Találatok a következő kifejezésre: Ha tehetnéd a Titanicra (1 db)

Ha tehetnéd felszállnál a Titanicra?

1912-ben vagyunk a Titanic elsülyedésének évében,te felszállnál az álmok hajójára? De tudnád hogy bekövetkezik majd egy tragédia.Viszont nagyon-nagyon jól éreznéd magad,mivel mondják hogy az álmok hajója volt.

Legjobb válasz: persze, és megmondanám a kapitánynak, hogy nagyon-nagyon vigyázzon a jéghegyekkel, és vigyenek nagyon sok mentõcsónakot, meg minden

persze, és megmondanám a kapitánynak, hogy nagyon-nagyon vigyázzon a jéghegyekkel, és vigyenek nagyon sok mentõcsónakot, meg minden
Dehogy szállnék...én szeretek élni!
felszállnék, és figyelmeztetnék elõre mindekit, hogy legyen elég mentõcsónak , és akkor mindeki túléli :)
Hááát ha Leonardo Di Caprio ölébe ülhetek miért ne?:D
Én tuti.Még ha meghalnék, akkor is.... Hiszen ha pl.netalántán túlélném, elmesélhetném utána az utódjaimnak. Nagyon jó lenne. Úgy örülnék neki.De ha meghalnék, örülnék neki, h följutottam erre a luxushajóra, és hálát adnék az Úrnak, hogy ezt is megtehettem.
Fel hát, csak ha túlélem. Iszonyat nagy érzés lett volna csónakból végignézni ahogy elmerül, ahol pár órája még tökéletes volt minden:( Egyszer élünk!!!
2012 ben fel kell hogy szálljunk testvéreim!
Én nem mennék fel.
Én iszonyatosan felszálltam volna, mégha el is süllyed, imádom a Titanicot:)
Énis felszálltam volna.. :)
Felszállnék, de csak ha az elsõ vagy másod osztályon utazhatnék. És lehetõleg minél közelebb helyezkednék a csónakokhoz azon az éjszakán, mivel nõ vagyok és már az elején csónak közelbe lennék, nyilván meg is menekülnék. Lenyûgöz az a hajó (és nem a 1997-es film miatt, az csak mese...bár szép mese és legalább technikailag ott van, a tények és hûen vannak nagyrészt ábrázolva a többi filmhez képest... de ettõl függetlenül szeretem ezt a hajót és az összes több század eleji óriás luxus óceánjárót). A korabeli ruhákat is imádom.
Egyébként az indulás után Franciaországban (Cherburg) és Írországban is megállt vett fel utasokat, és szálltak is le. Az utolsó képeket egy pap készítette a fedélzeten (most nem keresem meg) aki szeretett fotózni, õ Írországban leszállt. A legutolsó képet a hajóról Írország partjainál fényképezte valaki, a hajó látszik a távolban, de felismerhetõ.
én simán felszálnék, csak megmondanám a kapitánynak hogy jobban figyeljen oda, és ne azt nézze, aki épp a fedélzeten csókolózik......
Ha jól tudom, több állomása is volt a Titanicnak, és csak az utolsóhoz nem ért oda. Az elsõ két megállóra vennék jegyet, de ha jobban meggondoljuk, az álmokat is meg kellett fizetni, és tuti nem lett volna rá pénzem... A harmad osztály a patkányokkal meg a számtalan külföldivel egy szobában korántsem volt annyira szép álom. Akkor márinkább kempingeznék nyugisan Svájc egyik tavcskájának partján...
Igen felszallnek, ha utan le is tudnek szallni...es nem vizbe:)
Csak addig amig az aktualis baratommal odamegyunk a hajo orrahoz..es a filmbol az a bizonyos jelenet.:D:D:D
Persze. Legalább szép véget ér az életem, nem úgy mintha itthon felakasztanám magam.
Tuti nem, nekem gyerekem van, inkább maradnék vele :)
Én felszállnék. ami keveset udok, az elkápráztatott. csak azt sajnálom, hogy a kiállításra nem tudtam elmenni:( de csak a szerelmemmel, hogy együtt haljunk meg.
Az ismereteink birtokában én a Noé bárkájára szívesebben felülnék... :D
Én aztán nem szállnék fel! Semmi értelme nem lenne, meg amúgy is szar halál lehet vagy vízba fullandi vagy megfagyni benne... :S
Én sem szállnék fel... ti azt mondjátok, hogy inkább megérné meghalni "szépen" a szerelmetekkel, mint a lehetõ leghosszabb életet végigélni? Ez fõképp érdekes....
Én különben sem látom értelmét az életemnek, szal inkább haljak meg az "álmok hajóján", mint egy kötélen lógva. Szerintem...
en IGEN!!!!...lehet ez nyalasnak hangzik de ha tudnam hogy en is ott talalom meg a szerelmemet akkor 100% hogy fellszallnek!!!...maskent....."AZ ALMOK HAJOJA" pakkor is felszallnek ha tudnam h elsullyed...csak szolnek h a kapitany ne aludjon meg h jeghegy...meg ijenek...szoval en mindenkeppen felszallnek....inkabb halljak meg a szerelmemmel egy hajon meghozza egy alomhajon mint egy erdobe felakasztva magam....jah...es en nagyon vigyaznek arra a nyakekre.....:P:P:P:P:P
... a rémálmok hajója Vennék egy jegyet rá, csinálnék pár fotót, ahogy állok a hajó elõtt, aztán otthon maradnék. 100 évvel késõbb meg az örököseim baromi jó áron eladnák a jegyet valami lökött amerikai gyûjtõnek. :-)
Én nem, még elöttem áll az élet, nem akarok az életemért küzdeni, a való életben is kell, azért hogy valamit is elérjek. :)
utolsó válaszoló! ez egy nem rossz ötlet!xD tetszik:D:D
A hosszú élet nem egyenlõ a boldog élettel. Igen, felszálnék!
Helikopterrel igen


