Találatok a következő kifejezésre: Ha tegnap tegnap előtt is (11 db)

Mit mondanátok erre az ovu tesztre ha két három nappal a mensi elött vagyok, tegnap, tegnap előtt is ilyen volt reggeli első vizeletből? Vagy inkább ne foglalkozzak vele?

http://www.kepfeltoltes.us/?d=1RK2PKRT76 [IMG]

Legjobb válasz: <a href="http://www.kepfeltoltes.us/pt-1RK2.html" title="ovu" ><img src="http://www.kepfeltoltes.us/dt-1RK2.jpg" alt="ovu" /></a> http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg [URL=http://www.kepfeltoltes.us/pm-Q1UA.html][IMG]http://www.kepf..

A kérdező hozzászólása: <a href="http://www.kepfeltoltes.us/pt-1RK2.html" title="ovu" ><img src="http://www.kepfeltoltes.us/dt-1RK2.jpg" alt="ovu" /></a> http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg [URL=http://www.kepfeltoltes.us/pm-Q1UA.html][IMG]http://www.kepf..
Ne vonj le semmiféle következtetést a egy ilyen korai délutáni tesztbõl. Várj türelmesen, és ha nem jön meg, akkor tesztelj. Tudom, hogy nehéz, de ezt ebben a hónapban én is tutira be fogom tartani! Pedig addig még 10 nap van hátra.
Jól néz ki, Manka jól mondja!! Drukkolok!
Szia! ha jóstesztként használod, akkor naponta kell csinálni egyet, és azt kell nézni, hogy erõsödik-e. Ha nem erõsödik, akkor csak az LH-t mutatja, ami mindig van a szervezetben, ha erõsödik, akkor nemsokára átválthatsz terhességi tesztre. :-)
Szia, úgy látom, hogy ez facelle teszt ugye? Nekem is az van itthon, azt használom, de nem nagyon vagyok vele megelégedve. Nagyon sokáig szokott pozit mutatni, ami negatív, az is szinte pozitívnak néz ki. Remélem nálad baba van a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kiváncsi leszek mennyire jön ez be, egyébként semmi tünet illetve nem is nagyon keresem a tüneteket, már rájöttem nem érdemes, a hõmet is egyszer egyszer néztem mert eddig azt is mindig, jelenleg is 37 körül van de persze mensikor lezuhanhat azért nem is foglalkozok vele, ezeket csak azért csináltam mert kíváncsi voltam meg hogy volt itthon, ja és egyébként mikor ovuláltam akkor is talán kicsit erõsebb volt, aztán jött egy teljesen negatív nap amikor még igazából halovány vonal volt, akkor abba is hagytam, gondoltam megvolt az ovum :) hát azért köszönöm.meglátjuk
Szia!A 09:18-as vagyok!Ezt már én is megtudtam nézni.Hát ha jóstesztként használod, akkor meglehet, hogy baba van a dologban, bár nem mindenkinek jó.De reménykedek, hogy baba legyen.:)
A kérdező hozzászólása: igen igen jóstesztnek, két három nap mulva kell megjönnie. én ezt tudtam megnyitni http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg
Szia!Elõször is nem lehet megnézni egyik fájlt se vagy csak én nem tudom.Az ovulációs tesztet nem reggel kelll használni hanem d.u.-án, mert reggel kezd el termelõdni ez a hormon.Vagy jóstesztként használod???
A kérdező hozzászólása: :) köszi lehet hogy akkor én most abból a szembpontból jobb helyzetben vagyok hogy nekem már csak 3 napot kell várnom? :) rendben hiszek neked, de azért titkon reméltem, majd meglátjuk! drukkolok neked!!!

Kétszer is halvány csík. Tegnap előtt is halvány volt de ma picit erősebb, este csinálok még és ha az is tuti babás vagyok? Mellem nagyobb jóval érzékeny is és szebb formája van.

Legjobb válasz: Szerintem ne este,hanem holnap reggeli elsõbõl csináld meg,és akkor biztosabb eredményt kapsz.De nagy valószínûséggel babás vagy:)Mikorra nem vártad a mensit?

