Találatok a következő kifejezésre: Ha tehetnéd a Titanicra (1 db)

Ha tehetnéd felszállnál a Titanicra?

1912-ben vagyunk a Titanic elsülyedésének évében,te felszállnál az álmok hajójára? De tudnád hogy bekövetkezik majd egy tragédia.Viszont nagyon-nagyon jól éreznéd magad,mivel mondják hogy az álmok hajója volt.

Legjobb válasz: persze, és megmondanám a kapitánynak, hogy nagyon-nagyon vigyázzon a jéghegyekkel, és vigyenek nagyon sok mentõcsónakot, meg minden

persze, és megmondanám a kapitánynak, hogy nagyon-nagyon vigyázzon a jéghegyekkel, és vigyenek nagyon sok mentõcsónakot, meg minden
Dehogy szállnék...én szeretek élni!
felszállnék, és figyelmeztetnék elõre mindekit, hogy legyen elég mentõcsónak , és akkor mindeki túléli :)
Hááát ha Leonardo Di Caprio ölébe ülhetek miért ne?:D
Én tuti.Még ha meghalnék, akkor is.... Hiszen ha pl.netalántán túlélném, elmesélhetném utána az utódjaimnak. Nagyon jó lenne. Úgy örülnék neki.De ha meghalnék, örülnék neki, h följutottam erre a luxushajóra, és hálát adnék az Úrnak, hogy ezt is megtehettem.
Fel hát, csak ha túlélem. Iszonyat nagy érzés lett volna csónakból végignézni ahogy elmerül, ahol pár órája még tökéletes volt minden:( Egyszer élünk!!!
2012 ben fel kell hogy szálljunk testvéreim!
Én nem mennék fel.
Én iszonyatosan felszálltam volna, mégha el is süllyed, imádom a Titanicot:)
Énis felszálltam volna.. :)
Felszállnék, de csak ha az elsõ vagy másod osztályon utazhatnék. És lehetõleg minél közelebb helyezkednék a csónakokhoz azon az éjszakán, mivel nõ vagyok és már az elején csónak közelbe lennék, nyilván meg is menekülnék. Lenyûgöz az a hajó (és nem a 1997-es film miatt, az csak mese...bár szép mese és legalább technikailag ott van, a tények és hûen vannak nagyrészt ábrázolva a többi filmhez képest... de ettõl függetlenül szeretem ezt a hajót és az összes több század eleji óriás luxus óceánjárót). A korabeli ruhákat is imádom.
Egyébként az indulás után Franciaországban (Cherburg) és Írországban is megállt vett fel utasokat, és szálltak is le. Az utolsó képeket egy pap készítette a fedélzeten (most nem keresem meg) aki szeretett fotózni, õ Írországban leszállt. A legutolsó képet a hajóról Írország partjainál fényképezte valaki, a hajó látszik a távolban, de felismerhetõ.
én simán felszálnék, csak megmondanám a kapitánynak hogy jobban figyeljen oda, és ne azt nézze, aki épp a fedélzeten csókolózik......
Ha jól tudom, több állomása is volt a Titanicnak, és csak az utolsóhoz nem ért oda. Az elsõ két megállóra vennék jegyet, de ha jobban meggondoljuk, az álmokat is meg kellett fizetni, és tuti nem lett volna rá pénzem... A harmad osztály a patkányokkal meg a számtalan külföldivel egy szobában korántsem volt annyira szép álom. Akkor márinkább kempingeznék nyugisan Svájc egyik tavcskájának partján...
Igen felszallnek, ha utan le is tudnek szallni...es nem vizbe:)
Csak addig amig az aktualis baratommal odamegyunk a hajo orrahoz..es a filmbol az a bizonyos jelenet.:D:D:D
Persze. Legalább szép véget ér az életem, nem úgy mintha itthon felakasztanám magam.
Tuti nem, nekem gyerekem van, inkább maradnék vele :)
Én felszállnék. ami keveset udok, az elkápráztatott. csak azt sajnálom, hogy a kiállításra nem tudtam elmenni:( de csak a szerelmemmel, hogy együtt haljunk meg.
Az ismereteink birtokában én a Noé bárkájára szívesebben felülnék... :D
Én aztán nem szállnék fel! Semmi értelme nem lenne, meg amúgy is szar halál lehet vagy vízba fullandi vagy megfagyni benne... :S
Én sem szállnék fel... ti azt mondjátok, hogy inkább megérné meghalni "szépen" a szerelmetekkel, mint a lehetõ leghosszabb életet végigélni? Ez fõképp érdekes....
Én különben sem látom értelmét az életemnek, szal inkább haljak meg az "álmok hajóján", mint egy kötélen lógva. Szerintem...
en IGEN!!!!...lehet ez nyalasnak hangzik de ha tudnam hogy en is ott talalom meg a szerelmemet akkor 100% hogy fellszallnek!!!...maskent....."AZ ALMOK HAJOJA" pakkor is felszallnek ha tudnam h elsullyed...csak szolnek h a kapitany ne aludjon meg h jeghegy...meg ijenek...szoval en mindenkeppen felszallnek....inkabb halljak meg a szerelmemmel egy hajon meghozza egy alomhajon mint egy erdobe felakasztva magam....jah...es en nagyon vigyaznek arra a nyakekre.....:P:P:P:P:P
... a rémálmok hajója Vennék egy jegyet rá, csinálnék pár fotót, ahogy állok a hajó elõtt, aztán otthon maradnék. 100 évvel késõbb meg az örököseim baromi jó áron eladnák a jegyet valami lökött amerikai gyûjtõnek. :-)
Én nem, még elöttem áll az élet, nem akarok az életemért küzdeni, a való életben is kell, azért hogy valamit is elérjek. :)
utolsó válaszoló! ez egy nem rossz ötlet!xD tetszik:D:D
A hosszú élet nem egyenlõ a boldog élettel. Igen, felszálnék!
Helikopterrel igen


