Találatok a következő kifejezésre: Ha tegnap szeretkeztünk a (12 db)

Ha tegnap szeretkeztem a párommal és balesetből (! ) belém élvezett? ! (többi lent. )

A lényeg az, hogy kilyukadt a gumi, de mire észre vettük már késő volt. Holnap kéne, hogy megjöjjön, de ha baj történt, akkor nem fog nem?Viszont akkor még bele férne a 72órás tabletta is.

Legjobb válasz: Utolsó hozzászoló! Az egyik petefészekbõl kiszabadul egy érett petesejt és bekerül a petevezetékbe, ahol 24 órán keresztül él. Érte indul versenybe 20-40 millió hímivarsejt. A gyõztes feloldja a petesejt külsõ falát, és miután bejutott a belsejébe, farka leválik, feje pedig összeolvad a petesejttel. Ez a megtermékenyités, és ha a kérdezõ holnap kell menstruáljon, akkor szinte lehetelen, hogy megtermékenyüljön, mert nem 'találkozott' a petesejt a spermiummal, mivel a petesejt már rég be van ágyazódva a méhbe, várva azt, hogy a méhnyálkahártya lelökõdve kiürüljön a méh faláról, ezzel távozik a szervezetbõl vérzés során. A petesejt, ha nem termékenyült meg, életképességét 12–18 órán belül elveszíti! Tovább vándorolva a méh üregébe jut, ahol bekebelezés áldozata lesz, vagy felszívódik, illetve kisodorják a természetes váladékok. A feleslegessé vált hímivarsejtek szétesnek, s a természetes váladékokkal távoznak. Szerintem te irtál hatalmas nagy baromságot, elõre inkább olvass utánna a dolgoknak aztán fikázz mást!

Utolsó hozzászoló! Az egyik petefészekbõl kiszabadul egy érett petesejt és bekerül a petevezetékbe, ahol 24 órán keresztül él. Érte indul versenybe 20-40 millió hímivarsejt. A gyõztes feloldja a petesejt külsõ falát, és miután bejutott a belsejébe, farka leválik, feje pedig összeolvad a petesejttel. Ez a megtermékenyités, és ha a kérdezõ holnap kell menstruáljon, akkor szinte lehetelen, hogy megtermékenyüljön, mert nem 'találkozott' a petesejt a spermiummal, mivel a petesejt már rég be van ágyazódva a méhbe, várva azt, hogy a méhnyálkahártya lelökõdve kiürüljön a méh faláról, ezzel távozik a szervezetbõl vérzés során. A petesejt, ha nem termékenyült meg, életképességét 12–18 órán belül elveszíti! Tovább vándorolva a méh üregébe jut, ahol bekebelezés áldozata lesz, vagy felszívódik, illetve kisodorják a természetes váladékok. A feleslegessé vált hímivarsejtek szétesnek, s a természetes váladékokkal távoznak. Szerintem te irtál hatalmas nagy baromságot, elõre inkább olvass utánna a dolgoknak aztán fikázz mást!
sicc 72orásért. ne gondolkodj máson ká rajta filozni.
