Találatok a következő kifejezésre: Ha teherbe és kb. most (8 db)

Ciklusaim kb.38 naposak. Első gyereknél 52 napra jelezte a második csíkot. (halványan). Most a 44. napon vagyok. Ma negatív volt a teszt. Nem feszül a mellem, nem érzem h meg akarna jönni. Milyennek kell lennie a hüvelyváladéknak ha teherbe esek?

Legjobb válasz: Elméletileg testápoló szerû folyás van, de ez változó lehet. Ha viszont ennyi ideje késik, a hõdnek 37 körül kellene lenni. Ha eddig nem mérted, akkor is lehet a mostani eredménybõl következtetni. Remélem segítettem. Még valami eszembe jutott:a nõgyógyász kérhet vérvizsgálatot, amibõl hcg-t néznek. Másnapra meg van az eredméy!:-)

Elméletileg testápoló szerû folyás van, de ez változó lehet. Ha viszont ennyi ideje késik, a hõdnek 37 körül kellene lenni. Ha eddig nem mérted, akkor is lehet a mostani eredménybõl következtetni. Remélem segítettem. Még valami eszembe jutott:a nõgyógyász kérhet vérvizsgálatot, amibõl hcg-t néznek. Másnapra meg van az eredméy!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem tulajdonképpen olyan amilyet írtál. Kicsit sûrûbb mint a megszokott, viszont nem sok. Teszt negatív. Hõmérsékletet nem szoktam mérni.Viszont semmi jele még a mensinek....

Ha teherbe estem és kb. most vagyok a beágyazódásnál akkor a folyásnak milyennek kell lennie?

Van egyáltalán folyás amikor beágyazódik a baba?

Legjobb válasz: Ezt embere válogatja. Van hogy semmi nincs, van hogy több is mint egyébként. Valakinél barnás pöttyözõdés jelentkezik beágyazódásnál. Szerintem várd ki ezt a pár napot menszeszig, és ha semmi, akkor tesztre fel! :) Szurkolok!

Ezt embere válogatja. Van hogy semmi nincs, van hogy több is mint egyébként. Valakinél barnás pöttyözõdés jelentkezik beágyazódásnál. Szerintem várd ki ezt a pár napot menszeszig, és ha semmi, akkor tesztre fel! :) Szurkolok!

Ha múlt héten kedden jött meg, és még most is van pecsételés (tehát már több mint 1 hete) kb. a napokban kellene lenni a pé-nek, így sikerülhet teherbe esni?

Vagy mindenképpen meg kellene várni, míg teljesen elmúlik?

Legjobb válasz: Szia!Elvileg a 8.naptól a 17-20.napig bármikor teherbe lehet esni.A barátnõm menzi alatt lett terhes.Õ se érti hogyan.Ha ennyi ideig tart,akkor lehet késõbb lesz majd a peteérésed.Szexelj kétnaponta,hátha bejön.A sperma úgyis él még bent pár napot.Nekem az utolsó terhességben 8 napig volt meg,a párommal a 9.napon voltunk együtt,utána már nem volt rá alkalom és ebbõl jött össze a baba.Nem kell várni semmire.

Szia!Elvileg a 8.naptól a 17-20.napig bármikor teherbe lehet esni.A barátnõm menzi alatt lett terhes.Õ se érti hogyan.Ha ennyi ideig tart, akkor lehet késõbb lesz majd a peteérésed.Szexelj kétnaponta, hátha bejön.A sperma úgyis él még bent pár napot.Nekem az utolsó terhességben 8 napig volt meg, a párommal a 9.napon voltunk együtt, utána már nem volt rá alkalom és ebbõl jött össze a baba.Nem kell várni semmire.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


Ha kb 2 hete eshettem teherbe, és most csinálnék tesztet már pozitív lenne?

Legjobb válasz: Kb 10-12 nap a megtermékenyítés és beágyazódás + 2-3 nap míg elkezd elegendõ hormon termelõdni. Ha tényleg megvan a 14 nap, akkor szerintem egy 10-es érzékenységûvel reggeli vizeletbõl biztos hogy kimutatja.

