Találatok a következő kifejezésre: Ha tegnap a (1076 db)

Ha tegnap a fiam 'par centit' kúszott előre ma miert nem csinalja?

5 honapos. Tegnap egyszer csinalta egy labdat nem ert el es addig huzogatta maga ala a labait a fejet letette a szivacsra kozben kinyujtotta a lábát es haladt elore. Ma nem hajlando csinalni Ez mar kuszas volt? Inentol varhato hogy barmikor amikor nem er el valamit amit szeretne oda kuszik erte?

Legjobb válasz: Hosszú még a nap... lehet, hogy fáradtabb vagy éppen más érdekli. :)

Hosszú még a nap... lehet, hogy fáradtabb vagy éppen más érdekli. :)
Igen kezd rájönni hogy is kell csinálni. Nyugi. Majd csinálja, ha lesz kedve. :) Egybõl nyilván nem fog elkúszni a szoba másik végébe, mint ahogy majd ha kezd járni, az sem ripsz-ropsz egyik pillanatról a másikra megy. Szépen, idõvel.

Mit tegyek ha tegnap a barátnőm azt mondta hogy ezt neki már túl sok?

Az a balhé hogy a barátn?m azt mondta nekem tegnap hogy ez neki már túl sok.Mert én nem szerettem volna vele iskolásat játszani és akkor azt mondta a barátn?jével hogy ez neki már túl sok.Hogy minden nap megyek hozzá és hogy már olyan régóta járunk...Tegnap este már ki is sirtam magamat és még mikor mentem haza akkor is sirtam...:( :'( Engedjem el vagy beszéljük meg?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Rendkívül zavarosan írtad le a történetet. elõször is: Te fiú vagy vagy lány?Korod? másodszor:Mit jelent h iskolásat akart veled játszani????

Kedves kérdezõ! Rendkívül zavarosan írtad le a történetet. elõször is: Te fiú vagy vagy lány?Korod? másodszor:Mit jelent h iskolásat akart veled játszani????
Vélhetõen több izgalomra vágyik, meg változásra... Gondolom tizenakárhány évesek lehettek.
Iskolásat játszani? Oviba jártok még? :D
Elkeserítõ, hogy manapság az emberek 15 %-a tud kb egy értelmes magyar mondatot helyesen és összeszedetten leírni..
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok, 9 éves, és ezt hogy iskolásat akar velem játszani ezt úgy értettem hogy õ lett volna a tanár én pedig a diák....
A kérdező hozzászólása: Figyelj!Utolsó, nem erre voltam kiváncsi!!:@
:O Nem inkább 19 vagy? Nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem 9 éves vagyok tudom hogy még kicsi de már csajozok...
A kérdező hozzászólása: Akkor most mit tegyek, felejtsem el??

Baj, ha tegnap a gyógyszer beszedése után égett a gyomrom?

Tegnap elkezdtem szedni egy Dalacin nevű gyógyszert, 4x1 naponta és kettőt már aznap beszedtem, de a 3-nál mintha véletlen kettéroppant volna, de nem láttam külső sérülést és beszedtem. Ezután erősen égett a gyomrom, mintha besavasodott volna hirtelen.. reggel 4kor kellett volna bevennem a következőt, de inkább kihagytam. Nyugodtan szedhetem tovább? Mit tegyek?

Legjobb válasz: *Ez egy kapszula

A kérdező hozzászólása: *Ez egy kapszula
elõtte egyél pár falatot
A Dalacintól lehet hasmenés is és gyomorégés is, de ha már elkezdted szedni, akkor abba ne hagyd! Antibiotikumot nem szabad félbehagyni, mert késõbb baj lehet belõle, szedd végig amennyit a doki felírt.

Mit jelenthet, ha tegnap a barátom a telefonba ezt mondta: "mikor meglátom, hogy te hivsz, azonnal összerandul az ideg a gyomromban"?

Nagyon friss a kapcsolatunk, 3 hete jöttünk össze, boldogok vagyunk, jól kijövünk. Tegnap telefonaltunk, nem volt feszült köztünk a hangulat, de (mar nem emlékszem, hogy mire) valami olyasmit mondott, hogy "ha meglátom, hogy te hivsz, rögtön összeugrik a gyomrom". Lehet, hogy csak én aggódom túl, de ezt vajon hogy érthette? Rossz értelemben? Fél tőlem? Nem erzi magát jol velem? Ideges miattam? Vagy szerintetek? Én 17/l vagyok, ő 18/f

Legjobb válasz: Fosnia kell

Fosnia kell
Ne aggódj, jó értelemben mondta. Én is tapasztaltam már ezt az érzést. Szerelemnek hívják.
Szerelmes beléd. :) A szerelem tipikus jele, hogy amikor az illetõt meglátod, rágondolsz, sms-t, üzenetet, telefonhívást kapsz tõle, összerándul a gyomrod :) Mintha pillangók repkednének benne, vagy, mint amikor lámpalázas vagy :) Egészen biztosan nem fél tõled és nem idges, szimplán csak Szeret Téged :)
A kérdező hozzászólása: Remelem :/ nagyon szeretem õt és remelem, hogy boldog velem
ne félj, ez pont hogy jót jelent :)
összefeszül a gyomra és feláll a cerkája
Egy alien belepetézett! Ha te hívod felébred az "utód" és ki akar kelni szóval csak óvatosan.
A szabály szerint igen.
Igen kivétel akkor, ha szombat, vasárnap nem szállítanak. A feladó szelvényen rajta van a legelsõ kézbesítési dátum... Ne felejtsd el, hogy a futárok is emberek!
A GLS munkanapokon szállít csak. A többit nem ismerem, de a szabály, hogy következõ munkanapon kézbesítik.
A kérdező hozzászólása: Remélem ma megérkezik fontos lenne
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma nem érkezett meg :S
A kérdező hozzászólása: ilyen sz*rt már postán megkaptam volna azóta
Ha gtr akkor 4-5 nap kell neki mire odaér. Tapasztalat

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".