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

S. O. S! Hogyan tegyem túl magam a halálán? Azt hiszem már nem bírom tovább, és jól jönne segítség (? )

A barátom majdnem 4 hete halt meg. 21 éves volt. Este tőlünk ment haza és egy fának csapódott a motorjával. Nagyon szeretett motorozni, jól is vezetett, fogalmam sincs, sem nekem sem senkinek, hogy mi történt. Nem ivott, aznap egész nap velem volt.
Én 20 éves vagyok. Több mint 3 évet voltunk együtt.
Hatalmasan fáj, ami történt, a szüleivel töltök nagyon sok időt, ha eszembe jut valami vele kapcsolatosan azonnal begörcsöl a gyomrom és már sírok is. Kimondhatatlan a fájdalom, de gondolom sajnos van aki ezt megérti.
Erősnek érzem magam, valahogy meglettem volna, ha tegnap nem történik valami, ami azt hiszem elég nagy dolog (lett volna) és ez az ami most nem hagy nyugodni, ami miatt megint lapra kerültem és nem látok kiutat.
A z anyukájával tegnap kezdtük kipakolni a szobáját, dobozokba pakoltuk a cuccokat mikor a szekrényében a pólók alatt (sosem volt erőssége a tárgyak elrejtése) találtunk egy kis dobozkát benne meg egy gyűrűt. Az anyja szerint meg akarta kérni a kezem..

Aznap est mikor elköszönt legalább meg tudtam ölelni és el tudtam neki mondani, mint minden nap, hogy mennyire szeretem, ami jó, mert legalább nem vitával zárult bár ennek nem kellett volna így végződnie. Ilyen fiatalon nem!

Mit tehetnék? Keressek pszichológust? Az anyukája sokat segít, de úgy érzem ezt nem bírom leküzdeni. Túl sok.
Most is sírok, nem könnyű ezt sem leírni..

Nagyon köszönöm előre a segítséget!

4

A külső kinézetemet hogyan fogadjam el?

Nem tudom,hogyan kezeljem az önképemet.Egyszerűen nem tartom magam szép embernek.Ezen nem is szoktam gondolkodni nagyon,de amikor fényképeket nézek magamról,akkor tényleg úgy érzem nem vagyok szép ember.Szeretném azt hinni,hogy legalább átlagos vagyok,de nem tudom elhinni azt sem.Férfiként ara gondolok,hogy ezt látják a nők is mikor meglátnak.nem csoda,hogy még egyedül vagyok.De nem csak a nők miatt zavar.
Ne értsetek félre,nem siránkozni akarok,de valahogy szeretném jól érezni magam.Sokszor még meg is feledkezem erről,de aztán látok magamról egy képet vagy felvételt és akkor megint leszomorít.
Szóval a kérdésem az lenne,h0gy hogyan kéne ezt kezelni,mert a kinézetemen nem tudok változtatni?

