Találatok a következő kifejezésre: Ha tehetnéd a (68 db)

Melyik országba költöznél el ha tehetnéd a családoddal?

....ha semmi akadálya sem volna

Legjobb válasz: ausztráliába

ausztráliába
Nem költöznék el. Már sokfelé jártam a világban, de mindig jó volt hazajönni.Viszont szívesen élnék a magyar tenger partján.
Auszralia
szerintem nem is az, hogy kicsi, de maradi emberekkel van tele az ország!
maradnék már csak azért is mert nem kellene új nyelvet tanulnom (utálok tanulni) úgy ahogy ismerem az országot abból a pénzbõl pedig amibõl elköltöznék egy másik országba vennék egy jó nagy házat vidéken messze a városoktól és pihennék:) ))nem vagyok túl nagy igényû
Én már el költöztem Angliába, de tovább mennék Ausztráliába vagy Új-Zélandra..
Spanyol
svajc
hát én bárhova, mert nem szeretem magyarországot, nekem egy kicsit kicsi
Nem költöznék sehová. Magyar vagyok, Magyarországon élek, a hazámban. Igazából amiért megfordulna a fejemben, hogy elköltözzem, az csak a jelenlegi gazdasági helyzet. De ha mindenki így gondolkodna, kiürülne kis hazánk, és végleg felfalná a korrupció... 20/L
Olaszország vagy Finnország. Esetleg még Svájc, Spanyolország vagy Ausztrália.
Valahova a Földközi tenger mellé vagy Madeira (Portugália) vagy a Kanári szigetek. Napot szeretnék és meleget! Londonban sajnos ez hiányzik!
ha jól tudnám a nyelvet, akkor Ausztria, Svájc, Németország. (sajna se a férjem, se én nem beszélünk németül, csak pár szót)
angliába. de csak pár évig, mert nem birnám az idõjárást. nem szeretem a hideget meg az esõt. utána elköltöznék olaszba vagy spanyolba, vagy az USA-ba is szivesen, azzal csak az a baj hogy messze van, nemtudnék hazajönni néha meglátogani az ismeröseimet itt magyarországon.
Portugália
New Jersey-be (USA)
Olaszorszagba!:)
bulgáriába, ott olyan nyugi van
Ausztria, Olaszország vagy Kanada
UK, USA, vagy Japán.
Finnország, Svédország, Anglia, Japán, Észtország. De végül is mindegy csak mehetnék már el innen.
Én Angliába (London)
vagy Svédország vagy Kanada
Amerikába valahol.
Mo- élek, de Ausztriában dolgozok. CSak arra várunk, hogy el tudjuk adni a lakásunkat, és már húzunk is kifelé ebbõl az országból. Csak az állatorvosunkhoz fogunk visszajárni.
sehova, engem nem lehetne elüldözni sem Magyarországról!:)
Hawaii, Olasz, Francia

Ha tehetnéd lennél újra gyerek? Ha igen miért, és ha nem miért? és emlékeznél a felnőtt korodra, vagy eltüntetnéd?

én szívesen lennék újra kiskölyök, bár belül még most sem vagyok felnőtt...(: és ti? 18f

Legjobb válasz: lennék, persze nem szeretnék emlékezni, gyerekként minden olyan könnyû volt :)

lennék, persze nem szeretnék emlékezni, gyerekként minden olyan könnyû volt :)
úgy lennék, hogy emlékezzek a tanulságokra. amúgy meg minden kornak megvan a maga szépsége, amit eddig megtanultam, hogy a jelen a legfontosabb.
igen. és nem emlékeznék a 'felnõtt' koromra (bár még én is csak 17 vagyok) hogy miért.. hát. akkor még voltak barátaim, vékony voltam, volt önbizalmam. nem tudtam bizonyos dolgokat, amik miatt most rosszul érzem magam, nem törõdtem semmivel. volt pénzünk, volt házunk, együtt voltak a szüleim. kicsit olyan, mintha nem is lett volna öntudatom. az elmúlt pár évben, valahogy teljesen megváltoztam, nagyon sok dologra rájöttem.. és 'megszülettem' én. bár lenne valami kapszula ami elfeledteti veled a dolgokat. vagy bár lenne rajtam egy önmegsemmisítõ gomb

Ha tehetnéd, leszoknál a cigiről?