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem tudom mit tegyek nincs pasim!?

Szinte tökéletes az életem. Tehetős családból származom a szüleim együtt vannak szeret a családom sok barátom van ők is szeretnek mindnent megkaptam az élettől amire csak szükségem volt. Sportos vagyok szinte tökéletes alakom van 5-ös tanuló vagyok (9.es gimnazista) NYelveket tanulok nyelvizsga minden van amit csak el lehet képzelni csak egy dolog hiányzik...PASI. Még soha nem volt pasim pedig elég midneki szerint szép vagyok jófej lehet velem hülyülni egyesek szerint tökéletes barátnő lennék de valahogy nem jön össze ez a dolog. Kavartam már több fiuval is de soha nem jártam még snekivel. Ez nagyon bánt és nem tudom mit tegyek.

8

Mit csináljak, ha egyszerűen nincsen mondanivalóm az embereknek?

gyakran fordul elő, hogy azon a néhány ember kívül, akiket régóta ismerek, egyszerűen nincs nekik mondanivalóm. van ő meg vagyok én, és kész. én szeretnék beszélgetni, de egyszerűen fogalmam sincs, miről. :(

4

Nehezen illeszkedem be, úgy érzem, mindenhol periféria maradok és én futok mindenki után?

Úgy érzem, én futok mindenki után... Kettesben szinte csak úgy találkozunk valakivel, ha én keresem meg. Ha pár héten át elfoglalom magam más dolgokkal, így nem keresek senkit, akkor sokakkal nem is beszélünk.
Facebook-on is általában én írok rá másokra, csak 1-2 ember ír rám néha. Ha négy emberrel beszélek egyszerre, az már nálam nagyon soknak számít, míg másnál állítólag alap vagy kevés.

Eleinte majdnem mindenkivel elvagyok, mert ugye a jó oldalunkat mutatjuk. Mosolygós vagyok, hülyülök, idomulok.
Aztán amikor már ismerjük egymást, kezdem önmagamat adni, kezd nehezebbé válni az alkalmazkodás, és néha nem alkalmazkodom annyira - vagy egyáltalán -, akkor elfordulnak tőlem.