Szerintem ne este, hanem holnap reggeli elsõbõl csináld meg, és akkor biztosabb eredményt kapsz.De nagy valószínûséggel babás vagy:) Mikorra nem vártad a mensit?
A halovány csík is csík. Az én véleményem szerint teljesen felesleges ennyire sûrûn tesztelni. Nyugodtan várhatsz a következõvel jó pár napot.
szia, gratulalok! neked hany napja kesik, es milyen tesztet hasznaltal? mert nekem nyolc napja kesik, es mivel volt mar egy vetelesem, tudom, h ezek a tunetek elvileg terhessegre utalnak, de most teszteltem clearblue-val, reggeli, hutobol kivett pisibol, es nem akar pozitivra valtani. nem tervezett baba lett volna, de akkor en ezt most nem ertem :(
A kérdező hozzászólása: Tegnap elõtt csináltam egyett, 2 csik volt de halványabb mint mai reggeli, DE még csináltam most is és ez is halvány de ott van lehet korán csinálta mezért termelõdött még kevesebb hcg.. de 3szor csak nem csal a teszt nem? köszönöm:)
Mikorra nem vártad?
persze.ma is akciozatok
Én is a ciklusom 12. napján vagyok! Voltam is ma dokinál és az ultrahang szerint van egy nagy érett petesejtem. Nagyon szeretnék kisbabát, így aztán bevetek mondent. Iszom a cickafarkfû teát még két napig, aztán kezdem a palástfû teát. Remélem bejön mindkettõnknek!
A hõ menstruáció elõtt esik le, nem a peteérésnél!
A kérdező hozzászólása: peteéréskor is leesik a hõ!máj.19-re várom a menzim!3.válaszolónak!

A hulahop karika az jó hasprés és felülés helyett? (mert tegnap elött ota izomlázam van ha alszok se tudok forogni az ágyban, de tegnap is felüléseket csináltam, de már alig tudtam meg csinálni és gonoltam kihagyok, 1-2napot)

ubint réka hasizom gyakorlatokat csináltam ami 30perces de szerintem holnap ujra csinálom de tényleg nagyon fáj az jó ha fáj?

Legjobb válasz: én azt hallotam hogy jó...

A kérdező hozzászólása: én azt hallotam hogy jó...
értem. köszi szépen, én is csinálom a 90 napost, még van belõle 3 hét. akkor elkezdem ezt a 6 hetes has-tornát, ha segít, akkor nem bánom h nem bírok felkelni :D
http://www.lowcarb.hu/cikkek/fitness/legyen.szexi.hasad.6.he.. ez a hat hetes amit én is végigcsináltam
Sok mindent lehet hallani, hogy jó... Csak sajns nem mindig igazak a pletykák. Maradj a Rubint Rékánál õ sportolt már annyit életében, hogy valszeg tudja mit csinál... Ne dõlj be a pletykáknak. Csináld meg az edzésprogramot, és ha elmúlt az izomlázad akkor újra. Egyre rövidülni fognak az izomláz miatt kihagyott napok és a végén már 1-2 naponta tudod csinálni. Az a lényeg hogy ne hagyd abba és ne dõlj be a könnyebbnek látszó ígéreteknek mert becsapás!
Én a 90 napossal együtt csináltam, orvosi utasítás miatt, ezért hívom kúrának. elõbb csak a diétát csináltam 30 napig és a 31 naptól kellett ezt a hat hetes gyakorlatsort csinálnom. Ezért is hívom kúrának. Nekem segített, nagyon rövid idõn belül elkezd izmosodni a has. De arra számíts, hogy a legeslegelsõ alkalommal csak segítséggel fogsz tudni felállni a földrõl.
köszi szépen, és ez a "kúra" neked segített? elérted vele amit szerettél volna?
az azt jelenti, hogy megdolgoztattad az izmokat. Én úgy tudom, hogy az intenzív hasizom erõsítõ gyakorlatokat úgy kell ütemezni, hogy: elsõ héten csak egy nap, Második héten: heti két nap, harmadik héttõl kezdve pedig heti három-négy nap, de minden másnap pihenõnap. Én így csináltam végig az intenzív hat hetes hasformáló kúrát, ami elsõ ránézésre verébfingnak tûnik, de amikor legelõször csináltam, fel sem tudtam kelni a szõnyegrõl. No utána sem nagyon. Szerintem így csináld.
A hullahopp továbbra is gyerekjáték és nem sportszer, ezt vésd az eszedbe.
mit takar pontosan ez a 6 hetes kúra?
A kérdező hozzászólása: köszönömm akkor ezt fogom csinálni amugy nem a 6hetest csinálom de jol hangzik lehet hogy azt fogom:) de én 6hét után se hagoym abba:D szerintem...ja és mennyi ideig hullahop karikázak szerinted? mert nagyon sokáig birom ugy hogy lesem esik és még táncolni meg menni is tudok közben.
tehát effektíve pihentetheted sõt pihentesd is a hasadat, mert ha az izomlázra rádolgozol, akkor "besül" az egész dolog. Többel kötöd be. Be is lázasodhatsz, szóval tényleg pihentesd, de ne csak egy napot, hanem legalább 2-3 napot, addig meg tényleg jó a hulahop
A kérdező hozzászólása: oké köszi és a hulahop az jó addig?
Jobb, ha nem hagysz ki, izomlázra rá kell dolgozni. ha kihagysz pár napot lehet, hogy elmúlik, de ha ujrakezded visszajön az izomláz, viszont, ha folyamatosan csinálod a gyakorlatokat akkor megszokják az izmaid, és nem fog fájni. tapasztalat.

