Találatok a következő kifejezésre: Ha teljesen lehet húzni a (6 db)

Ha teljesen hátra lehet húzni a fitymát és önkielégítést tud csinálni egy gyerek, attól lehet fitymaszűkülete?

nem nekem van ilyen csak kérdezem:)

Legjobb válasz: Ha neked van ilyen, az sem szégyen.-) Ha teljesen hátra tudja húzni merev állapotban !! is, akkor nincs fitymaszûkülete. Fõleg, ha nem is fáj, akkor tuti nincs. Maszturbálni, sõt szeretkezni is lehet fitymaszûkülettel, ha nem okoz fájdalmat. De érdemesebb mielõbb megcsináltatni, ha van..

Ha neked van ilyen, az sem szégyen.-) Ha teljesen hátra tudja húzni merev állapotban !! is, akkor nincs fitymaszûkülete. Fõleg, ha nem is fáj, akkor tuti nincs. Maszturbálni, sõt szeretkezni is lehet fitymaszûkülettel, ha nem okoz fájdalmat. De érdemesebb mielõbb megcsináltatni, ha van..
Azért a körülmetélést nem kell erõltetni, ha nem muszáj: létezik a bemetszés, krémek, elvégezhetõ plasztikázással is, hogy a csonkítást elkerülhesse az ember... ...vagy lehet részleges metélés is, néha az orvosok a teljes körülmetélésen kívül mást nem ajánlanak, mert nem szeretnek egy beteggel több idõt tölteni, mint amennyi föltétlen kellene.

Ha nyugalmi állapotban teljesen hátratudom húzni a fitymát, de merev állapotban csak a makk után 2-2, 5-ig merem húzni, lehet fitymafék rövidségre gondolni vagy nem? Szexuális életbe behatárol?

Igazából nem tudom hogy menne-e tovább én csak addig merem húzni,de volt már aki azt mondta,hogy ha merev állapotban is hátratudom húzni teljesen akkor nem lehet rövid a fitymafékem

Legjobb válasz: mi az hogy 2-2,5-ig? cm? mm? a makk pereme alá ha le tudod húzni az jó, tovább nem kell fitymafék akkor rövid ha az látszik, lehúzza a makk végét, szabad szemmel is látod - és nem kicsit hanem nagyon keress rá, a fitymafék: frenulum

mi az hogy 2-2, 5-ig? cm? mm? a makk pereme alá ha le tudod húzni az jó, tovább nem kell fitymafék akkor rövid ha az látszik, lehúzza a makk végét, szabad szemmel is látod - és nem kicsit hanem nagyon keress rá, a fitymafék: frenulum
A kérdező hozzászólása: pereme alá letudom húzni cm-re gondoltam, bocsi tényleg az lemaradt!:) akkor nincs rövid fitymafékem?
Mennyi idõs vagy?
akkor nincs tök mindegy mennyi idõs
Meddig akarod még húzni ?
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok szóval akkor nem rövid a fitymafékem?
nem
A kérdező hozzászólása: Annyi hogy ha makk mögött van már (merev állapotban) és elkezdem húzni olyan 1, 5 centi után kezd lefelé menni a makk eleje, az baj?
Nem baj, jól vagy úgy ahogy vagy
Sztem olajproblémád lehet.
Meg kell próbálni, hogy pumpálásra mit reagál. Ha a pumpálásra felkeményedik és elkezd fogni, akkor levegõs.
Én a helyedben átnézném az egész félrendszert. Nem levegõs-e, van-e elég fékfolyadék, megnézném a munkahengert, majd végül cserélnék fékfolyadékot.
szerintem levegõs... a levegõt a folyadékokkal ellentétben össze lehet nyomni, azért eshet be, de biztost sose lehet állítani...

A péniszemen nyugalmi álapotba a bört teljesen lebirom huzni ha merev álapotba csak a makkom aljáig és a makk alján feszül sötéteb csik van körbe a makk alat a börön és a herám közepétöl a péniszem tetejéig egy csik van körbe mitöl lehet?

ha ösze lenne varva olyan ilyen repedezett csik és az egyik herémben kis csomot érzek azt mondta az urulogus h nem heredaganat érzem az egyik herém kissebb mint a másik

Legjobb válasz: A makk aljától lejjebb olyan nagyon már nem is lehet legfeljebb kisímitani még .Ezt a csíkozást kicsit agyon fogalmaztad,legalább is nekem.Nem csomót hanem a mellékherét lehet kitapintani.Senkinek sem egyforma nagyok a heréi .

A makk aljától lejjebb olyan nagyon már nem is lehet legfeljebb kisímitani még .Ezt a csíkozást kicsit agyon fogalmaztad, legalább is nekem.Nem csomót hanem a mellékherét lehet kitapintani.Senkinek sem egyforma nagyok a heréi .
ha voltal dokinal szolt volna h van valami gond de mivel nem mondta renben vagy ne felj
Mindenkinek van csík a heréjétõl a makkig középen ez természetes, ha viszont a makk alatt feszül erektált állapotban akkor valószínûleg fitymaszûkületed van.
A kérdező hozzászólása: 16
Nekem sem húzódik hátra, ezzel semmi baj nincs. Megfogod, hátrahúzod, aztán annyi.
Ha kézzel háta tudod húzni, akkor semmi gond, ha viszont nem megy le teljesen kézzel sem, akkor szûkület.
Van akinek ilyen, van akinek olyan, nyugi természetes :)
biztos, h sok bõr van a péniszeden
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Rendben , köszönöm a válaszokat : )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!