Találatok a következő kifejezésre: Ha tegnapelőtt volt a (13 db)

Ha tegnapelőtt volt egy nagyon halvány +tesztem, holnap már erősebbnek kellene lennie a tesztcsíknak?

Legjobb válasz: igen!nekem is napról napra erõsödött!sok sikert! :)

igen!nekem is napról napra erõsödött!sok sikert! :)
Igen, mindenképp! NAgyon szorítok! És halkan gratulálok a halvány tesztedhez!:)

Ha tegnap ill. tegnapelőtt +volt az ovuteszt és a hőm is lenn volt, mára az ovuteszt -és a hőm is emelkedett 3tizedet akkor volt tüszőrepedésem is vagy csak a peteérést jelenti?

Tegnap reggel együtt voltunk és ma is együtt leszünk.Ha van peteérésem az nem azt jelenti, hogy a tüsz? meg is reped ugye? De a h?m ma felment 3tizedet.

Legjobb válasz: Ugyan a kérdésedet régen tetted fel,így a peteérés szempontjából nem aktuális (vagy épp újra aktuális) de talán a jövõre vonatkozóan adhatok egy rövid választ. Ha a hõmérsékleted a + ovuteszt után felment (és tartósan fent is marad, akkor azon a napon amikor a hõd felmegy,már terméketlen vagy. (Ahogy olvasom, azért jól idõzítettetek a pároddal, ha a hõmérséklet-emelkedést megelõzõ nap voltatok együtt. Hajrá! Azért írj, ha a babuci összejött :)

Ugyan a kérdésedet régen tetted fel, így a peteérés szempontjából nem aktuális (vagy épp újra aktuális) de talán a jövõre vonatkozóan adhatok egy rövid választ. Ha a hõmérsékleted a + ovuteszt után felment (és tartósan fent is marad, akkor azon a napon amikor a hõd felmegy, már terméketlen vagy. (Ahogy olvasom, azért jól idõzítettetek a pároddal, ha a hõmérséklet-emelkedést megelõzõ nap voltatok együtt. Hajrá! Azért írj, ha a babuci összejött :)

Tegnapelőtt a NeoFM-en hallottam egy számot, aminek, ha jól értettem (és nagyon figyeltem) az volt a refrénje (vagy benne volt), hogy : spiderman. Az előadót és a számcímet le tudnátok írni?

Legjobb válasz: Ha jól tudom ez az egyik legkedvencebb punk zenekarom száma a RAMONES-spiderman ide teszek egy linket remélem erre gondoltál :D http://www.youtube.com/watch?v=i5P8lrgBtcU

Ha jól tudom ez az egyik legkedvencebb punk zenekarom száma a RAMONES-spiderman ide teszek egy linket remélem erre gondoltál :D http://www.youtube.com/watch?v=i5P8lrgBtcU
Szerintem kedd!
Szerda.
Vagy szombat.
Kérdés, hogy a tegnap, ma és holnap közül melyik nap a vasárnap. Ez a három nap alkotja ugyanis a kérdésbeli világban az idõt.
hétfô
Tegyük fel hogy vasárnap van, Ha a holnap után (+2) a tegnap (+1) akkor ma: Szerda van ez a vasárnaptól 3 napra van (+3)-.- Ha tegnapelõtt (-2) a holnap (-1) akkor ma: Csütörtök van ez a vasárnaptól 3 napra van (-3) , és mivel csütörtök és szerda ugyanolyan messze van vasárnaptól, ezért ez a két nap a helyes, és ezt a két napot a vasárnapból számoltuk ki. Tehát ma Vasárnap van. Yesss! :D

Ha tegnap és tegnapelőtt volt pozitív az ovu teszt, ma már negatív, akkor ma van a tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Azt mondják az utolsó pozitív teszt utáni 24-36 órán belül, szóval lehet:)

Azt mondják az utolsó pozitív teszt utáni 24-36 órán belül, szóval lehet:)

Ha tegnap volt először pozi a ovu teszt, és tegnapelőtt meg tegnap is együtt voltunk, az jó szerintetek? Kinél mi a tapasztalat?

Legjobb válasz: Hát szerintem ez biztató! :) Bár pontos tapasztalatot nem tudok neked mondani,mert csak most elõször próbáltam ovu tesztet én is. Jövõ hétre nem várom, úgyhogy akkorra már tudok neked tuti választ adni.

Hát szerintem ez biztató! :) Bár pontos tapasztalatot nem tudok neked mondani, mert csak most elõször próbáltam ovu tesztet én is. Jövõ hétre nem várom, úgyhogy akkorra már tudok neked tuti választ adni.
A kérdező hozzászólása: Köszike.Kíváncsi vagyok!Mindenképpen szólj!Te hogy csináltad az ovu tesztet?És aszerint hogy bújtatok ágyba? (Már han em vagyok indiszkrét)Sokan mondják hogy 2 naponta kell ilyenkor akciózni, de fene tudja...lehet nem árt ha ráerõsítesz minden nap, nem? :D
Kora délutánonként végeztem el a tesztet az elõírtaknak megfelelõen. Aztán aznap, hogy pozitív lett reggel és este is együtt voltunk a férjemmel. Utána 2 naponta. :) Majd megírom, hogy sikerült-e!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen!Nekem tegnapelõtt és tegnap volt pozi, ma már nega.Azt olvasgattam itt, hogy az elsõ nega napon van a tüszõrepi.Úgyhogy ma rágyúrunk. :D Drukk neked!