5

Azt akarom kérdezni hogy mondjam el neki és ha elmondom akkor hogyan hogy ne akadjon annyira ki? :SS

Én 15 éves vagyok a pasimmal már 5 hónapja járok és már lefeküdtünk ez már 3 hónapja volt és azóta rendszeresen csináljuk, de anyukámnak még nem mondtam el! :SS Azért nem mondtam el neki eddig mert féltem .
Az anyukám ilyen régi módi és elítéli azokat akik ilyen korán elvesztik.

7

Hogy hívják ezt az állapotot?

Nem vagyok se szomorú, se boldog. Nem akarok öngyilkos lenni, mint néha, amikor rám jön a depressziós roham. Egyszerűen csak nem akar élni. De ezt tényleg tök nyugodtan mondom.
A melankolikus illetve a letargikus állapot pontosan mit is takar?
Én úgy tudom ezek a levert, szomorú, lehangolt szinonimái. Vagy egyszerűen csak semleges állapotnak nevezzem ezt?

2

Miért nem engedem hogy szeressenek?

Nem tűrök a simogatástól kezdve a dicséreten át a szép szavakig semmilyen szeretetet!
Nem tudok rá jönni miért!

4

Nektek mennyit jelent egy ölelés? Hány ölelést adtok egy nap?

16

Mit csinálnál, ha teljesen tönkre menne az életed?

Mit tennél ha nem lenne semmi értelmes dolog az életedben? Nem lennének elérhető céljaid, nem lenne párkapcsolatod és erre esélyed sem lenne, a tanulmányaid nem lennének túl értékesek és munkát sem találnál? Mit tennél?

4

Mit tehetek, hogy ne legyek egy nyomorult, akitől minden ember elfordul és szinte interneten éli az életét?

Kiskoromban nagyon rászoktam az internetes ismerkedésre, ez rögzült bennem, és így valahogy élőben már nem megy, nem nagyon megy odamenni egy idegenhez, akivel még sose beszéltem, és beszélgetni vele. 17 éves vagyok, és a társasági életem nulla alatt van. Egy ember nincs itt élőben a környékemen, aki hajlandó lenne egyáltalán elbeszélgetni velem, nem hogy haverkodni. Ezenkívül mintha már ránézésre elfordulnának tőlem az emberek, elkönyvelnének nyomoréknak valamiért, olyan érzésem van.
Többminden közrejátszhat ebben, pl. rosszindulatú ismerősök, akik elpletykálnak rólam dolgokat, amiket kitalálnak, meg ez, hogy élőben nem vagyok valami beszédes, meg még nem tudom mik. De itt a környékemen már teljesen elásva érzem magam, itt az emberek már utálnak, undorodnak tőlem, vagy mások lesz*rnak, és eszük ágában sincs velem megismerkedni.
Akikhez élőben odamegyek beszélgetni, elég undokok velem.
Talán a legjobb az lenne, ha elköltözhetnék az ország másik felébe, ahol teljesen új emberek között lehetnék, olyanok között akiket nem ismernek a régi ismerőseim, de erre semmi esélyem nincs egyelőre.
Tehetek itt a környékemen még valamit annak érdekében, hogy az emberek ne tekintsenek ilyen furcsa nyomorék senkinek, hanem normálisan tekintsenek rám, és hajlandóak legyenek velem ismerkedni?
Mit lehetne tenni?

2

Mit tegyek ha skizofrén vagyok és hasonlitok bellára a twilightból?

4

183-5 cm-rel nem érzem magam magasnak miért?

182-3 cm voltam tavaly novemberben,most lassan megálltam a növésben max. 185 vagyok,14 és fél évesen,de azt veszem észre hogy így is szinte minden ember fejének tetejét látom az utcán,de akkor is alacsonynak érzem magam,pedig sokkal magasabb vagyok náluk,meg buszon is ha állok 20 cm-re van a fejem a tetőtől..
Önbizalmam nincs,lehet ez a gond?Szélles vállaim is vannak,szóval úgy elég "nagy darabnak" nézek ki a korosztályomhoz képest,pedig nem vagyok kövér,normális súlyom van.Meg sosem húzom ki magam,és már ropog a gerincem is ha kihúzom magam,de most próbálok minél többször kiegyenesedni..
Egyik barátom 182 cm és mégis magasabbnak látom,pedig elvileg nem az,meg nagyobb vagyok nála úgy "alkaltilag"
Meg ha idősebb férfit látok e magassággal,akkor magasnak látom..magamet meg nem.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!