Találatok a következő kifejezésre: Ha teljesen a (2493 db)

Mennyi idő alatt lehet letenni egy középfokú angol nyelvvizsgát, ha teljesen a nulláról indulok? Magántanárhoz, vagy inkább tanfolyamra iratkozzak be?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen intenzíven tanulod. Napi 5-6 óra tanulással 1 év alatt le lehet tenni. De nagyon kell akarni és tanulni.

Attól függ, milyen intenzíven tanulod. Napi 5-6 óra tanulással 1 év alatt le lehet tenni. De nagyon kell akarni és tanulni.
Elvileg kb. 500 munkaóra jó módszerrel.
ha kb. 500 óra, az azt jelenti, hogy ha naponta 2 órát tanulsz, akkor meglesz. én még nem próbáltam ki, de tervezek egy nyelvet a kreatív angollal. nézd meg a neten, nekem bejön, de lehet megunom majd. ehhez már csak egy nyelvvizsga-tesztes könyvet kell venned ha eljutottál arra a szintre és mehetsz vizsgára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de sajnos nem Budapesti vagyok. Muszáj lesz letennem minél hamarabb, még a diploma elõtt. Ez most nekem nagyon fontos! Az egész nyaramat erre fogom rááldozni. Persze nem lesz könnyû, gyerek, háztartás, és suli mellett. De ami a fontos, hogy nagyon akarom, és két évem van rá hogy a semmirõl eljussak egy középfokúra!!!

Miért hirdet néhány cég folyamatosan, ha teljes a létszám?

4-en vagyunk egy kis cégnél, elvileg teljes a létszám, 4 hónapja. Mégis, honlapjukon állandóan ott diszeleg a "keresünk embert a..." hirdetés. A bejöv? önéletrajzokra ilyenkor mit csinálnak?

Legjobb válasz: Vagy tudni akarják, hogy mennyiért volna hajlandó más elvállalni a melót (fizetési igény).

Vagy tudni akarják, hogy mennyiért volna hajlandó más elvállalni a melót (fizetési igény).
Hogy mutassák a konkurenciának, h nekik még kell ember! Vagy töltögetik vele az adatbázist, vagy eladják a jelentkezõk személyi adatait (amely törvénytelen)
Felmérik a piacot...vagy ha ki kéne rúgni vkit, mennyiért és milyen gyorsan találnának helyett...

Ha egy srác biszex, de sikertelen a lányoknál, akkor jobban jár, ha teljesen a fiúk felé orientálódik?

Legjobb válasz: Attól még neki kelleni fognak a nõk, és ez nyomasztani fogja. Ha meg az illetõ azért ragadt a homokozóban, mert nem talált nõt, akkor szedje össze magát, és lépjen lendületbe a visszautasítások ellenére is.

23:48-as! Nincs normális pasi? Van egy pár, csak nem discoban vannak. Nézz egy kicsit jobban szét.
Attól még neki kelleni fognak a nõk, és ez nyomasztani fogja. Ha meg az illetõ azért ragadt a homokozóban, mert nem talált nõt, akkor szedje össze magát, és lépjen lendületbe a visszautasítások ellenére is.
Egyszerre úgysem lehet majd egy nõi meg egy férfipartnered. Szóval ha állandó partnert akarsz, akkor elõbb-utóbb választanod kell. Ha egyformán tetszenek a fiúk is, akkor meg miért ne orientálódhatnál arrafelé, ha a lányoknál nem megy?
Figyelj: befele hasít, kifele szakít. Döntse el az illetõ. Ha vonzódik a nõk felé, akkor nem jár jól, mert mindig is fognak neki nõk kelleni.
Ez most olyan: Hetero vagyok, de nincs szerencsém fiúknál. Bepróbálkozzak lányokkal? Könyörgöm, ne add fel.
Igazad van szerintem én is inkább biszexuális leszek!Az összes pasi egy nagy kalap [email protected] sem ér vagyis még nem találkoztam normálissal...
Az a feladás. Lehet könnyebb úgy párt találni, de az akkor is a "ha nincs ló, jó a szamár is" esete lenne. Ne elégedj meg a [email protected], fõleg azért ne, mert lemosni rohadt nehéz lesz.
Szerintem legyél inkább vagy hetero vagy búza..úgy egyszerûbb!
A kérdező hozzászólása: Csakhogy a mai lányoknak szinte semmi nem jó, ha valaki nem jóképû, nem menõ, nem gazdag, nem partyarc, akkor esély sincs lánnyal összejönni. Ilyen esetben szerintem meleg vagy biszex sráccal nagyobb az esély összejönni.
A kérdező hozzászólása: De ha õ nem kell a nõknek???
Hát ha a fiúkba is tudsz szerelmes lenni akkor most legyen pasis korszakod és keress fiú szerelmet
Azért, mert azzal kapcsolod be a párátlánítást.

Ha teljesen a nulláról kezdem a biológiát milyen könyvet ajánlotok amiből elkezdhetem tanulni?