Sokszor van, hogy ami nekem vicces, az másnak nem, ami neki, az nekem nem.
Ami számomra megjegyzésre méltó, az őt fárasztja és viszont.
Más a felfogásom, a hozzáállásom dolgokhoz, más az értékrendem, mint egy átlagos embernek, vagy mint amit legalábbis az átlag kifelé mutat.
Valakinek piros Renault, másnak kék Ford, nekem fehér kerékpár (nem tőlem származik, hasonló példázatból "loptam" a szöveget).
Alapvetően nehezen alkalmazkodom, de nagyon sokszor van az, hogy lényegében meg se szabadna szólalnom, annyira máshogy gondolom.

Vagy túl sokat beszélek, túl lelkes vagyok, túl sokat kérdezek.
És a témáim se a megszokottak.

Ha igazán önmagam vagyok, az kész katasztrófa. Ha pedig próbálok változni, azt érzik, hogy görcsös vagyok. Ráadásul ha valamin változtatok, akkor máshol visszaesek VAGY úgy érzem, változtattam, és közben mégsem.

Hogy lesz így igazi barátom, hosszútávú barátaim? Hogy lesz így párom?

22/L

6

Nem akarja valaki kiönteni nekem a szívét?

lehet hosszan is. lehet unalmasan is. lehet nagyon őszintén is. sőt elvárom. ha már írsz. lehet ímélben, vagy nem, vagy kétségbeesetten, vagy unottan, vagy boldogan, bár arra nem annyira vagyok kíváncsi, de ki tudja. szóval?

10

Mitől tiszta tinta a szám?

Harmadik vagy negyedik napja tiszta kék tinta a szám. Borzasztóan idegesít már. Összefüggésben lehet ez azzal, hogy pénteken szétszedtem egy tollamat és tiszta tinta lett minden? Mondjuk azóta nem is írtam azzal a tollal.

2

Elegem van mit csináljak?

Agyontudnék verni valamit:( Nem bírom mit cisnáljak?

2

Melyik jellemző rád inkább?

válaszd ki, hogy az alábbiak közül melyikkel értesz egyet:

A) a kutyákat jobban szeretem, mint a macskákat
B) a macskákat jobban szeretem, mint a kutyákat
C) egyformán szeretem a kutyákat és a macskákat
D) nem szeretem sem a kutyákat, sem a macskákat

válaszd ki, hogy melyik jellemző rád inkább:

1) társaságkedvelő személyiség vagyok
2) inkább magamnak való személyiség vagyok

Kérlek, hogy egy betűvel és egy számmal válaszolj!

28

A halálfélelmet hogy győzhetem le, hogy lehet elfogadni: egyszer meg fogok halni?

Kisgyerek korom óta nem tudom elfogadni hogy egyszer meg fogok halni és ha ebbe belegondolok, hatalmas félelem fog el. Nem szeretek olyan műsorokat hallgatni, ahol arról van szó: mi lesz évmilliók múlva, vagy akár száz év múlva...
Rossz belegondolni hogy a XXI. század végére már nem fogok élni.
Olvastam a témáról: pszichológusok mondják: aki fél az élettől az fél a haláltól is, aki nem tudja elfogadni hogy egyszer meg fog halni, az élni sem tudja igazán életét...
Én konkrétan attól félek, hogy "a halál után a semmi következik" és "olyan félelmetes belegondolni hogy nem fogok magamról tudni semmit soha többet, megszűnök létezni. Nem vagyok vallásos így nem hiszek semmiféle folytatásban.
Olyan magyarázatokkal mint "de minden nap lefekszel aludni és akkor se tudsz magadról semmit és attól miért nem félsz" nem tudok mit kezdeni.

12

Felpróbálnál egy bilincset néhány percre, csak úgy, minden következmény nélkül?

Esetleg próbáltál már?

4

Hány forint 1 font most?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!