Találatok a következő kifejezésre: Ha terhes árthat (42 db)

Árthat, ha terhesen műkörmöt rakatok?

Legjobb válasz: Szia! Abban az esetben nem árthat ha épített technikával készítik el, és nem a hagyományos tip.-es technikával amikor ragasztják a mûkörmöt mert a ragasztó szerintem káros lehet valamilyen szinten a babára! Amikor készítik a körmeidet a vegyszereket és a körömreszeléket ne lélegezd be és akkor nem árthat! Pl.a mûkörmösöknek azért nem ajánlják terhesség alatt a munkájuk végzését mert rengeteg vegyi anyaggal kerülnek érintkezésben!

Szia! Abban az esetben nem árthat ha épített technikával készítik el, és nem a hagyományos tip.-es technikával amikor ragasztják a mûkörmöt mert a ragasztó szerintem káros lehet valamilyen szinten a babára! Amikor készítik a körmeidet a vegyszereket és a körömreszeléket ne lélegezd be és akkor nem árthat! Pl.a mûkörmösöknek azért nem ajánlják terhesség alatt a munkájuk végzését mert rengeteg vegyi anyaggal kerülnek érintkezésben!
Nemhiszem hogy árthat akár a ragasztó vagy más anyag hiszen a körmünk egy elszarusodott kéreg és így nincs felszívó hatása!!!Ennyi erõvel ne is fessük! Amit viszont fogadj meg: a terhességed utolsó harmadában már ne rakass hiszen a szülés megindulása során figyelik a körmöd esetleges elszinezõdését és a rétegek alatt ezt nem látják tisztán és nem is díjazzák a szülõszobán!! Szülés után a baba véletlenül megcsikarása miatt nem ideális!!Ezért szerintem csak a terhességed elején használj mûkörmöt!!!!
Biztos vagyok benne, hogy minden anyagból felszívódik a keringésbe, így a vegyszerekbõl is . Én nem is lakkoztam a körmöm. A szarut felodja az aceton, ezért nem javasolnám. Kismamaként igazán szép leszel, és nem a körmöd miatt!
Szerintem semmi bajod nem lesz a mûkörömtõl.Több ártalmas anyagot szivsz magadba ha kimész az utcára!Viszont a szülés elõtt tényleg jobb ha felhagysz vele.

Ha terhes vagyok es ittam rozmaring teat arthat a babanak? Mert mar 3 napja iszom napi 2 csuporral. Mennnyi esely van a vettelesre? Szedek fogamzasgatlo gyogyszert nem biztos hogy terhes vagyok csak nem jött meg kesik 1 hete

Legjobb válasz: Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

13 éve szedtem a fogamzásgátlót, 3 hónapja abbahagytam gyermekvállalás céljából. Azóta folyamatosan fogyok. Árthat a babának, ha terhes vagyok?

5-napja pedig alhasi fájdalmaim vannak,er?s hányingerem és feszül a mellem.a mensim a jöv? héten fog megjönni,ma azért bejelentkeztem dokihoz,de már nagyon izgulok és félek.voltatok már így???terhes lehetek vagy 3-hónap után jön ki a gyógyszer vmilyen mellékhatása???köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy nem árthat. Az orvsom azt mondta, hogy ezeknél a gyógyszereknél (már ha te is újjabbat szettél) már nem igazán kell várni, de 3 hónapot javasolt nekem. Mondjuk én biztosra mentem és 8 hónapot vártam:) A többi kérdésre nem tudok reagálni, én is csak most várom a jeleket. De drukkolok.

