Találatok a következő kifejezésre: Ha teherbe a nő, (49 db)

ha ovulál könnyen, ha nem akkor nehezen.
nehezebben, de akkor is használjatok gumit ilyenkor (is) :)
a nõ akármikor teherbe eshet, ha menstruál akkor is lehet idõ elõtti peteérése amit nem vesztek észre és abból is lehet baba, mindenképp használjatok gumit akkor is ha épp megvan neki, és a fertõzésveszély miatt is fontos olyankor
Elméletileg nehezebben, mert a peteérés a havi elsö napjátol kb 10-14 napra van, ez a töbség, és az elöttem szolonak igaza van!!!!

Ha megjött a nőnek, és úgy szeretkezünk, akkor teherbe ejthetem?

Nem védekeznék. Amúgy nem zavar, ha egy n? vérzik.

Legjobb válasz: Teljesen kizárt.

Teljesen kizárt.
szerinted ez, hogy lehetséges? amúgy meg elkaphat a nõ fertõzést amibe belée is bhalhat, kine próbáld okés?
Felõlem...
nagyon durván kicsi az esély rá de nem kizárt
Ha valaki közösül a menstruáció vége felé, és az ovuláció pedig a ciklus elején megtörténik, bizony teherbe lehet esni a menstruáció alatt is.
Az esély kisebb, de nem nulla. Viszont a fertõzésveszélyé tényleg óriási. Ha az egészsége nem is érdekel, az viszont biztosan, hogy ha elkap valamit, akkor jó ideig nem lesz móka csak azért, mert 3-7 napot nem bírtatok ki.

Mikor kezdett el nőni, puffadni a méhetek? ( láthatóan ) Mikor kezdett el feszülni a melletek? Ha beteg a nő vagy ha fel van fázva nehezebben esik teherbe?

Még nem teszteltem, még várok, de ezekre kíváncsi vagyok :) Köszönöm el?re is :)

Legjobb válasz: Bocs a nyelvtani hibákért...nem olvastam át!

Az elõzõ válaszolóval abban nem értek egyet, ha valaki beteg, akkor nehezen esik teherbe. Mi úgy próbálkoztunk elsõnek, hogy nagyon meg voltam fázva, köhögéscsillapítókat, stb szedtem. Eléggé beteg voltam a próbálkozásunk napján. Azért is arra tettük, mert igazából jövõre terveztük az igazi próbálkozásokat, s mivel nem bántuk volna, ha hamarabb jön, úgy voltunk vele, megpróbáljuk. Hát elsõre, így betegen összejött. Most január végére várjuk, hogy megszülessen a kisfiúnk. Nekem eleinte az volt furcsa, hogy a menses napja elõtt pár nappal megjön érzésem volt, s iszonyatosan feszült a mellem, ami nem volt rám jellemzõ. Megnõtt az étvágyam is, s elég gyakran jártam wc-re. Majd a várt napja után pár nappal erõs pozitívat teszteltem. A pocakra nem emlékszem, nem nézegettem, mivel hiába sovány testalkatú vagyok, kis hasam mindig volt. De kb. a 12-14 hét között kezdhetett el nõni.
Bocs a nyelvtani hibákért...nem olvastam át!
elöz vagyok, 20 hetesen kezdett látszani a pocim
19 hetes vagyok es mar elegge latszik.
Szia! Nekem a teszt elõtt kezdett el nagyon fájni a mellem, ekkor lett gyanús a dolog, mert nekem mensi elõtt sosem fáj...Haspuffadás úgy nagyjából 7-8-9-10. héten volt, amikor azt hittem, hogy nõ már a pocim, de ez szépen le is ment. Most vagyok 17+1, már látszik azért, elkezdett gömbölyödni:D És jó kemény a poci, nem olyan mint a zsírocskák a hasin;) A picike a 15. hét végén, 16. hét elején kezdett el egyértelmû jeleket adni magáról, azóta is mocorog, de a hangulatától függ, tegnap pl, kétszer pár pillanatig éreztem, de mikor 4D-n voltunk egész nap meg sem állt...remélem ma is éppen aktívabb napját fogja élni, nagyon szeretem mikor mocorog:D Akkor olyan valóságosnak tûnik, hogy tényleg itt van velünk:)
nekem az 4. hétben már kezdett szûk lenni a rendes nadrágom. az 5. héttõl elõvettem a régi terhesgatyáimat. nagyon felpuffadtam. most kb. 1 hete ljjebb ment (most vagyok a 7. hétben). néha nagyon erõs hányingerem van, fõleg étkezés után, és vannak ételek amik kifejezetten undorítanak. az elsõ terhességemnél csak kb. a 12. hétben kellett terhesnadrágra váltani, egész nap émelyegtem, de csak gyengén, ételundorom nem volt. a cicim egyiknél se dagadt meg és nem is fájt. akkor is és most is fáradékony voltam az elején, de most valamivel kevésbé (ami jó, nehéz lenne egész nap aludni egy 2 éves mellett). :) ))
Az 5-ik hétben vagyok, és 3 napja fáj iszonyatosan a cicim, ha bármi hozzáér, be tudnék pisilni.
Az 5. héten csináltam tesztet, mert gyanúsan feszült a mellem, be is igazolódott, hogy babát várok. A méhemet már ki tudtam tapintani 12 hetesen, de ha nem elsõ baba, akkor szerintem érezhetõen kitapintani a 13-14.hét körül fogod. Én most vagyok 14 hetes és már picit látszik is a poci, ráadásul a hétvégén már éreztem is valamit belülrõl :-)
nekem nem igazán feszült a mellem, picit érzékenyebb de más semmi 23 hetes vagyok
Szia! Gondolom ha valaki beteg nehezebben esik teherbe...felfázás sok minden függvénye, de biztos nem segít... Az én mellem már jóval a teszt elõtt feszült...szerintem a beágyazódás pillanatában kezdõdött...az elsõ hónapban azt hittem leszakadnak...fájt megérintenem is õket..ekkor jócskán meg is nõtt...a méretük azóta is akkora... A méhem mozgolódni a 12.héten kezdõdött, és most kezdett el látszani egy egészen picike pocak (16 hét).