Jogosan küldték haza velem a kislányomat az óvodából, ha tegnap elõtt beszéltem velük, hogy tegnap viszem igazolásért és ma megy óvodába, de tegnap már nem szóltam oda mégegyszer?

A fõnököm dühös, mert mára biztosra mondtam, hogy megyek dolgozni, de szabadságot kellett kérnem, hogy a kislányom felügyelete megoldott legyen.

Legjobb válasz: nem tudnak neki enni adni???? na ne nevettessenek már! Bölcsiben dolgozom! Ne mondják már hogy + 1 gyereknek nem tudnak enni adni (még ha elfeledkeztek róla akkor is...)!!! Ilyen nincs! Legfeljebb ha darabos (pl joghurt) lenne az uzsi vagy tízórai megkérném anyukát hozzon gyorsan egyet a gyereknek (vagy szégyenemben hogy megfelejtkeztem róla én oldanám meg hogy legyen neki is mit enni) de hogy ebédnél ne legyen + 1 adag!!!! nah az kizárt!

nem tudnak neki enni adni???? na ne nevettessenek már! Bölcsiben dolgozom! Ne mondják már hogy + 1 gyereknek nem tudnak enni adni (még ha elfeledkeztek róla akkor is...)!!! Ilyen nincs! Legfeljebb ha darabos (pl joghurt) lenne az uzsi vagy tízórai megkérném anyukát hozzon gyorsan egyet a gyereknek (vagy szégyenemben hogy megfelejtkeztem róla én oldanám meg hogy legyen neki is mit enni) de hogy ebédnél ne legyen + 1 adag!!!! nah az kizárt!
ha vittél igazolást nem jogos
A kérdező hozzászólása: Vittem tegnapi igazolást. Arra hivatkoztak, hogy nem tudnak neki enni adni.
ja, hogy õk önkényesen lemondták az ebédet?
Õk voltak figyelmetlenek, ha te azt mondtad, hogy tegnap nem megy, de ma már igen. Azért miért kellett volna mégegyszer visszaszólni, hogy elmondd ugyanezt? Csak egyszer kellett volna neki odafigyelni, és nem mindkét napra kihúzni. A lányom csoportjában mindig lehet repetát kérni, tehát van 1-2 plusz adag mindig. Nem tudom nálatok hogy van, de ha ott is így, akkor éppen meg tudták volna oldani a kislányod megetetését.
a problémája az lehetett az ovinak, mivel nem kértek aznapra kaját nem tudják számláztatni (ugyanis elõre kell lejelenteni hogy másnapra mennyi kaja legyen) de hogy nekem nem lenne képem elküldeni a gyereket emiatt az biztos! Én hibáztam az én problémám hogy oldom meg!
Az a kérdés, hogy hány napra mondtad le az ebédet. A lemondott ebédet nálunk pl. nem tudják már módosítani, akkor sem, ha közben meggyógyult a gyerek, és tudna menni. Ez a hivatalos verzió. A nemhivatalos, hogy úgyis mindig van plusz ebéd, ugyanis velem is többször elõfordult, hogy aznapra értelemszerûen már nem tudtam lemondani az ebédet, tehát azt buktuk, jobban mondva az oviban plusz egy adag kaja volt, ami az én gyerekemnek járt volna, de õ lebetegedett. Szóval ha akarják, akkor meg tudják oldani az étkeztetést, fõleg egy kisgyerek esetében (mennyit eszik egy ovis!?).
Nem , nálunk a szülök irjákbe a füzetbe a hiányzásokat , multhéten beteg lett a lányom hétfõ estére , kedd ugrott lemondásilag , szerdán bementem és lemondtam írásban az ebédét ara hétre mert dokinéni csak most hétfön engedte a lányomat oviba .

Ha tegnap kapott a babám sütőtökös almás bébiételből 4 babakanállal, ma odaadhatom neki a többit további fokozatosság nélkül?

Legjobb válasz: Ha kéri ,persze.Én nem kanalazgattam,megkostolta izlett neki,megette:) reszelt almat is bevagja az egeszet,ceklat is tegnap megette mindet,pedig tegnap kostolta elosszor

Ha kéri , persze.Én nem kanalazgattam, megkostolta izlett neki, megette:) reszelt almat is bevagja az egeszet, ceklat is tegnap megette mindet, pedig tegnap kostolta elosszor
Igen, odaadhatod.

Ha tegnap poz. és ma meg még erősebben pozitív az lh tesztem, akkor a holnap reggeli akció jó lesz? Tegnap és tegnap előtt voltunk együtt.

Legjobb válasz: Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.

Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.
persze.ma is akciozatok
Én is a ciklusom 12. napján vagyok! Voltam is ma dokinál és az ultrahang szerint van egy nagy érett petesejtem. Nagyon szeretnék kisbabát, így aztán bevetek mondent. Iszom a cickafarkfû teát még két napig, aztán kezdem a palástfû teát. Remélem bejön mindkettõnknek!
A hõ menstruáció elõtt esik le, nem a peteérésnél!
A kérdező hozzászólása: peteéréskor is leesik a hõ!máj.19-re várom a menzim!3.válaszolónak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!