Kort, nemet, és ki miért dohányzik?

Legjobb válasz: Ha akarnék se tudnék rászokni

Ha akarnék se tudnék rászokni
Utolsó: Nagyon okos ember lehetsz. Nem is szokok rá, olyan undorító. És egyébként az a lány, aki írta, hogy terhes lett, és nem fejlõdött, (nem akarok senkit riogatni, nem biztos), de lehet hogy a cigitõl van.
Nehéz életem volt/van, sok gonddal. A cigi megnyugtat(ott). 2 éve cigizem. Ha tehetném, leszoknék, de egyelõre nem tehetem. 18/F
kedves utolsó! lehet riogatásnak nagyon jó lenne, de nem a cigitõl volt...
Az ér ha azt mondom, hogy törekszem rá, hogy abszolút rá se szokjak? :) Ez eddig sikerült is. 21/L
Nem szoknék le max Nagyon sok pénzért:D 14/F
Nem, mert elvezem, mert jol esik reggel a kave melle, jol esik egy nagy eves utan, vagy csak a haverokkal, kartyazas kozben...stb. 19/L
tehetném, de nem fogok. szeretek cigizni.

Ha tehetnéd, inkább a szüleid trafikjában dolgoznál vagy külföldre járnál ki?

Az a helyzet, hogy nemsokára végzek az egyetemmel, már csak a szakdolgozat és az államvizsga van hátra, hamarosan végzek a gyakorlattal. Az államvizsgát halasztom fél évvel, mivel pályázni akarunk egy eu-s pályázatra, hogy vállalkozásba kezdhessünk, és ez most sürgősebb. Addig is szeretnék valami ideiglenes munkát, választhatok, hogy keressek valamit Ausztriában vagy kimehetek esetleg a szüleim boltjába, trafikjába. Igaz, Ausztriában fix bért kapnék és többet keresnék, de a szüleim üzlete a szomszédban van, sem bejárási költség nem lenne, sem olyan fix, szigorú munkaidő, mint külföldön. Közben laptopozhatnék, filmet nézhetnék, olvasgathatnék, szóval kényelmes lenne, az biztos. Csak kicsit kevesebb pénzért, még nem tudni, mennyiért pontosan (megkapnám a 10% hasznot, azaz változó a bevételem). Ausztriában fix bért kapnék, de valószínűleg este és hétvégén kellene dolgoznom, kocsival kellene kijárnom, a legközelebbi kisváros is 45 percre van innen. Ráadásul dolgoztam már kint és nincsenek túl jó tapasztalataim, nagyon szeretik amagyart kihasznlni az ilyen egyszerűbb helyeken (max kasszázást vagy árufeltöltést vállalnék). Csak egy kis keresetkiegészítés kellene az ösztöndíj mellé.

Legjobb válasz: Van családi vállalkozás? Abban kell dolgozni.

Van családi vállalkozás? Abban kell dolgozni.
#2 - miért, az neked valami vagy sok, hogy utolsó utáni lenézett valaki lehet Ausztriában? A kasszázás meg az árufeltöltés ott is ugyanaz mint itthon - ennyi erõvel a sajátjában is dolgozhat, akár még javíthat/bõvíthet is rajta, jobban be tudja osztani az idejét, nem kell utazgatásra pazarolni az idõt meg az üzemanyagot...
Menj Ausztriába. A legtöbb ember azért nem viszi semmire (vagy sokra) az életben, mert kockáztatás helyett mindig a biztosat, a könnyebbnek tûnõt választja. Ne váljon szokásoddá.

Ha tehetnéd most a jelenben, megváltoztatnál valamit az eddigi életedben?