Úgy tudom, hogy nem árthat. Az orvsom azt mondta, hogy ezeknél a gyógyszereknél (már ha te is újjabbat szettél) már nem igazán kell várni, de 3 hónapot javasolt nekem. Mondjuk én biztosra mentem és 8 hónapot vártam:) A többi kérdésre nem tudok reagálni, én is csak most várom a jeleket. De drukkolok.
17 évesen terhes? jól nyomod !
Az apád fszára kellett volna gumi! Egy retardálttal kevesebb lenne a földön. Bszni tudsz, de gondolkodni az már fárasztó mi?
Feszült vagy, mert terhes vagy?Megértem. De hogy annyi eszed nincs, hogy qrnál tovább az szinten aluli.
Vigyázz hogy nehogy belédélvezzen, mert terhes lehet a baba.
RHát íme a válasz: Nyugodtan kefélj tovább orrba szájba, immáron tökmindegy.
Elõre is Boldog Szülinapot! Bár, ilyen kérdéssel lehet a dátumnak se kéne hinni. De azért kedves vagyok remélem.
A kérdező hozzászólása: jó lenne ha a kérdésre válaszolnátok!!
Mit ártana?
Hát persze! A sperma felfolyik a babádhoz, és terhes lesz a kisbabád! Sõt, az orvosok kimutatták hogy ha egy nem megszületett baba terhes lesz, annak a babája is terhes lesz, és annak a babája spermákat fog lövellni, és terhes leszel te is meg az összes többi babád a hasadban, még a szomszéd is terhes lesz.
Függ hogy milyen teremtmény. Ha kisebbségi akkor még szomorító is hogy csak 17 évesen lett pulya.
A széf kódja elsõ. Szegény gyerek... Még mielõtt összejött, nem beszéltetek errõl bioszon? Magzatburok stb?
1es : mit vársz a mai lányoktol? :D
Nem te vagy akit védekezés nélkül két külföldi megcsinált a VOLT-on ? volt ma egy ilyen kérdésed..
Nem nem árt neki

Árthat-e, ha terhes vagyok és megiszom egy egyszeri alkalmas méregtelenítő folyadékot?

Legjobb válasz: Nem bizos, hogy árt, de én biztos nem foglalkoznék ilyesmivel terhesen. Szerintem abszolut nincs rá szükség, és egyébként sem hiszem, hogy egy egyszeri dolog olyan jól méregtelenítene.

Nem bizos, hogy árt, de én biztos nem foglalkoznék ilyesmivel terhesen. Szerintem abszolut nincs rá szükség, és egyébként sem hiszem, hogy egy egyszeri dolog olyan jól méregtelenítene.
egyetértek az elõttem válaszolóval. Szerintem se kockáztass iylesmit a terhességed alatt. Ez még várhat.

Az antibiotikum árthat a babának, ha terhes vagyok?

nagyon megfáztam, muszáj volt beszednem 9 db penicillint. az orvos azt mondta, ez az egyetlen antibiotikum, ami nem árthat a babának igaz ez, szerintetek???

Legjobb válasz: Szia! Nyugodtan hihetsz az orvosodnak. Indokolt esetben terhesen is szabad gyógyszert szedni, mert egy esetleges lázzal, baktériummal, vagy ferõzéssel többet árthatsz a babszinak, mint a gyógyszerrel.

Szia! Nyugodtan hihetsz az orvosodnak. Indokolt esetben terhesen is szabad gyógyszert szedni, mert egy esetleges lázzal, baktériummal, vagy ferõzéssel többet árthatsz a babszinak, mint a gyógyszerrel.
nmekem a doki aztmondta hogy lehet baja és nekem szurit ad, amit lehet kapni akkor is ha baba van.

Ha terhes vagyok es meg nem tudok rola es mindennap sportolok pl kerekparozok az arthat a magzatnak?

Legjobb válasz: Elvileg nem ha nem akkor kezdted,hanem rendszeresen sportoltál mindig. Azt mondják,hogy terhesség alatt ne kezdd el a sportolást,mert nehogy elveszítsd a babát,de erõl inkább kérd ki a nõgyógyász véleményét is!