azért írtam, mert ha nem állt még be a ciklusod, akkor nem biztos, hogy minimális az esélye a teherbeesésnek...ezért kell védekezni, amit te meg is tettél. szerintem ilyen baleset elõfordulhat, nem hiszem, hogy a te hibád és nagyon elkerülhetõ lett volna. ettõl függetlenül a minimális esély is esély...
A kérdező hozzászólása: 8-as, köszönöm a hasznos választ! Én is így tudtam, de gondoltam rákérdezek biztos, ami biztos elven. "kedves utolsó! például feltételezed, hogy a kérdezõnek beállt ciklusa van? mi van, h mégis terhes lesz? szerintem nem látsz bele a testébe...számtalan nõ lett terhes menstruáció elõtt közvetlenül... akkor ilyenkor védekezni sem kell?" Sajnos tényleg nem állt még be rendesen a ciklusom, és elhiszem, hogy minimális esély volt a teherbeesésnek, de mint helyeseltem feljebb, én is úgy tudom, ahogy a 8-as válaszoló leírta. És de, védekezni ilyenkor is kell, nem értem miért ne kéne...nem vagyok a megszakításos módszer híve sem, mert az elõváladék is okozhat megtermékenyülést, viszont fogamzásgátlót sem szedek még pont azért mert még nem állt be rendesen a ciklusom. Na de ez most nem ide tartozik már:) hát, nagyon reménykedek, hogy semmi baj sem lesz!:S és legközelebb jobban odafigyelünk!
é kedves utolsó! például feltételezed, hogy a kérdezõnek beállt ciklusa van? mi van, h mégis terhes lesz? szerintem nem látsz bele a testébe...számtalan nõ lett terhes menstruáció elõtt közvetlenül... akkor ilyenkor védekezni sem kell?
Azért, mert holnap menstruálni fogsz, még simán teherbe eshetsz, az egyik elõzõ válaszoló batár nagy hülyeséget írt....
Nekem a balesetrõl mindig kéz vagy láb tõrés jut eszembe, de ti tinik csak a gyerek csinálát nevezitek balesetnek. Hát ez életveszélyes baleset.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!
Ha holnap kell megjöjjön akkor elméletileg nincs rá sok esély, hogy terherbe essél, viszont a legjobb ha veszel egy esemény utánni tablettát.
Holnap kéne hogy... végy egy 72 órásat, és akkor már ma megjön.
#1 igaza van! ilyenkor felesleges várni. egyébként megjönne, de az nem lényeg most.
A kérdező hozzászólása: Persze, ezzel egyet is értek! Sajnos elõfordul az ilyen...de akkor is, nem szeretném ha tizen akárhány év múlva amikor a gyerekemmel elbeszélgetek majd ezekrõl a dolgokról, hogy azt kelljen mondanom 'bocsika, becsúsztál..köszönet a durexnek'.Tiniként egy babára nem állnék még készen. Hiába mondogatják sokan, hogy jaj ha a szexre elég idõs akkor a következményekkel is számolljon.Van benne valami, de hát na.! Az ilyen elõfordul a vigyázatosság mellet is és ez nagyon bánt..:/ de nagyon bízok benne, hogy a napokban megjön:/

