Találatok a következő kifejezésre: Ha teherbe de volt egy (10 db)

Ha teherbe estem, de volt egy migrénes rohamom elmehet tőle a baba?

Ha terhes lettem, de még nem derült ki,mert korai lenne tesztelni elmehet egy migrént?l. Ügyeletet kellett hívni mert már hánytam nehezen beszéltem stb ?k adtak vénásan egy koktélt másnapra elmúlt. De egy ilyen migrén nagyon megterheli a szervezetett elmehet a bab a korai szakaszban?

Legjobb válasz: Én is a migréntõl szenvedek,ilyen rohamom nem volt még a terhesség alatt, amire infúziós enyhítést kellett kapnom..nem hinném, hogy gondot okoz, de sajnos minden elõfordulhat ilyen korai szakaszban..Egyébként még nem biztos hogy megtörtént a beágyazódás és addig nincs a baba és a mama közt közvetlen kapcsolat..Ne aggódj semmiképp sem, majd ha itt az ideje tesztelj, remélem sikerül..és ha baba van nagyon vigyázz a migrénes gyógyszerekkel, jó alaposan beszéld meg a dokival, hogy ilyen durva migréned van..én sem tustam tegnap-elõtt felkelni, szédültem és hánytam, elájultam, de mentõ nem kellett,mégsem szedhettem be olyan gyógyszert ami használt volna...csak algoflex, meg algopiryn az meg gondolom tudodmire jó..

Én is a migréntõl szenvedek, ilyen rohamom nem volt még a terhesség alatt, amire infúziós enyhítést kellett kapnom..nem hinném, hogy gondot okoz, de sajnos minden elõfordulhat ilyen korai szakaszban..Egyébként még nem biztos hogy megtörtént a beágyazódás és addig nincs a baba és a mama közt közvetlen kapcsolat..Ne aggódj semmiképp sem, majd ha itt az ideje tesztelj, remélem sikerül..és ha baba van nagyon vigyázz a migrénes gyógyszerekkel, jó alaposan beszéld meg a dokival, hogy ilyen durva migréned van..én sem tustam tegnap-elõtt felkelni, szédültem és hánytam, elájultam, de mentõ nem kellett, mégsem szedhettem be olyan gyógyszert ami használt volna...csak algoflex, meg algopiryn az meg gondolom tudodmire jó..

Lehet-e baj belole, ha 11-en volt egy mehszaj "leegetesem", de valoszinu, hogy elotte valo napokban teherbe eshettem, mert a tunetetek megvannak, a mensim kesik, es furi barnas folyasom is volt 2 napig?

Legjobb válasz: Hát elég necces! Én elképzelhetõnek tartom hogy a leégetés miatt késik és van barna folyásod. Nekem már 4x volt ilyen és mindig ezek a panaszok álltak fent nálam is.

Hát elég necces! Én elképzelhetõnek tartom hogy a leégetés miatt késik és van barna folyásod. Nekem már 4x volt ilyen és mindig ezek a panaszok álltak fent nálam is.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen.
A kérdező hozzászólása: Es ha megis terhes lettem, art a babanak a beavatkozas?

Hétfőn lefeküdtem barátnőmmel másnap hajnalban erős hányingere volt de ma megjött neki, nekem azt mondta egyik ismerősöm hogy még megjöhet neki 1x ha teherbe esett. Ez igaz?

Legjobb válasz: Igen, igaz. Ha hétfõn teherbe esett a barátnõd, ma ugyanúgy megjöhetett neki, mivel a beágyazódás még nem fejezõdött be teljesen és a nyálkahártya szokás szerûen leválik. Az aktus után 14 nappal érdemes elvégezni egy terhességi tesztet. Ha negatív, az aktus utáni 21. napon is végezzetek el egyet. Ha annak is negatív lesz az eredménye a terhesség kizárható.

