Találatok a következő kifejezésre: Ha tegnap az ovuteszten (6 db)

Ha az ovu tesztem tegnap volt pozitív, ma pedig majdnem pozitív, akkor lehet megvolt a peteérésem? Vagy a neg. Napon az ovuteszten nem lehet csík? Nagyon kicsit halványodott tegnap óta, így is vehetem negatívnak?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a..

Legjobb válasz: Ha már halványabb, mint elõzõ nap, akkor az elvben már negatív. Ha holnap még halványabb lesz, akkor valószínû, hogy megvolt az ovud. Viszont lehet jobb lenne inkább a délutáni órákban csinálni, úgy 5-6 óra felé a legjobb, és elõtte 2 órával már mérsékeld a folyadék fogyasztást.

Ha már halványabb, mint elõzõ nap, akkor az elvben már negatív. Ha holnap még halványabb lesz, akkor valószínû, hogy megvolt az ovud. Viszont lehet jobb lenne inkább a délutáni órákban csinálni, úgy 5-6 óra felé a legjobb, és elõtte 2 órával már mérsékeld a folyadék fogyasztást.
Nekem csak annyi a kérdésem, hogy az ovu utáni elsõ nap után már nem is voltatok együtt?Ez mindig így van?Mert akár ez is gátolhatja a teherbe esést...olyan, mintha csak azért lennétek együtt(lelki gát).NE haragudj meg azért, amit írtam, nem bántani akarlak!És persze nagyon DRUKKOLOK!
A kérdező hozzászólása: Közvetlenül után a férjem tüszös mandulával lázasan feküdt - sajnos :(( Azóta voltunk együtt, de azokat már nem jegyeztem, mert ovu szempontjából nem fontos. De azért köszi :)
Akkor jó(tudom ez most hülyén hangzik)!Remélem a férjed rendbe jött azóta.Feltétlen írj majd.
A kérdező hozzászólása: Hello Sorstárs! Mi újság? Teszteltél? A hõd hogy alakult mára? Én nem mertem reggel tesztelni, a hõm ugyanannyi, mint tegnap. Szorítok :)
Teszteltem, de negatív lett. A hõm kicsit lejjebb ment, szerintem holnap fog megjönni..talán majd legközelebb:-)
A kérdező hozzászólása: Most csinátam én is 10-es tesztet, de nekem is negatív :( Azért megírod majd a fejleményeket?
Persze megírom azért ha megjött:-)) Én már lemondtam róla, de neked nagyon-nagyon szorítok továbbra is! Hátha csak késõbb fogant, azért nem mutatja a teszt!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam magammal és csináltam egy ovu tesztet, lássam van-e egyáltalán HCG és egy halvány csíkor kaptam. Ezért nem gondolom, hogy sikerült :( Azért majd jelentkezem, de te se add fel addig, amíg meg nem jön :)
A kérdező hozzászólása: Nekem reggelre leesett a hõm 2 tezedet és meg is jött sajnos :( Veled mi újság?
Nekem még nem jött meg, és a hõm se esett annyit, gondolom holnapra fog, mert a teszt meg negatív. Sajnálom, hogy neked megjött, de majd legközelebb!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szurkolok, hátha :)
Szia! Megjött nekem is.. Közetkezõ hónapban találkozunk?:-))
Jaj, nyugi én is mindig így érzek. Szerintem holnap teszteljünk újra, reggeli elsõbõl! Azért ha nem bírnád ki, írd meg az esti teszt eredményét!:-)
A kérdező hozzászólása: Nekem ma vagy holnap nem kellene megjönnie. Sajnos eléggé úgy érzem, hogy meg fog jönni (görcsölgetek, mint mindig). Én reggel megint tesztelek, ha nem jön meg addig. Vagy lehet még ma este is egyet? Tudom, felesleges, csak már nem bírok várni. több, mint 3 év - nagy idõ ...
Szerintem is inkább késõ délután csináld az ovutesztet, akkor a legpontosabb. A görbébõl még nem látszik semmi. Ha van még teszted, csinálj egyet ma 5-6 óra fele, aztán holnap du. is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Azt elfelejtettem írni, hogy minden nap kettõt csináltam, egyet délelõtt, egyet délután. A tegnap délelõtti és délutáni egyforma erõs volt, a ma reggeli kicsit halványabb és most is csináltam egyet, ezen már szinte nem is látszik a vonal.
2.vagyok Akkor remélem voltatok együtt tegnap a férjeddel, és legyetek együtt még ma is :) Drukk
Szerintem tegnap megvolt a pé-d hõ alapján. Egyébként nekem is mindig a 2.pozitív napon van pé-m, vagyis éppen ma:-) Akkor mostantól együtt számoljuk a napokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor talán most sikerül :) )) Egyébként voltunk együtt tegnap és már ma is. Már teljesen elmúlt a petefészek fájdalmam is. Kíváncsi leszek a reggeli hõmre. Kedves utolsó, neked nincs hõgörbéd?
Eddig ilyen a görbém.. [url=http://www.fertilityfriend.com/home/251f0d/]My Ovulation Chart[/url]
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Mi újság veled, hogy alakult a görbéd azóta? Az enyém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a.. Nekem ma, vagy holnap kellene megjönnie, de szerintem meg is fog.
Nagyon szépek a görbéitek, drukkolok hogy ne essen le:)
A kérdező hozzászólása: Köszi Reggel ellõttem egy 10-es tesztet, de full neg. lett. Már ki kellett volna mutassa halványan, nem?
Nem valószínû, inkább 2 nap múlva ismételd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Amint látod a görbémen, én is csináltam tesztet, szintén negatív. Tudja a fene, hogy korán van-e. Nekem nem elsõ terhesség, eddigiek ilyenkor már látszottak. Mikor tesztelsz legközelebb? És mikorra kellene megjönnie? Nekem még van 2 napom.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom. Ha van kedved, persze. Én tettem fel azt a kérdést, hogy miért majdnem poz. a ciklus 2.napján az ovu teszt. Mára teljesen leesett a hõm, lehet nagyon korai peteérésem lesz. Majd este csinálom a köv. tesztet, hátha. A tüneteim egyébként illenek a peteérésre, mert szúrkál a petefészkem.


