Találatok a következő kifejezésre: Ha tegnap a 21. napon (3 db)

Ha tegnap volt a 21. napon peteérésem, akkor a teszt hány nap múlva mutatja ki, hogy sikerült-e?

Jöv? hét kedd körül nem kellene megjönnie. De ha nem félid?ben volt peteérésem, hanem csak a 21. napon, akkor a nem várt mensi napján még nem mutatja ki, ugye? Vagy igen? Onnan gondolom, hogy tegnap volt, hogy szurkált a jobb petefészkemnél és sok folyásom volt. Este voltunk együtt a párommal.

Legjobb válasz: mindenképpen várd meg a bõ 2 hetet,és akkor is nagyon érzékeny teszttel próbálkozz! szorítok! szió

mindenképpen várd meg a bõ 2 hetet, és akkor is nagyon érzékeny teszttel próbálkozz! szorítok! szió
Szerintem várd meg a mensi napját! Aztán tesztelj, mondjuk Clearblue-val! Szorítok, hogy neked sikerüljön! Remélem nemsokára már nekem is dupla csíkos lesz a tesztem! Én kívánom neked, hogy pozitivat tesztelj!
Szia!A peteéréstõl számítot 14. napon már elvileg ki kéne mutatnia egy jobb féle tesztnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Szerintem jövõ héten tesztelek.

Tegnap voltam a 21. ciklus napi vérvételen hormonvizsgálat miatt. Mit néznek ilyenkor? És ha baj van, hogyan tudják orvosolni?

Pl. megállapitják, hogy volt peteérés, de valamelyik hormonból több vagy kevesebb van. Akkor ezzel mit csinálnak? Van ilyenkor valami gyógyszer vagy injekció vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Nem úgy kell menni, hogy elõször a 3. nap és utána a 21.? Hogy egy cikluson belül lássa az orvos a hormonok változását. Nekem így kellett menni. Ha kiderül valami, akkor a gyógyszeres kezelés általában segíteni szokott. Nekem segített.

Nem úgy kell menni, hogy elõször a 3. nap és utána a 21.? Hogy egy cikluson belül lássa az orvos a hormonok változását. Nekem így kellett menni. Ha kiderül valami, akkor a gyógyszeres kezelés általában segíteni szokott. Nekem segített.
A kérdező hozzászólása: A 3. nap pont hétvégére esett. Igy elmentem a 21. napon. És mondta, hogy majd hivjam fel, ha megjön újra, hogy kapjak idõpontot a 3. napra. Nem mondta, hogy igy nem jó.
Nem is gondolom, hogy nem jó, csak meglepett.

21 hetes kismami vagyok a napokban nagyon is éreztem a baba mozgását viszont tegnap óta alli talán ha egyszer. ugye nincs semmi baja csak most pihizik?

Legjobb válasz: Tegnap nekem is alig mozgott, ma meg még "korán van". No meg még amúgy is picike, és sok mozgást még nem is érzel. Nekem még tegnap elõtt a védõnõ mikor nézte a szívhangot akkor is mondta, hogy na már mocorog, és semmit nem éreztem, pedig 32 hetes vagyok, és én már szinte minden mozdulatát érzem. SÕT. Ez már nem is mozdulat.. :)) Sokszor kirugja az oldalam. Érzika frontokat, meg szimplán a rosszabb idõt is. Neked sincs kedved kimenni ha nem süt a nap nem? ;) Próbáld megmozgatni a hasad, hátha felébred. Én sokszor csinálom ezt. De mostmár ha csak mozdulok is, az ágyban akkorát "leng" a poci, hogy szegény egybõl felébred, és már arra is reagál.. :) Ne aggódj! De azért figyelj rá, hisze ez természetes. 32 hetes kismama

Tegnap nekem is alig mozgott, ma meg még "korán van". No meg még amúgy is picike, és sok mozgást még nem is érzel. Nekem még tegnap elõtt a védõnõ mikor nézte a szívhangot akkor is mondta, hogy na már mocorog, és semmit nem éreztem, pedig 32 hetes vagyok, és én már szinte minden mozdulatát érzem. SÕT. Ez már nem is mozdulat.. :) ) Sokszor kirugja az oldalam. Érzika frontokat, meg szimplán a rosszabb idõt is. Neked sincs kedved kimenni ha nem süt a nap nem? ;) Próbáld megmozgatni a hasad, hátha felébred. Én sokszor csinálom ezt. De mostmár ha csak mozdulok is, az ágyban akkorát "leng" a poci, hogy szegény egybõl felébred, és már arra is reagál.. :) Ne aggódj! De azért figyelj rá, hisze ez természetes. 32 hetes kismama
Nyugi nincs baj.Az én babóm is pihizik, néha egész nap alig érzem.De utána bepotolja:) A front is lehet!Ne aggódj.Minden jót.26hetes kismama
En is 21 hetes kismama vagyok, es ugyan igy van nalunk is.Kedden , szerdan annyit mozgolodott, rugdosott, es tegnap mar szinte alig, talan csak este ereztem egy kicsit, ma viszot meg nem.De ne izgulj Te se, biztos, h semmi baj nincsen, egyszeruen meg kicsike, es nem erezzuk minden mocorgasat, de ahogy olvasgatom azert akkor is elofordul olyan nap, h kevesebbet mocorog. Nagyon boldog babavarast kivanok neked!
Ne aggódj!Az én kisbabám is ilyen volt tegnap, az NST is alig lett jó..De ez volt velünk 20-25hetes korunkban is.Szórakozott velem a kis lurkó!Egyik nap rengeteget mozgott, aztán 2-3napig alig.Emlékszem, még el is mentem a védõnénihez, hogy nézzünk stívhangot, mert nagyon rossz érzés volt!Aztán megnyugtatott.Ha téged is, akkor menyj el hozzá, és nézzetek egyet, de ez teljesen normális, hogy ilyen , és ilyen is lesz!Nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokatlegalább megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül :) pfuuuu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!