Kb 10-12 nap a megtermékenyítés és beágyazódás + 2-3 nap míg elkezd elegendõ hormon termelõdni. Ha tényleg megvan a 14 nap, akkor szerintem egy 10-es érzékenységûvel reggeli vizeletbõl biztos hogy kimutatja.
A kérdező hozzászólása: De csak jan 4-én kezdtünk el védekezés nélkül szexelni; az elsõ babával is menzesz alatt estem teherbe.
Szia, 14.08-as vagyok Nekem dec. 5-én volt meg utoljára és jan. 07-én már kimutatta, így szerintem már neked is ki kell volna már mutatnia, hacsak nem késõi peteérésed volt!
Hát ha már lassan 2 hete kellett volna megjönnie, akkor már vígan pozitívnak kellene lenne a tesztnek. Még várj egy hetet, aztán ha nem jön meg, és a teszt se lesz pozitív, menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: dec.7 volt az utolsó rendes menzesz, január 4.én kellet volna megjönnie, de csak nagyon picit barnáztam. Legközelebb február 3.án "kell" megjönnie. 20-as érzékenységûvel teszteltem.
Szia, Én Clearbluval teszteltem a nem várt elõtt 3 nappal és negatív eredményt mutatott, abba is hagytam az utrogestan szedését, de csak nem akart megjönni, így telt egy hét, megint teszt, 25-ös érzékenységû délután és halvány pozitívat jelzett! Rá 3 napra már a doki is látta a petezsákot Uh-on! Ne légy elkeseredve, talán túl korai volt még tesztelni! Mindenképp írd meg h mi lett az újabb eredmény! Megy a drukk!!!
lekorábban akkor tesztelj, mikor meg kellene jönnie.
Mikor kellene (nem) megjönnie? Mert az a mérvadó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Január eleje óta nem védekezünk. Már van egy lányom, és most ugyan azt érzem, mint amikor vele estem teherbe, pl erõs görcsölés, érzékenység a szagokra. Ma teszteltem, igaz nem a reggeli elsõ vizeletbõl és negatív lett. Ezért tettem fel a kérdést.
2nappal ezelott 5nap keses utan halvany pozit teszteltem:)
A kérdező hozzászólása: Nincs baba :(
Nem. 4 honap munkaviszony az nem eleg. Csak gyes jarna, az is oszesen egy a ket gyerekre.
De ha a munkaviszonyod nem szûnik meg, akkor a 9 hónappal együtt már megvan a jogosultság a tgyásra, gyedre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)

Kb február 09 én kell megjönnie és ha most talán teherbe estem lehet a hasfájás a tünete?

Legjobb válasz: Hát szerintem nem azért fáj a hasad. Attól is fájhat hogy meg fog jönni.Amikor én terhes lettem akkor nekem is úgy fájogatott mint amikor meg akart jönni, szóval ha ebbõl indulok ki lehet annak a jele is. Bár ez nagyon korai még a jósolgatásra. Szerintem várj még kb. 1-2 hetet és ha elmarad a mensid akkor lehet aggódni:)Persze pozitív értelemben.

Hát szerintem nem azért fáj a hasad. Attól is fájhat hogy meg fog jönni.Amikor én terhes lettem akkor nekem is úgy fájogatott mint amikor meg akart jönni, szóval ha ebbõl indulok ki lehet annak a jele is. Bár ez nagyon korai még a jósolgatásra. Szerintem várj még kb. 1-2 hetet és ha elmarad a mensid akkor lehet aggódni:) Persze pozitív értelemben.
Lehet tünet, de ez még annyira bizonytalan, hogy inkább egyelõre próbálj másra gondolni, ne stresszeld magad ezen. Kb. 10 nap múlva kiderül. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm a bíztatást már annyira szeretném a babát!!!!Annyira örülnék neki!!!
Mivel 9 hónap a terhesség, addigra míg szülsz, bõven meglesz a 365 nap. Úgyhogy hajrá! :-)
Ha most van 320 napod, akkor mire terhes leszel, meg megszületik a pici még az 562 is meglesz :)
A kérdező hozzászólása: bocs de az elobb nem irtam pontosan le.ugy lenne meg a 365 nap hogy mar a 9 honapos terhesseget is beleszamoltam.egyebkent marcius 15 utann kellene teherbe essek +9 honap terhesseg es igy lenne meg a 365 nap.mi van akkor ha most esek teherbe.mar nagyon szeretnenk babat
Ha most esel teherbe, akkor elesel a tgyástól és a gyedtõl. Érdemes azért kiszámolni már most, hogy mennyi lenne a tgyásod, gyeded, mert ha jól emlékszem, akkor a 6 órás minimálbér jövedelemnél még pont megéri, alatta viszont már több a gyes, mint a tgyás, gyed. A két hónap nem a világ vége, ki lehet bírni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!