Ha tegnap szeretkeztünk, de még csak ma van tojásfehérjés nyák, attól még megmaradnak azok a tegnapi spermiumok?

Túlélték vajon a tegnapi nem-nedves közeget? Sajnos ma nem tudunk együttlenni párommal és holnap sem. Sztem ma vagy holnap lesz a pé-m.

Legjobb válasz: A spermiumok 3-4 napig életképesek.

A spermiumok 3-4 napig életképesek.
6-os vagyok.ezt ollóztam még ki: Honnan tudhatom, hogy peteérésem van? Többféle módon tudhatod meg, mikor van a peteérésed 1. Ha rendszeresen hõmérõzöl, akkor a peteérés idõpontjában leesik a hõd (a módszerrõl bõvebben itt olvashatsz) 2. Használhatsz ovulációs tesztet is, ami a peteérés idõpontját pontosan jelzi 3.Megnézheted a méhnyaknyákodat is. Ehhez a hüvelyedbõl kell mintát venned (tiszta kézzel). Normál állapotban a nyák fehér és ragadós, de a peteérés idõpontjában a nyák átlátszó és nyúlós lesz és úgy néz ki, mint a tojásfehérje. Nem pont peteéréskor voltunk együtt, hanem elõtte (vagy utána) 2-3 nappal. Lehet, hogy mégis teherbe estem? Igen, lehet. A spermiumok 2-3 napot képesek életben maradni a petevezetékben, ezért lehet, hogy a peteérés elõtt 2-3, utána pedig 1 nappal történõ együttlét révén még létrejön a fogantatás.
A kérdező hozzászólása: Ha esetleg erre járna valaki, megírom: nem lett baba ebben a hónapban. Nem tudományos amit most írok, de szerintem csak akkor életképesek a spemiumok több napig is, ha megfelelõ a közeg, tehát ha már a termékeny napokban van a nõ. Mi szerda reggel voltunk együtt, csütörtökön kezdett folyásom lenni, ami pénteken és szombaton is tartott. Csak vasárnap reggel tudtunk együttlenni. Ehhez képest 2 hétre jött meg a menzim, és szombat délután éreztem nagyon erõs menzis görcsöt, akkor lehetett az ovum. Már sosem fog kiderülni, de sztem ha csütörtökön együttlettünk volna, akkor már kitartottak volna a kiskatonák akár szombat délutánig is, de csütörtök elõtt még "mostohák" voltak számukra a körülmények ott bent. Hátha valakinek tanulságos lesz a sztorim.:)
Igen.Mi is peteérés elõtt voltunk együtt és akkor fogant a kislányom.
A kérdező hozzászólása: Mert sajnos párom nem volt itthon!
Drága, miért nem szeretkeztek most is? :)
4.vagyok 1-2 nappal voltunk együtt peteérés elõtt.Folyásra már nem emlékszek, mert már elmúlott 2 éves a kislányom.
A kérdező hozzászólása: Ó nagyon köszi, aranyos vagy!:)
Igen. Így jó esélyetek van.
A kérdező hozzászólása: Köszi! De nem a tojásfehérjés nyák az, ami megfelelõ közeget biztosít a spermiumoknak, és továbbítja azokat? Ha tegnap még nem volt nyák, akkor is megélnek 3-4 napig a kiskatonák?
Egy kis statisztika a fogamzás esélyérõl a tüszõrepedés napján és az azt megelõzõ napokban: Tüszõrepedés napján 33% egy nappal elõtte 31% két nappal elõtte 27% 3 nappal elõtte 14% 4 nappal elõtte 16% 5 nappal elõtte 10% Forrás: Czeizel Endre: Születésünk titkai elõzõ voltam
Nem mindenki spermái élnek 3-4 napig.úgy mondják 3-4 napig is élhetnek!a megtermékenyítésre pedig 24 óra áll rendelkezésre. ezt olvastam:Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra. Drukkolok nektek!Van rá esély!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Kedves 4-es: mennyivel pé elõtt voltatok együtt? És akkor már volt bármilyen folyásod?

Elfelejtettem bevenni tegnap a tabit, ma bevettem a tegnapit is a betegtájékoztató szerint, és azt értem is, amit ott van, de azt sehol nem találom, hogy mi van akkor, ha tegnapelőtt szeretkeztünk a párommal?

Szóval értem én, hogy kiegészít? védekezés a jöv?ben (bár ezt nem írta a tájékoztató), de visszamen?leg 1-2 napra nem veszélyes? Lehetek terhes? Tegnap este fél8kor kellett volna bevennem, csak ma reggel 10kor jutott eszembe.

Legjobb válasz: használjatok kiegészítõ védekezést. De nyugi nem hiszem hogy terhes leszel, nekem is volt már ilyen.

használjatok kiegészítõ védekezést. De nyugi nem hiszem hogy terhes leszel, nekem is volt már ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de az le van írva, hogy a jövõben mi a teendõm. Tényleg csak az elõtte lévõ napok miatt aggódok, és erre sehol nem találok választ.
Hanyadik héten tartasz a gyógyszerrel?
A kérdező hozzászólása: 3. Ma van az utolsó szem. A tájékoztatóban az volt, hogy vegyem be ma reggel a tegnapit, ma este a mait, és holnap kezdjem a következõ levelet kihagyás nélkül.
Na ez az amit nem ajánlok neked, én is ugyanígy voltam. És szedtem is tovább, csak az volt vele a gond hogy utánna hónapokig alig akart megjönni felborult a hormonrendszerem. Utána olvasgattam a neten és ezt sehol nem ajánlották, hanem inkább tartani kell szünetet és úgy sem lesz gond, ezt nekem egy nõgyógyász meg is erõsítette. De rád bízom a döntést, ha tudod hívd fel az orvosod vagy nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de sajnos mostmar mindegy, mert bevettem, így meg mar nem lehet szünetet tartani, ha jól értettem...
értem, pótoltad azt a kimaradt szemet, gondolom amikor észrevetted hogy nem vetted be. de attól még jobb ha szünetet tartasz és nem veszed be ma a következõ szemet

Tegnap szeretkeztünk a barátommal az normális ha egy picit még vérzek?