Igen, igaz. Ha hétfõn teherbe esett a barátnõd, ma ugyanúgy megjöhetett neki, mivel a beágyazódás még nem fejezõdött be teljesen és a nyálkahártya szokás szerûen leválik. Az aktus után 14 nappal érdemes elvégezni egy terhességi tesztet. Ha negatív, az aktus utáni 21. napon is végezzetek el egyet. Ha annak is negatív lesz az eredménye a terhesség kizárható.
Hát ha terhes is, nem attól lett rosszul. Ennyi idõ alatt nem jelentkeznek tünetek, max 2 hét után. Egyébként akárhányszor megjöhet neki. Sok nõ végig menstruálja a terhességét.
ja, megeshet. de védekeztetek?
ha védekeztetek nins baj! a hányinger mástól lehetett.. egyébként ha terhes is lenne ( bár szerintem nem az) akkor sem egy nap után jelentkeznek a terhesség jelei! azok hetek mulva jelennek csak meg

Ha a párom anyjának volt egy ikerterhessége (de a párom nem iker), akkor, ha majd teherbe esek nagyobb-e az esélyem az ikerszülésre?

Vagy csak akkor lehet ha az én családomban anyai ágon volt ilyen?

Legjobb válasz: Szia Az ikerterhesseg anyai agon megy tovabb...tehat ha a parod anyuja iker volt akkor az nem befojasolja azt, hogy neked nagyobak az eselyeid. Ha ikreid lennenek akkor tuti nem emiatt. En iker vagyok...az en lanygyermekemnek van ra nagy eselye, hogy ikrei legyenek.

Szia Az ikerterhesseg anyai agon megy tovabb...tehat ha a parod anyuja iker volt akkor az nem befojasolja azt, hogy neked nagyobak az eselyeid. Ha ikreid lennenek akkor tuti nem emiatt. En iker vagyok...az en lanygyermekemnek van ra nagy eselye, hogy ikrei legyenek.
Természetesen nagyobb az esélye az ikerterhességnek mint álltalában.A párod az anyukád génjeit is örökölte, a gyermeketek is örökli, szóval elõfordulhat.De lehet, hogy csak majd nagyon elõrenyúló ágon fog öröklõdni(monsjuk unokánál, dédunokánál).
Az biztos, hogy a kiskönyvbe felveszik, pedig nálunk "csak" a párom nagymamjánának voltak iker testvérei. Mépgis azt mondták, hogy esélyes vagyok iker babákra. egy 9 hetes kismama
nalunk senki sem iker es a ferjemnel sem.elso tehessegem iker terhesseg volt 2 fiuval, az egyiket sajnos nem tudtak megmenteni.8 honapos a fiam, es ma tudtam meg hogy ket kislany van a pocimban.ritka, de ilyen is elofordulhat.nemtudom mennyire fugg attol h anyosodnak volt ikerterhessege, az hogy neked is lesz-e.szerintem nagyon keves az esely ra, persze nem kizart.

Tisztelt Doktor Úr! Segítségét kérném. 2011. novemberében volt egy vetélésem, azóta folyamatosan hízok, nem esek teherbe. Decemberben mentem el vérvételre, ahol a tsh 2, 7 lett ami jó, de azt olvastam hogy a teherbeeséshez magas. Ha fogyókúrázok majdnem mé

Tisztelt Doktor Úr! Segítségét kérném. 2011. novemberében volt egy vetélésem, azóta folyamatosan hízok, nem esek teherbe. Decemberben mentem el vérvételre, ahol a tsh 2,7 lett ami jó, de azt olvastam hogy a teherbeeséshez magas. Ha fogyókúrázok majdnem még hízok is. Saját felelősségre elkezdtem szedni a premenst, 2 napot késett a menszeszem miatta, mindig 27-28-ra megjött, sosem volt baj. Nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy részletes endokrinológiai, hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy részletes endokrinológiai, hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Segítségét kérném. 2011. novemberében volt egy vetélésem, azóta folyamatosan hízok, nem esek teherbe. Decemberben mentem el vérvételre, ahol a tsh 2, 7 lett ami jó, de azt olvastam hogy a teherbeeséshez magas. Ha fogyókúrázok majdnem mé