Szerintetek van olyan kapcsolatnak jövője, ha én 18 vok, a pasim + sokkal idősebb? 22 év! Tegnapelött volt egy komolyabb vitánk! Õ ugy érezte hogy szemtelen voltam vele! Azóta óvatosabban kezdek el vele beszélni, mert félek h szakítani akar velem!

Legjobb válasz: 22 év a korkülömbség!De annyira szeretem!Még nem voltunk együtt,csak csók,meg hasonló dolgok!Nem tudnám kidobni,mert az életemet jelenti!Együtt akarok vele élni!Lehet h hülyének néztek!

A kérdező hozzászólása: 22 év a korkülömbség!De annyira szeretem!Még nem voltunk együtt, csak csók, meg hasonló dolgok!Nem tudnám kidobni, mert az életemet jelenti!Együtt akarok vele élni!Lehet h hülyének néztek!
szerintem 22-vel több, tehát 40 éves, mert úgy írta, hogy 'sokkal idõsebb', nem hiszem hogy 4 év lenne olyan sok:D Meg hát elég egyértelmû " sokkal idõsebb - 22 év ", 22 év a korkülönbség.
mivan? most 22éves, vagy 22-vel több és 40?
A 18éves lány a 22éves pasival kor szempontjából kifogástalan! A vitákat meg nektek kell megoldani.
mér lenne több mint 80?:D azért annyival nem idõsebb...
Ha 40 éves, akkor több mint kétszer annyi idõs, mint te. Mikor te 40 leszel, õ több mint 80, gondolkozz el ezen. :D
höm... ha szereted, igen. én egy 20 évvel idõsebb pasiba zúgtam bele... :( azt mondta, pár év múlva lehet róla szó hogy legyen valami.(most 15 vagyok)
70 évesen meg már kevés ember van hoppon a szex terén sztem meg még egy 50 éves nõnek belefér.
Nekem se tiszta, 22 éves vagy 22 év a korkülönbség. Ha utóbbi, akkor az tényleg sok, gondold el mi lesz késõbb, õ már 70 te meg még csak 50.....
vagyis õ 40 éves? uhh az kemény. hát ha szakítani akar akkor 1:0 neki... ne hagyd magad mert akkor azt hiszi õ a Casanova a földön és egy 18 éves jó bulát megkapott majd dobta! vén tataként is egós lesz az unokáinak, hogy õ mekkora májer casanova volt! vigyázz dobd ki te ha már nem kell! a vitát meg tessék megbeszélni!
nem értem a kérdés lényegét

Ha elvileg tegnap volt a peteérésem, ( pozitív ovulációs teszt után első nap negatív, ebből gondolom) és csak tegnapelőtt reggel voltunk együtt, tegnap viszont nem, akkor az nem jó?

Legjobb válasz: Dehogynem. Sõt, mi éppen így szeretnénk idõzíteni. Jobb, ha a spermiumok érkeznek elõbb a találka helyszínére, mint ha a pete érkezne, és esetleg elöregedne. Nagyon jó esélyetek van, a hímivarsejtek két-három napig életképesek, ne aggódj. :-)

Dehogynem. Sõt, mi éppen így szeretnénk idõzíteni. Jobb, ha a spermiumok érkeznek elõbb a találka helyszínére, mint ha a pete érkezne, és esetleg elöregedne. Nagyon jó esélyetek van, a hímivarsejtek két-három napig életképesek, ne aggódj. :-)
de jo a válasz:) én is igy vagyok.. tegnap este repedtem valszeg vagy ma hajnalban de csak elötte pár nappal voltunk együtt.. 2vel..
És még ma sem késtetek el. :-) A spermiumok pár óra alatt eljutnak a petéhez, akciózzatok csak bátran.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Helló azóta mi lett veled? Ugye baba?

Ha feltehetően tegnap, tegnapelött vagy ma volt a beágyazódás, akkor holnap reggeli Gabriel teszt már kimutatná a terhességet?

Legjobb válasz: nem, nekem a beágyazódásos vérzés után négy nap kellett, amíg pozitívat teszteltem, pedig tudtam, hogy megtörtént, mert már nem az elsõ, és a 10es teszt utatta, nem a Gabriell, ami 25ös, vagy kevésbé érzékeny.

nem, nekem a beágyazódásos vérzés után négy nap kellett, amíg pozitívat teszteltem, pedig tudtam, hogy megtörtént, mert már nem az elsõ, és a 10es teszt utatta, nem a Gabriell, ami 25ös, vagy kevésbé érzékeny.
Tuti hogy nem mutat pozitívat ilyen korán!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!