Találatok a következő kifejezésre: Ha teherbe de volt (36 db)

Miért kell abbahagyni a szoptatást ha teherbe estem? Volt vetélésem, de ha szoptatok újra lesz vetélés?

Legjobb válasz: nem feltétlen lesz vetélés..ez nem tényállás, de azt mondják a benti babának nagyobb szüksége van a tápanyagra, mint a kintinek, mert az már kaphat mást is, de alaposabban az orvos tudna véleményezni..ha azt mondta te ne szoptass, akkor nem is kell... A tejed elviszi a benti baba elõl a fontos vitaminokat. Ha a másik kicsi megszületik és sok tejed lesz akkor fejt tejjel a nagyobb baba immunrendszerét is erõsítheted, mert készítheted anyatejjel az egyes ételeit.

nem feltétlen lesz vetélés..ez nem tényállás, de azt mondják a benti babának nagyobb szüksége van a tápanyagra, mint a kintinek, mert az már kaphat mást is, de alaposabban az orvos tudna véleményezni..ha azt mondta te ne szoptass, akkor nem is kell... A tejed elviszi a benti baba elõl a fontos vitaminokat. Ha a másik kicsi megszületik és sok tejed lesz akkor fejt tejjel a nagyobb baba immunrendszerét is erõsítheted, mert készítheted anyatejjel az egyes ételeit.
szia én is szoptatam és két vetéléem volt szoptatás alatt, 3 hónapja nem szopik a lányzónk és most ha minden igaz akkor megint van babó de majd hétfõn derül ki. azt mondták hogy a szoptatás nem befolyásolja csk nagyon ritkán hát én ebbe a nagyon ritka kategóriába tartozom, lehet hogy te is. hányadik héten vetéltél el, és most hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: nem tudom, hogy terhes vagyok e. a szopis baba 2 hónapos. és azé jó lenne még nem teherbe esni, de napok óta háningerem van. azé kérdeztem. étvágyam sincs így kezdõdött az elõzõ baba is. :)

Hétfőn lefeküdtem barátnőmmel másnap hajnalban erős hányingere volt de ma megjött neki, nekem azt mondta egyik ismerősöm hogy még megjöhet neki 1x ha teherbe esett. Ez igaz?

Legjobb válasz: Igen, igaz. Ha hétfõn teherbe esett a barátnõd, ma ugyanúgy megjöhetett neki, mivel a beágyazódás még nem fejezõdött be teljesen és a nyálkahártya szokás szerûen leválik. Az aktus után 14 nappal érdemes elvégezni egy terhességi tesztet. Ha negatív, az aktus utáni 21. napon is végezzetek el egyet. Ha annak is negatív lesz az eredménye a terhesség kizárható.

Igen, igaz. Ha hétfõn teherbe esett a barátnõd, ma ugyanúgy megjöhetett neki, mivel a beágyazódás még nem fejezõdött be teljesen és a nyálkahártya szokás szerûen leválik. Az aktus után 14 nappal érdemes elvégezni egy terhességi tesztet. Ha negatív, az aktus utáni 21. napon is végezzetek el egyet. Ha annak is negatív lesz az eredménye a terhesség kizárható.
Hát ha terhes is, nem attól lett rosszul. Ennyi idõ alatt nem jelentkeznek tünetek, max 2 hét után. Egyébként akárhányszor megjöhet neki. Sok nõ végig menstruálja a terhességét.
ja, megeshet. de védekeztetek?
ha védekeztetek nins baj! a hányinger mástól lehetett.. egyébként ha terhes is lenne ( bár szerintem nem az) akkor sem egy nap után jelentkeznek a terhesség jelei! azok hetek mulva jelennek csak meg

Ha teherbe estem, de volt egy migrénes rohamom elmehet tőle a baba?

Ha terhes lettem, de még nem derült ki,mert korai lenne tesztelni elmehet egy migrént?l. Ügyeletet kellett hívni mert már hánytam nehezen beszéltem stb ?k adtak vénásan egy koktélt másnapra elmúlt. De egy ilyen migrén nagyon megterheli a szervezetett elmehet a bab a korai szakaszban?