Ha van rá lehetőség, nem csak igen/nem válaszokat kérnék. :) Egy bővebb kifejtést. :) Kiváncsi vagyok, ezért kérdem. ui: Azt is kalkuláljátok bele, hogy ha megváltoztatnátok, nem biztos , hogy xy embert megismeritek, vagy ott laknál, ott dolgoznál most...

Legjobb válasz: Soha nem bántam meg semit, nagyon sok rossz döntésem volt, de ez kelet ahoz hogy az legyek aki most vagyok.

Soha nem bántam meg semit, nagyon sok rossz döntésem volt, de ez kelet ahoz hogy az legyek aki most vagyok.
De még mennyire. Egy lehetséges párkapcsolatot alaposan elügyetlenkedtem, és ha lehetne, annak az elejére visszatekerném az órát. Nem számítana, ha bármi más is megváltozna ettõl. (férfi vagyok)
természetesen.meggondoltabban állnék a házasságomhoz, többet tennék , hogy müködjön, és a mai napig vele élnék:)
Én az agyonbagózott éveket hagynám ki. Az emberi test egy nagy bosszúálló. Akármit követünk el ellene, egyszer (többnyir évtizedekkel késõbb) könyörtelenül benyújtja a számlát.
Jobban igyekeztem volna az elsõ tartós kapcsolatomban, hogy mûködjön. :) Ám ahogy mások is mondták már elõttem: nincs értelme bármit is megbánni vagy megváltoztatni, mert akkor és ott az a döntés volt számunkra a megfelelõ, amit meghoztunk, és ezért lehetett így a legjobb.

Anyukák, kismamák! Milyen üzletet nyitnál, ha tehetnéd? Mi lenne a neve?

abás dolgokkal kapcsolatos és más is érdekelne

Legjobb válasz: Kávézót/teázót nyitnék, de lehet telefonos ügyfélszolgálatra nagyobb igény lenne

Kávézót/teázót nyitnék, de lehet telefonos ügyfélszolgálatra nagyobb igény lenne
Az én álmom egy fánksütöde. /helyben készült fánkról lenne szó, nem amit az aluljárókban lehet venni/
en turkalot nyitottam, de nem volt jo otlet. bar mindenki szerint nagyon olcso es jo, nem is volt a faluban ahova nyitottam, nincs igazan kereslet ra.

Elégedett vagy a PS3 konzoloddal vagy ha tehetnéd lecserélnéd egy xbox 360 slimre?

Legjobb válasz: ilyet nem fogsz találni :) én nekem boxom van és nem cserélném le.

