Találatok a következő kifejezésre: Ha tegnap ovulációm (10 db)

Ha tegnap kezdõdött az ovulációm mikor érdemes összebújni tegnap volt. Ma is próbálkozzunk vagy hagyjuk ki a mai napot?

Legjobb válasz: Mi lenne, ha mondjuk akkor lennétek együtt, amikor mindketten akarjátok, akkor nem kellene görcsölni és hamarabb lenne baba:)

Mi lenne, ha mondjuk akkor lennétek együtt, amikor mindketten akarjátok, akkor nem kellene görcsölni és hamarabb lenne baba:)
lol, ez mi??? :D minden nap érdemes összebújni :D akár többször is :)
Ha babát szeretnétek, akkor a mai sõt a holnapi napot is hagyjátok ki.
A kérdező hozzászólása: Hát nem hagytunk ki egyet se, majdcsak sikerül :)

Ha tegnap este szeretkeztünk a párommal, az ovulációm pedig (bizonyítottan) ma van, akkor mennyi az esélye, hogy a tegnapi szeretkezéstől teherbe esek?

Legjobb válasz: Szia!Esély van rá mivel ha jól tudom 68óráig is életképes egy spermium,de ez sokmindentöl függ.

Szia!Esély van rá mivel ha jól tudom 68óráig is életképes egy spermium, de ez sokmindentöl függ.
szia. tudtommal van rá esély, és ha igen, akkor inkább azok a spermiumok vannak többen, amibõl késõbb a lány lessz. mivel azok a kromoszómájú spermiunok tovább életképesek...
Szia! Én azt olvastam, hogy az ovuláció elõtti 3-4 naptól, az ovulációkor, és az ovuláció után 2-3 napig érdemes próbálkozni (ebben az idõszakban van a legnagyobb esély), amúgy meg mindig! :) Próbálkozzatok sokat az a lényeg, és hogy ne görcsöljetek rá! Mi ezt tettük, és ha megsegített a Jóisten, akkkor van "valami"! Sok sikert!:)
Én pontosan így estem teherbe!:) Mi az ovuláció elõtti napon szeretkeztünk és sem másnap, sem azután nem volt alkalmunk együtt lenni. Még el is voltam keseredve, hogy megint elment egy hónap, hiába... Aztán kiderült, hogy bizony tévedtem! Sok sikert nektek is!:)
Szinte 100%-os az esély a teherbeesésre, ugyanis az érett petesejt pár napot kibír a méh ölelésében, és a spermiumok is. Tehát nem halt el egyik sem, amíg találkoztak.

Ha tegnap voltam együtt a párommal, mennyi esélyem van a teherbeesésre, ha az ovulációm 23-ra esik?

Az egyik kalkulátor szerint 22-re,a másik szerint 23-ra esik az ovum,úgy,hogy az utolsó mensim 9-én volt?

Legjobb válasz: Jó esélyed van. Fõleg kislányra. :o) De ha egy számlálós kalkulátor az összes, amire hagyatkozol, akkor korántsem lenék biztos benne, hogy tényleg akkor van ovu. Úgyhogy várd ki a végét... Azért szorítok, hogy sikerüljön!

Jó esélyed van. Fõleg kislányra. :o) De ha egy számlálós kalkulátor az összes, amire hagyatkozol, akkor korántsem lenék biztos benne, hogy tényleg akkor van ovu. Úgyhogy várd ki a végét... Azért szorítok, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat! Igazán nem csak a kalkulátorra hagyatkozom, hiszen amióta az eszem tudom a ciklusom 28 napos, a peteérésem majdnem minden esetben érezni szoktam.Sajnos múlt hónapban elvetéltem, de a nõgyógyász megnyugtatott és csak annyit mondott, hogy HAJRÁ! :-) Nem keseredtem el, hiszek benne!Pozitívan kell látnom! Neked pedig nagyon köszönöm a bíztatást :-)

Üdvözlet, ha az ovulációm ápr 4én volt, és párommal együttlétünk ez előtti napon ill ezt követő napon volt, s tegnap óta barnás folyásom van (nem kicsi) illetve erős görcsök, az jelezhet esetleg terhességet?

Legjobb válasz: Szia! Ha sikerült is teherbe esned ez nem jelent jót! Szerintem irány a doki mielött baj lenne az erös görcsök ill. barna folyás nem jelent jót.

Szia! Ha sikerült is teherbe esned ez nem jelent jót! Szerintem irány a doki mielött baj lenne az erös görcsök ill. barna folyás nem jelent jót.

Ha tegnap volt ovulációm akkor az jó ha hétfőn és kedden volt akció? Vagy még a héten próbálkozzunk kétnaponta?

Legjobb válasz: A cél érdekében mndent bele!!még ma tuti és holnap után is.Sok sikert!!!!!

A cél érdekében mndent bele!!még ma tuti és holnap után is.Sok sikert!!!!!
Ma és holnap mindenképpen adjatok bele mindent! Reméljük összejön a trónörökös!

