Találatok a következő kifejezésre: Ha tegnap tegnap előtt (46 db)

Mit mondanátok erre az ovu tesztre ha két három nappal a mensi elött vagyok, tegnap, tegnap előtt is ilyen volt reggeli első vizeletből? Vagy inkább ne foglalkozzak vele?

http://www.kepfeltoltes.us/?d=1RK2PKRT76 [IMG]

Legjobb válasz: <a href="http://www.kepfeltoltes.us/pt-1RK2.html" title="ovu" ><img src="http://www.kepfeltoltes.us/dt-1RK2.jpg" alt="ovu" /></a> http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg [URL=http://www.kepfeltoltes.us/pm-Q1UA.html][IMG]http://www.kepf..

A kérdező hozzászólása: <a href="http://www.kepfeltoltes.us/pt-1RK2.html" title="ovu" ><img src="http://www.kepfeltoltes.us/dt-1RK2.jpg" alt="ovu" /></a> http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg [URL=http://www.kepfeltoltes.us/pm-Q1UA.html][IMG]http://www.kepf..
Ne vonj le semmiféle következtetést a egy ilyen korai délutáni tesztbõl. Várj türelmesen, és ha nem jön meg, akkor tesztelj. Tudom, hogy nehéz, de ezt ebben a hónapban én is tutira be fogom tartani! Pedig addig még 10 nap van hátra.
Jól néz ki, Manka jól mondja!! Drukkolok!
Szia! ha jóstesztként használod, akkor naponta kell csinálni egyet, és azt kell nézni, hogy erõsödik-e. Ha nem erõsödik, akkor csak az LH-t mutatja, ami mindig van a szervezetben, ha erõsödik, akkor nemsokára átválthatsz terhességi tesztre. :-)
Szia, úgy látom, hogy ez facelle teszt ugye? Nekem is az van itthon, azt használom, de nem nagyon vagyok vele megelégedve. Nagyon sokáig szokott pozit mutatni, ami negatív, az is szinte pozitívnak néz ki. Remélem nálad baba van a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kiváncsi leszek mennyire jön ez be, egyébként semmi tünet illetve nem is nagyon keresem a tüneteket, már rájöttem nem érdemes, a hõmet is egyszer egyszer néztem mert eddig azt is mindig, jelenleg is 37 körül van de persze mensikor lezuhanhat azért nem is foglalkozok vele, ezeket csak azért csináltam mert kíváncsi voltam meg hogy volt itthon, ja és egyébként mikor ovuláltam akkor is talán kicsit erõsebb volt, aztán jött egy teljesen negatív nap amikor még igazából halovány vonal volt, akkor abba is hagytam, gondoltam megvolt az ovum :) hát azért köszönöm.meglátjuk
Szia!A 09:18-as vagyok!Ezt már én is megtudtam nézni.Hát ha jóstesztként használod, akkor meglehet, hogy baba van a dologban, bár nem mindenkinek jó.De reménykedek, hogy baba legyen.:)
A kérdező hozzászólása: igen igen jóstesztnek, két három nap mulva kell megjönnie. én ezt tudtam megnyitni http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg
Szia!Elõször is nem lehet megnézni egyik fájlt se vagy csak én nem tudom.Az ovulációs tesztet nem reggel kelll használni hanem d.u.-án, mert reggel kezd el termelõdni ez a hormon.Vagy jóstesztként használod???
A kérdező hozzászólása: :) köszi lehet hogy akkor én most abból a szembpontból jobb helyzetben vagyok hogy nekem már csak 3 napot kell várnom? :) rendben hiszek neked, de azért titkon reméltem, majd meglátjuk! drukkolok neked!!!

Ha feladtak tegnap előtt 4 körül egy csomagot VESZPRÉM-BEN (DHL csomagküldő) mikorra ér ide?

Mikolc-tól egy 30 km-re es? kis településen élek.....mikorr a fog megjönni a csomag?? egész nap szállítanak ki csomagot vagy már este 7 körül nem hozzák ki??

Ha tegnap poz. és ma meg még erősebben pozitív az lh tesztem, akkor a holnap reggeli akció jó lesz? Tegnap és tegnap előtt voltunk együtt.