Első szeretkezés. 18/N

Legjobb válasz: ma meg normalis

ma meg normalis
Ne aggódj, ez normális. 26/l
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm, de szeretném ha már elmúlna...
Ne aggódj! Nekem az elsõ alkalom után 3 napig vérzett. Másodszorra is így történt. Szerencsére ez csak elsõ két alkalommal volt, most már minden oké.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm, de szerintem ez nem attól lehet. Kicsit utána számoltam - 6-án múlt el, 29-én kellett megjönnie. Az vasárnap... és ez már a 2. nap. De kicsit furcsának tartom, hogy egy hónapba kétszer is megjött, hiába ez a februári ciklus...

Vajon terhes? Tegnap szeretkeztem a barátnőmmel és ha ma vagy honap bevesz egy fogamzásgátlót akkor az még hatni fog? Mert nem biztos hogy elöbb huztam ki mint hogy elmentem .

Legjobb válasz: mi az, hogy nem biztos? fogyatékos vagy? az ilyen minek szexel? szerintem akasztófázzatok, mint az 1800-as években az angolok..ti két rühes vidéki degenerált vérbajos leukémiás kopasz f_sz

mi az, hogy nem biztos? fogyatékos vagy? az ilyen minek szexel? szerintem akasztófázzatok, mint az 1800-as években az angolok..ti két rühes vidéki degenerált vérbajos leukémiás kopasz f_sz
Ha nem szed fogamzásgátlót akkor 1 szem nem segít a dolgon. Annak 72 órás a neve... Holnap irány a nõgyógyász! (Kórházban ügyelet is van sürgõsségi eset ez van)!
anyád véletlenül nem metil-higanyt rakott a cumisüvegedbe? szerintem nagy dózisban kaptad... by
MINEK SZEXEL AZ, AKINEK A 8. OSZTÁLYOS BIOLÓGIA MÉG NEM VOLT MEG! 1 72 ÓRÁS TABLETTA, DE UGYE AZ HOLNAP MÁR GYAKORLATILAG KÉSÕ 2 A FOGAMZÁSGÁTLÓ NEM ERRE VALÓ 3 NEM, NEM TERHES, TERHES AKKOR LESZ, HA A MEGTERMÉKENYÍTETT PETESEJT BEÁGYAZÓDIK....EZ A SZEXTÕL SZÁMÍTOTT 1, 5 HÉT IS LEHET AKÁR! +1 150 FORINTBA KERÜL KB EGY KOTON!
Nem hat.Mi az hogy nem biztos????Jött ondó vagy nem?Nem tudod mi az vagy hogy néz ki.Nem érezted mikor spricceltél?
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Üdvözzelek Kedves Apuka, Örömmel értesítjük hogy mai naptól fogva 9 hónapra rá meglesz a gyereke.
külön lehet választani az orgazmust az ejakulációtól. kedves kérdezõ, lehet h megunta :D
Orgazmus definíciója: a kéjérzés legmagasabb foka, szexuális kielégülés. Mióta nem jár magömléssel (ejakulációval) az orgazmus? Tudtommal minden egészséges férfi elélvezéskor ejakulál. ;)
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, hogy érezte hogy kiszakadt az óvszer, kihúzta, hogy ne menjen belém a sperma és visszatartotta?Vagy ilyen nem lehet? Nem merek errõl róla beszélni, ne érezze magát kellemetlenül.
Visszatartani nem lehet. Ha volt elõváladék, ami tartalmazhat ondót az elõzõ ejakulációból, akkor van okod félni, hogy kiszakadt. Semmiképp nem nálad van a probléma, nem tudhatod, hogy az nap hány elélvezése volt, de azt is figyelembe kell venni, hogy milyen környezetben csináltátok, hanyadik közösülése volt a fiúnak (ha elsõ, akkor lehet, hogy az a probléma), vannak fiúk, akik gumiban nem tudnak elélvezni, lehetett ez a gond. De tudod, ezernyi tényezõ lehet, ami okozhatta. :)
márpedig vissza lehet tartani. és csak orgazmusod lesz, magömlés nélkül. én így el tudok élvezni 2x is egy aktus alatt, és csak harmadjára engedem el magam. ez a nõnek is jó, mert akár egy óránál tovább is szexelhetünk, rajtam nem múlik.
