Találatok a következő kifejezésre: Ha tegnap ovulációm akkor az (4 db)

Ha tegnap volt ovulációm akkor az jó ha hétfőn és kedden volt akció? Vagy még a héten próbálkozzunk kétnaponta?

Legjobb válasz: A cél érdekében mndent bele!!még ma tuti és holnap után is.Sok sikert!!!!!

A cél érdekében mndent bele!!még ma tuti és holnap után is.Sok sikert!!!!!
Ma és holnap mindenképpen adjatok bele mindent! Reméljük összejön a trónörökös!

Ha tegnap este szeretkeztünk a párommal, az ovulációm pedig (bizonyítottan) ma van, akkor mennyi az esélye, hogy a tegnapi szeretkezéstől teherbe esek?

Legjobb válasz: Szia!Esély van rá mivel ha jól tudom 68óráig is életképes egy spermium,de ez sokmindentöl függ.

Szia!Esély van rá mivel ha jól tudom 68óráig is életképes egy spermium, de ez sokmindentöl függ.
szia. tudtommal van rá esély, és ha igen, akkor inkább azok a spermiumok vannak többen, amibõl késõbb a lány lessz. mivel azok a kromoszómájú spermiunok tovább életképesek...
Szia! Én azt olvastam, hogy az ovuláció elõtti 3-4 naptól, az ovulációkor, és az ovuláció után 2-3 napig érdemes próbálkozni (ebben az idõszakban van a legnagyobb esély), amúgy meg mindig! :) Próbálkozzatok sokat az a lényeg, és hogy ne görcsöljetek rá! Mi ezt tettük, és ha megsegített a Jóisten, akkkor van "valami"! Sok sikert!:)
Én pontosan így estem teherbe!:) Mi az ovuláció elõtti napon szeretkeztünk és sem másnap, sem azután nem volt alkalmunk együtt lenni. Még el is voltam keseredve, hogy megint elment egy hónap, hiába... Aztán kiderült, hogy bizony tévedtem! Sok sikert nektek is!:)
Szinte 100%-os az esély a teherbeesésre, ugyanis az érett petesejt pár napot kibír a méh ölelésében, és a spermiumok is. Tehát nem halt el egyik sem, amíg találkoztak.

Ha az LH teszt napok óta tegnap volt a legerősebb de mégse olyan erős mint controll vonal, de mára már megint elhalványodott, +mára leesett a hőm 0, 3 fokot, akkor az jelentheti az ovulációt?

Nem volt totál egyforma er?s, de az el?tte való napokon és ma sokkal halványabb a tegnapihoz képest. Távolról is jól láttam míg a többi napok tesztcsíkjait csak nagyon közelr?l. Ráadásul ovu-s hasfájásom is volt, ülni alig bírtam és tegnap el?tt óta a cickók is fájnak.

Legjobb válasz: Nekem elõzõ hónapban ugyanez volt, csak én nem mértem hõt, mert gyógyszert szedek, ami megemeli az alaphõt. Szerintem esélyes, hogy megvolt a peteérésed, fõleg, ha elkezd emelkedni az ébredési hõd.

Nekem elõzõ hónapban ugyanez volt, csak én nem mértem hõt, mert gyógyszert szedek, ami megemeli az alaphõt. Szerintem esélyes, hogy megvolt a peteérésed, fõleg, ha elkezd emelkedni az ébredési hõd.
A kérdező hozzászólása: Igen már visszament újra az alap hõre 0, 3 fokkal, szóval emelkedett. Nagyon reménykedek, hogy volt, mert pont elõtte való este voltunk együtt, de a biztonság kedvéért tegnap is.


A kiskatonák meddig élnek? Ha tegnap délben voltunk együtt és ma van az ovuláció, akkor lehet terhesség? Ma fáj nagyon az alhasam.

Legjobb válasz: A kiskatonák a hüvelyen belül kb. még 2-3 napig élnek, míg a "szabad levegõn" csak 2 percig.Úgyhogy mindent bele! :)

A kiskatonák a hüvelyen belül kb. még 2-3 napig élnek, míg a "szabad levegõn" csak 2 percig.Úgyhogy mindent bele! :)
Napokig életképesek. Hajrá :)
Nálam okosabbak szerint kb. 5 napig életképesek a méhen belül is. De azért nem ártana, ha még ma és holnap összebújnátok, mert csak 24 óráig képes megtermékenyülni a petesejt. Hajráááá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!