Elvileg nem ha nem akkor kezdted, hanem rendszeresen sportoltál mindig. Azt mondják, hogy terhesség alatt ne kezdd el a sportolást, mert nehogy elveszítsd a babát, de erõl inkább kérd ki a nõgyógyász véleményét is!
Nem. A rendszeres mozgás nem árt a babának. Csak ne terheld túl magad ezután.
Sport csak jot tesz annyi az elhizott mozgasszegeny kismama. Mindent csak esszel szilkamaszas es buvartura inkabb ne a tobbi napi szinten mehet.
Azt úgyis érezni fogod pár hét múlva ha igen. Mert akkor képtelen leszel kerékpározni, még a séta is fárasztani fog. A szervezet jelezni fogja, ne aggódj. Utána is lehet sportolni, de enyhébben és nem minden sportágat.

Pénztárgépen dolgozok, árthat e a babának a mágnespad ha terhes leszek?

Sehol nem találok semmi konkrét dolgot.Egy nagy áruházban dolgozok pánztérosként, de szeretnék egy 2.ik babát árthat a mégnespad a babának?

Legjobb válasz: Csak ha rád esik 3-4 m magasról.

Csak ha rád esik 3-4 m magasról.
addig is fõzz kamillát, hüljön langyosra és ülj bele lavórba
tõzegáfonya az viszont nem gyógyszer, nagyon hatásos, én a te helyedben azt vennék.
Menj orvoshoz, terhesen jobb antibiotikummal kikezelni, minél hamarabb! És grat a babához :)
Hólyaghurutod van? Arra jók a penicillinszármazékok, mint például az Augmentin Duo, amit lehet baba mellett is szedni. Dokinak mindenképp említsd meg, hogy terhes vagy és õ tudni fogja, hogy mit nem adhat neked.
szia! én a DALICIN'C-t szedtem.. de én olyan szinten fel voltam fázva hogy 2percenként jártam pisilni és majdnem hogy sirtam annyira csípet.. 1szem is elég volt és jobb lett 2napig szedtem.. és mondta az orvosom is hogy 1-2 szem még nem árt.. 6hetes korig állitólag nem nagyon megy át a babának.. én ajánlani tudom..:) jóbulást. 35khm.:)
A tõzegáfony is nagyon jó. Nekem egyszer volt ilyen igaz akkor nem voltam terhes. Egy takaritónõ mondta nekem ( 5 percenként mentem wc-re, látta , hogy szenvedek) , hogy petrezsejem zöldet tegyek forró vízbe és gugoljak rá mintha inhallálnék. Csavarjam magam körül egy törölközõvel és ugy. Nagyon jó volt! Másnapra szinte el is mult. Ki is jött ilyen gennyes trutyi belölem. Kitisztultam. Ezt terhesen is lehet alkalmazni! Gratulálok a babához!
fiatal terhességgel nagyon nem kéne gõz fölé guggolni......

Mennyire árthat ha terhes vagyok a mamográfia vizsgálat?

A szeptember25-ém volt meg,de tegnap kicsit véreztem,utánna meg barnáztam egy kicsit! Ma viszont mamográfia vizsgálatra kellett mennem,és félek,ha terhes lennék ez károssan befolyásolya az esetleg megtermékenyített pete fejl?dését?

Legjobb válasz: hát ez így van.mammográfiát nem szoktak csak negyven év fölött csinálni,mert meddõséget okozhat.megkellett volna mondano a terhesség lehetõségét.menj orvoshoz.

hát ez így van.mammográfiát nem szoktak csak negyven év fölött csinálni, mert meddõséget okozhat.megkellett volna mondano a terhesség lehetõségét.menj orvoshoz.
Elõzõ válaszolónak igaza van, 40 év alatt csak mell-ultrahangot csinálnak, pont a káros hatások miatt! Ne menj el mammográfiára, mondd meg a dokinak, hogy ultrahangra utaljon be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, de ma reggel voltam mamográfián, és egyébként 42 vagyok, de azért szerettem volna megtartani a babát, ha esetleg terhes lennék!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!