Elnézést, én még errõl nem hallottam.
hát igen én csak ugy szoktam...
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ közösülésünk volt.Eddig óvszerrel szeretkeztünk és mindig ejakulált-tegnap kivételével. Milyen elõváladék maradt meg, ha nem is jött ki sperma? Ne haragudj, nem vagyok értetlen, de ezt most nem értem.
nem feltétlen. már ellõvõldüötte
Elõváladék elõzi meg az ejakulációt. Elõváladék lehet az ejakuláció elõtt 10 mp-vel, de lehet az erekció után rögtön 10mp-vel. Hogy miért lehet benne ondó? Az elõzõ ejakuláció során maradhatott a péniszen, ami belekerül az elõváladékba és bejut a vaginába. Érted? :) Egyébként az elõváladék biológiai oka többek közt a síkosítás is. :)
A kérdező hozzászólása: Értem, igen :) Fürdés után szeretkeztünk, tehát az elõzõ ejakulálása(ha volt neki) az nem volt/lehetett a péniszén. De megnyugodhatok, nem lehetek így terhes, ugye?
Nem lehet az ondó maradványokat teljesen letísztítani, ugyanis a makk alatt is, a fityma alatt is, a húgyvezetékben is maradhatott. Nem akarlak elkeseríteni, de 100%os garancia nincs rá, hogy nem lehetsz terhes. :S
Ilyen mindenkivel megesik. Ha nem túl gyakran, akkor ne gondolj mögé semmit. Lehet, hogy korábban maszturbált, lehet hogy fáradt volt stb. Ha kiszakadt az óvszer akkor meg inkább örülj neki, hogy nem élvezett el. Egyébként attól, hogy nem megy el a pasi, az még nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem volt neki jó.
A kérdező hozzászólása: Mivel nem jött sperma, így nem idegesít, hogy kiszakadt.Vagy kellene?
egyet értek ez elõttem szólóval... ha elõtte 3x kicsapta akk nem volt minek kijönni
Az orgazmus magömléssel jár. Illetve, ha az szeretkezésetek aznap már a 8. volt, akkor elképzelhetõ, hogy "elfáradt".
A kérdező hozzászólása: Az volt az elsõ. Tehát akkor nem élvezte és csõdöt mondtam?
az orgazmus nem jár magömléssel.
hát kevés pasi tud ilyet az tény. én is ki tudok úgy elégülni hogy nem jön ki sperma, mert nem engedem ki. ilyenkor viszont tovább harcra képes maradok. de ha akarom akkor kiengedem. multi irgazmusnak hivjak
A kérdező hozzászólása: Az orgazmus nem jár magömléssel? Ha bármikor kielégült, mindig jött sperma, de tegnap nem. :( Õ hagyta abba, és úgy tett mint aki elment. Akkor attól függetlenül kielégülhetett?
vagy elõtte rárántott vagy 3x és már nem volt minek jönnie :D
Jó, mindegy. :D
A kérdező hozzászólása: Tehát nem élvezett el? Nagyon bánt :( Mit tudok tenni, hogy legközelebb ne forduljon elõ?
És ha nem vagyok túl indiszkrét, az addig oké, hogy idegesít hogy most elélvezett vagy nem, de azzal mi van, hogy kiszakadt a gumi?
Mély levegö, pasidat megkérdezed, hogy tényleg elment e tegnap, mert ha igen akkor futás a gyógyszertárba eseményutáni tablettáért. ( Receptköteles, elöször az orvoshoz menjetek. ) 35/ F

Tegnap szeretkeztem a párommal be is vettem a gyógyszert este, de ha mától nem szedem ugye nem lehetek terhes így?

Iszonyatos fejfájásom van és a gyógyszerre gyanakszom. Már 3 hónapja szedem. Olvastam a papírját és írja mondtam a dokinak ? azt mondta szedjem tovább, majd elmúlik. Nem bírom úgyhogy mától nem akarom bevenni. Csak terhes ne legyek a tegnapi hancurtól.

Legjobb válasz: Hát azért én ezt a levelet végigszedném....de te tudod!