Tisztelt Doktor Úr! Segítségét kérném. 2011. novemberében volt egy vetélésem, azóta folyamatosan hízok, nem esek teherbe. Decemberben mentem el vérvételre, ahol a tsh 2,7 lett ami jó, de azt olvastam hogy a teherbeeséshez magas. Ha fogyókúrázok majdnem még hízok is. Saját felelősségre elkezdtem szedni a premenst, 2 napot késett a menszeszem miatta, mindig 27-28-ra megjött, sosem volt baj. Nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy részletes endokrinológiai, hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy részletes endokrinológiai, hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Mielõtt kefélsz, gondolkozz.Egyébként meg számold ki, hogy jó lesz-e 72órásat venni.
Én a helyedben ma vennék, mert minnél hamarbb beveszed annál nagyobb az esélye hogy hat, bár elvileg belefér a holnapi nap is. Az elsõ nagyon konstruktív volt.
Holnap még belefér, de minél elõbb kellene, a mai nap lenne a legjobb! És jó, hogy eszedbe jutott ez a tabletta és nem késõn kezdtél el gondolkodni! Az elsõnek üzenem, hogy ezért kár volt írni!
Szerintem nem estél teherbe és nincs semmi bajod csak tul aggodod de legközelebb ne kisértletezzetek ilyennel
Elvileg nem lehetsz terhes de ne játszatok ilyenekkel nem drága az a rohadt gumi sztem
Az ilyeneket annyira nem értem. Komolyan, szerintem ti mind fogyatékos gyökerek vagytok. Ha elsõre volt annyi eszed, hogy használj gumit, másodjára miért nem? Ha nem használtál gumit és TUDOD, hogy az rizikós, és félsz a teherbe eséstõl, akkor MINEK vágsz bele?! Miért nem szedsz fogamzásgátlót, ha ennyire anélkül akarod?! Ti komolyan megérdemlitek, hogy a 15-16 éves f.sz fejetekkel teherbe essetek, másból úgysem vagytok képesek tanulni bmeg...
Ha a két dugás között nem mosta meg a farkát, akkor az elsõ alkalom spermája rajta maradt, és az bekerült a hüvelyedbe. Ez az elõváladék mellett plusz kockázat. Így az elvi lehetõséged megvan a teherbeesésre.
Még ennyi fogyatékost ebben az országban, hát Spártát meg a Taigetoszt vissza kéne hozni.
Hát igen, akkor a a három napos tabletta már nem sokat segít.
A kérdező hozzászólása: Igen , igazatok van en voltam hulye, h belementem m1szer gumi nelkul de pont elfogyot a gumi es azer na es olyan nehez volt ellenalni...hat remelem nem estem teherbe:( amugy hany hetre ra vasaroljak terhessegi tesztet? mikorra erdemes? amugy junius 15en tortent a dolog...
Na azért nem olyan drága az esemény utáni tabletta. A babakocsi drágább... :)
Teljesen mindegy ha utána gumi nélkül csináltátok mindegy hogy elélvez a párod vagy nem, elõváladékba is lehetnek spermiumok igaz minimális számmal de az is elég a teherbe esésre, csak jóval kisebb rá az esély, de megeshet. Most szépen felállsz a gép elõl elmész a dokihoz és szépen Íratsz fel esemény utánit. És az drágább mint az a rohadt gumi. Legközelebb meg összeszedtek jó sok pénzt és bevásároltok óvszerrel nálad is lesz barátodnál is meg ha elmentek valahova visztek magatokkal 2-3 darabot és nem lesz baj.
De még ha voltatok olyan nyomorékok hogy nem használtatok gumit akkor az istenért, legalább a 60 ezer korábban feltett hasonló kérdés mellé ne tegyetek fel már még egyet, hanem olvassátok el a korábbi válaszokat.
Nézd, akkor csináljatok ilyeneket, hogy ha már valamennyire felkészültetek egy gyerekre, és nem tragédiaként élnétek meg ha becsúszna. Valszeg nem vagy terhes, de ez olyan mintha lottóznál. Csak a nyeremény 9 hónap múlva megszólal.
Mondanám, hogy remélem terhes leszel, de a leendõ gyereket sajnálnám.
Ha 15-én csináltátok, már vehetsz tesztet, ki fogja mutatni, ha terhes vagy!

