Találatok a következő kifejezésre: Ha tegnap az (533 db)

Mikkor láthatom a bébit, ha tegnap az orvos 8.4mm-re állapította meg a szikhólyagot?

Csak a magzatvízet és a szikhókyagot látta, és elméletileg 6 hetes 3 napos mert az utolsó menzim május 26-án volt meg. De a doki nem mondott a korráról semmit, csak annyit, hogy 2 hét múlva visszakell mennem, mert akkor már a szívhangott is fogjuk látna.

Legjobb válasz: Ha szívhang lesz, bébi is lesz, de igazából a 12. heti ug-on látod a babát!

Ha szívhang lesz, bébi is lesz, de igazából a 12. heti ug-on látod a babát!

Lehet-e még embrió a petezsákban, ha tegnap azt mondták hüvelyi uh-on, hogy 5 hetes terhességnek felel meg, de szerintem 7-8 hetes? 23 mm-es a petezsák és csak szikhólyag látszik benne. Reménykedhetek még? Vagy missed ab lesz?

Semmi barnázgatásom nincsen, de biztosan tudom, hogy ápr. 21-én fogant a baba. 1 hét múlva kell visszamennem, nagyon hosszúnak fog t?nni ez az id?. Mindenkinek köszönöm a véleményét.

Legjobb válasz: A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!

A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedvesek vagytok, tényleg csak reménykedhetek.
A kérdező hozzászólása: Szeretném tudatni veletek, hogy tegnap missed ab-on estem át. Sajnos jól éreztem a dolgot. Lelkileg eléggé kivagyok, nem tudom, hogyan fogom ezt feldolgozni. Már van két gyermekem, sosem gondoltam, hogy ilyesmi megtörténhet velem. A baba apukája bár tegnap velem volt egész nap, de mégis elhagyott. Szörnyû ez a kettõs fájdalom. Legalább a baba megmaradt volna nekem, ha már a pasit elveszítettem.
Szia! Ilyen fiatal terhességben még nem látszik a baba!Ha legközelebb mész, talán már lesz szivhangja!Miért gondolsz a legrosszabbra!Hidd el, ott van a baba a pocidban!Legyél nagyon boldog!
4 hetesen mentem elõször dokihoz szóval szinte azonnal mert tervezett baba, egy napot késett, másnap teszt, 3 nap múlva doki, aki meg is lepõdött, hogy nagyon korán mentem, nekem is ekkor még csak a szikhólyag látszott, 2 hét múlva visszahívott, és hüvelyi uh-n már látszott a pici szive ahogy lüktetett, szóval ne izgulj, ha nem görcsölsz, nem vérzel minden renben, Sok boldogságot, 31 hetes kismama:)


Ha tegnap poz. és ma meg még erősebben pozitív az lh tesztem, akkor a holnap reggeli akció jó lesz? Tegnap és tegnap előtt voltunk együtt.

Legjobb válasz: Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.

Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.

Jogosan küldték haza velem a kislányomat az óvodából, ha tegnap elõtt beszéltem velük, hogy tegnap viszem igazolásért és ma megy óvodába, de tegnap már nem szóltam oda mégegyszer?

A fõnököm dühös, mert mára biztosra mondtam, hogy megyek dolgozni, de szabadságot kellett kérnem, hogy a kislányom felügyelete megoldott legyen.

Legjobb válasz: nem tudnak neki enni adni???? na ne nevettessenek már! Bölcsiben dolgozom! Ne mondják már hogy + 1 gyereknek nem tudnak enni adni (még ha elfeledkeztek róla akkor is...)!!! Ilyen nincs! Legfeljebb ha darabos (pl joghurt) lenne az uzsi vagy tízórai megkérném anyukát hozzon gyorsan egyet a gyereknek (vagy szégyenemben hogy megfelejtkeztem róla én oldanám meg hogy legyen neki is mit enni) de hogy ebédnél ne legyen + 1 adag!!!! nah az kizárt!

nem tudnak neki enni adni???? na ne nevettessenek már! Bölcsiben dolgozom! Ne mondják már hogy + 1 gyereknek nem tudnak enni adni (még ha elfeledkeztek róla akkor is...)!!! Ilyen nincs! Legfeljebb ha darabos (pl joghurt) lenne az uzsi vagy tízórai megkérném anyukát hozzon gyorsan egyet a gyereknek (vagy szégyenemben hogy megfelejtkeztem róla én oldanám meg hogy legyen neki is mit enni) de hogy ebédnél ne legyen + 1 adag!!!! nah az kizárt!
ha vittél igazolást nem jogos
A kérdező hozzászólása: Vittem tegnapi igazolást. Arra hivatkoztak, hogy nem tudnak neki enni adni.
ja, hogy õk önkényesen lemondták az ebédet?
Õk voltak figyelmetlenek, ha te azt mondtad, hogy tegnap nem megy, de ma már igen. Azért miért kellett volna mégegyszer visszaszólni, hogy elmondd ugyanezt? Csak egyszer kellett volna neki odafigyelni, és nem mindkét napra kihúzni. A lányom csoportjában mindig lehet repetát kérni, tehát van 1-2 plusz adag mindig. Nem tudom nálatok hogy van, de ha ott is így, akkor éppen meg tudták volna oldani a kislányod megetetését.
a problémája az lehetett az ovinak, mivel nem kértek aznapra kaját nem tudják számláztatni (ugyanis elõre kell lejelenteni hogy másnapra mennyi kaja legyen) de hogy nekem nem lenne képem elküldeni a gyereket emiatt az biztos! Én hibáztam az én problémám hogy oldom meg!
Az a kérdés, hogy hány napra mondtad le az ebédet. A lemondott ebédet nálunk pl. nem tudják már módosítani, akkor sem, ha közben meggyógyult a gyerek, és tudna menni. Ez a hivatalos verzió. A nemhivatalos, hogy úgyis mindig van plusz ebéd, ugyanis velem is többször elõfordult, hogy aznapra értelemszerûen már nem tudtam lemondani az ebédet, tehát azt buktuk, jobban mondva az oviban plusz egy adag kaja volt, ami az én gyerekemnek járt volna, de õ lebetegedett. Szóval ha akarják, akkor meg tudják oldani az étkeztetést, fõleg egy kisgyerek esetében (mennyit eszik egy ovis!?).
Nem , nálunk a szülök irjákbe a füzetbe a hiányzásokat , multhéten beteg lett a lányom hétfõ estére , kedd ugrott lemondásilag , szerdán bementem és lemondtam írásban az ebédét ara hétre mert dokinéni csak most hétfön engedte a lányomat oviba .