Igaz az, h ha menstruál a nő, és akkor ha szexel, nem eshet teherbe? Azért benne van a rizikó, én úgy gondolom.

Legjobb válasz: Már nagyon sok ilyen kérdést feltettek...nézz egy kicsit vissza a kérdések közt, vagy ord be a keresésbe! Külömben meg nagy hülyeség az,hogy akkor nem lehetsz terhes, igen is lehetsz!

Már nagyon sok ilyen kérdést feltettek...nézz egy kicsit vissza a kérdések közt, vagy ord be a keresésbe! Külömben meg nagy hülyeség az, hogy akkor nem lehetsz terhes, igen is lehetsz!
Lehetsz. És könnyen össze is szedhetsz egy fertõzést mellette.
én akkor még sosem estem teherbe, de mondjuk én fogamzásgátlót szedek, sztem ez is nagyban hozzájárul ahhoz h ki lehet az meg ki nem. ha semmivel nem védekeztek akkor lehet, de ha pl a párod már régóta szed f.gátlót akkor nincs rá esély h teherbe essen vagy legalábbis nagyon kevés.
az elsõ válazolónak üzenem, hogy mielõtt válaszol nézzen utánna...menstruáció idõszakán is lehetsz terhes...
Elméletileg nem eshetsz teherbe menzesz alatt, gyakorlatilag meg igen, mivel akkor is elõfordulhat peteérés. Ritkán ugyan, de van rá esély. Egy értelmes, érett nõ ilyenkor is védekezik, gumit is használ, mivel nagyobb a fertõzésveszély.
Akkor nem eshet teherbe, mivel nincs petesejt, ami megtermékenyülhetne!
elvileg orgazmus hatására is klökõdhet még több petesejt is, szal nem csak havonta, és nem csak peteérés idõszakában (középidõ) és vérzés közben is megeshet a teherbeesés, bár kisebb a valószínûsége

Szerintetek mennyire veszélyes ha valaki a nő muffjára veri ki, és a csaj utána csak dörzsölve masztizik egy kicsit? Mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Legjobb válasz: nemsok, de a hüvelyébe ne jusson a spermából. amúgy remélem szexeltek azért normálisan is :D

nemsok, de a hüvelyébe ne jusson a spermából. amúgy remélem szexeltek azért normálisan is :D
Anyudnál is sikerült- és ilyen GYP-s lettél.
Hát elég veszélyes, mert a spermiumok akár 2-3 napig is élet- és mozgás-képesek. Szóval inkább hasra, hátra kerüljön az áldás! Ezen ne kockáztassatok!
72 órás tabi!!! + egy fejbelövés

Ha a férfi fel van fázva és úgy esik teherbe a nő, akkor az milyen következményekkel jár a babára nézve?