Hát azért én ezt a levelet végigszedném....de te tudod!
nem lesz gond hagyd abba nyugodtan. orvost viszont váltanod kéne.
Ezt a levelet mindenképpen szedd végig, tehát igen, ma is, holnap is vedd be, egészen addig, amíg el nem fogy.A hímivarsejtek 24 óráig életképesek a nõi testben.Azért is vedd be a gyógyszereket, mert ha így, csakúgy abba hagyod, felborítod a hormonháztatásodat teljesen.
Végig kell szedni! Bár nem tudom, a te fogamzásgátlód hogy mûködik, de ha nem a peteérést akadályozza meg, hanem a beágyazódást, akkor addig kell szedned, amíg nem végzel a levéllel. De egyébként is nagyobb bajt csinálsz, ha félbe hagyod, mintha végigszednéd. 19/N
Ezt a levelet mindenképp szedd végig. Ha ma abbahagyod, akkor akár a tegnapi aktusból terhesség is lehet. Plusz nem szabad abbahagyni a levél közepén, mert olyan kavarást csinálsz vele a hormonháztartásodban, hogy hónapokig örülni fogsz ha egyáltalán idõben megjön...
Szedd végig a levelet, mert különben taccsra vághatod a hormonháztartásod.

Ha tegnap este szeretkeztünk a párommal, az ovulációm pedig (bizonyítottan) ma van, akkor mennyi az esélye, hogy a tegnapi szeretkezéstől teherbe esek?

Legjobb válasz: Szia!Esély van rá mivel ha jól tudom 68óráig is életképes egy spermium,de ez sokmindentöl függ.

Szia!Esély van rá mivel ha jól tudom 68óráig is életképes egy spermium, de ez sokmindentöl függ.
szia. tudtommal van rá esély, és ha igen, akkor inkább azok a spermiumok vannak többen, amibõl késõbb a lány lessz. mivel azok a kromoszómájú spermiunok tovább életképesek...
Szia! Én azt olvastam, hogy az ovuláció elõtti 3-4 naptól, az ovulációkor, és az ovuláció után 2-3 napig érdemes próbálkozni (ebben az idõszakban van a legnagyobb esély), amúgy meg mindig! :) Próbálkozzatok sokat az a lényeg, és hogy ne görcsöljetek rá! Mi ezt tettük, és ha megsegített a Jóisten, akkkor van "valami"! Sok sikert!:)
Én pontosan így estem teherbe!:) Mi az ovuláció elõtti napon szeretkeztünk és sem másnap, sem azután nem volt alkalmunk együtt lenni. Még el is voltam keseredve, hogy megint elment egy hónap, hiába... Aztán kiderült, hogy bizony tévedtem! Sok sikert nektek is!:)
Szinte 100%-os az esély a teherbeesésre, ugyanis az érett petesejt pár napot kibír a méh ölelésében, és a spermiumok is. Tehát nem halt el egyik sem, amíg találkoztak.

Ma reggel ugrott fel a hőm. A méhszájam is felpuhult, bár egy kicsit puha volt már tegnap is. Ha tegnap este szeretkeztünk, akkor az pont jókor volt? Babát szeretnénk.

Úgy emlékszem, a h? felugrása azt jelzi, hogy a tüsz?repedés megtörtént. Igaz? Akkor tegnap pont jókor voltunk együtt? És ma este is legyen akció?

Legjobb válasz: Szia! Az a legbiztosabb ha peteérés elõtt 2-3 nappal és utána 1 nappal vagytok együtt. Ovuláció a legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Peteérés után a hõ megemelkedik.

Szia! Az a legbiztosabb ha peteérés elõtt 2-3 nappal és utána 1 nappal vagytok együtt. Ovuláció a legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Peteérés után a hõ megemelkedik.
Bocsi rosszul fogalmaztam. peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni.

6 hete szültem és tegnap szeretkeztünk először a párommal. Normális ha szeretkezés után barnás folyásom van?

Ma pedig barnás nyálkás folyásom volt.mit?l lehet ez?az lehet,hogy felsértettük a hüvely falát?tegnap voltam dokinál és ? azt mondta,hogy minden ok..

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen.1-2 napig tartott,majd elmúlt.

Nekem is volt ilyen.1-2 napig tartott, majd elmúlt.
Nagyon édes (és rendjén is van így), hogy a hat hetes vizsgálat után rögtön egymásnak estetek:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!