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".

Ha tegnap volt az ovu teszten erősebb a csík, ma pedig egyforma, akkor már kiszabadult a petesejt?

Legjobb válasz: Pozitív ovuteszt után 12-24 óra múlva, ez változó lehet, attól is függ, hogy hánykor tesztelsz és persze a testedtõl. Ha tegnap volt pozitív, akkor remélem voltatok együtt és legyetek együtt ma is (már ha babát akartok :) )

Pozitív ovuteszt után 12-24 óra múlva, ez változó lehet, attól is függ, hogy hánykor tesztelsz és persze a testedtõl. Ha tegnap volt pozitív, akkor remélem voltatok együtt és legyetek együtt ma is (már ha babát akartok :) )

Ha tegnap feladtam egy csomagot elsőbbségivel, és azt mondták h postafordultával küldenek egy új csomagot az ma megérkezik?

Legjobb válasz: Nem fordul ilyen gyorsan a posta szerintem :) Elsõbbségivel is lehet 2-3 nap, attól függ milyen messzire küldted. Amit tegnap feladtál, azt legkorábban amúgy ma kapják meg. Ha tényleg ma feladják a visszacsomagot, azt legkorábban holnap kapod meg. Vagyis jelen esetben csak hétfõn.

Nem fordul ilyen gyorsan a posta szerintem :) Elsõbbségivel is lehet 2-3 nap, attól függ milyen messzire küldted. Amit tegnap feladtál, azt legkorábban amúgy ma kapják meg. Ha tényleg ma feladják a visszacsomagot, azt legkorábban holnap kapod meg. Vagyis jelen esetben csak hétfõn.

Ma reggel ugrott fel a hőm. A méhszájam is felpuhult, bár egy kicsit puha volt már tegnap is. Ha tegnap este szeretkeztünk, akkor az pont jókor volt? Babát szeretnénk.

Úgy emlékszem, a h? felugrása azt jelzi, hogy a tüsz?repedés megtörtént. Igaz? Akkor tegnap pont jókor voltunk együtt? És ma este is legyen akció?

Legjobb válasz: Szia! Az a legbiztosabb ha peteérés elõtt 2-3 nappal és utána 1 nappal vagytok együtt. Ovuláció a legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Peteérés után a hõ megemelkedik.

Szia! Az a legbiztosabb ha peteérés elõtt 2-3 nappal és utána 1 nappal vagytok együtt. Ovuláció a legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Peteérés után a hõ megemelkedik.
Bocsi rosszul fogalmaztam. peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni.

Ha tegnap este szeretkeztünk a párommal, az ovulációm pedig (bizonyítottan) ma van, akkor mennyi az esélye, hogy a tegnapi szeretkezéstől teherbe esek?

Legjobb válasz: Szia!Esély van rá mivel ha jól tudom 68óráig is életképes egy spermium,de ez sokmindentöl függ.

Szia!Esély van rá mivel ha jól tudom 68óráig is életképes egy spermium, de ez sokmindentöl függ.
szia. tudtommal van rá esély, és ha igen, akkor inkább azok a spermiumok vannak többen, amibõl késõbb a lány lessz. mivel azok a kromoszómájú spermiunok tovább életképesek...
Szia! Én azt olvastam, hogy az ovuláció elõtti 3-4 naptól, az ovulációkor, és az ovuláció után 2-3 napig érdemes próbálkozni (ebben az idõszakban van a legnagyobb esély), amúgy meg mindig! :) Próbálkozzatok sokat az a lényeg, és hogy ne görcsöljetek rá! Mi ezt tettük, és ha megsegített a Jóisten, akkkor van "valami"! Sok sikert!:)
Én pontosan így estem teherbe!:) Mi az ovuláció elõtti napon szeretkeztünk és sem másnap, sem azután nem volt alkalmunk együtt lenni. Még el is voltam keseredve, hogy megint elment egy hónap, hiába... Aztán kiderült, hogy bizony tévedtem! Sok sikert nektek is!:)
Szinte 100%-os az esély a teherbeesésre, ugyanis az érett petesejt pár napot kibír a méh ölelésében, és a spermiumok is. Tehát nem halt el egyik sem, amíg találkoztak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!