Legjobb válasz: Én is a migréntõl szenvedek,ilyen rohamom nem volt még a terhesség alatt, amire infúziós enyhítést kellett kapnom..nem hinném, hogy gondot okoz, de sajnos minden elõfordulhat ilyen korai szakaszban..Egyébként még nem biztos hogy megtörtént a beágyazódás és addig nincs a baba és a mama közt közvetlen kapcsolat..Ne aggódj semmiképp sem, majd ha itt az ideje tesztelj, remélem sikerül..és ha baba van nagyon vigyázz a migrénes gyógyszerekkel, jó alaposan beszéld meg a dokival, hogy ilyen durva migréned van..én sem tustam tegnap-elõtt felkelni, szédültem és hánytam, elájultam, de mentõ nem kellett,mégsem szedhettem be olyan gyógyszert ami használt volna...csak algoflex, meg algopiryn az meg gondolom tudodmire jó..

Én is a migréntõl szenvedek, ilyen rohamom nem volt még a terhesség alatt, amire infúziós enyhítést kellett kapnom..nem hinném, hogy gondot okoz, de sajnos minden elõfordulhat ilyen korai szakaszban..Egyébként még nem biztos hogy megtörtént a beágyazódás és addig nincs a baba és a mama közt közvetlen kapcsolat..Ne aggódj semmiképp sem, majd ha itt az ideje tesztelj, remélem sikerül..és ha baba van nagyon vigyázz a migrénes gyógyszerekkel, jó alaposan beszéld meg a dokival, hogy ilyen durva migréned van..én sem tustam tegnap-elõtt felkelni, szédültem és hánytam, elájultam, de mentõ nem kellett, mégsem szedhettem be olyan gyógyszert ami használt volna...csak algoflex, meg algopiryn az meg gondolom tudodmire jó..

Lehet-e baj belole, ha 11-en volt egy mehszaj "leegetesem", de valoszinu, hogy elotte valo napokban teherbe eshettem, mert a tunetetek megvannak, a mensim kesik, es furi barnas folyasom is volt 2 napig?

Legjobb válasz: Hát elég necces! Én elképzelhetõnek tartom hogy a leégetés miatt késik és van barna folyásod. Nekem már 4x volt ilyen és mindig ezek a panaszok álltak fent nálam is.

Hát elég necces! Én elképzelhetõnek tartom hogy a leégetés miatt késik és van barna folyásod. Nekem már 4x volt ilyen és mindig ezek a panaszok álltak fent nálam is.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen.
A kérdező hozzászólása: Es ha megis terhes lettem, art a babanak a beavatkozas?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és erõt egészséget kívánok nektek!
Nem tudom van-e összefüggés, de nekem az elsõ babám lombikkal fogant, két év próbálkozás után. 10 hónapos volt, amikor váratlanul pozitívat teszteltem, de sajnos csak üres petezsák növekedett a méhemben, és 9 hetesen elindult a vetélés, amit mûtéttel fejeztek be. Nagyon el voltunk keseredve, hogy végre sikerült spontán teherbe esnem, és féltünk, hogy talán soha többet nem jön össze így, de a mûtét utáni 3. ciklusban ismét teherbe estem, és a végeredmény most itt játszik mellettem. Ezt kívánom neked is!
szia, nekem is volt missed ab, beavatkozás után pedig 2 menzit vártunk, addig vigyáztunk, majd ahogy elmúlt a 2.menzi, már nem. A baba elsõre összejött és meg is maradt szépen. Most 9 hónapos egyébként :) A doki annakidején nekem azt mondta, hogy "hivatalosan" 3 hónapot mond, hogy várjunk, de elég 2 is. A baba pedig azért jöhet össze könnyen a beavatkozás után, mert maga a mûtét ugye egy tisztító mûtét, mellyel a méh falát szépen letisztítják. Szülés után is könnyen esik teherbe az ember, pontosan azért, mert akkor is még egy tisztult méhecske van bent és szépen és könnyen megtud rajta/benne tapadni a megtermékenyitett petesejt. Visszatérve tehát, nekem novemberben volt mûtét és január közepén meg is fogant a következõ.
lehet esély a terhességre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ezek szerint nincs nagy esély? Csak most kezdtünk próbálkozni így naptáros módszer szerint mert sajnos így spontán nem sikerült még teherbe esnem! Nincs semmi bajom mert voltam orvosnál lassan 2 éve hogy probálkozunk!
és a párod is volt orvosnál? nekem sinc bajom, de nálunk a férfinek igen, mi 28. honapja probálkozunk:(
A kérdező hozzászólása: igen neki sincs semmi baja. neki már van is egy 8 éves fia.
Szerintem nagyon jó esélyetek van , mert pé elõtt 2 nappal és a pé napján is együtt voltatok. Hajrá, szurkolok nektek!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! Remélem most sikerül!
Legközelebb közben kérdezd meg a barátodat. Nem leszel terhes. Sok ilyen kérdés van.
Nem nem leszel terhes!
Nem leszel terhes!!!Mert ahoz teljesen felkellett volna dugnia és belekellett volna élvezni na akkor baj van...
kisebb az esélye a teherbe eséshez, de az elõváladékban is lehetnek spermák, és még ha csak a hüvelyedhez is nyomja, attól még belédkerülhet. de ez is olyan hogy kicsi az esélye annak hogy teherbe esel, nagyon kicsi, de mégis ott van a LEHET HOGY BEKÖVETKEZHET....mondat
NEM VALÓSZINÛ
Ha ettõl teherbe lehetne esni, akkor a 13-17 éves lánykák 98%-a nagy pocakos vagy túlesett abortuszos lenne. Ameddig nem bizonyosodtatok meg róla, hogy s mint mûködik ez a dolog inkább ne szexeljetek, ne is pettingeljetek, mert az egész életetek görcsben fog eltelni.