Ha az ovuteszten tegnap a tesztcsik sötétebb és jobban láthatóbb volt, mint a controll csik, akkor az jó? Tegmapelőtt meg ma már halványabb volt. Jó időben vagyunk együtt?

hétf?n,tegnap és ma is együtt voltunk.a héten szúrt a bal petefészkemnél,de ma már nem.milyennek kell lennie a folyásomnak?

Legjobb válasz: Az jó. Ha van peteérésed,így mutatja. Elméletileg jó idõben voltatok/vagytok együtt.

Az jó. Ha van peteérésed, így mutatja. Elméletileg jó idõben voltatok/vagytok együtt.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Nekem is itt adtak tanácsot, hogy aznap és az elsõ negatív nap(mikor halványabb) legyünk együtt.Ma + lett a tesztem.Ha rendben van a ciklusod így hamar sikerülhet.Szorítok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm és gratula az utóbbi hozzászólónak :-)

Az ovutesztem tegnap és ma erős +, de a hőm fent van. Úgy tudom hogy ilyenkor leesik és ha megreped a tüsző akkor fel ugrik. Most akkor ez nem jó?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..

Legjobb válasz: ma este ne legyetek együtt, mert valszeg holnapra neg lesz a teszted és akkor kell sexelni, mert az elsö neg tesztnél repedt meg a tüszö.. drukk.

ma este ne legyetek együtt, mert valszeg holnapra neg lesz a teszted és akkor kell sexelni, mert az elsö neg tesztnél repedt meg a tüszö.. drukk.

Ha az ovutesztem ma pozitiv és nagy mennyiségű tojásfehérjés nyákom volt, de csak tegnap tudtunk szeretkezni, akkor még van esély, hogy terhes legyek?

Pontosan mikor van a tüsz?repedés? A pozitiv ovuteszt másnapján, vagy aznap?

Legjobb válasz: Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)

Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)
Szia!Van esèly , mert a spermiomok èletkèpesek akàr 72 òràt is a nôi szervezetben. De èn ùgy gondolom , hogy holnap lesz a tüszôrepedèsed (vagy ma èjszaka , hajnalban) ugyanis az ovutesz a pè elôtt vàlik pozitívvà.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerintem az éjszaka vagy hajnalban megvolt a tüszõrepedés, mert míg tegnap nagyon szúrt a petefészkem meg fájogatott a hasam, ma mintha elvágták volna. Legalábbis remélem, hogy így van, merthogy ma sem tudunk együtt lenni, úgyhogy a hétfõi kiskatonák lesznek csak harcban. Ma reggel a hõm 0, 3 fokkal feljebb kúszott, lehet hogy ez is a tüszõrepedést igazolja?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!