Találatok a következő kifejezésre: Ha teherbe és kb. most vagyok (4 db)

Ha teherbe estem és kb. most vagyok a beágyazódásnál akkor a folyásnak milyennek kell lennie?

Van egyáltalán folyás amikor beágyazódik a baba?

Legjobb válasz: Ezt embere válogatja. Van hogy semmi nincs, van hogy több is mint egyébként. Valakinél barnás pöttyözõdés jelentkezik beágyazódásnál. Szerintem várd ki ezt a pár napot menszeszig, és ha semmi, akkor tesztre fel! :) Szurkolok!

Ezt embere válogatja. Van hogy semmi nincs, van hogy több is mint egyébként. Valakinél barnás pöttyözõdés jelentkezik beágyazódásnál. Szerintem várd ki ezt a pár napot menszeszig, és ha semmi, akkor tesztre fel! :) Szurkolok!

Ciklusaim kb.38 naposak. Első gyereknél 52 napra jelezte a második csíkot. (halványan). Most a 44. napon vagyok. Ma negatív volt a teszt. Nem feszül a mellem, nem érzem h meg akarna jönni. Milyennek kell lennie a hüvelyváladéknak ha teherbe esek?

Legjobb válasz: Elméletileg testápoló szerû folyás van, de ez változó lehet. Ha viszont ennyi ideje késik, a hõdnek 37 körül kellene lenni. Ha eddig nem mérted, akkor is lehet a mostani eredménybõl következtetni. Remélem segítettem. Még valami eszembe jutott:a nõgyógyász kérhet vérvizsgálatot, amibõl hcg-t néznek. Másnapra meg van az eredméy!:-)

Elméletileg testápoló szerû folyás van, de ez változó lehet. Ha viszont ennyi ideje késik, a hõdnek 37 körül kellene lenni. Ha eddig nem mérted, akkor is lehet a mostani eredménybõl következtetni. Remélem segítettem. Még valami eszembe jutott:a nõgyógyász kérhet vérvizsgálatot, amibõl hcg-t néznek. Másnapra meg van az eredméy!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem tulajdonképpen olyan amilyet írtál. Kicsit sûrûbb mint a megszokott, viszont nem sok. Teszt negatív. Hõmérsékletet nem szoktam mérni.Viszont semmi jele még a mensinek....
Nem. 4 honap munkaviszony az nem eleg. Csak gyes jarna, az is oszesen egy a ket gyerekre.
De ha a munkaviszonyod nem szûnik meg, akkor a 9 hónappal együtt már megvan a jogosultság a tgyásra, gyedre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)


Mivel 9 hónap a terhesség, addigra míg szülsz, bõven meglesz a 365 nap. Úgyhogy hajrá! :-)
Ha most van 320 napod, akkor mire terhes leszel, meg megszületik a pici még az 562 is meglesz :)
A kérdező hozzászólása: bocs de az elobb nem irtam pontosan le.ugy lenne meg a 365 nap hogy mar a 9 honapos terhesseget is beleszamoltam.egyebkent marcius 15 utann kellene teherbe essek +9 honap terhesseg es igy lenne meg a 365 nap.mi van akkor ha most esek teherbe.mar nagyon szeretnenk babat
Ha most esel teherbe, akkor elesel a tgyástól és a gyedtõl. Érdemes azért kiszámolni már most, hogy mennyi lenne a tgyásod, gyeded, mert ha jól emlékszem, akkor a 6 órás minimálbér jövedelemnél még pont megéri, alatta viszont már több a gyes, mint a tgyás, gyed. A két hónap nem a világ vége, ki lehet bírni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!