Találatok a következő kifejezésre: Ha teljesen lehet húzni a fitymát (2 db)

Ha teljesen hátra lehet húzni a fitymát és önkielégítést tud csinálni egy gyerek, attól lehet fitymaszűkülete?

nem nekem van ilyen csak kérdezem:)

Legjobb válasz: Ha neked van ilyen, az sem szégyen.-) Ha teljesen hátra tudja húzni merev állapotban !! is, akkor nincs fitymaszûkülete. Fõleg, ha nem is fáj, akkor tuti nincs. Maszturbálni, sõt szeretkezni is lehet fitymaszûkülettel, ha nem okoz fájdalmat. De érdemesebb mielõbb megcsináltatni, ha van..

Ha neked van ilyen, az sem szégyen.-) Ha teljesen hátra tudja húzni merev állapotban !! is, akkor nincs fitymaszûkülete. Fõleg, ha nem is fáj, akkor tuti nincs. Maszturbálni, sõt szeretkezni is lehet fitymaszûkülettel, ha nem okoz fájdalmat. De érdemesebb mielõbb megcsináltatni, ha van..
Azért a körülmetélést nem kell erõltetni, ha nem muszáj: létezik a bemetszés, krémek, elvégezhetõ plasztikázással is, hogy a csonkítást elkerülhesse az ember... ...vagy lehet részleges metélés is, néha az orvosok a teljes körülmetélésen kívül mást nem ajánlanak, mert nem szeretnek egy beteggel több idõt tölteni, mint amennyi föltétlen kellene.

Ha nyugalmi állapotban teljesen hátratudom húzni a fitymát, de merev állapotban csak a makk után 2-2, 5-ig merem húzni, lehet fitymafék rövidségre gondolni vagy nem? Szexuális életbe behatárol?

Igazából nem tudom hogy menne-e tovább én csak addig merem húzni,de volt már aki azt mondta,hogy ha merev állapotban is hátratudom húzni teljesen akkor nem lehet rövid a fitymafékem

Legjobb válasz: mi az hogy 2-2,5-ig? cm? mm? a makk pereme alá ha le tudod húzni az jó, tovább nem kell fitymafék akkor rövid ha az látszik, lehúzza a makk végét, szabad szemmel is látod - és nem kicsit hanem nagyon keress rá, a fitymafék: frenulum

mi az hogy 2-2, 5-ig? cm? mm? a makk pereme alá ha le tudod húzni az jó, tovább nem kell fitymafék akkor rövid ha az látszik, lehúzza a makk végét, szabad szemmel is látod - és nem kicsit hanem nagyon keress rá, a fitymafék: frenulum
A kérdező hozzászólása: pereme alá letudom húzni cm-re gondoltam, bocsi tényleg az lemaradt!:) akkor nincs rövid fitymafékem?
Mennyi idõs vagy?
akkor nincs tök mindegy mennyi idõs
Meddig akarod még húzni ?
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok szóval akkor nem rövid a fitymafékem?
nem
A kérdező hozzászólása: Annyi hogy ha makk mögött van már (merev állapotban) és elkezdem húzni olyan 1, 5 centi után kezd lefelé menni a makk eleje, az baj?
Nem baj, jól vagy úgy ahogy vagy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!