mondja mindig h Majd, dehát mikó? de eljön mindennek az ideje:-DD
A kérdező hozzászólása: mindenképpen jelentkezni fogok :) gratulálok hogy ilyen szép idõt eltöltöttetek együtt és még legalább 10x ennyit kívánok!!!! egyébként ti mióta próbálkoztok? van már esetleg babátok?
mi szept leszünk 8 éve együtt. hát gratulálok akkor mert anyuka vagy....-DDDDD de ahogy telnek a napok úgy lesz biztosabb a dolog. várom azé biztos IGENT mikor majd a doki is azt mondja h ott az a kis pocak lakó szorítok h igaz legyen a teszt szép estét
A kérdező hozzászólása: most leszünk 6 évesek együtt ezen belül az utsó kettõ házasságban. és ti? Megint csináltam tesztet, délutániból és megint halvány csíkos lett....mekkora az esély hogy egymás után két szellemcsíkos tesztet csináljon az ember??? van még esélyem?
hát igen egy gyönyörû ajándék lenne, mind kettõtöknek, én is valahogy igy képzelném el, mi 1 éves házasok leszünk aug ba, megkérdezhetem ti mióta vagytok együtt?
Nincs terhességre utaló folyás!!!! Ezt már sokszor leírtuk! Mindenkinek más. Nálam pl mind két terhességemnél semmilyen folyásom nem volt a nem várt elõtt és után pár hétig. Menzi elõtt mindig fehér krémes volt. Van akinek meg fordítva van. Erre ne alapozz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!