Legjobb válasz: Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.

Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.
persze.ma is akciozatok
Én is a ciklusom 12. napján vagyok! Voltam is ma dokinál és az ultrahang szerint van egy nagy érett petesejtem. Nagyon szeretnék kisbabát, így aztán bevetek mondent. Iszom a cickafarkfû teát még két napig, aztán kezdem a palástfû teát. Remélem bejön mindkettõnknek!
A hõ menstruáció elõtt esik le, nem a peteérésnél!
A kérdező hozzászólása: peteéréskor is leesik a hõ!máj.19-re várom a menzim!3.válaszolónak!

Ha gumi nélkül szeretkeztünk menstruáció előtti napon tegnap előtt és tegnap délután meg jött neki, akkor lehet terhes?

Legjobb válasz: Akkor nem. De mindjárt mondják majd, hogy õk pedig.... De az esély szinte semmi.De nem te kérdezted ezt tegnap elõtt? Most akkor már megnyugodhatsz!

Akkor nem. De mindjárt mondják majd, hogy õk pedig.... De az esély szinte semmi.De nem te kérdezted ezt tegnap elõtt? Most akkor már megnyugodhatsz!
A kérdező hozzászólása: De én kérdeztem. És tegnap mondta, hogy megjött neki :)
Nem
Nem valószínû, hogy terhes, de azért teljesen kizárni sem lehet. Miért olyan nehéz megérteni, hogy ha nem akartok babát, akkor védekezzetek?!
Szia én a férjemmel a menzi elõtt voltunk együtt 2 nappal.A férjem elutazott dolgozni, másnap.A menzim normális volt.Semmi furcsaságot nem vettem észre.A következõ hóban nem jött meg a menzim, nem is gyanakodtam terhességre, mivel nem voltam együtt a férjemmel.És a tesztem + lett.Szóval kicsi az esély rá.De elõl fordulhat:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) remélem nem. Mostmár csak reménykedni tudok és utólag védekezni. Csinálunk tesztet majd.
Na, mi lett? Lesz baba?
A kérdező hozzászólása: Azóta nem csinált tesztet. majd jövõhéten akarunk csináltatni hogy biztos legyen az eredménye. :)

Ha vakbélgyulladásom van, tudom húzni 2 napig? Úgy értem 2 napja fáj. Tegnap elött kezdte a gyomromnál, délutánra a hasam jobb oldalánál, tegnap reggeltől a bal oldalán, napközben elmúlt, estére megint fájdogált.

Most olyan furcsa,nem mondhatom hogy fáj,de érzem,ha megnyomom a hasam bal oldalát lennt akkor szúr,ha máshol,akkor nem.

Legjobb válasz: Tök bírom amikor valaki minden bõvebb háttértudás nélkül lehülyéz valakit... A válaszra:Nagyon veszélyes rád nézve,ha valóban vakbeled van,mert életveszélyes lehet.Remélem nem így van és csak kisebb baj van.Sajnos ezt mi innen nem tudjuk megmondani.De ha vakbél akkor valami jéghideget rakj oda ahol fáj és remélhetõleg elmúlik!Jó egészséget neked és a babának!

