Találatok a következő kifejezésre: Ha te a munkahelyeden a (4 db)

Ha a munkahelyi teát otthon iszom meg, az lopás?

Legjobb válasz: ma egy teafilter, holnap már egy számítógép monitor és így tovább...

ma egy teafilter, holnap már egy számítógép monitor és így tovább...
igen. de ráadásul minek? nincs pár 100ft 1-2 hetente egy doboz teára?
A kérdező hozzászólása: De most nem mindegy, hogy bent vagy kint iszom meg, így is úgy is elfogyasztom. Bent nem lehet nyugodtan inni, otthon meg igen, akkor mindenképpen büncselekményt követek el?
nem tudom, büncselekmény e. de szerintem mindegy is, ha büncselekmény ha nem, senki nem fogja szerintem komolyan venni de elég rossz fényt fog rád vetni, ha észreveszik, hogy 'lopod' a teát, ha neked ér ennyit egy csésze tea, hát hajrá:)
hát igen lopásnak számít mert eltulajdonítás !!! inkább hagyd ki nem ér annyit!!!
figyelj, nem tök mind 1?? én pedig a munkahelyi kávépénzbõl felvágottat és zsömlét veszek...
A kérdező hozzászólása: Azt nem értem, hogy így is - úgy is elfogy. Akkor nem mindegy, hogy hol fogyasztom el?
Ha a saját teád lenne amit a munkáltató adott neked akkor nem...(tök mind1 h otthon vagy a munkahelyen iszod e meg) Amugy meg gáz h teafiltereket cipelsz haza a munkahelyrölXD
A kérdező hozzászólása: Már több mint egy éves ez a kérdés, azóta nincs munkám, teám sem.

Te mit tennél ha a munkahelyeden kerülgetnétek egy nős pasival egymást, de nem lehetne semmi?

A melómban van 1 pasi akivel nagyon tetszünk egymásnak ,de sajnos nős.a főnöke sem nézi jó szemmel hogy tetszünk egymásnak.de nem tudom elfelejteni mert minden nap látom.hogy felejtsem el? ti mit csinálnátok?Ha lefeküdnénk tuti ki kéne lépnem a melóbol.már igy is rossz minden éjjel bőgök miatta tiszta depi vagyok.volt már valakinek ilyen? légyszi segitsetek .

Legjobb válasz: Atya úr isten. Az a legnagyobb bajod h ki kell lépned. Az nem zavar h nincs gerinced?? Ha az én férjemre másznál rá tuti nem maradnál sokáig egyben

