Találatok a következő kifejezésre: Ha tüszörepedés akkor is együtt (6 db)

Ha tüszörepedés van akkor is együtt kell lennem a párommal? Vagy hogy van ez?

Nem értem! Azt mondjátok hogy peteéréskor kell együtt lenni!

Legjobb válasz: A petéd akkor érik meg, ha reped!! Tehát az egy és ugyanaz!!!

A petéd akkor érik meg, ha reped!! Tehát az egy és ugyanaz!!!

Ha az ovu teszt pozítív akkor előtte is ajánlott együtt lenni (mármint mielőtt pozítív lesz) és utánna is a negatív napokon? És ha pozítív akkor tuti, hogy a tüszőrepedés bekövetkezik 24-36 órán belül? Vagy, hogy van ez?

Legjobb válasz: Az pozitív napon-napokon és az elsõ negatív napon kell babáért szeretkezni. Az ovuteszt csak azt jelzi,hogy amikor erõs vastag csíkos lesz,onnantól 24-36 óra múlva meg kéne repednie a tüszõnek!De nem biztos,hogy meg is reped. Onnan tudod meg,hogy sikeresen ovuláltál,hogy mikor pozitív az ovuteszt a hõdnek esnie kell,aztán hirtelen felugrik magasabbra mint a pozitív teszt elött volt,na akkor megvolt a repedés is.

Az pozitív napon-napokon és az elsõ negatív napon kell babáért szeretkezni. Az ovuteszt csak azt jelzi, hogy amikor erõs vastag csíkos lesz, onnantól 24-36 óra múlva meg kéne repednie a tüszõnek!De nem biztos, hogy meg is reped. Onnan tudod meg, hogy sikeresen ovuláltál, hogy mikor pozitív az ovuteszt a hõdnek esnie kell, aztán hirtelen felugrik magasabbra mint a pozitív teszt elött volt, na akkor megvolt a repedés is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Igy már értem. Csak most kezdem azért kérdezek ilyeneket.
Gratulálok! Jó egészséget Nektek! :) ))
Igen! A szakkönyvek azt irják, hogy a peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. A legtermékenyebb idõszak pedig a peteérés elõtt 3 nap és a peteérés után 1 nap. Szóval jókor voltatok együtt. Drukkolok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi :D Nagyon bízom benne, Már 7 hónapja próbálkozunk.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam kiemelem így 3 év után, 2009 októberében meg is született a kislányunk! :) Már 27 hónapos nagylány. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)


Ha a tüszőrepedés előtt voltunk együtt, akkor is eljutnak a hímivarsejtek a petéhez?

Bennem vannak a katonák egy darabig? Megkapaszkodnak? Vagy hogy képesek az emberben maradni 4-5 napig?

Legjobb válasz: 1 napig életképesek a herén kívül...

1 napig életképesek a herén kívül...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!