(letelt a tiltott id?m :))

Legjobb válasz: sztem semmilye káros következménye nem lesz a babára nézve!

sztem semmilye káros következménye nem lesz a babára nézve!
Biztos. Ha te vagy felfázva, az jár kockázattal. A férfié nulla.
A kérdező hozzászólása: köszönöm ez biztos?
A kérdező hozzászólása: köszi

Mennyit késik a menstruáció a tulzott idegeskedéstől? Illetve ha teherbe esik egy nő nem jön meg neki?

Legjobb válasz: Nekem volt, hogy kimaradt 1 hónap (államvizsga miatti para), volt, hogy 2 hetet is csúszott...Szal változó. Normál esetben, ha teherbe estél, nem jön meg. Viszont vannak, akik ezalatt is menstruálnak az 1. hónapokban.

Nekem volt, hogy kimaradt 1 hónap (államvizsga miatti para), volt, hogy 2 hetet is csúszott...Szal változó. Normál esetben, ha teherbe estél, nem jön meg. Viszont vannak, akik ezalatt is menstruálnak az 1. hónapokban.
Nekem két hét volt idegességtõl kétszer is.Annyi volt a max.
Én paráztam hogy terhes vagyok, késett három hetet. De nem voltam terhes :) Egy hónap kimaradás fiatal lánynál még lehet idegességtõl, rendszeres menstruációt viszont nem hiszem, hogy 1-2 hétnél jobban kitolná. Ha egy nõ rethes, normális esetben nem menstruál. Méhen kívüli terhesség esetén tudtommal többnyire menstruálnak, de ebben nem vagyok biztos. Sok veszélyeztetett terhes is menstruál. Nekünk a családban mindenki 1-3 alkalommal még vérzett a terhesség alatt, de ismerek olyat, aki végig menstruált, bár ez ritka.

Adott egy párkapcsolat, a nő véletlenül teherbe esik. Nem igazán akarja a gyereket, nincs erre felkészülve, de a férfi azt mondja, hogy ha el meri vetetni, akkor vége a kapcsolatnak. Ki hogyan döntene a nő helyében?

A férfinak joga van ezt mondani,vagy ez normális?30-on felül van mindkét fél.

Legjobb válasz: hát, itt megértem mindkét felet... ez tipikusan az a probléma, amit elõre meg kellett volna beszélni, hogy mi lesz, ha becsúszik a terhesség :( nem tudom, hogy döntenék, ha nagyon nem érzem késznek magam rá, akkor elvetetném akkor is, ha elhagynak miatta. de ha meg tud gyõzni a férfi, akkor hagynám, hogy meggyõzzön. és tökmindegy, hogy 30-on felül, van, aki 38 évesen lett saját bevallása szerint is érett a gyerekre, és most 3 gyerekes boldog anyuka, de ha korábban csúszik be, akkor lehet, hogy pocsék anya lett volna.