Tegnap és tegnap előtt az ov teszt pozitív lett, a ma reggeli hő felment 36, 8-ra. Ha a héten 2 naponta együtt voltunk, meg a 2. pozitív napon és ma reggel is;sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg igen. De biztosat csak az elmaradt mensi jelenthet. Egy évig probálkoztunk, kétnaponta együtt voltunk és mégsem sikerült azonnal teherbeesnem. Túlságosan görcsösen akartam már anya lenni. Aztán amikor elengedtem ezt a görcsös akarást akkor sikerült. Drukkolok!!!!

Szia! Elvileg igen. De biztosat csak az elmaradt mensi jelenthet. Egy évig probálkoztunk, kétnaponta együtt voltunk és mégsem sikerült azonnal teherbeesnem. Túlságosan görcsösen akartam már anya lenni. Aztán amikor elengedtem ezt a görcsös akarást akkor sikerült. Drukkolok!!!!

Ha tegnap és tegnap előtt is együtt voltunk a párommal, és mondjuk ma, vagy holnap van peteérésem lehet belőle baba?

Csak azért kérdzem, mert ma nem tudunk együtt lenni, majd csak holnap! Nagyon szeretnénk babát már. A h?m 3,5 volt, ma pedig 36,6-ra "ment fel"! A ciklusaim 30-32 naposak, ma vagyok a 18. napon! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Mivel a sperma tovább él ezért lehet belõle baba.De azt írtad hogy most megy fel a hõd, akkor nem holnap lesz a peteérésed.Akkor már volt.Tehát lehet belõle baba.Régóta méred a hõd?Mindíg ilyen szokott lenni?

Mivel a sperma tovább él ezért lehet belõle baba.De azt írtad hogy most megy fel a hõd, akkor nem holnap lesz a peteérésed.Akkor már volt.Tehát lehet belõle baba.Régóta méred a hõd?Mindíg ilyen szokott lenni?
A kérdező hozzászólása: A múlt hónapban kezdtem mérni, de már a ciklus vége felé, ezért nincs viszonyítási alapom. Akkor amikor elkezdtem mérni 37, 1 körül volt! NEm tudom, hogy jelent-e valamit ez a 0, 1'!? Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Kicsit elírtam a hõt, de gondolom rájöttetek 36, 5! Bocsi! Várom még a válaszokat!
Igen! A sperma ·"élettartama" lehet akár 72 óra is. Én úgy tudom, hogy a legalacsonyabb hõmérsékletû napon van a peteérés. Drukkolok!
Ha a peteérés elõtt egy-két nappal vagytok együtt, /és mivel a hímivarsejt tovább él/ az pont arra jó, hogy a kis sejtecskék idõben eljussanak a petéhez és már izgatottan várják a kilövellést! Már akkor ott vannak, amikor a pete még csak megkezdené a kb. 12 órás élete során megteendõ utat. Szóval ez így biztosabb. Tehát a "fiúk" nem késnek le a "randiról"!

Tegnap előtt beütöttem az ajtó kilincsbe az alkarom, azóta ha behajlítom, vagy a hátamat akarom megfogni, nagyon fáj. Vagy ha sokáig tartom a kezem a levegőbe akkor is nagyon fáj. Mit üthettem meg ennyire? Valakinek volt már ilyen?

Legjobb válasz: Nekem volt mar ilyesmi. Eleg gyenge a konyokom,es hat egyik nap a suliban beutottem a konyokom a szekbe,es ott sirtam egesz nap :') En mondogattam mindenkinek hogy biztos , hogy eltort mert ugy faj,de senki sem hitte el.. Masnap anyuval bementem a korhazba,min.3 orat vartunk mire behivtak. Raadasul az orvos is egy nagy bunko volt,mert elkezdett ott dumalgatni,hogy ilyen kis semmiseg miatt minek kell idejonni,ugy sincs semmi baja. Aztan atmentunk egy masik korhazba,es hat ott megallapitottak , hogy el van torve.. Szoval ennyit a magyar egeszsegugyrol. Na de mindegy,nem is ez volt a kerdes,bocsi hogy igy elkalandoztam:D