Legjobb válasz: Vida Gábor: az élet keletkezése egyértelmû... Én ezt kaptam le a könyvtári polcról amikor gimibõl kikerülve természettudományra adtam a fejem. Fizikából meg Stephen Hawkingot: a kicsire nem adunk... és vele is úgyérzem nagyon jól jártam. Az elsõ könyvét olvastam csak, az idõ rövid történetét, de van egy újabb könyve is meg azóta mégegy megjelent, azok sajnos még nem akadtak a kezem ügyébe. De visszatérve a bioszra, Vida Gáboron kívül nem tudok mást aki ilyen értelmesen fogott hozzá ilyen beavató könyvhöz, és nem merült bele a kis speciális hülyeségek babrálgatásába ami tök részletkérdés.

Vida Gábor: az élet keletkezése egyértelmû... Én ezt kaptam le a könyvtári polcról amikor gimibõl kikerülve természettudományra adtam a fejem. Fizikából meg Stephen Hawkingot: a kicsire nem adunk... és vele is úgyérzem nagyon jól jártam. Az elsõ könyvét olvastam csak, az idõ rövid történetét, de van egy újabb könyve is meg azóta mégegy megjelent, azok sajnos még nem akadtak a kezem ügyébe. De visszatérve a bioszra, Vida Gáboron kívül nem tudok mást aki ilyen értelmesen fogott hozzá ilyen beavató könyvhöz, és nem merült bele a kis speciális hülyeségek babrálgatásába ami tök részletkérdés.
ja és tapasztalataim szerint a kémia ilyen téren abszolút hiánycikk... tudom, off, pardon me
Ó és ha azt elolvastad, a növényekrõl kiváló olvasmány Podani János "A szárazföldi növények evolúciója és rendszertana". Értesüléseim szerint állatokról jelenleg készül egy hiánypótló, magyar összefogó mû Debreceni szerkesztésben, én már egy ideje "tûkön ülök miatta". Mer amúgy úgy kell összebogarászni mindenféle monográfiákból vagy neagyisten ismeretterjesztõ vackokból. Gombákból meg Ewald Gerhardr "Gombászok kézikönyvét" ajánlották nekem de azok még sajnos várnak az érdeklõdésemre, illetve nem arra, hanem az idõmre rájuk...

Ha teljesen hátra lehet húzni a fitymát és önkielégítést tud csinálni egy gyerek, attól lehet fitymaszűkülete?

nem nekem van ilyen csak kérdezem:)

Legjobb válasz: Ha neked van ilyen, az sem szégyen.-) Ha teljesen hátra tudja húzni merev állapotban !! is, akkor nincs fitymaszûkülete. Fõleg, ha nem is fáj, akkor tuti nincs. Maszturbálni, sõt szeretkezni is lehet fitymaszûkülettel, ha nem okoz fájdalmat. De érdemesebb mielõbb megcsináltatni, ha van..

Ha neked van ilyen, az sem szégyen.-) Ha teljesen hátra tudja húzni merev állapotban !! is, akkor nincs fitymaszûkülete. Fõleg, ha nem is fáj, akkor tuti nincs. Maszturbálni, sõt szeretkezni is lehet fitymaszûkülettel, ha nem okoz fájdalmat. De érdemesebb mielõbb megcsináltatni, ha van..
Azért a körülmetélést nem kell erõltetni, ha nem muszáj: létezik a bemetszés, krémek, elvégezhetõ plasztikázással is, hogy a csonkítást elkerülhesse az ember... ...vagy lehet részleges metélés is, néha az orvosok a teljes körülmetélésen kívül mást nem ajánlanak, mert nem szeretnek egy beteggel több idõt tölteni, mint amennyi föltétlen kellene.

Ha nem ment el teljesen a tejem és újra terhes leszek megnõhet a mennyiség?

Legjobb válasz: Ez egy buta következtetés. Ha nem szoptatsz, el fog menni teljesen. Mire terhes leszel, teljesen elmúlik, elfogy, terhesség alatt meg megint nem termelõdik csak pár csepp.

Ez egy buta következtetés. Ha nem szoptatsz, el fog menni teljesen. Mire terhes leszel, teljesen elmúlik, elfogy, terhesség alatt meg megint nem termelõdik csak pár csepp.
Én is már vagy két órája próbálom értelmezni. :) Nos tej attól van, hogy szoptatsz. Nem jön és megy csak úgy magától. Vagy nem értem a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem mert már nem szoptatok vagy 1 éve és most megint van. Nem értem hogy mitõl ha nem fejem és nem szoptatok.
Csupasz, de nagyon röviden akár lehet szõrös is...
a farkad ne borotváld, maximum a körülötte lévõ szõrt!
A kérdező hozzászólása: és lányok hogy szeretitek ha egy kicsit szõrös vagy ha teljesen csupasz , tehát hogy néz ki jobban ?* bocsi ez lemaradt ?:$
Baltával.
A kérdező hozzászólása: és ha nem borotvával mivel szedjem le ?: D
Nekem jobban tetszik csupaszon :) pláne h nem szúr xD
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :)
Az utolsó hozzászólóval értek egyet...a pasimnak van egy kis szõr a hasától indul egy vékony csíkban, lefelé vastagodik, olyan, mint egy kis nyíl, ami mutatja, merre kell haladni, szexi:) ...nekem furcsa lenne csupaszon...
olyan fél centi mondjuk jó 20
én úgy szeretem, ha van rajta egy kis szõr 20/l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat :)
epilátorral :)