hát, itt megértem mindkét felet... ez tipikusan az a probléma, amit elõre meg kellett volna beszélni, hogy mi lesz, ha becsúszik a terhesség :( nem tudom, hogy döntenék, ha nagyon nem érzem késznek magam rá, akkor elvetetném akkor is, ha elhagynak miatta. de ha meg tud gyõzni a férfi, akkor hagynám, hogy meggyõzzön. és tökmindegy, hogy 30-on felül, van, aki 38 évesen lett saját bevallása szerint is érett a gyerekre, és most 3 gyerekes boldog anyuka, de ha korábban csúszik be, akkor lehet, hogy pocsék anya lett volna.
Mi lesz azzal a szegény gyerekkel ha apuka be sokkal az üvöltõ csecsemõtõl és lelép (gyakori eset) az anya nem is akarta biztos hogy majd szeretetben fogja nevelni vagy csak kolonc lesz a nyakán (sajna nem példátlan) Ha apa nem lép le csak hozzá se ér a gyerekhez mert azért akarta hogy a nõ ne hagya el (gyakori) ki fogja szeretni azt a gyereket ki fog vele bajlódni, ki nevelni Kényszerbõl szülni nem szabad.
A nõ sosem akart gyereket, vagy még nem szeretett volna, mert vagy nem állnak úgy, vagy nem érzi magát késznek, esetleg mert a kapcsolatuk nincs még azon a szinten? Egyébként akárhogy is, a férfitõl nem szép dolog a zsarolás. Ezt közösen kellene átbeszélni, észérvekkel talán tudna hatni a párjára, de az ilyen fenyegetés... Hát én már csak azért sem tartanám meg, mert olyan férfinek nem akarok szülni, aki így akar rávenni dolgokra.
Elvetetném.
Én elvetetném, aztán elhagynám. Nyilvánvaló, hogy a nõ nincs felkészülve az anyaságra, mire meg fel lenne, butaság lenne szülni. Szegény férfinek még lenne késõbb lehetõsége egy fiatalabb csajjal.
Ha már felmerül a kérdés, hogy dönteni kell, akkor ez a kapcsolat valószínûleg nem elég erõs. A férfi akarja a gyereket, a nõ nem. El kell vetetni, és a kapcsolatot meg kell szüntetni.
A férfi vegye szépen feleségül a nõt, és minden meg van oldva.
Én megszülném, aztán szakítanék. Ha annyira akar egy gyereket, nevelje fel egyedül.
ha 30 felett nincs felkészülve akkor feleslegesen rabolja a férfi idejét, aki gyereket akar 20 éves lenne, azt mondom oké...de 30 felett?
a nõ kizárólagos joga a választás, ám elég liba ha nem tartja meg
Ez patthelyzet. A férfi apaságra vágyik, bunkóság megvonni ezt tõle. A nõ nincs felkészülve az anyaságra, bunkóság rákényszeríteni. A kapcsolat alapjaiban van hiba. Mindkét fél más irányba néz, más irányba tart. Egy jó párkapcsolathoz közös célok kellenek. Baba ide vagy oda, a probléma az õ létrejötte elõtt is fennállt. Egymás idejét rabolják csak. Ha ezt nem tudják megoldani, nem tudnak kompromisszumot kötni, hogy mindkét félnek jó legyen, akkor bukta.
Nem tartanam meg. Ha mar kezdettöl fogva nem akarta az egyik, mi ertelme csaladot alapitani? Az meg, hogy mi lesz a gyerekkel, ha az edesanyja nem is akarja igazan... Mar magzat kortol serül a lelke. Merthogy erzik ezt mar olyankor is. A kapcsolatot vagy uj alapokra kell helyezni, ahol közös döntesek vannak egyoldalu utasitgatasok helyett, vagy abba kell hagyni, a gyereket meg elvetetni. Volt olyan ismerösöm is, ahol a ferj mondta ugyanezt a felesegenek, es megtartottak a gyereket, semmi gond nem volt utana. Lehet, hogy a nöböl itt is kivaltja a gyerek születese az anyai ösztönöket, de nem tuti. Lutrira meg gyereket vallalni eleg ketseges megoldas. Amugy se a ferfinak, se a nönek nincs joga a parjara rakenyszeriteni a gyereket, ha az nem akarja. Akarmennyi idösek is.
Ismerek egy olyan párt, ahol a feleség teljesen bepánikolt, amikor kiderült, hogy jön a repeta, vagyis a második, és komolyan el akarta vetetni. Erre a férj bedobta, hogy akkor õ bizony elválik. Azóta 2, 5 éves a kislány, és anyu kedvence, mert szakasztott ugyanúgy néz ki mint õ. De nem rajta múlt, hogy megtartották, és a "becsúszás" pedig pláne nem. Ja, amúgy azóta is imádják egymásta anyu és apu. Az én esetemben nem lenne olyan, hogy nem vagyok felkészülve. Nem mondhatom azt, hogy a szexre kész vagyok, de egy véletlen gyerekre nem...

Egy no ha teherbe esik 1-2 het utan eszlelheto valtozas a mellen?

Kemeyebb lesz vagy valami valtozik?

Legjobb válasz: 1-2 hét az szinte semmi. Azalatt még azt is nehéz eldönteni, hogy tényleg terhes-e.

1-2 hét az szinte semmi. Azalatt még azt is nehéz eldönteni, hogy tényleg terhes-e.
Keményebb, feszül, és nagyobb lesz. De ez folyamatosan, szóval nem egyszerre, 2 hetesen még nem igazán vannak gyanújelek.
2 hét mulva még semmilyen jel nincsen max a 4-5 .héten beszélhetünk már változásrol de akkor is inkább olyan mintha feszülne érzésre hasonlit!
Nálam már akkor látványos volt a cicinövekedés mielõtt tesztelhettem volna. Ezért is teszteltem korábban, mint, hogy kimaradt volna a mensi. Szóval, van akinél nagyon korán jelentkezik ez a tünet.
Igen.
Ha a többmillió spermiumból csak egyetlen egy jutna bele, akkor is teherbe eshetne... Szóval igen.
igen
Már az elõváladéktól is teherbe lehet esni, és akár egyetlen(!) spermium is elég...
Igen, így ufonauták fognak kijönni majd belõle 3 hónap múlva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!