Nekem volt mar ilyesmi. Eleg gyenge a konyokom, es hat egyik nap a suliban beutottem a konyokom a szekbe, es ott sirtam egesz nap :') En mondogattam mindenkinek hogy biztos , hogy eltort mert ugy faj, de senki sem hitte el.. Masnap anyuval bementem a korhazba, min.3 orat vartunk mire behivtak. Raadasul az orvos is egy nagy bunko volt, mert elkezdett ott dumalgatni, hogy ilyen kis semmiseg miatt minek kell idejonni, ugy sincs semmi baja. Aztan atmentunk egy masik korhazba, es hat ott megallapitottak , hogy el van torve.. Szoval ennyit a magyar egeszsegugyrol. Na de mindegy, nem is ez volt a kerdes, bocsi hogy igy elkalandoztam:D
Na szoval, az a lenyeg hogy lehet a tied is eltort, vagy valami ilyesmi.. Szerintem menj el egy orvoshoz, semmit sem veszitesz vele. *elozo voltam:) *
Meg kellett volna érkezzen, valamit elrontottál.
A kérdező hozzászólása: tõlem levonta és a jó számlaszámra ment, ha a szám+név nem egyezik akkor el se küldi
Biztos jó számlaszámra utaltad? A számlaszám és a név egyezõségét nem ellenõrzik. Ha tõled levonták még kora délután, akkor biztosan meg kellett érkezzen arra a számlaszámra. Az is lehet, hogy a másik fél nem jól nézi, vagy egyszerûen nem mond igazat. Ha ez valami Vaterás vagy hasonló vásárlás, akkor lehet, hogy csak az idõt húzza ezzel.
Oda kellett hogy érjen. A 4 óra a max. a jóváíráshoz
A kérdező hozzászólása: jó számlára utaltam, 2x is ellenõriztem. Ha a név és számla nem egyezik el se megy, tudom, mert régen volt erre példa. apródos vásárlás volt, és tegnap óta nem is ír a csaj, hogy akkor mi van?!
Nálam a barnázás is a menses része. Így kezdõdik, és aztán jön pár nap múlva a vér.
A kérdező hozzászólása: ok. De ha mondjuk akkor megfogant, de meg be sem agyazodott, akkor meg ebbe a menszibe nem befolyasol nem?Egyebkent nekem erössen görcsöl menszi elött, es alatt is, abbol tudom, hogy megjön, mert en nem nagyon barnazgatok elötte, inkabb tiszta folyasom van, es az jo sok.Aztan verzek de nagyon ket harom napig, aztan enyhül, de most olyan furi, mert egyaltalan nem neveznem görcsölesnek amit erzek.
Szia! Sztem, mivel elég késõn voltatok együtt, így bebeszéled magadnak.Hatsz a pszichédre, és ezért vannak ilyen tüneteid. Persze baba is lehetne, de nem mensi elõtt 3 nappali szeretkezésbõl.Ha a ciklusod normális, akkor bizony már rég túl voltál a PÉ-n, ami 10.-17.ciklusnap között van, ti a 24.-en voltatok együtt, így nem lehet baba.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Valoszinüleg igazad van, mert tenyleg nagyon szeretnem a babat.Igazabol megis azt mondom, hogy annyira megsem eltem ble magam.Ami tulajdonkeppen erdekelt volna az az, hogy befolyasolhat-e egy nem beagyazodott, csak eppen megfogant terhesseg egy menszeszt.Vegülis ha netalan megis terhes leszek, hamarosan ugyis megtudom.Köszi, hogy valaszoltal, be is fejezem az ezen valo ragodast, mert semmi ertelme.Azert ha tudod befolyasolhatja -e, megirhatnad, :-)köszi
Öreg róka vagyok.Én úgy gondolom, hogy nem befolyásolhatja, mert még nem történt meg a beágyazódás.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a jo kivansagot is, es a hasznos valaszt is.Megfogadom a tanacsodat, es leallok a dologrol...marmint, hogy nem ragom magam rajta, mert lehet tenyleg befolyasolom vele a dolgokat, es becsapom magam.Ha jönnie kell, ugyis jön, ha meg nem, akkor meg nem jött el az ideje.Egyszer ugyis sikerül, ha mar egy sikerült.Na nem dumalok mar annyit..:-)köszi

Vasárnap múlt el a mensesem. Tegnap barna folyásom volt. Ma szúrkál a petefészkem. Mitől lehet? Ha megjött a mensim, godolom terhes nem lehetek? Mensi előtt egy két nappal is együttvoltunk.

Elég érdekesen is jött meg.El?z? szombaton kis vérzés.Maj hétf?n barna.Szerdán kis vérzés és csütörtökön jött meg azt mondhatom rendesen.

Legjobb válasz: Hát mikor a fiaimmal voltam terhes,nekem is megvolt,csak nem figyeltem mennyi meg hogyan.Késõbb kiderült,hogy babát várok!Nem gondoltam volna én se!Csinálj 1 tesztet hétvégén a reggeli vizeletbõl!

Hát mikor a fiaimmal voltam terhes, nekem is megvolt, csak nem figyeltem mennyi meg hogyan.Késõbb kiderült, hogy babát várok!Nem gondoltam volna én se!Csinálj 1 tesztet hétvégén a reggeli vizeletbõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!