Az normális ha csak akkor élvezem a szexet ha teljesen merev neki? eleinte iszonyat jo, majd kicsit kevésbé végül megint, majd ő elmegy. Hogy tudnám tovább teljesen mereven tartani?

Legjobb válasz: Ha megpuhul,kicsusszansz és bekapod neki addig,amíg újra kemény lesz.Szopod és húzogatod egyszerre,gyorsan.Ugyanezt csináld akkor is,ha elélvezni készül,csak akkor meg lassan szopogasd,hogy lehiggadjon.

Ha megpuhul, kicsusszansz és bekapod neki addig, amíg újra kemény lesz.Szopod és húzogatod egyszerre, gyorsan.Ugyanezt csináld akkor is, ha elélvezni készül, csak akkor meg lassan szopogasd, hogy lehiggadjon.
Jól értem : a párod szex közben lekonyul?
Hát öh, õszintén szólva nem igazán értem, miért puhul meg neki a közepén, ennek alapvetõen nem kéne így történni, de ha már egyszer megesik, akkor tényleg megpróbálhatsz a száddal rásegíteni kicsit...
Telejsen természetes, hogy lekonyul. Kivéve, ha 1-2 percig bírja csak az aktust. A pénisz nem vasból van. Gondolom a szexfilmekbõl indultál ki, mi? Nem kell azokat etalonnak venni.
Lehet fél, hogy túl hamar megy el, és akkor neked nem lesz olyan jó, ezért visszafogja picit magát, és puhább lesz.

Fiúk ez zavaró? Ha teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatotok akkor zavar benneteket, ha a barátnőtöknek nem teljesen sima a lába, nem teljesen frissen mosott a haja, nem szett fehérnemű van rajta, hanem más bugyi más melltartó?

De csak pl 10 randiból 1szer. Lényeg: zavaró hogy ha nincs meg minden találkozás alkalmával a tökéletes kezdeti idill? 23/L

Legjobb válasz: Ezek olyan dolgok amiket észre se veszünk 10bõl 11szer.

Ezek olyan dolgok amiket észre se veszünk 10bõl 11szer.
nem. az a zavaró, ha nem érhetek hozzá a lábához, mert az épp nincs frissen borotválva, és õ ezen parázik.
Utolsóval eggyetértek. 18/F
Én is egyetértek a másodikkal. Rohadtul tudja idegesíteni a pasit, ha a pasi ezért meg azért nem érhet hozzá, nem láthatja azt. Teljesen fölösleges parázni ezen csajok. Gondolok itt például arra, hogy a csaj szex elõtt alig meri levenni a bugyiját, mert, hogy neki kicsit szõrös...vagy hogy ne simogasd a lábam, mert nem borotváltam meg. Ki a faszt érdekel, ha egy pasi szereti a csajt akkor nem azért simogatja a lábát, mert szép selymes, hanem azért, mert meg akarja simogatni.punktum
Én is egyetértek a másodikkal. Rohadtul tudja idegesíteni a pasit, ha a pasi ezért meg azért nem érhet hozzá, nem láthatja azt. Teljesen fölösleges parázni ezen csajok. Gondolok itt például arra, hogy a csaj szex elõtt alig meri levenni a bugyiját, mert, hogy neki kicsit szõrös...vagy hogy ne simogasd a lábam, mert nem borotváltam meg. Ki a faszt érdekel, ha egy pasi szereti a csajt akkor nem azért simogatja a lábát, mert szép selymes, hanem azért, mert meg akarja simogatni.punktum ÁMEN
Hát... ha egy kiegyensúlyozott kapcsolatban zavaró tényezõ van, amit nem tudnak megbeszélni, akkor az csak papíron kiegyensúlyozott kapcsolat. Magyarán egy lósz*r... FS 24/F
A haj, meg a szõrtelenítés fontos, de egyáltalán nem napi szinten. Csupán annyi, hogy ne váljon rendszeressé. 10-bõl 1-szer senkit nem zavar. A szett fehérnemû meg szerintem senkit nem érdekel a csajokon kívül. Kb mint a cipõ.
nekem volt egy pasim aki tuti h nem feküdt volna le velem ha pl azelõtt nap borotválkoztam de aznap nem...:D:D:D...de hát nem is tartott sokáig a kapcsolat és õ járt rosszabbul...a mostani párom...neadjisten nem borotválkozom sincs semmi probléma...sõt...:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!