Atya úr isten. Az a legnagyobb bajod h ki kell lépned. Az nem zavar h nincs gerinced?? Ha az én férjemre másznál rá tuti nem maradnál sokáig egyben
A kérdező hozzászólása: Jó de ha nem lehet õt elkerülni és az érzelmeket sem akkor mivan? õ is hibás hogy fojton flörtöl.nemtom mért csak a csajok a hibásak.... :(
Senki nem mondta h o nem hibás. De ha lefekszel vele akkor hidd el h te leszel a ... Az elso látásra dolog meg nem szerelem hanem fellángolás. Nem kell vele flortolni meg ilyenek és akk nem lesz szerelem nem tart 4 évig
Már miért ne tartana a szerelem 4 évig????? Sokkal tovább is tud tartani, és az elsõ látás sem feltétlenül fellángolás. Én nagyon nagyon szerettem, akit így szerettem meg. Ahogy megismertem, úgy egyre jobban, mert kb. azokat a tulajdonságokat láttam benne, amit az elsõ pillanatban a szeme alapján társítottam hozzá.
A kérdező hozzászólása: Nem fogok lefeküdni vele mer nem akarok rosszat a se neki se az asszonynak. ha meg bele vagyok zugva nem fogom senkinek mondani legyen az én bajom. nem vagyok k..va csak ember vagyok érzelmekkel...
De mert te akartál is valamit gondolom nem csak kerulgetitek egymást. A szerelem tarthat 4 évig de ha nem lesz a fellángolásból szerelem az elmúlik. Csak tudni kéne kulonbséget tenni a ketto kozott. De mind1 tudom h úgy is te leszel az okosabb. Gondolom még kicsit hasonlo szituban sem voltál de tudod mit legyen neked igazad. Kedvenc mondásom: Hulyékkel nem veszekszem mert lesullyedek a szintjukre és legyoznek a rutinjukkal.
Persze, nem voltam, te nyilván tudod én milyen helyzetben voltam. Elég sok dolgot megéltem már, szóval köszönöm szépen, van elég tapasztalatom ahhoz, hogy véleményt formálhassak. Kérdezõ, neked annyit tudok tanácsolni, hogy próbálj mást keresni, vagy tisztázd le ezzel a pasassal, hogy miért teszi ezt veled, ha családja van. Csak tud érdemben válaszolni.
am h neked válaszoljak: Sztem menj el egy pszichiáterhez hátha az tud segíteni Ha nem akkor munkahely váltás Jobbat nem tudok
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat azért ne veszekedjetek miattam. majd lesz valami igy is kerülöm ahogy lehet amik le nem tudok lépni :(
Na de itt nem is elsõ pillantásról beszélünk, hanem 4 évrõl, elkerülni meg nem tudta, mert egy helyen dolgoztak. Egyébként ebben az elsõ látásra dologban én hiszek. Nekem volt már részem benne. Ránéztem és rögtön tudtam, hogy benne nem csalódom. Van ilyen, és nem is olyan ritka dolog.
Sztem elso pillantásra nem lehet valakibe bele szeretni. Ahoz azért nem elég az h ránézek. És ha tudom h van valakije akk nem megyek bele olyan dolgokba amik mélyebb érzelmeket válthatnak ki. Nem tudom ezen mi nehéz. Ha folyton kerestem volna a társaságát meg beleéltem volna magam én is lehettem volna szerelmes.
Mert nem szeretted. Ha szeretsz valakit, az egy mély, úgy tûnik megmásíthatatlan érzés. Megnézem én azt, hogyha valaki szívbõl, õszintén szeret valakit, az hogy a fenébe áll ellen. Emberek vagyunk, akik bizony néha gyengék, fõleg ha ilyesmirõl van szó.
Keress mást. Azt mondjuk nem értem a fõnök honnan tudja ezt, ha nem történt közöttetek semmi. Meg egyébként is, mi köze hozzá?
Elsõ tudsz olvasni?? Kölcsönös a dolog. A pasas nõs, a kérdezõ független és nem történt semmi, a kérdezõ nem tett semmi rosszat, csak épp rossz ember tetszett meg neki. Senkire nincs ráírva, hogy nõs, fõleg ha õ is hasonlóan viselkedik vele.
De ha tudja h nos akkor már igen nagy fa.szság vele osszefekudni. Nem gondoljátok. Képzeljétek magatok a nej helyébe. Tudom most jon az h majd akk mással csinálja. És akk most más legyen a szemét r.ibanc v te. De akkor csinálja csak ha sztetek ez ilyen természetes. Kívánok neki hasonló jókat
A kérdező hozzászólása: Én nem akarom elvenni a családjátol.épp azért kérdezem mert 4 éve vagyok miatta beteg sajna :(((
Akkor menj máshova dolgozni v keress egy olyan pasit aki nem nos. Nem hiszem h 4 év alatt nem találtál volna v ne tudtad volna elfelejteni ha akarod
Te se sokat tudsz a szerelemrõl. A dolog minden, csak nem a kérdezõ hibája. Az érzéseinek képtelen parancsolni az ember. És nem feküdt össze senkivel, nem is csalt meg gondolatban sem senkit. Semmi alapja a rágalmaknak. Én ismerek megcsaló pasit, még õt sem tudom hibáztatni. Szeretõt is ismerek, õt meg aztán fõleg nem. Ezerszer többet szenved, mint a feleség.
A kérdező hozzászólása: én is azon gondolkodom hogy lelépek mert ez a baj hogy õ is akarná de nem lesz semmi én meg már tönkrementem idegileg és gyógyszereket is kell szednem...
érdekes h nem tudok semmit. Nállam is próbálozott olyan akinek 5 éves kapcsolata volt, tetszett is, józan sem voltam mégsem volt semmi. Naponta látom de mivel tudtam h mi van ezért ellen tudtam neki állni és nem szakadtam ossze.
A kérdező hozzászólása: Járnom kell pszihologushoz sajna megy gyogyót is szedek de ezt nem mertem neki elmondani...

Te mit tennél? Ha a munkahelyemen régebben ígértek egy könnyebb munkakört,

és most eljött az ideje,hogy belehetne tölteni,de kitalálták,hogy magasabb végzettség kell hozzá,/ami nem igaz/és nekem nincs meg a végzettségem hozzá,így esélyem sincs.Én sajnos eléggé gyáva vagyok ahhoz,hogy rá kérdezzek,mert elsírnám magam,és azt is tudják máshová úgyse tudnék menni dolgozni.Mivel tudnám rávezetni ?ket,hogy mégis én kapjam az állást.

Legjobb válasz: "sajnos eléggé gyáva vagyok ahhoz,hogy rá kérdezzek" Ez esetben marad a telepátia, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát, ahogy mondás tartja. Ennyit kellene kibökni: Pista, régebben azt ígérted, hogy betölthetem ezt a munkakört, ha lesz üresedés. Most van, szóval mikor kezdhetek?