Tök bírom amikor valaki minden bõvebb háttértudás nélkül lehülyéz valakit... A válaszra:Nagyon veszélyes rád nézve, ha valóban vakbeled van, mert életveszélyes lehet.Remélem nem így van és csak kisebb baj van.Sajnos ezt mi innen nem tudjuk megmondani.De ha vakbél akkor valami jéghideget rakj oda ahol fáj és remélhetõleg elmúlik!Jó egészséget neked és a babának!
Szia! Akkor te kérdeztél tegnap is egy hasonló kérdést? Akkor is írtam neked (csak akkor még nem tudtuk, hogy ma hazajön a férjed), hogy akkor van a nagyobb baj, ha erõs görcsök mellett hánysz és hõem. vagy lázad is van. Ha ilyen tüneteid jelentkeznének, ne mérlegelj, ne várj, hanem azonnal orvos! Ha félsz a vírusoktól, nyugodtan kihívhatod a lakásodra. Amíg ilyen bizonytalan fájdalmaid vannak, amik ráadásul inkább aggasztanak, minthogy valós rosszullétet okoznának, nyugodtan várd meg a férjedet. Ha megérkezik, azért nem ártana, ha elmennél orvoshoz. Minden jót!
Szegény! Próbáld jegelni (törülközõbe csavart jégakkut a hasadra teszel. Ha nem javul, vagy rosszabbodnak a fájdalmaid, tüneteid, inkább hívd ki az orvost. A vakbélgyulladás könnyen tud nagyon veszélyessé (perforálódhat) válni.
Elvileg igen, de mért is nem mentél még vele orvoshoz? Ha perforál a vakbeled, akkor elég nagy bajban leszel, az már életveszélyes. Amúgy sztem ez nem vakbél, inkább vesekõ, vagy miegymás, de mivel neten keresztül ultrahangozni nehéz, felmerül a kérdés, mért vagy olyan hülye, hogy otthon csücsülsz év várod hátha rosszabodik...
A kérdező hozzászólása: Mivel van egy 3 hónapos babám aki még szópizik, ráadásul apa ma jön haza külföldrõl, nagyszülõk nincsenek és sankire nem tudom bizni a pindurt. Gondolod nem mentem volna már el dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm a választ, és a jó kívánságát! Remélem nem vakbél, de amint tudok elmegyek dokihoz, de a picivel nem mehetek be még a rendelõbe sem, fõleg a vírusok miatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, igen én voltam...most már hátra felé is sugárzik, de nem igazán fájdalom hanem ahhoz tudnám hasonlítani, mikor megböki az ujjadat egy tüske, és begyullad. a hasa aljától, a bordámig, és hátra felé.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok.Közben beszéltem a dokival, mondtam hogy pici baba van, és mondta hogy akkor ne menjek vele dokikhoz, megkérdezte hogy mit érzek, hol fáj ha megnyomom bizonyos pontokon, meg ha felállok és ha a lábamat hátra emelem, és közben én is hátra hajlok, ha az fáj, akkor irány kivizsgálás, de az nem fejt, szerinte felfázhattam, ha hátra is sugárzik, nospát ajánlott, és ha fokozódik a fájdalom, vagy láz, hasmenés jelentkezne akkor vakbél, de szerinte nem az ha ez a 3.nap és nem fokozódik.
ha még a 12 órában benne volt, akkor nincs semmi gond!
A kérdező hozzászólása: Hát ha azt számolom, hogy elõzõ este 9-kor vettem be..és ha másnap kielc órától számolom a 12 órát rá akkor benne van! ez így helyes? szerintem igen, mert az utolsót 9-kor vettem, akkor köv nap onnan számolom a 12 órát nem??
szerintem teljesen jó! benne vagy a 12órában, de ha nagyon félõs vagy akkor pár napig gumi, után mehet simán! 19/L
na várj csak: vasárnap: este 9kor Hétfõ: kimaradt kedd: ma reggel 8??? mert akkor nem vagy benn a 12órában!!! mert akkor a vasárnap 9tõl kell számolnod (egyébként elõzõ voltam)
elõzõ vagyok: de hülye vagyok! tényleg benne vagy csak már kavarom magamat is!! BOCSÁNAT! az elsõ kommentem az érvényes! Benne vagy a 12ben! Sajnálom h hülyeséget írtam másodjára :( 19/L
A kérdező hozzászólása: Semmi gond:) Köszönöm szépen, nagyon sokat tudtatok segíteni:) Annyira lelkifurdalásom volt, hogy elfelejtettem elvinni magammal mikor mentem dolgozni, de mikor eszembe jutott, hogy de hát vasárnap is már 9 óra volt mire elértem addig, hogy be tudjam venni akkor kicsit megkönnyebbültem, de gondoltam megkérdezem itt:) Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat:) Remélem tényleg nem lesz semmi baj! További szép napot mindenkinek.

Tegnap kezdtem az ovutesztelést, tegnap elött volt a mensim utolsó napja. Baj ha kihagytam a mai napot?

Azért kezdtem ilyen korán tesztelni,mert az el?z? elötti hónapban nem volt pé-m,és hosszabb is volt,a múlt hónapban viszont 28 napos volt.Baj lehet ha ma nem teszteltem, mármint ugye nem lehet ilyen korán pé. ugye?