ilyet nem fogsz találni :) én nekem boxom van és nem cserélném le.
naná hogy lecserélném, hót unalmas szar játékok vannak rajta mint pl: a heavy rain meg az eleinoá! haverom totál bebuzult a lassú nyugdíjas tempójú játékoktól, nem tudom mit élvezhet azokon rajta. Xbox-on meg wiin vannak interaktívabb ûrhajós-lövöldözõs játékok amik nagyon frankók lehetnek! :D
Platónt
Albert Einsteint.
Én Marilyn Monroe színésznõvel találkoznék.
visszahoznám Mozartot, és megmondanám neki hogy csodálatos zenéket mutatok:) és megmutatnám neki youtube-on az ilyen disney zene feldolgozásokat meg super mariot zongorán:) hááát szerintem nem kicsit csodálkozna, tudjátok hogy mindene volt a zene, szerintem elsõ hallás után bármit eljátszana a modernek közül is:)
Mahatma Gandhi
Hát... végigondoltam a történelem nagy hõseit és tudósait. De nem, ha választani lehetne, akkor John Lennon. 31/F
Istent, Jézust, Mátyás királyt.
che guevarat 17/l
Michael Jacksont!! A Pop Királyát!!
èn az isteni szintre emlet kirýlainkat, és megmutatnám, hogy az igazságos Mátyás zsarnok volt, a portyázó magyraokat hiába fizették le a németek akkor is mészároltak európábabn, hogy elsöistván kicsi volt és ronda. Megmutatnám hogy a magyaraok hogyan igáztak le a kárpátmedencében egy népet, hogyan ölték meg öket, és gyalázták meg a nöket.
Tetszik, hogy nagyban gondolkodtok. Ebbõl látszik, hogy mindenki azt várja, hogy valaki megmentse vagy fölszabadítsa a Földet. Platón, Che Guevara, John Lennon, Jézus. Mindegyik egy pozitív irányú változást próbált kezdeményezni a társadalomban. A tökéletes állam. A világ egyesítése és még sok més a nagy gondolat. Én is õket támasztanám fel, de már mindegy. Ne a múlt nagy embereitõl várjuk a csodát. Találjuk meg a jelen kor Platonját, Che Guevaráját, John Lennonát és Jézusát, hogy ne csak pusztulni lássuk azt amit ezek az emberek elkezdtek.
Adolf Hitlert. Csak elbeszélgetés céljából.
Már elnézést, hogy szólok, de feltûnt, hogy az össze Jackson-os hozzászólás szépen le van pontozva... ez mire jó? Eleve, nem olyasfajta kérdés, amire azt lehet mondani, hogy hasznos válasz vagy sem... 03:22-es voltam!
Széchenyit mondanám, de szerintem megõrülne másodszor is, ha meglátná az ország helyzetét.. Kossuth jöhetne. Meg Einstein.
Da Vincit....nagyon sokat tanulhatnánk tõle, és sok rejtélyre fény derülne....
Michael Jacksont!!! Ha lehet tobbet mondani akkor még Buddhát, Che Guevarát és Marilyn Monroe-t Nem értem miért kell lepontozni mindenkit?! Ez nem olyan kérdés...
Einsteint és Freudot
Én több mindenkit visszahoznék, pl: Einstein, Tesla, da Vinci, Gallilei, Gauss stb stb :)
Michael Jackson. Neki még élnie kellett volna... bár ki tudja... lehet jobb így neki... de azért elõtte meg kérdezném tõle ;) Nyugodj békében Michael.
Albert Einsteint :] 14/L
michael jacksont biztosan NEM! a nagy történelmi személyiségeket, hogy megtudjam, mik hogyan voltak...
Michael Jackson R.I.P és a szeretteimet...
Michael Jacksont
Szerinted Isten és Jézus halottak?? Én nem vagyok vallásos, de a hívõknek szerintem nem annyira tetszene ez a gondolat...
Apámat.

Ha tehetnéd MELYIK ORSZÁGBAN TELEPEDNÉL LE? Egyre többen mennek, készülődnek, gondolkodnak a kivándorláson. Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?

Legjobb válasz: Ha kedvezõ lenne/lesz számomra a helyzet itthon, akkor itt Magyarországon. Ha nagyon nem, akkor Usa.

Ha kedvezõ lenne/lesz számomra a helyzet itthon, akkor itt Magyarországon. Ha nagyon nem, akkor Usa.
Ausztriába nem igen mert már nagyon sok a magyar, keletre nem mennék semmiképpen sem, franciákat nem kedvelem, délre se mennék mert nem szeretem a melegebb éghajlatú tájakat, Usa szintén felejtõs... ami ott van az kész vicc. Személy szerint Németországba mennék, Svédországba, Norvégiába, Írországba, meg úgy arrafele :)
USA, Ausztrália, vagy Görögország. De mivel a német nyelv a szerelmem, Ausztriába fogok költözni (4 éven belül). :)
Sehova. Én itt is megvagyok, itt vannak a barátaim, a családom, az életem. Persze, van ahol jobban lehet élni, de sehol nincs kolbászból a kerítés.
Mindenki kivándorol és én pont ezért maradok.
Svédországba csak akkor gyertek, ha nem gond a napi perpatvar a töméntelen bevándorló arabbal, szíriaival...Nem lehet velük együtt élni.Kis- és nagyvárosok is tömve vannak velük:(.
Én így születtem. mintha belém lenne kódolva: Operation: EL. KELL. HAGYNOM. AZ. ORSZÁGOT.
Én Angliát nagyon szeretem, talán oda. Bár lehet, hogy Írországba, csak ott még nem voltam, így nem tudom, milyen ott az élet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!