"sajnos eléggé gyáva vagyok ahhoz, hogy rá kérdezzek" Ez esetben marad a telepátia, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát, ahogy mondás tartja. Ennyit kellene kibökni: Pista, régebben azt ígérted, hogy betölthetem ezt a munkakört, ha lesz üresedés. Most van, szóval mikor kezdhetek?
A kérdező hozzászólása: Hát igen, így egyszerûnek tûnik, de nem biztos, ha a helyemben lennél te is így tennél e ahogy írtad.Fõleg mert két ember dönt, és ugy vettem észre, hogy rivalizálnak egymással.És nem tudom melyik szerint kéne magasabb végzettségû, talán a férfi felettesnek.
Valamelyiküket mégis meg kellene kérdezni, mi van az ígérettel, ha a magasabb végzettséggel jönnek megkérdezed, mit is kell pontosan csinálni, miért kell a végzettség, Te nem tudnád-e ellátni. Próbálj próbaidõre átkerülni, bár ha mögöttes dolgok is vannak és azért mondják a végzettséget, úgyse raknak át. Én is hasonló helyzetben vagyok, felvettek minimálbéres asszisztens melóra azzal, hogy majd kb. fél év múlva a diplomámnak megfelelõ helyre át tudnak tenni. Eltelt 1 év, azóta várok, de hiába kérdezem csak tologatják, mondjuk elég [email protected] anyagi helyzetben vannak. Pedig jó hely lenne, nem nagyon adom be máshová az önéletrajzom, hátha átvesznek... csak addig szopás, minimálbér, szakmai gyakorlatom sem lesz, tanulni meg nincs idõm.
A kérdező hozzászólása: Igen, mégis rá fogok kérdezni.De ha nem akarnak átrakni, úgysem tudok mit csinálni, akár ígérték is tavaly.


Ha te lenné a munkahelyeden a főnök, milyen lennél? Szigorú, kedves, mogorva, jókedélyű, segítenél a kollegáidon ha kérik, stb?

Legjobb válasz: Ez mind együtt. Az ilyen a jó fõnök, csak határokat kell szabni. Ennyi.

Ez mind együtt. Az ilyen a jó fõnök, csak határokat kell szabni. Ennyi.
En voltam fonok. Soha nem kertem tobbet, minthogy annyit teljesitsenek mint en. Soha nem kertem tobbet a lehetsegesnel es mindig odafigyeltem arra, ha szukseguk volt valamire. Mindig meghallgattam az oteleteiket es ha megvalosithato volt, haszanltam oket. Soha semmi problemank nem volt es ha jobban ment mindig adtam bonuszt- de befejeztem a Mo-i "karrieremet" ugyhogy most kulfoldon a sajat magam fonoke vagyok.
Beletörölném a lábam az alattvalóimba :D
attól függ, mit érdemelnek az alkalmazottak.
én nemrég lettem fõnök és nagyon nem tudom milyen legyek - én legyek a jófej, aki elnéz egy kis lazaságot is, vagy kérjek számon mindent és követeljem meg a 100%-os munkát de akkor utálni fognak :( próbálok a kettõ közt lavírozni, de nem könnyû. Beosztottként pedig annyira okos voltam, hogy hogy ha én lennék a fõnök, akkor hogy kéne csinálni :D:D
szigórú lennék, aki lusta azt kirúgnám:D
Szia! Én is fõnök vagyok. És fiatalabb mint az összes kolléga. Én eleinte kedves és elnézõ voltam, ez nem jött be mert visszaéltek vele, kihasználták, igaz konfliktusok nem voltak, de késõbb ezek is lettek. Így változtattam szigorú, többett követelõ, ha kell elnézõ, ha kell kedves, soha nem mogorva, és mindig jókedélyû lettem. Talán ezzel sikerült kívívni a tiszteletet, mert idáig az nem volt meg senki felõl, mert õk az "idõsebbek". Vért izzadok a mai napig, nagyon nehéz, legalábbis nekem.
Én szigorú lennék de néha belevinnék egypár poént is a hétköznapokra. pl. tudom utál egy alkalmazott (akinek ma van a szülinapja) direkt elküldöm valahova azt mira visszajön indul a pici buli de magában a munkában nem lennék túl elnézõ!
Szigorú lennék, mert ha elnézõ vagy a munkásokkal, akkor ök elkanászosodnak, és nem fognak akarni dolgozni. Nem engedném, a munka közbeni dumát, és azt se hagynám, hogy a munkahelyen rosszat mondjanak a vezetöségröl, meg a bérekröl, ha ilyet csinálnak, kereshetnek más helyet. Örüljenek, hogy van munkahelyük, ebben a válságban, nem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!