Legjobb válasz: Általában ilyen hamar nem szokott lenni peteérés, de ha van elég felesleges ovuteszted, így véletlen kihagyod,é meg akarod nyugtatni magadat, még este is tesztelhetsz, ha elõtte egy pár órát nem iszol mondjuk. Én azt csináltam, hogy félbevágtam hosszábana teszteket és reggel és este is teszteltem, hogy ne maradjak le róla. (csak jó olló kell, hogy egyenesen lehessen vágni, ne essen szét)

Általában ilyen hamar nem szokott lenni peteérés, de ha van elég felesleges ovuteszted, így véletlen kihagyod, é meg akarod nyugtatni magadat, még este is tesztelhetsz, ha elõtte egy pár órát nem iszol mondjuk. Én azt csináltam, hogy félbevágtam hosszábana teszteket és reggel és este is teszteltem, hogy ne maradjak le róla. (csak jó olló kell, hogy egyenesen lehessen vágni, ne essen szét)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válszt!:) Tegnap 6kor teszteltem.Ma fél9kor vettem észre, hogy elfelejtettem, és azért nem csináltam már meg mert azt írta, hogy 10-8 óra között teszteljek.
A kérdező hozzászólása: Ja és az van a tájékoztatón, hogy a teszt és a vizelet is szobahõmérsékletû legyen.Elnézést a fogalmazásért, de akkor várjam meg míg kihül a vizelet és csak utána teszteljek?
Szia, nem kell megvárni míg kihûl :o) Én csak simán használtam. És ilyenkor ha elfelejted, nyugodtan tesztelj késõbb is, az az idõpont is jó lett volna. Egyébként általában két napig is pozitív lehet. Elsõ pozitív napon ugyanolyan erõsségû a két csík, köv napon pedig még erõsebb mint a kontrollcsík.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Most már kiokosodtam! :) Megfogadom amit mondtatok, remélem meg lesz az eredménye! :) Még egyszer köszi!
http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml még ezt az oldalt ajánlanám

A ciklusom 10. napján vagyok. A hőm tegnap előtt 36.9 volt, tegnap 36.7, ma pedig 36.6. Mikor számíthatok peteérésre, ha a ciklusaim 31 naposak?

Ha leesik, vagy ha felmegy a h?? És peteéréskor a méhszáj milyen? Kemény, zárt, nehezen elérhet?, vagy fordítva? Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Ha 31 naposak a ciklusaid akkor elvileg a 17 napon vagy annak környékén van pé-d. Akkor leesik a hõ majd emelkedni kezd. Elvileg...

Ha 31 naposak a ciklusaid akkor elvileg a 17 napon vagy annak környékén van pé-d. Akkor leesik a hõ majd emelkedni kezd. Elvileg...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :-)
Amikor el kezd leesni, majd hirtelen felmegy a hõ, akkor volt peteérés. Tehát már mikor el kezd esni lefelé, akkor kell együtt lenni :) Pé.-kor a méhszáj nyitott, puha, és nehezen elérhetõ. És a tojásfehérje állagú nyákról se feledkezzünk meg. Sok sikert! :)
Szia! Peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni, tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtt. A tojásfehérje szerû váladék mindig megelõzi a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítõkész válaszokat! :-)
a vonal alatt hirdetés van
Az megnyugtat, ha csak 20% esélyed van és nem 30%?
Dehogy 20%..20% akkor lenne, ha peteéréskor belé élvezett volna. A kérdésre a válasz igen, lényegesen kevesebb esélyed van.
Igen, így lényegesen kisebb a kockázata.Szerintem nem lesz terhes.
kisebb az esélye, de nem nulla. miért nem lehet védekezni, sosem fogom ezt megérteni.
A kérdező hozzászólása: Azért nem gumival, mert nem volt nálunk éppen. : D Nem bírtuk ki, tudom, h nagy felelõtlenségre vall.
Attól függ, hogy hány napos a ciklusa és hány napos a vérzése.
a másik iq-harcos mikor abortuszra vár nem fog ilyen jókat nevetni...szóval küldd el esemény utáni tablettáért, de valaki kísérje el, még eltéved...Istenem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!