Suzuki ignis-em hátsó rugója elfáradt, de már a kezdetektől fogva nagyon megült ha 5 fő volt benne. Melyik (masszívabb) autó rugója lenne jó alá? Nem baj ha pattogósabb lesz, állandóan teherrel járok vele.

Legjobb válasz: Van egy rossz hírem. Abban az Ignisben nincs is hátul rugó. Merev tengelyes. Ezért is szidják sokan azt az autót. Iszonyat gyatra minõségû rakás szarok azok az autók, sajnos. :S

Van egy rossz hírem. Abban az Ignisben nincs is hátul rugó. Merev tengelyes. Ezért is szidják sokan azt az autót. Iszonyat gyatra minõségû rakás szarok azok az autók, sajnos. :S
Hogy lenne már merev tengelyes? Ne beszélj marhaságokat, inkább nézz utána a dolgoknak.
http://www.99-04.azauto.hu/tesztek/ignis/adatlap.htm "Futómû Elöl független McPherson-rendszerû keresztlengõkarral, kanyarstabilizátor, hátul merev tengely"
Általában a lengéscsillapító szokott elfáradni, és nem a rugó. A hátsó lengéscsillapítót 9000 ft/darab áron tudsz rendelni hozzá. http://bolthely.hu/suzukialkatreszek/fokat/49b16b15ecb9b_Ignis
méghogy nincs rugó xD elsõ mekkora láma :D
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek válaszadónak üzenem , hogy azzal a gyatra szarral 210000 ezer kilométert mentem eddig (áruval megrakva) hiba nélkül. De azért köszönöm az Õ segítségét is.

Ha teherbe esek véletlen, de már volt vetélésem és magas a prolaktin szint megmaradhat a babám?

Csak egy hónap múlvára kaptam id?pontot az endokrinológiára, de mi van ha közben terhes leszek?

Legjobb válasz: Szerintem várd ki azt az egy hónapot, vagy amíg a dokid visszajön, mert nem lenne kellemes még egy vetélés! (sajnos pontosan tudom milyen az...) Szóval érdenes várnod, addig pedig védekezzetek, és akkor kezdjetek újra próbálkozni, amikor orvosolták a problémádat! Így legalább teljes biztonságban és nyugalom telik a terhességed. És ez a legfontosabb ugye... ;) Sok sikert!

Szerintem várd ki azt az egy hónapot, vagy amíg a dokid visszajön, mert nem lenne kellemes még egy vetélés! (sajnos pontosan tudom milyen az...) Szóval érdenes várnod, addig pedig védekezzetek, és akkor kezdjetek újra próbálkozni, amikor orvosolták a problémádat! Így legalább teljes biztonságban és nyugalom telik a terhességed. És ez a legfontosabb ugye... ;) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de mi van ha már az vagyok, csak még nem tudjuk...
A magas prolaktin szintet leviszi és optimalizálja a barátcserje kapszula.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!