A kiskatonák meddig élnek? Ha tegnap délben voltunk együtt és ma van az ovuláció, akkor lehet terhesség? Ma fáj nagyon az alhasam.

Legjobb válasz: A kiskatonák a hüvelyen belül kb. még 2-3 napig élnek, míg a "szabad levegõn" csak 2 percig.Úgyhogy mindent bele! :)

A kiskatonák a hüvelyen belül kb. még 2-3 napig élnek, míg a "szabad levegõn" csak 2 percig.Úgyhogy mindent bele! :)
Napokig életképesek. Hajrá :)
Nálam okosabbak szerint kb. 5 napig életképesek a méhen belül is. De azért nem ártana, ha még ma és holnap összebújnátok, mert csak 24 óráig képes megtermékenyülni a petesejt. Hajráááá!

Mikor van a pé. Ideje, ha ma az Lh ovu teszt teljesen pozitiv? Ma csináltam életemben előszőr és nem tudom, h most vagy holnap vagy már tegnap volt/van/lesz az ovuláció?

Ha tudtok ilyen linkeket,akkor küldjetek kérlek.

Legjobb válasz: akkor vagy alegtermékenyxebb, ha poz tesztek után az elsö negativ neõp van, akkor mindent bele, akkor reped meg a tüszö.. ha elöször negativ, de akkor 24-n belül akcio:)

akkor vagy alegtermékenyxebb, ha poz tesztek után az elsö negativ neõp van, akkor mindent bele, akkor reped meg a tüszö.. ha elöször negativ, de akkor 24-n belül akcio:)
Innentõl kezdve bármikor lehet, a teszttõl számított 24 órán belül általában. (ha a tesztcsík legalább olyan erõs vagy erõsebb, mint a kontroll csík)
Azt akartam írni, hogy a köv 24-48 órában . Itt jól szemléltetik is képekkel a tesztet.. http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml
" Az ovuláció az utolsó pozitív nap utáni napon van (tehát azon a napon, amikor a teszt elöször újra negatív). Szeretkezni már elötte kell, mert a petesejt nem sokáig megtermékenyíthet (6-12 óráig, bár tovább is életképes, de egyre romlik a minösége). Tehát szeretkezni a baba érdekében minden pozitív LH-napon és az elsö utána következö negatív napon kell. "
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok. Az este szeretkeztünk.Az még meddig tart ki? Mármint az az "adag"?Túl gyakran se jó? Mit tanácsoltok? Egyforma erõs a két csík. És hány napig kell 2 csík legyen?
Hát, elvileg napokig élnek a spermiumok és várják a petesejtet, de azért nem árt ráerõsíteni ma és holnap még, ha van rá alkalmatok. :o)
Tesztelj egyet holnap is. 1-2 napig szokott tartani az LH csúcs. Nekem úgy volt, hogy az elsõ pozitív nap után a következõ nap még erõsebb volt a második csík. És elvileg igen, az elsõ negatív napon lesz a peteérés. De a szeretkezés nem árt persze az utolsó pozitív napon is, hogy idõben elinduljanak a kis katonák. :o)
ha érteném a kérdést, akkor jó lenne....
A kérdező hozzászólása: Tehát az ovuláció mikor van? :) van egy alsó hatàra? Mindenhol ugy olvastam hogy a 12 naptól lehrt
Az ovuláció az mindig a menstruáció elsõ napjától számított 14. nap Elõzõ voltam. 18/L

Ha az LH teszt napok óta tegnap volt a legerősebb de mégse olyan erős mint controll vonal, de mára már megint elhalványodott, +mára leesett a hőm 0, 3 fokot, akkor az jelentheti az ovulációt?

Nem volt totál egyforma er?s, de az el?tte való napokon és ma sokkal halványabb a tegnapihoz képest. Távolról is jól láttam míg a többi napok tesztcsíkjait csak nagyon közelr?l. Ráadásul ovu-s hasfájásom is volt, ülni alig bírtam és tegnap el?tt óta a cickók is fájnak.

Legjobb válasz: Nekem elõzõ hónapban ugyanez volt, csak én nem mértem hõt, mert gyógyszert szedek, ami megemeli az alaphõt. Szerintem esélyes, hogy megvolt a peteérésed, fõleg, ha elkezd emelkedni az ébredési hõd.

Nekem elõzõ hónapban ugyanez volt, csak én nem mértem hõt, mert gyógyszert szedek, ami megemeli az alaphõt. Szerintem esélyes, hogy megvolt a peteérésed, fõleg, ha elkezd emelkedni az ébredési hõd.
A kérdező hozzászólása: Igen már visszament újra az alap hõre 0, 3 fokkal, szóval emelkedett. Nagyon reménykedek, hogy volt, mert pont elõtte való este voltunk együtt, de a biztonság kedvéért tegnap is.
lehet h csak azért nem érezted mert nem figyeltél magadra annyira
nem mindenki érzi.és normális jelenség, ha egy évben 1x vagy 2x elõfordul, hogy nincs ovuláció.Ezek az anovulációs hónapok.De ettõl teljesen egészséges vagy, nyugi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!