Teherbe lehet esni, ha a mensesem után 13-14 napal voltam együtt a barátommal, és vagy egy 15 másodperig volt csak bennem gumi nélkül, aztán rá vagy egy 10 percre ment csak el, de már gumiban és persze sperma ölős gumi volt?

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes. Persze nem akkora az esély, mintha célirányosan babagyártásra ment volna ki az egész, de lehetséges, és nem csak elviekben. Védekezzetek, ha nem akartok gyereket.

Simán lehetsz terhes. Persze nem akkora az esély, mintha célirányosan babagyártásra ment volna ki az egész, de lehetséges, és nem csak elviekben. Védekezzetek, ha nem akartok gyereket.
Ha védekeszés nélkül szeretkeztem, de nem ment el belém a barátom. Meg nem is volt bennem sokat, hanem vagy 5-10másodpercet, és utána gumit hózott, ami ráadásul sperma ölõs, akkor is teherbe eshetek? Íme itt van , nem ertem hogy miert nem huztatok az elejevel gumit..hja es inkab menny el dokihoz es irass tablettat vagy hasznalj legalapp Phatmatex huvelykupot . es az nem fog segiteni a dolgon h tobbszor teszed fel a kerdest ... inkabb menny el dokihoz.... es az esely meg van ra hogy teherbe ess... bar nagyon kevés
Hát ez pech! Mivel kb.Pont akörül lehet a peteérésed és ha egy kicsi is beléd ment...jön a baba Szóval megvan az esély rá.
persze h teherbe lehet! az elõváladékba is lehet sperma, amitõl már teherbe lehet ám esni! :S
Van rá esély...Én is így készültem...Az elõváladéktól is lehetsz!
Ha nem is 100%, de kis esélye van. Az elõváladék valóban tartalmaz spermát, és mivel ekkor lehetett kb. a peteérésed is, ezért szerintem ne kockáztass. Adva van egy kicsit rizikós sex, babát meg ugye nem szeretnél, szóval én mennék 72 órás tablettáért, hogy késõbb biztosan ne legyen semmilyen gond.
sztem nem lehetsz terhes, de minden lehetséges, végülis a 14.nap a legtermékenyebb idõszak....mások sztem gumival csináljátok az elejétõl.
A kérdező hozzászólása: Jah és ez már a második menet elején volt!az elött már egyszer elment a barátom!
nem
nem tudhatod h elõváladék került e beléd de az biztonságos ha végig gumival vegytok együtt de ha ez nem jön be akkor ott a pesszárium de inkább ne kisérletezz én is ilyen voltam de minden megeshet esetleg nem tudja már úgy tartani és akkor becsúszhat a baba

Terhes lennék? Használunk óvszert, kiszakadásra nem volt példa, de már majdnem egy hete késik. Meglehet, hogy akkor is teherbe eshetek, ha mindent "szabályosan" csinálunk?

vizsgaid?szak van, az elmúlt hónapban rendszertelenül, vagy alig ettem, aludni is nehezen tudtam, elég sok volt a stressz. ett?l függetlenül félek, mi van, ha...

Legjobb válasz: hát az én barátnõmnek egyszer 3 hónap után jött meg, stresszelt is alatta..én is.. de majd a csajok megírják neked

hát az én barátnõmnek egyszer 3 hónap után jött meg, stresszelt is alatta..én is.. de majd a csajok megírják neked
ahogy leírtad az alapján lehetetlen h teherbe ess..vagy csak nagyon kevés az esélye talán 1 %...én biztosra mondom h a stressz miatt van, nekem is volt ilyen h stressz miatt nem jött meg több hónapig, ne aggódj
A kérdező hozzászólása: ez eddig megnyugtatóan hangzik...8-)
bnõmnek egyszer 2 hetet késett.. parázott rendesen, mert elõtte nem egyszer védekezés nélkül volt együtt a pasijával... de csak az idegesség miatt volt. am õ se érezte, hogy meg akarna jönni... szal sztem no para, én ha készülök rá, hogy na akkor most kell megjönnie, tuti késik... 16/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!