Találatok a következő kifejezésre: Ha tegnap és azelőtt (3 db)

Érzem a tüszőrepedést, szörnyen szúr. Ha még ma együtt leszünk, teherbe eshetek? Tegnap és azelőtt nem voltunk együtt.

Gondolom, hogy tüsz?repedést érzek, mert a ciklusom 15. napján vagyok. Máskor is volt más ilyen érzés, csak akkor nem tudtunk együtt lenni más okok miatt.

Legjobb válasz: A mai nap ideális a teherbeesésre! Mindent bele! :)

A mai nap ideális a teherbeesésre! Mindent bele! :)
Pesze, h teherbe eshetsz. Minél többször próbálkoztok, annál nagyobb az esélye!Akkor ma mindent bele!!!Sok sikert!

Ha tegnap előtt és azelőtt mensim helyett csak ici-pici barnás folyásom volt, és babát szeretnénk, ez jelezhetett beágyazódást? MIkor teszteljek szerintetek?

Legjobb válasz: Édesanyámnak a hugom szüleésénél 3nap késés után egyértelmû pozitívat mutatott a teszt.Szóval lassan mehet,aztán meg dokihoz,de nyugi,az elsõ ultrahangon még nem sok minden fog látszani:D Remélem sikerült!

Édesanyámnak a hugom szüleésénél 3nap késés után egyértelmû pozitívat mutatott a teszt.Szóval lassan mehet, aztán meg dokihoz, de nyugi, az elsõ ultrahangon még nem sok minden fog látszani:D Remélem sikerült!
Ha a mensi helyett barnás folyás volt az tuti terhesség! Várj egy pár napot aztán jöhet a teszt!Gratula!!

Van egy macskam 12 eves vagyis velem egyidos es velem nott fel tegnap maj 1 ejen meghalt rakban azelott par nappal nem evet ha igen keveset mert rakos lett bovebb info ([email protected]) es en siratom de bun? Katolikus vok

Legjobb válasz: Most miért kellett szegényt az ékezet hiánya miatt bántani? Az eszébe sem jut a tisztelt kommentelõnek, hogy esetleg nem magyar kiosztású billentyûzeten gépel, talán éppen nem is Magyarországról? Az internet õskorában bizony mi még ékezetek nélkül kommunikáltunk lévén, hogy csak angol abc karakterei voltak megjeleníthetõk, s ennek ellenére is megértettük egymást. Jó tudom 21. század meg egyebek, de akkor sem érzem helyénvalónak most ezt a leszúrást. A kérdésre válaszolva, nem bûn egy elvesztett szerettet siratni, legyen ember vagy állat.

Most miért kellett szegényt az ékezet hiánya miatt bántani? Az eszébe sem jut a tisztelt kommentelõnek, hogy esetleg nem magyar kiosztású billentyûzeten gépel, talán éppen nem is Magyarországról? Az internet õskorában bizony mi még ékezetek nélkül kommunikáltunk lévén, hogy csak angol abc karakterei voltak megjeleníthetõk, s ennek ellenére is megértettük egymást. Jó tudom 21. század meg egyebek, de akkor sem érzem helyénvalónak most ezt a leszúrást. A kérdésre válaszolva, nem bûn egy elvesztett szerettet siratni, legyen ember vagy állat.
Nem igazán értem a kérdésedet. Ha azt kérdezed, bûn-e, hogy siratod, a válasz egyértelmûen nem. Miért lenne? Nagyon lehet szeretni egy állatot, családtagként "funkcionál". Persze, hogy megsiratjuk és hiányzik.
Egyáltalán nem bûn, nem tudom, hogy ezt honnan szedted így konkrétan. Nekem több macskám van, közülük sajnos páran meghaltak már, sajnos némelyik haláláról tkp. tehetek, mert pl. sejtettem, h orvos kellene vinni, de nem tettem, ill. nemrég az egyik kiscicát valami megtámadta az udvaron, mire észrevettem már késõ volt, már nem élt, pedig ha nem hagytam vna kint, vagy elõbb mentem vna ki utánanézni, akkor nem történt volna meg, de aznap úgy gondoltam, hogy az anyukája csak vigyáz rá....Engem nagyon lehangoltak ezek az esetek, és szörnyû bûntudatom van miattuk.Az egyik cica halála után majdnem öngyilkos lettem egyszer....az viszont már tényleg bûn lett volna.Õszintén sajnálom, hogy a cicád meghalt! 11:14 Te csak inkább foglalkozz a saját borzalmas írásképeddel, lehet, hogy a kérdezõ írásaiban hiányoznak az ékezetek, de a te egyetlen mondatod pedig tele van elég szarvas helyesírási hibákkal, valamint se pontot, sem vesszõt nem méltattál kirakni, úgy hogy ha valaki saját maga ennyire nem tud írni, akkor csak ne kritizáljon másokat hiányzó ékezetek miatt.Egyébként is ha nem tudtál érdemben hozzászólni sem a kérdéshez, akkor mi értelme volt lejáratnod magad egy ilyen értelmetlen válasszal?! Meghalt a kérdezõ cicája, szomorú, te neked meg más nem jut eszedbe, hogy ékezetekkel ba*ogasd, szánalmas vagy.....
Én református vagyok. Amikor a nagyim cicája elpuszltult, én is napokig sírtam, ammyire szerettem a kis dögöt. :( Sem enni, sem aludni nem tudtam. Õ volt a gyerekkori "legjobb barátom" :((( 24/L
Én is katolikus vagyok, és amikor meghalt az elsõ cicám, akit egy autó ütött el, teljesen összeomlottam. Napokon keresztül sírtam, hiányzott az illata, érintése, fura hangocskája, mindene. Legjobban az fájt, hogy a cicáknak nincs sem üdvösség, sem kárhozat, ezért soha többé nem látom. (Túlképzett vagyok hit-ügyben :) ) Aztán egy ismerõsöm azt mondta: Az üdvösség a legtökéletesebb állapot, és ha én úgy érzem, a tökéletességhez nekem hozzátartozik a macska, akkor a cicám az üdvösségem része lesz. Ebben hiszek. A cica nekem nagyon sok örömöt okozott, õ kell nekem az üdvösséghez. Ugyanezt tudom neked is mondani. Remélem, valamennyire megvígasztal.
A kérdező hozzászólása: Koszonom .... minden es bocs az ekezetek mijan
Én a táncoló egeremet is megsirattam:(
Nem bun.
Minden élõlény egy lélek, Isten teremtménye, eleve szeretve van, tehát nem bûn siratnod. Az a baj, hogy az egyház és a ránkerõltetett "vallásnak" semmi köze az igazi Istenhez, tehát nem kell, hogy bûntudatod legyen. Az Isten az, amit a szívedben érzel, nem az, amit az eszeddel gondolsz! A szeretet az Isten, tehát ha valami ezzel kapcsolatos, az nem bûn!
Egyáltalán nem bûn! Viszont lehet hogy a keresztény hit szerint igen... A vallûsban nem tartják sokra az állatokat ahogy nézem...
11:14 - "Az vesse rá az elsõ követ, aki bûntelen közületek!"
Jézust is siraták és nem bûn de az már bûn a helytelenül irsz ékezeted raktd már ki
jav:......teneked meg más nem jut eszedbe, mint hogy......


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!